2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

valla cnm benim de bi anda böyle kokusu geldi fena halde içme isteği duydum. belki de annenin dediği doğru çıkar miniğim kızdır :) gerçi hiç farketmiyo :)

kola yerine fanta da olsa olur muymuş ? :)

annemde tutturmuş pıtırcığın kesin pipili hissediyorum dio yaaaa :)

kızlar dün sağlık ocağına kayıt için giitim.yarın aç karnına gel kan alınacak dendi.ben daha önce bayıldığım için ( aç karnına alındığı için sanırım)tek başıma gitmeye korktum haftaya eşimle giderim dedim.kanı niçin alıyorlar acaba?:44:

reşide önalan eşi mi onun? başkentte yok da. valla ne yalan söliim ben kadın doktorlardan pek hazetmiyorum. erkekler daha nazikler, anlayışlılar.

canın çektiyse koş hemen yap bi börek. içinde kalmasın :) keşke benim de cnm yemek yemek istese

Son düzenleme:
valla cnm benim de bi anda böyle kokusu geldi fena halde içme isteği duydum. belki de annenin dediği doğru çıkar miniğim kızdır :) gerçi hiç farketmiyo :)

kola yerine fanta da olsa olur muymuş ? :)

kola ,fanta ..sanırım asitli içeçek olduğu içindir bilemiyorum.ama amcamın gelini yemek bile yiyemiyormuş sadece fanta içebilyormuş.annem kızın olacak demiş ve gerçekten de kızı oldu

birkaç hafta sonra yazdıklarımız gerçekliğini ortaya koyar ya da pos çıkar bakalım

yok canim o kadin baska hastanedeydi.
aynen bende hazetmiyorumsenin gibi düsünüyorum.

buzlugumda var allahtan
ben bulanti icin ilac kullaniyorum onun sayesinde yiyorum yoksa benim bulantilarda cekilmez.
gecer bu günlerde iki hafta daha sabret.

bulantılar için limonu keşfettim kızlar kabuğuyla yiyin bastırıyor geçiriyor bulantıyı ve tuzlu salatalık da iyi geliyor

Benimde bugunlerde burnuma ortada olmayan mis gbi kokular geliyor.o an bi yiyecek dusyor aklima ve o an onun tadini taa dilimin puturcuklerinde hissediyrm agzim sulaniyor.asermek bu demek mi oluyor acaba:))

Walla benim de canim kola cekiyor hele esim yanimda icerken deli gibi kokusu geliyor 1 mt den aliyoryum kokusunu o derece:)) ins annenin teorisi dogrudur hayirlisi olsun ama kiz olursa da cook sevinirim :))

Benimde bugunlerde burnuma ortada olmayan mis gbi kokular geliyor.o an bi yiyecek dusyor aklima ve o an onun tadini taa dilimin puturcuklerinde hissediyrm agzim sulaniyor.asermek bu demek mi oluyor acaba:))
Benim aserdigim sey aklima dusunce tukuruklerim tavan yapiyor. Neredeyse salyam akacak o derece :)))) onu acilen yemem gerektigini hissediyorum

umarım bu tez doğrudur:)dün gece eşimi yolladım fanta ,uludağ efsane ,meyveli soda ne olursa olsun yeterki asitli bişeyler al diye gözüm dönmüştü:) yaklaşık 2 haftadır sürekli asitli içecek istiyorum. bu arada midesi bulananlar ya da iştahsız olanlara cok özeniyorum.şimdiden 8 kilo aldım ben.elimde değil herşeyi yemek istiyorum.5 aydır diyet yapıyordum sevdiğim herseyden uzak kalmıştım.onun üstüne hamile kalınca şimdi yemediğim ne varsa canım istiyor.öğrenince de sigarayı aniden kestim o da iştahımı açtı sanırım.böyle devam ederse 100 kilonuın üstüne çıkarım 9 ayın sonunda!!zaten tombiğim pofff...

Normalde hic kolayi aramazken, simdi kola icmek isteyip duruyorumm. Kola olsun baska bisey istemem. Ama icmiyorum tabi. Asitli falan diye. Bi tehikesi yok dese biri hergun icicem. Kizim mi olucak yani benim :)
Bakalim belli olsun. Yavas yavas duymaya baslicaz cinsiyetleri. :)))

tatlım bana sağlık ocağında tsh(guatr tahlili) şeker kan sayımı falan yaptılar, idrar tahliliyle ultrason sonucu da getir dediler, herkesin aynımıdır bilmem ama haberin olsun...

selam kızlar...
ben bebek düşünmeye başlamadan önce içime doğan şey bebeğimin erkek olmasıydı. aslında ilk bebeğimin kız olmasını çok isterim ama insan sağlıklı olmaından başka bişey düşünemiyor hamile kalınca. biz 6 ağustosta(9+6 haftalıktı ama 4-5 gün önden gittiğini söyledi doktor) kontröle gittiğimizde yanımıza kamereyı da götürmüştük. doktor da ultrasonda bakarken gayriihtiyari "daha çok küçük" gibi bişeyler öyledi, ben de ağzını aradım, küçük olan ne, bebek degil heralde falan dedim:) zaten orda iki bacak arasında bi çıkıntı görülüyodu. "bişey görüyo gibiyim ama henüz erken" dedi. sonradan yanılmış olmamak için uzatmadı konuyu ama biz video görüntülerini tekrar tekrar izledik minişimin pipisi ben burdayımmmm diyodu:) tabi erken ama bariz belli oluyodu yani:) bakalım ilerleyen haftalarda daha netleşir sanırım. şimdilik ben onu "oğluşum" dye seviyorum:) bu arada çin takviminde de erkek çıkıyo...

Kolayi bilmem ama benim annemde etten baliktan tiksinenin kizi olur der
Ben kizimda baliktan tiksinmistim zaten tek tiksindigim seydi

kola zararlı ama
yani benim doktorum kesinlikle asitli içeceklerden uzak dur dedi
sadece maden suyu ya da sade soda içebilirsin dedi
o yüzden kola manyaklığını bırakalı 3 yıl olan ben çok aşırı canım isterse 2 yudum içip bırakıyorum
bence sizde içmeyin
normalde bile çok zararlı olduğu söyleniyor değil ki hamileyken :44:

Amazon83 allah gonlune gore versin ama o tarih cok erken kiz erkek cinsel organ ozaman ikisindede ayni oluyor canim
Tabii dr cok tecrubeliyse bilemem.
Kendini cok alistirma sonra uzulme.

Amazon83 allah gonlune gore versin ama o tarih cok erken kiz erkek cinsel organ ozaman ikisindede ayni oluyor canim
Tabii dr cok tecrubeliyse bilemem.
Kendini cok alistirma sonra uzulme.

evet canım bana da erken gibi geldi de insan bir an önce netleştirmek istiyo, oğluşummm veya kıjımmmm diye sevmek, seslenmek istiyo işte:))) zaten eğer erkek değil de kızsa çok çok sevinirim. gönlümden geçen kız, içime doğan erkek:) tabi Allah hepimize önce sağlıklı bebişler versin, herşeyden önemlisi bu...

Gunaydin millet
Ay esim yedide cikacakti uyanamamisim adam ac ac gitti kursa tuh ya

Benim canim iki gundur burger cekiyor normalde bu yasima kadar bes kere yememisimdir :) bugun gidip yiyecegim tavuk burger

ben et ve türevlerini ağzıma koyamıyorum normalde çok severim şimdi bahsi geçince bile midem kalkıyor mangal yakıyor bizimkiler ben salata yiyorum oysa proteine ihtiyacım var yumurta da yiyemiyorum ne yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…