Kızlarr yaa soda içmenin bir zararı olurmu acaba? Bununla ilgili doktorunuz hiç bişey dedimi?
Kızlarr yaa soda içmenin bir zararı olurmu acaba? Bununla ilgili doktorunuz hiç bişey dedimi?
Günaydın canım biz bu hafta izinliyiz eşim uyuyo hep bn erken kalkıorumbnm. Cnm bişi çekmio erkenmi daha acaba?
soda değil de canım hergün 1 maden suyu içmemin çok faydalı olacağını söylüyor benimde bulantılarım çok fazla olduğu için iyi beslenemiyorum ama maden suyu benim 1 günlük kalsiyum mineral ihtiyacımı karşılıyor
hic bi zarari yok canim.hatta faydali bile..ama meyveli falan degil sade soda icmelisin.magnezyum mineral bakimindanda faydali..
ben niye hiç aşermiyorum yahu
böyle biraz nazlanıp kaprislenmek istiyorum ama yok
eşimde bir hevesli habire soruyor canının çektiği bir şey var mı diye
zorla bir şey mi yaratayım diyorum düşünüyorum düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor
Piyasadakilerin çoğu sodaymış.Ama bizim maden suyu içmemiz gerekiyormuş canım
O yüzden doktorum bana türk kızılayının maden suyunu önermişti aklınızda olsun
yaz yaa ben hiç bişey yiyemiyorummm :18::18::18:Ben size hergun yediklerimi yazayiim istahi olmayanlarinda acilir belki :)
:44: kızlar ben mutsuzum yaa. çalışmak istemiyorum, oturmak istemiyorum, uyumak istemiyorum.. hiç bişi yapmak istemiyorum. böyle tarifsiz keyifsiz bir halim var. düşünüce de mutsuz olmamı gerektiricek hiçbişi yok bin şükürama hamilelikmidir, hormon mudur artık neyse, keyifsiz bir insan oldum çıktım. bebeğim dünyadaki en mutlu günlerini geçirirken (anne karnı: huzur, güven) benim böyle hissetmem haince geliyor.
çok üzülüyorum kendime
ben nee zamandır gelemedim yaaa kimbilir neler olmuştur.umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir..
biz bugün dr a gittik.bizde dr kız gibi dedi.ama ilan etmeyin dedi :) hayırlısı inş
bende bir öğrenseydim hayırlısıyla
yaz yaa ben hiç bişey yiyemiyorummm :18::18::18:
Bugun esim yok diye karisik tahilli tost ekmegiyle dometesli kasarli tost, haslanmis yumurta meyve suyu kahvalti menum
Dun zengindi kahvaltim; tavada borek patates kizartma haslamnis yumurta domates salatalik dereotu yesilbiber nutella kasar zeytinler :)) bilmem istah acar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?