canım ben neye aşerdiğimi bilmiyorum.aşerip aşermediğimi bileannemin bir teorisi var kolaya aşerinin kızı olur der hep.tabi ki hayırlsıı olsun öncelikle....
bulantım yok diye seviniyordum ama ara ara oluyor 1 haftadır ,çok acıkıyorum ...
anladim canim.
ayrica adin cok güzel okudukca canim börek cekiyor
daha önce reside önalana gitmistim ama memnun kalmamistim.
baya arastirdim acaba etlik lokman hekimemi gitsem bilmiyorum ya
evet sadece ikili test icin gidicem sagol canim gata olabilir evet degerlendiricem.
valla cnm benim de bi anda böyle kokusu geldi fena halde içme isteği duydum. belki de annenin dediği doğru çıkar miniğim kızdır :) gerçi hiç farketmiyo :)
kola yerine fanta da olsa olur muymuş ? :)
reşide önalan eşi mi onun? başkentte yok da. valla ne yalan söliim ben kadın doktorlardan pek hazetmiyorum. erkekler daha nazikler, anlayışlılar.
canın çektiyse koş hemen yap bi börek. içinde kalmasın :) keşke benim de cnm yemek yemek istese
Benim aserdigim sey aklima dusunce tukuruklerim tavan yapiyor. Neredeyse salyam akacak o derece :)))) onu acilen yemem gerektigini hissediyorumBenimde bugunlerde burnuma ortada olmayan mis gbi kokular geliyor.o an bi yiyecek dusyor aklima ve o an onun tadini taa dilimin puturcuklerinde hissediyrm agzim sulaniyor.asermek bu demek mi oluyor acaba:))
kola ,fanta ..sanırım asitli içeçek olduğu içindir bilemiyorum.ama amcamın gelini yemek bile yiyemiyormuş sadece fanta içebilyormuş.annem kızın olacak demiş ve gerçekten de kızı oldu
birkaç hafta sonra yazdıklarımız gerçekliğini ortaya koyar ya da pos çıkarbakalım
kola ,fanta ..sanırım asitli içeçek olduğu içindir bilemiyorum.ama amcamın gelini yemek bile yiyemiyormuş sadece fanta içebilyormuş.annem kızın olacak demiş ve gerçekten de kızı oldu
birkaç hafta sonra yazdıklarımız gerçekliğini ortaya koyar ya da pos çıkarbakalım
kızlar dün sağlık ocağına kayıt için giitim.yarın aç karnına gel kan alınacak dendi.ben daha önce bayıldığım için ( aç karnına alındığı için sanırım)tek başıma gitmeye korktum haftaya eşimle giderim dedim.kanı niçin alıyorlar acaba?:44:
Amazon83 allah gonlune gore versin ama o tarih cok erken kiz erkek cinsel organ ozaman ikisindede ayni oluyor canim
Tabii dr cok tecrubeliyse bilemem.
Kendini cok alistirma sonra uzulme.
Gunaydin millet
Ay esim yedide cikacakti uyanamamisim adam ac ac gitti kursa tuh ya
Benim canim iki gundur burger cekiyor normalde bu yasima kadar bes kere yememisimdir :) bugun gidip yiyecegim tavuk burger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?