Walla benim icime de aynisi doguyor :) ben bi de sadece yumurtadan tiksinmeye basladim ama zorla da olsa yiyorum. Her sabah haslanmis yumurta yemek eziyete donusmeye basladi bu yumurtayi illaki kutur kutur pisircekmiyiz biraz kayisi olsa olmaz mi(
Hanimlar tam olarak haftalariniz kac ? Bebislerinizin boylari ne kdr cikti? Ben de 12. Haftamda gidicem de
walla canım ben hamileligimin ilk günlerinde bikaç sabah üst üste haşlanmış yumurta yedim, sonra nasıl tiksindim anlatamam. bi programda dinlemitim haşlanmış olsa daha iyi ama yağda da yiyebilirsiniz falan demişti. ben de hiç yememekten daha iyidir diye yağda yapıyorum. bazen sade, bazen peynirli,, bu sabah da menemen yapıp içine kırdım. yapcak bişey yok...
aklınızdan geçen kız erkek isimleri var mı?
Hanimlar tam olarak haftalariniz kac ? Bebislerinizin boylari ne kdr cikti? Ben de 12. Haftamda gidicem de
rüyamda biri bana battaniye içinde bu yusuf artık senin sen bakcan dediler heyecanla uyandım o sabah 2 gün sonra hamille olduğumu öğrendim 2 gün öncede cinsiyeti erkek olduğunu öğrendiikkerkek olursa mehmet olucak sanırım:)
aklınızdan geçen kız erkek isimleri var mı?
rüyamda biri bana battaniye içinde bu yusuf artık senin sen bakcan dediler heyecanla uyandım o sabah 2 gün sonra hamille olduğumu öğrendim 2 gün öncede cinsiyeti erkek olduğunu öğrendiikkyusuf koyucammm rüyamda görmesemde yusuf diye oğlum olsun isterdim hep
eşimin erkek kardeşi gecen yıl biz nişanlandıktan 10 gün kadar sonra vefat etti
sanırım onun adını koyarız erkek olursa
"şahin" bence uygun çünkü çok iyi bir insandı
kız olursa da annemin adı olacak bizde gelenek
yanına da "begüm"
zaten begüş diye seviyoruz
rüyamda biri bana battaniye içinde bu yusuf artık senin sen bakcan dediler heyecanla uyandım o sabah 2 gün sonra hamille olduğumu öğrendim 2 gün öncede cinsiyeti erkek olduğunu öğrendiikkyusuf koyucammm rüyamda görmesemde yusuf diye oğlum olsun isterdim hep
maşallah ne güzel ne hayırlı bir rüya bende hamile olduğumu öğrenmeden önce buna benzer bir rüya görmüştük eşim ben arabayla gökkuşa görüp altından geçmek için ilerliyoruz ve ben o arada allahım neolur bana şu gökküşağı gibi güzelller güzeli bir kız nasip eyle diyorum:)
ayyy ne guzel Allah sana hep mujdelemıs haberleri....
yusuf ta guzel ısım
bnm kızımın ısmı İpek son anda koymustukkk ılk basta ela dıyoduk ama cocuk mavı gozlu oldu ela olmazmıs zatı:)
Biliyorum isim düşünmek kıyafet almak için çok erken ama bu 2. gebeliğim ve son ana kadar doyasıya her anı yaşamak istiyorum biiraz enerjik olabilsem şu yorgunluk halsizlik mide bulantısı bir geçse diyorum sonra buda hamileliğin cilvesi sabahtan beri hep aynı konuyu işliyoruz mide bulantısı bitmek bilmeyen halsizlik yeme yada yememe isteği okuyunca yazınca kendimi dahada çok bıraktığımı enerjimin dahada çok tükendiğini hissettim ve gözlerimi kapatıp ilk tekmelediği anı hissetmeye çalıştım isim aradım kıyafetlere baktım hatta ve hatta kendimi düşünerek en güzel loğusa bayan olmak için pijamalara geceliklere taçlara baktım zamanımız bol ilk gebeliğimi oğluşumu hatırlamıyorum bile 21 yaşında süprizdi benim için şimdi ise her anı kana kana sindire sindire yaşamak istiyorum eziyeti şölene çevirmek belkide bizim elimizdedir hepimiz bir mucizeyi içimizde taşıyoruz rabbim sağlıklı sıhatli gönlümüzden geçeni hayırlısıyla versin inşallah
kusmalarımın tek iyi yanı hiç kilo almadım 1. trimesterde hatta kilo verdim
ben 11+3
boyu 4.7
son adet tarihimle uyumlu gidiyor herşey
bende haftaya 12. haftamda ikili test olacağım salı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?