ay canım içimi ferahlattıneşime söyleyen kişi erkek sonuçta arkadaşı iş arkadaşım da bayan o da bol oksijen iyi gelir demişti ama yine de tereddütteydim ama bu kadar istiyorsam bir nedeni vardır değil mi? hem evden de uzaklaşmış olurum.ohhh
Tebrik ederim... cok sevindim böyle tanidiklarin hamilelik haberlerini alinca cok mutlu oluyorum vede umutlu tabiki
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Teşekkür ederim canım. Darısı tüm isteyenlere ve sana inşallah
Bizde balayinda abantta otelde kalmistik.bol bol dinlenme yeri.super kafa dinlersin.isabetli karar olmus.sana tavsiyem hazir boluya gitmisken orada gölcuk diye bir yer var.orayi bir gezin.orasi muthis...kızlar Abantta bir dağ evinde karar kıldık :) yarın çıkıyoruz.Ama tavsiye eden kişi yahu ne işiniz var yolda.yazık değil mi dedi.daha kötü olur dedi.eşim de hanım kendisi istiyor gitmek dedi.kızlar dağ havası çarpar mı acaba? zaten gidip uyuyacağımsadece sakin bir yer istiyorum.sadece kuş,ağaç sesi duymak istiyorum eşim belki sıkılacak.o da denizi olan bir yer istiyordu.ama şuan deniz olan yerler hem sıcak hem de kalabalıktır çekemem oraları
merhaba arkadaşlar mide bulantıları sekizinci haftada başlıyor en geç ve en erken 12.haftada kesiliyor
benim biraz azaldı ama iştahım çok az ...
ben pazartesi doktora gideceğim
ssvd istediğim için bunu destekleyen ayrıca şahsına ait hep olumlu yorumlar okuduğum Üsküdar Bağlarbaşında muaynehanesi olan
Dilek Yağmura gideceğim...
Canim aksam isim vardi pek bakamadim simdide aabahin korunde kalktim denize gidecez uyku tutmadi bir turlu .karnim ilk defa ac olarak kalkti .iki incir yedim simdide sutumu içeyim .gun boyu olmam artik aksama.Paylasimlar cok azaldi ya neden bole oldu ki ne zaman girsem sayfalar oldugu yerde duruyor. Nerelerdesiniz millet?
Bence herkrs hormonlarina yenik dusup erkenden sizip uyuyor:)) peki ben niye hala uyuyamiyorum yaa.normalde bende cok uyurdum.memlekete geldim gelelli uyuyamiyrm.biran once evime gidip dinlenmeliyim.yoksa zumreler baslicak ben hala yorgunum tatil yapmamis gbi..
Canim aksam isim vardi pek bakamadim simdide aabahin korunde kalktim denize gidecez uyku tutmadi bir turlu .karnim ilk defa ac olarak kalkti .iki incir yedim simdide sutumu içeyim .gun boyu olmam artik aksama.
Rahat edemedigindendir canim .bende geceleri cok sık kalkiyorum uyu uyuyabilirsen sonra .sabah 5 ten beri uyuyamadim simdide .7de yola cikacaz umarim guzel gecer deniz .bengirmeyecegim amama.ayyy simdi burnuma gozleme koktu sanki un kokusu piserkenki hali geliyor birileri yufka ekmek mi ne yapiyor
Ben henüz 2 gün önce öğrendim gebeliğimi 8. Haftada bebeğim. Bir an önce guvenebilecegim bir doktor arıyorum. Özel muaynane tercihim aslında. Bakırköy civarında önerisi olan varsa çok sevinirim.
Amonraaa..hayırlı olsun canım
Ben ethicada Erkan Akana gidiyorum.O civardakileri çok araştırdım
EThicada Ali Paşa oskayda çok iyi bir doktor.
Birde Hizmet hastanesi Meltem hanım ve bahçelievlerde muayenesi olan Berra Önsoy gidemez
Benim bulabildiklerim bunlar
Gunaydin millet
Ay esim yedide cikacakti uyanamamisim adam ac ac gitti kursa tuh ya
Benim canim iki gundur burger cekiyor normalde bu yasima kadar bes kere yememisimdir :) bugun gidip yiyecegim tavuk burger
Gunaydin millet
Ay esim yedide cikacakti uyanamamisim adam ac ac gitti kursa tuh ya
Benim canim iki gundur burger cekiyor normalde bu yasima kadar bes kere yememisimdir :) bugun gidip yiyecegim tavuk burger
of bende iki gündür hamburger diye diye bir hal oldum..nasıl canım istiyor anlatamam. :26:
yememek için direniyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?