2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ya bu geniz akıntısından mide bulantısını bir ben mi yaşıyorum demiştim bende aynı durumdayım beni çok rahatsız ediyor bal geçirir dediler yedim fayda etmedi ne yapacağım bilmiyorum

Walla benim icime de aynisi doguyor :) ben bi de sadece yumurtadan tiksinmeye basladim ama zorla da olsa yiyorum. Her sabah haslanmis yumurta yemek eziyete donusmeye basladi bu yumurtayi illaki kutur kutur pisircekmiyiz biraz kayisi olsa olmaz mi (

zararlı evet ben 1 yıldan fazladır bıraktım kolayı zaten.şimdi zararı olabilir diye soda bile içmiyorum.ama dr.içebilirsin demişse sana ben de içebilirim çok hararetim olursa iyi o zamn...

canım yumurtayı ve salatalığı bıraktım ben asla yiyemiyorum...

meltem hanımı duymuştum, ama 110 tl muayene ücreti dediler gitmemiştim. özel sağlık sigortası olsa baya ınıyormus. içime sinen bulamazsam genede bı gidicem.teşekkür ederım .

evet 110 tl ama bundan sonra ayda 1 gideceğim içn ve çok memnun olduğum için pek etkilenmemee çalışıyorum maddi açıdan.

Bugün bebişi görmeye gittim tam 4,5 cm olmuş eli ayağı parmakları düzgün çok şükür.
Yakın zamanda giden var mı aranızda bebişi görmeye

zararlı evet ben 1 yıldan fazladır bıraktım kolayı zaten.şimdi zararı olabilir diye soda bile içmiyorum.ama dr.içebilirsin demişse sana ben de içebilirim çok hararetim olursa iyi o zamn...

bıraktıktan sonra istesende içemiyosun ki
ben her öğün kola içerdim sabah kahvaltı da dahil hatta yemek yemez kola içerdim
günde en az 2 kutu kola 2 meyveli soda mutlaka içerdim
birden bıraktım ağzıma bile sürmedim 2 yıl bu yıl 3. sene çok canım isterse içmeye çalışıyorum ama olmuyor içemiyorum acı mı geliyor napıyor öyle işte soda da dahil

herkese merhaba hepimizin mutlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmesi dileklerimle .......

bende mart annesi olacağım ve sizleri en başından beri takip ediyorum. Benimde 2. hamileliğim ve ilkinden çok daha zor geçiyor bu defa rabbim sağlık sıhhat versin diye dua ediyorum. takibe devam diyorum

Hele mangal var ya ilk 8 hafta canim hep mangal cekti sagolsun esimde babamda yaptilar bol bol yedim

yumurtadan çok fena tiksindim kızlar kahvaltı da yapamadım öğürmekten levitron içtim, ortalama yarım saat sonra kahvaltı ediyorum genelde, çok fena oldum kusamadımda

Walla ben 2 gun once gittim 9+6 ydik. 2.23 cm dedi. Bana az gelince eve geldim vurdum proteine kendimi sut yourt iyi gidiyor da yumurta olduruyor. Agzimin tadini da bozuyor zorla yiyorum hersey bebegim icin... 23 unde bidaha gidicem bakalim 11+3 olacak. Bu beslenmeyle 10 gunde kac mm buyuyecek :)))

Kolayi bilmem ama benim annemde etten baliktan tiksinenin kizi olur der
Ben kizimda baliktan tiksinmistim zaten tek tiksindigim seydi

ayyy ben balıgı ve tavugu cok severdım ama ılk 3 ay ıkısınden de nefret etmıstımm ve kızım olmustuuu:))
sımdı hııc tıksınmıyorum galıba erkek

bu arada keskeee bnmde mıdem bulansada kılo almsam delı gıbı ıstahım acıkkkk

kusmalarımın tek iyi yanı hiç kilo almadım 1. trimesterde hatta kilo verdim

Bugün kontrole gittik herşey yolunda..çoook hareketli bir bebek çıktı gülme krizine girdik resmen
salı günü de ikili test var, hayırlısı bakalım

herkese kolay gelsin, mutlu günler

Bugün kontrole gittik herşey yolunda..çoook hareketli bir bebek çıktı gülme krizine girdik resmen

ayy benim bebişimde öyleydi bi eliyle göbek kordonunu sallıyordu arkasını döndü bize birden sonra geri yüzünü döndü çok tatlı yaaa bacaklarını indirip kaldırıyordu

selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah
dün minik balamızın kalp atışını duyduk hamdolsun
ya ne güzel şey yine duymak istiyorum bir dahaki gidişinmde sesini kkaydedeceğim
büyümüş ballı balam 2.5 cm olmuş boyu hareket ediyormuş annesinin karnında
çok mutluyum arkadaşlar ya herşey normal bir ay sonra gel dedi
hiç korkmuyorum artık sizde korkmayın hepinize duacıyım
bizim sülalede potansiyel nüfus artışı var 5 hamile var maaşallah ve bende bunların arasında olduğğum için çook mutluyum
ya bu arada bu cinsiyeti bnasıl öğreniyorsunuz banada bakın ya merak ediyorum çok önemli değil amma bana kız gibi geliyor kalçam genişledi.
bu arada ben daha şimdiden 4 kilo almışım yaaaa:yemem aynıda fındık fıstık yoğurt yumurta süt tüketiyorum ya onlar aldırdı yoksa bunun üstüne daha tatlı yediğimde yok
arkadaşlar ya bu arada gönlümden geçen ve bana sıkıntıya sebep olan bir duruma niyet ettim bana dua edin olurmu ya
hamile hamile sinirlerimi bozan biri var dua edin zararı dokunmasın bana
hepinizi ve bebeklerinizi çook seviyorum

Hanimlar tam olarak haftalariniz kac ? Bebislerinizin boylari ne kdr cikti? Ben de 12. Haftamda gidicem de

ayy benim bebişimde öyleydi bi eliyle göbek kordonunu sallıyordu arkasını döndü bize birden sonra geri yüzünü döndü çok tatlı yaaa bacaklarını indirip kaldırıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…