2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
wwwwaaaaaaaaoooooooooooooooooooowwww harikasın yaaaa

Sizde yiyin bacilar pinosh ,eliflder

valla sabahları benimde iştahım çok açık
mesela bende bu sabah menemen peynir zeytin salatalık bal kaymak ceviz kayısı yedim
ama gel görki 2 gündür akşam olunca işten eve gidip yemeği bile ısıtamıyorum koku midemi bulandırıyor. yemeklerden tiksincem diye korkuyorum

Benim koku hassasiyetim yok oyuzden sevdigim herseyi yiyebilirim
Normal hayatimda cok gicik bi tipimdir herseyden tiksinirim hwrseyden midem bulanir ama hamilelikte bu artmiyor genellemiyor yada vucudum cok sukur.kizimdada boyleydim ben bi servise binince midem bulanir

benimde iştahım feci açıldı kısa zaman önce 20 kilo kadar verdim ben hep az az yerdim uzun üredir
şimdi psikolojik midir nedir ne görsem saldırasım geliyor. doyma duygum yokmuş gibi.
kendime uyup çok yemiyorum tabi ama bıraksam bir öküz yerim herhalde
bir de ben şeker hastasıyım diyetime uymam lazım. umarım aşırı iştah geçici bir durumdur ve kendimi hep kontrol edebilirim

Benimde istahim super ams bende 3 ogun yiyorum arada aklima gelirde meyve yersem o . Bende surekli yememeye calisiyorum ve aburcubur tatli yememeye calisiyorum

yazsaati sen yazıyosun ben bi tuhaf oluyorum
way arkadaş ne hale geldim yahu
günlerce hayalini kurduğum et haşlamayı dün akşam önüme koydular görmemle mide bulantım başladı
ay çok kötüyüm ya
sabah yediklerimi çıkarmamak için sakız çiğniyorum falan sindiriverim diye
öğlen yediklerimi çıkarıyorum
işyerinde çok kötü oluyor
akşam zaten hiç bişey yiyemiyorum ya

Insallah bi iki haftaya gecer canim zor boylede

Ay kizlar yazdiklarinizi okuyunca masallah dedim her anim dua ederek gecio su bulantim son bulsun diye gune kusarak baslamak gercekten cok kotu Allahimm tez zamanda atlatalim bulanti donemmizi inss.amiiiiiinnn

bakın ne buldum :))
anlamı sanırım "birşeyler yanlış olmalı, iyi hissediyorum"

Son düzenleme:
Insallah bi iki haftaya gecer canim zor boylede

amin inşallah ya
çok iyiydim aslında hiç bişeyim yoktu noldu ki böyle
dua et olur mu

Ay kizlar yazdiklarinizi okuyunca masallah dedim her anim dua ederek gecio su bulantim son bulsun diye gune kusarak baslamak gercekten cok kotu Allahimm tez zamanda atlatalim bulanti donemmizi inss.amiiiiiinnn

amiiinnn
Allah yardımcımız olsun

Tünaydın Kızlar,

Sabahları benimde mide bulantım var ama şükür kusma derecesinde değil midem boşsa bulantı oluyor zeytin peynir çubuk kreker bana inanılmaz iyi geliyor ...

kızlar mıde bulantısı olan arkadasların mıde bulantıları ne zaman basladı ben bugun 4+6 erken daha dımı

canım benim mide bulantım 5+2 de başlamıştı.

canım serum takılınca o gün en azından daha iyi hisediyorum ama ertesi gün yine aynı.hatta serum çıktıktan çok defa sonra çıkarıyorum.ben hiçbirşey yiyemiyorum onun için çok halsiz düşüyorum.

dün eşimle eve gelirken birden burnuma fanta kokusu geldi. eşim de aş ere ere fantaya mı erdin, komedisin dedi :) ilk aşermem bu :)
onu alıp içtiğimde dünyanın en güzel şeyini içiyorum hissettim. ne ilginç bi duyguymuş ya

dün yine istifra ettim bu arada. ben de geçti sanıp sevinmiştim. ama yine de daha iyi hissediyorum kendimi. azalıyor yavaş yavaş.
şu sıralar geniz akıntım başladı. o midemi bulandırıyor. nasıl geçircem bilemedim var mı çaresini bilen?
bir de sabah kulaklarım tıkandı. bu da normalmiş.

günaydinlar
acaba ankarada yasayan birileri varmi aranizda?
ben ikili test tarihlerimde ankarada olucam ve doktor tavsiyesine ihtiyacim var.

günaydinlar
acaba ankarada yasayan birileri varmi aranizda?
ben ikili test tarihlerimde ankarada olucam ve doktor tavsiyesine ihtiyacim var.

cnm ben ankara'da yaşıyorum. başkent hastanesinden göğşen bey'e gidiyorum memnunum. ama artık hasta kabul etmiyorlar. dolularmış. ben başka bi arkadaş vasıtasıyla rica minnet kaydoldum.

not: sadece test içinse gata'ya da gidebilirsin. ya da düzey laboratuvarlarına. düzey tunus caddesinde. arkadaşım orda yaptırdı. 60 tl'ymiş. ben başkentte 35'e yaptırcam

Son düzenleme:

aynı psikolojideyim..
en mutlu olmam gereken zamanda niye böyleyim diye onu bile dert ediyorum kendime..

ben de aynı şekildeyim sizleri görünce yalnız olmadığımı anladım günlerdir kendimi irdeliyorum niye böyle hissediyorum diye çözemedim kendimi inşallah bulantılar geçince o da geçer

cnm ben ankara'da yaşıyorum. başkent hastanesinden göğşen bey'e gidiyorum memnunum. ama artık hasta kabul etmiyorlar. dolularmış. ben başka bi arkadaş vasıtasıyla rica minnet kaydoldum.

anladim canim.
ayrica adin cok güzel okudukca canim börek cekiyor
daha önce reside önalana gitmistim ama memnun kalmamistim.
baya arastirdim acaba etlik lokman hekimemi gitsem bilmiyorum ya

evet sadece ikili test icin gidicem sagol canim gata olabilir evet degerlendiricem.

Son düzenleme:

canım ben neye aşerdiğimi bilmiyorum.aşerip aşermediğimi bile annemin bir teorisi var kolaya aşerinin kızı olur der hep.tabi ki hayırlsıı olsun öncelikle....

bulantım yok diye seviniyordum ama ara ara oluyor 1 haftadır ,çok acıkıyorum ...

ayy bende sadece üzüm yiyebiliyorum.

Allah kolaylık versin,ben evde zor geçiriyorum,sen çalışırken bayağı zor oluyordur bulantılar.

amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…