ayy bugün bende fenayım yaaa ilk defa, yoksa daha yenimi başlıyorum
arkadaşlar bunun ıcın ayrı konu mu açmak lazım bılmıyorum baktığım konularda hep eskı. hangı hastaneye hangı doktora gıdyosunuz? İstanbul avrupadayım medıpole gıdıyordum, doktorum hastaneden ayrılıyormuş kafam karıştı önerınız varmı? bu konuyla ılgılı açılmış güncel konu varsa benı yönlendırırmısınız?
Duyulmuyor sen kacinci haftadasin.biz oglumda denemistik ama duyamadik doktora sordugumuzda zor duyarsiniz anlamazsiniz dediYa kızlar bişi sorcam steteskopla kalp atışı dinleyen varmı aranızda ben bugün aldım ama hiç bişey duyamadım acaba daha erkenmi
haşlanmış patates ye canım hem ateşine hem de bulantına iyi gelirmiş
boğazın için de ılık su iç bol bol
bu arada arkadaşlar ben çok kötüyüm ya
doktora mı gitsem
açken midem bulanıyo bişey yiyince midem bulanıyo su içsem midem bulanıyor napsam ki
ben hizmet hastenisinde meltem hanım'a gidiyorum gayet memnunum kendisinden
kuzum öyle bi durumda ben dahil olamam facee çünkü herkesin şu anda bilmesini istemiyorum. bütün arkadaşlar görcek ondan sonra. hem de face tahmin ettiğiniz kadar eğlenceli olmuyo. emin olun burası daha eğlenceli. biz de bi topikte facede toplanmıştık. sonra kimse ora girmez oldu. yine burdan devam.
Ben henüz 2 gün önce öğrendim gebeliğimi 8. Haftada bebeğim. .....
Hadi canım ? OOoooooo Hayırlı olsun :) Bak bu habere çok sevindim
tüm arkadaşlara sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik süreci dilerim ....
kızlar Abantta bir dağ evinde karar kıldık :) yarın çıkıyoruz.Ama tavsiye eden kişi yahu ne işiniz var yolda.yazık değil mi dedi.daha kötü olur dedi.eşim de hanım kendisi istiyor gitmek dedi.kızlar dağ havası çarpar mı acaba? zaten gidip uyuyacağımsadece sakin bir yer istiyorum.sadece kuş,ağaç sesi duymak istiyorum eşim belki sıkılacak.o da denizi olan bir yer istiyordu.ama şuan deniz olan yerler hem sıcak hem de kalabalıktır çekemem oraları
kızlar Abantta bir dağ evinde karar kıldık :) yarın çıkıyoruz.Ama tavsiye eden kişi yahu ne işiniz var yolda.yazık değil mi dedi.daha kötü olur dedi.eşim de hanım kendisi istiyor gitmek dedi.kızlar dağ havası çarpar mı acaba? zaten gidip uyuyacağımsadece sakin bir yer istiyorum.sadece kuş,ağaç sesi duymak istiyorum eşim belki sıkılacak.o da denizi olan bir yer istiyordu.ama şuan deniz olan yerler hem sıcak hem de kalabalıktır çekemem oraları
bence çok doğru bir karar olmuş çünkü bende bayramda yaylaya gittim ne bulantı kaldı ne bişey.ama sıcağa geri dönünce mide bulantıları daha da şiddetli şekilde geri geldi.hem deniz,güneş,kum havasında değiliz kolumuzu kaldıracak halimiz yok dimi
Abant çok güzel bir yer kesinlikle iyi bir fikir ama çok soğuk tur hazırlık li gidin bence
Ben henüz 2 gün önce öğrendim gebeliğimi 8. Haftada bebeğim. Bir an önce guvenebilecegim bir doktor arıyorum. Özel muaynane tercihim aslında. Bakırköy civarında önerisi olan varsa çok sevinirim.
biz balayımızı da Bolu Dağı Polis Evinde geçirmiştikacayip kar vardı.Binanın girişini kar kapatmış,alt kattaki pencereler de karlar altındaydı.Ama içerisi sıcacıktı.o kadar hoşuma gitmişti ki.Sonra Abant gölüne yola çıkmıştık.Bir yerde ballı,tereyağlı kahvaltı yapmıştık.Karlar altında o kadar güzeldi ki.eminim şuan da ayrı bir güzeldir.Bolu'dan vazgeçemiyoruz anlayacağınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?