dün eşimle eve gelirken birden burnuma fanta kokusu geldi. eşim de aş ere ere fantaya mı erdin, komedisin dedi :) ilk aşermem bu :)
onu alıp içtiğimde dünyanın en güzel şeyini içiyorum hissettim. ne ilginç bi duyguymuş ya
dün yine istifra ettim bu arada. ben de geçti sanıp sevinmiştim. ama yine de daha iyi hissediyorum kendimi. azalıyor yavaş yavaş.
şu sıralar geniz akıntım başladı. o midemi bulandırıyor. nasıl geçircem bilemedimvar mı çaresini bilen?
bir de sabah kulaklarım tıkandı. bu da normalmiş.
evet canım bana da erken gibi geldi de insan bir an önce netleştirmek istiyo, oğluşummm veya kıjımmmm diye sevmek, seslenmek istiyo işte:))) zaten eğer erkek değil de kızsa çok çok sevinirim. gönlümden geçen kız, içime doğan erkek:) tabi Allah hepimize önce sağlıklı bebişler versin, herşeyden önemlisi bu...
kola zararlı ama
yani benim doktorum kesinlikle asitli içeceklerden uzak dur dedi
sadece maden suyu ya da sade soda içebilirsin dedi
o yüzden kola manyaklığını bırakalı 3 yıl olan ben çok aşırı canım isterse 2 yudum içip bırakıyorum
bence sizde içmeyin
normalde bile çok zararlı olduğu söyleniyor değil ki hamileyken :44:
ben et ve türevlerini ağzıma koyamıyorum normalde çok severim şimdi bahsi geçince bile midem kalkıyor mangal yakıyor bizimkiler ben salata yiyorum oysa proteine ihtiyacım var yumurta da yiyemiyorum ne yapacağımı bilemedim
meltem hanımı duymuştum, ama 110 tl muayene ücreti dediler gitmemiştim. özel sağlık sigortası olsa baya ınıyormus. içime sinen bulamazsam genede bı gidicem.teşekkür ederım .
zararlı evet ben 1 yıldan fazladır bıraktım kolayı zaten.şimdi zararı olabilir diye soda bile içmiyorum.ama dr.içebilirsin demişse sana ben de içebilirim çok hararetim olursa iyi o zamn...
ben et ve türevlerini ağzıma koyamıyorum normalde çok severim şimdi bahsi geçince bile midem kalkıyor mangal yakıyor bizimkiler ben salata yiyorum oysa proteine ihtiyacım var yumurta da yiyemiyorum ne yapacağımı bilemedim
Bugün bebişi görmeye gittim tam 4,5 cm olmuş eli ayağı parmakları düzgün çok şükür.
Yakın zamanda giden var mı aranızda bebişi görmeye
Kızlarr yaa soda içmenin bir zararı olurmu acaba? Bununla ilgili doktorunuz hiç bişey dedimi?
Kolayi bilmem ama benim annemde etten baliktan tiksinenin kizi olur der
Ben kizimda baliktan tiksinmistim zaten tek tiksindigim seydi
Hele mangal var ya ilk 8 hafta canim hep mangal cekti sagolsun esimde babamda yaptilar bol bol yedim
Bugün kontrole gittik herşey yolunda..çoook hareketli bir bebek çıktı gülme krizine girdik resmen
salı günü de ikili test var, hayırlısı bakalım
herkese kolay gelsin, mutlu günler
Hanimlar tam olarak haftalariniz kac ? Bebislerinizin boylari ne kdr cikti? Ben de 12. Haftamda gidicem deBugün kontrole gittik herşey yolunda..çoook hareketli bir bebek çıktı gülme krizine girdik resmen
salı günü de ikili test var, hayırlısı bakalım
herkese kolay gelsin, mutlu günler
ayy benim bebişimde öyleydi bi eliyle göbek kordonunu sallıyorduarkasını döndü bize birden sonra geri yüzünü döndü çok tatlı yaaa bacaklarını indirip kaldırıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?