2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bolu da abant golunun civari harkulade..bende gitmistim.guzel bi secim.bol oksijen ohh..gidin bence..

merhaba arkadaşlar mide bulantıları sekizinci haftada başlıyor en geç ve en erken 12.haftada kesiliyor
benim biraz azaldı ama iştahım çok az ...

ben pazartesi doktora gideceğim

ssvd istediğim için bunu destekleyen ayrıca şahsına ait hep olumlu yorumlar okuduğum Üsküdar Bağlarbaşında muaynehanesi olan
Dilek Yağmura gideceğim...

Bizde balayinda abantta otelde kalmistik.bol bol dinlenme yeri.super kafa dinlersin.isabetli karar olmus.sana tavsiyem hazir boluya gitmisken orada gölcuk diye bir yer var.orayi bir gezin.orasi muthis...

Canim baglarbasinda nerede muayenehanesi sanki ismini duydum gbi.bende baglarbasinda ozel altunizade polikliniginde feriha uygura gidiyorum.bende 7 yildr hep ayni doktordayim.cok memnunum.oralara yakinsan fikrin degisirse onuda tavsiye ederim..

Paylasimlar cok azaldi ya neden bole oldu ki ne zaman girsem sayfalar oldugu yerde duruyor. Nerelerdesiniz millet?

Bence herkrs hormonlarina yenik dusup erkenden sizip uyuyor:)) peki ben niye hala uyuyamiyorum yaa.normalde bende cok uyurdum.memlekete geldim gelelli uyuyamiyrm.biran once evime gidip dinlenmeliyim.yoksa zumreler baslicak ben hala yorgunum tatil yapmamis gbi..

Paylasimlar cok azaldi ya neden bole oldu ki ne zaman girsem sayfalar oldugu yerde duruyor. Nerelerdesiniz millet?
Canim aksam isim vardi pek bakamadim simdide aabahin korunde kalktim denize gidecez uyku tutmadi bir turlu .karnim ilk defa ac olarak kalkti .iki incir yedim simdide sutumu içeyim .gun boyu olmam artik aksama.

Rahat edemedigindendir canim .bende geceleri cok sık kalkiyorum uyu uyuyabilirsen sonra .sabah 5 ten beri uyuyamadim simdide .7de yola cikacaz umarim guzel gecer deniz .bengirmeyecegim amama.ayyy simdi burnuma gozleme koktu sanki un kokusu piserkenki hali geliyor birileri yufka ekmek mi ne yapiyor

Benim annemlerde simdi ciktilar yola denize.ben kaldim.benim kız biraz keyifsiz gbi.zaten brnde girmeye korktum.oraya kadar gidip girmemek te uzer beni.en iyisi gitmedim..gozlrmenin kokusunu oule bi anlattinki taa burdan aldim kokuyu:))))

Gunaydin :) ben de esimi gonderdim sutumu ictim yumurtami yedim:) izinli gunlerimin tadini cikariyorum :)

günaydınnn gebeşlerrr :)

uyku problemi bendede var ya ayılamıyorum birtürlü sürekli uyumak istiyorum nolacak bu halim bilemiyorum

Ben henüz 2 gün önce öğrendim gebeliğimi 8. Haftada bebeğim. Bir an önce guvenebilecegim bir doktor arıyorum. Özel muaynane tercihim aslında. Bakırköy civarında önerisi olan varsa çok sevinirim.

Amonraaa..hayırlı olsun canım
Ben ethicada Erkan Akana gidiyorum.O civardakileri çok araştırdım
EThicada Ali Paşa oskayda çok iyi bir doktor.
Birde Hizmet hastanesi Meltem hanım ve bahçelievlerde muayenesi olan Berra Önsoy gidemez
Benim bulabildiklerim bunlar

kuzum sende mi hamilesin çok sevindim.
hayırlı olsun. ethica erkan akan hakkında iyi şeyler okudum hep.
ne zormuş karar vermek bir an önce karar vermem lazım
ethica hem elimin altında hem yorumlar olumlu oraya gidicem sanırım bende

Gunaydin millet
Ay esim yedide cikacakti uyanamamisim adam ac ac gitti kursa tuh ya

Benim canim iki gundur burger cekiyor normalde bu yasima kadar bes kere yememisimdir :) bugun gidip yiyecegim tavuk burger

Gunaydin millet

Benim canim iki gundur burger cekiyor normalde bu yasima kadar bes kere yememisimdir :) bugun gidip yiyecegim tavuk burger

Günaydın canım biz bu hafta izinliyiz eşim uyuyo hep bn erken kalkıorum bnm. Cnm bişi çekmio erkenmi daha acaba?

Gunaydin millet

of bende iki gündür hamburger diye diye bir hal oldum..nasıl canım istiyor anlatamam. :26:
yememek için direniyorum :18:

Gunaydin kizlar.

Uyku konusunda benim hic uykum olmuyo.hatta geceleri bisey beni rahatsiz ediyo 2 3 kez uyaniyorum

of bende iki gündür hamburger diye diye bir hal oldum..nasıl canım istiyor anlatamam. :26:
yememek için direniyorum :18:

ben niye hiç aşermiyorum yahu
böyle biraz nazlanıp kaprislenmek istiyorum ama yok
eşimde bir hevesli habire soruyor canının çektiği bir şey var mı diye
zorla bir şey mi yaratayım diyorum düşünüyorum düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…