2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben de geceleri dönerken falan çok sık uyanıyorum fakat sabahları uykumu almış bir şekilde ve dinç kalkıyorum. İştahım çok iyi midem kazınıyor acıktığımda şu an herhangi bişey canım çekmiyor herşeyi de yiyorum inş böyle devam eder.

Kızlarr yaa soda içmenin bir zararı olurmu acaba? Bununla ilgili doktorunuz hiç bişey dedimi?

Kızlarr yaa soda içmenin bir zararı olurmu acaba? Bununla ilgili doktorunuz hiç bişey dedimi?

soda değil de canım hergün 1 maden suyu içmemin çok faydalı olacağını söylüyor benimde bulantılarım çok fazla olduğu için iyi beslenemiyorum ama maden suyu benim 1 günlük kalsiyum mineral ihtiyacımı karşılıyor

Günaydınnn kızlarrr

Midem çok kötü off dün gece durdum durdum gecenin 3ünde kustum Doktor ilaç vermişti ama içmemiştim. Gece dayanamadım içtim ama sonra uyumuşum işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum

Kahvaltı da yapamıyorum, sadece üzüm yiyorum

Günaydın canım biz bu hafta izinliyiz eşim uyuyo hep bn erken kalkıorum bnm. Cnm bişi çekmio erkenmi daha acaba?

Ya bende erken kalkarim ama beni uysndirmamis cokta gunduz uykusunu sevmem gece erken yatmayi severim
Caninin bisi cekmesi icin bi vakit yok bence ben normsldede pis bogazim hep canim bisi ceker oyle yani :)) bi gun once burger redmi gordum hala aklumda bende yiyim bari dedim

hic bi zarari yok canim.hatta faydali bile..ama meyveli falan degil sade soda icmelisin.magnezyum mineral bakimindanda faydali..

ay sevindim ya.. Ben zaten meyveli soda hiç sevmem sade olanı günde 1 tane içiyorum ama hamilelikten beri korkuyorum biyerde doğrudüzgün bişeyde okuyamadım hiç bununla ilgili ohhh be içimi rahatlattınız sağolun valla

Piyasadakilerin çoğu sodaymış.Ama bizim maden suyu içmemiz gerekiyormuş canım
O yüzden doktorum bana türk kızılayının maden suyunu önermişti aklınızda olsun

Banada yeni yeni başladı canım
Geçen Gecenin 3ünde biber dolması diye uyandım hayatımda ilk defa
Çok garipti,sanki yanımda pişiriyordu birileri.Sabah kalkıp yaptım hemen

Günaydın kızlar uykumu zerre kadar alamıyorum ne olacak böyle yaa sanki gece sabaha kadar çuval taşımışım gibi her yerim ağrıyor

Piyasadakilerin çoğu sodaymış.Ama bizim maden suyu içmemiz gerekiyormuş canım
O yüzden doktorum bana türk kızılayının maden suyunu önermişti aklınızda olsun

ayyy bizim iştede zaten türk kızılayı var ohhh bunada çok sevindim :)

:44: kızlar ben mutsuzum yaa. çalışmak istemiyorum, oturmak istemiyorum, uyumak istemiyorum.. hiç bişi yapmak istemiyorum. böyle tarifsiz keyifsiz bir halim var. düşünüce de mutsuz olmamı gerektiricek hiçbişi yok bin şükür ama hamilelikmidir, hormon mudur artık neyse, keyifsiz bir insan oldum çıktım. bebeğim dünyadaki en mutlu günlerini geçirirken (anne karnı: huzur, güven) benim böyle hissetmem haince geliyor.
çok üzülüyorum kendime

aynı psikolojideyim..
en mutlu olmam gereken zamanda niye böyleyim diye onu bile dert ediyorum kendime..

Valla kızlar aynen bende öylenin sürekli bi kavga etme potansiyeli taşıyorum bu günlerde ortada hiç bişey yok ama ben mutsuzum rahat batıyor herhalde:)) şaka bi yana hormonlar yapıyor bunu bize

yaz yaa ben hiç bişey yiyemiyorummm :18::18::18:

Bugun esim yok diye karisik tahilli tost ekmegiyle dometesli kasarli tost, haslanmis yumurta meyve suyu kahvalti menum

Dun zengindi kahvaltim; tavada borek patates kizartma haslamnis yumurta domates salatalik dereotu yesilbiber nutella kasar zeytinler :)) bilmem istah acar mi?

ohhhh maaşallahhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…