2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ayy bugün bende fenayım yaaa ilk defa, yoksa daha yenimi başlıyorum

sanırım yeni başlıyorsun pinoshh çünkü bende bu durum bir haftadır var son bir kaç gündür arttı
yediğimi içtiğimi çıkarır oldum
daha bir hafta öncesine kadar hiç bişeyim yoktu çok iyiydim bulantı kusma baş dönmesi bel ağrısı hiç bişeyim yoktu ya
hatta doktor bulantı için bişey yazim mi dedi
yok istemem çok iyiyim ben demiştim kimyasal bişeyler kullanmak istemiyorum vitaminler dışında demiştim
haşlanmış patatesi falan öneriyorlar ama ben bir damla su içsem midem bulanıyo ki

Ya kızlar bişi sorcam steteskopla kalp atışı dinleyen varmı aranızda ben bugün aldım ama hiç bişey duyamadım acaba daha erkenmi

ben hizmet hastenisinde meltem hanım'a gidiyorum gayet memnunum kendisinden

Ya kızlar bişi sorcam steteskopla kalp atışı dinleyen varmı aranızda ben bugün aldım ama hiç bişey duyamadım acaba daha erkenmi
Duyulmuyor sen kacinci haftadasin.biz oglumda denemistik ama duyamadik doktora sordugumuzda zor duyarsiniz anlamazsiniz dedi

Bende kötüyüm bugun 2 dn beri 3 kere cikardim ama hic bisi yemedim canim istemiyor yemek gormek istemiyorum esim tost yapiyor simdi halsiLestim iyicce

ben nee zamandır gelemedim yaaa kimbilir neler olmuştur.umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir..
biz bugün dr a gittik.bizde dr kız gibi dedi.ama ilan etmeyin dedi :) hayırlısı inş

Ben henüz 2 gün önce öğrendim gebeliğimi 8. Haftada bebeğim. Bir an önce guvenebilecegim bir doktor arıyorum. Özel muaynane tercihim aslında. Bakırköy civarında önerisi olan varsa çok sevinirim.

ek olarak

Bende bir süre sonra burada neler olacak onu paylaşayım izninizle ;

Burada paylaşımlar bir süre sonra azalacak, azalacak... sonra tamamen bitecek. Burada facebook reklamını yapanlar maalesef site kuralları gereği ceza alacak. Facebook'ta tabi herkes birbirini eklesin, arkadaş olsun, birbirini görsün, tanıyın hatta reel hayatta görüşün tanışın ama burada ki grubun aynısını kurmanın mantığını anlamakta zorluk çekiyorum.

Facebook hesabı olmayanlar veya vermek istemeyenler bir süre sonra burada paylaşım bitince isyan edecekler. Bu sebeple mesaj sayısı daha 40 bile olmamış olan bir kullanıcının kurduğu gruba gidecekseniz sizden ricam burada bu grubun reklamını yapmamanız.

sanırım çok açık ifade ettim

Ben henüz 2 gün önce öğrendim gebeliğimi 8. Haftada bebeğim. .....

Hadi canım ? OOoooooo Hayırlı olsun :) Bak bu habere çok sevindim

tüm arkadaşlara sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik süreci dilerim ....

kızlar Abantta bir dağ evinde karar kıldık :) yarın çıkıyoruz.Ama tavsiye eden kişi yahu ne işiniz var yolda.yazık değil mi dedi.daha kötü olur dedi.eşim de hanım kendisi istiyor gitmek dedi.kızlar dağ havası çarpar mı acaba? zaten gidip uyuyacağım sadece sakin bir yer istiyorum.sadece kuş,ağaç sesi duymak istiyorum eşim belki sıkılacak.o da denizi olan bir yer istiyordu.ama şuan deniz olan yerler hem sıcak hem de kalabalıktır çekemem oraları

bence çok doğru bir karar olmuş çünkü bende bayramda yaylaya gittim ne bulantı kaldı ne bişey.ama sıcağa geri dönünce mide bulantıları daha da şiddetli şekilde geri geldi.hem deniz,güneş,kum havasında değiliz kolumuzu kaldıracak halimiz yok dimi

Abant çok güzel bir yer kesinlikle iyi bir fikir ama çok soğuk tur hazırlık li gidin bence

ay canım içimi ferahlattın eşime söyleyen kişi erkek sonuçta arkadaşı iş arkadaşım da bayan o da bol oksijen iyi gelir demişti ama yine de tereddütteydim ama bu kadar istiyorsam bir nedeni vardır değil mi? hem evden de uzaklaşmış olurum.ohhh

Abant çok güzel bir yer kesinlikle iyi bir fikir ama çok soğuk tur hazırlık li gidin bence

biz balayımızı da Bolu Dağı Polis Evinde geçirmiştik acayip kar vardı.Binanın girişini kar kapatmış,alt kattaki pencereler de karlar altındaydı.Ama içerisi sıcacıktı.o kadar hoşuma gitmişti ki.Sonra Abant gölüne yola çıkmıştık.Bir yerde ballı,tereyağlı kahvaltı yapmıştık.Karlar altında o kadar güzeldi ki.eminim şuan da ayrı bir güzeldir.Bolu'dan vazgeçemiyoruz anlayacağınız :)

Son düzenleme:
Ben henüz 2 gün önce öğrendim gebeliğimi 8. Haftada bebeğim. Bir an önce guvenebilecegim bir doktor arıyorum. Özel muaynane tercihim aslında. Bakırköy civarında önerisi olan varsa çok sevinirim.

Tebrik ederim... cok sevindim böyle tanidiklarin hamilelik haberlerini alinca cok mutlu oluyorum vede umutlu tabiki
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

bizde balayını abantta geçirmiştik gölün kenarındaki otelde şimdi ne zaman istanbul ankara yolundan geçsek bi uğrasak diyoruz en kısa zamanda bizde gitmeyi istiyoruz bakalım kısmet. Size keyifli gezmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…