wwwwaaaaaaaaoooooooooooooooooooowwww harikasın yaaaaBugun esim yok diye karisik tahilli tost ekmegiyle dometesli kasarli tost, haslanmis yumurta meyve suyu kahvalti menum
Dun zengindi kahvaltim; tavada borek patates kizartma haslamnis yumurta domates salatalik dereotu yesilbiber nutella kasar zeytinler :)) bilmem istah acar mi?
wwwwaaaaaaaaoooooooooooooooooooowwww harikasın yaaaa
Sizde yiyin bacilar pinosh ,eliflder
yazsaati sen yazıyosun ben bi tuhaf oluyorum
way arkadaş ne hale geldim yahu
günlerce hayalini kurduğum et haşlamayı dün akşam önüme koydular görmemle mide bulantım başladı
ay çok kötüyüm ya
sabah yediklerimi çıkarmamak için sakız çiğniyorum falan sindiriverim diye
öğlen yediklerimi çıkarıyorum
işyerinde çok kötü oluyor
akşam zaten hiç bişey yiyemiyorum ya
Insallah bi iki haftaya gecer canim zor boylede
Ay kizlar yazdiklarinizi okuyunca masallah dedimher anim dua ederek gecio su bulantim son bulsun diye gune kusarak baslamak gercekten cok kotu Allahimm tez zamanda atlatalim bulanti donemmizi inss.amiiiiiinnn
kızlar mıde bulantısı olan arkadasların mıde bulantıları ne zaman basladı ben bugun 4+6 erken daha dımı
canım eşim doktora sormuş çok fazla çıkardı,verdiğiniz ilaçları da içmiyor kızıyorum diye.doktor da su kaybı çok olur.halsizlenirse serum takılması gerekir.bulantıdan vücut ilaçları istemeyebilir zorlamayın içebildiği kadar içsin demiş.çok şükür eşim tatmin olmuştur artık.gerçekten içemediğimi anlamıyor.
canım serum takılınca ne kadar süre iyi oluyorsun? seninki çok mu şiddetli oluyordu sürekli taktırdın? benim gün de 3-4 kere olurdu ama bu sefer acayip çoğaldı.2 gün önce iyiydim.sadece bulantım vardı sonrasında da acısını çıkarırcasına çoğaldı...
bu arada idrar kültürüm temiz çıkmış.çok şükür iltihap gitmiş.
günaydinlar
acaba ankarada yasayan birileri varmi aranizda?
ben ikili test tarihlerimde ankarada olucam ve doktor tavsiyesine ihtiyacim var.
:44: kızlar ben mutsuzum yaa. çalışmak istemiyorum, oturmak istemiyorum, uyumak istemiyorum.. hiç bişi yapmak istemiyorum. böyle tarifsiz keyifsiz bir halim var. düşünüce de mutsuz olmamı gerektiricek hiçbişi yok bin şükürama hamilelikmidir, hormon mudur artık neyse, keyifsiz bir insan oldum çıktım. bebeğim dünyadaki en mutlu günlerini geçirirken (anne karnı: huzur, güven) benim böyle hissetmem haince geliyor.
çok üzülüyorum kendime
aynı psikolojideyim..
en mutlu olmam gereken zamanda niye böyleyim diye onu bile dert ediyorum kendime..
cnm ben ankara'da yaşıyorum. başkent hastanesinden göğşen bey'e gidiyorum memnunum. ama artık hasta kabul etmiyorlar. dolularmış. ben başka bi arkadaş vasıtasıyla rica minnet kaydoldum.
dün eşimle eve gelirken birden burnuma fanta kokusu geldi. eşim de aş ere ere fantaya mı erdin, komedisin dedi :) ilk aşermem bu :)
onu alıp içtiğimde dünyanın en güzel şeyini içiyorum hissettim. ne ilginç bi duyguymuş ya
dün yine istifra ettim bu arada. ben de geçti sanıp sevinmiştim. ama yine de daha iyi hissediyorum kendimi. azalıyor yavaş yavaş.
şu sıralar geniz akıntım başladı. o midemi bulandırıyor. nasıl geçircem bilemedimvar mı çaresini bilen?
bir de sabah kulaklarım tıkandı. bu da normalmiş.
Günaydınnn kızlarrr
Midem çok kötü offdün gece durdum durdum gecenin 3ünde kustum Doktor ilaç vermişti ama içmemiştim. Gece dayanamadım içtim ama sonra uyumuşum işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum
Kahvaltı da yapamıyorum, sadece üzüm yiyorum
yazsaati sen yazıyosun ben bi tuhaf oluyorum
way arkadaş ne hale geldim yahu
günlerce hayalini kurduğum et haşlamayı dün akşam önüme koydular görmemle mide bulantım başladı
ay çok kötüyüm ya
sabah yediklerimi çıkarmamak için sakız çiğniyorum falan sindiriverim diye
öğlen yediklerimi çıkarıyorum
işyerinde çok kötü oluyor
akşam zaten hiç bişey yiyemiyorum ya
Ay kizlar yazdiklarinizi okuyunca masallah dedimher anim dua ederek gecio su bulantim son bulsun diye gune kusarak baslamak gercekten cok kotu Allahimm tez zamanda atlatalim bulanti donemmizi inss.amiiiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?