2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Walla benim icime de aynisi doguyor :) ben bi de sadece yumurtadan tiksinmeye basladim ama zorla da olsa yiyorum. Her sabah haslanmis yumurta yemek eziyete donusmeye basladi bu yumurtayi illaki kutur kutur pisircekmiyiz biraz kayisi olsa olmaz mi (

walla canım ben hamileligimin ilk günlerinde bikaç sabah üst üste haşlanmış yumurta yedim, sonra nasıl tiksindim anlatamam. bi programda dinlemitim haşlanmış olsa daha iyi ama yağda da yiyebilirsiniz falan demişti. ben de hiç yememekten daha iyidir diye yağda yapıyorum. bazen sade, bazen peynirli,, bu sabah da menemen yapıp içine kırdım. yapcak bişey yok...

nasıl yersen ye ama haftada 3 öğün yumurta yersen cok ıyı olur dedı bana doktorum...menemen,sahanda,haslanmıs onemlı olan ıyı pısmesıymıss

Biliyorum isim düşünmek kıyafet almak için çok erken ama bu 2. gebeliğim ve son ana kadar doyasıya her anı yaşamak istiyorum biiraz enerjik olabilsem şu yorgunluk halsizlik mide bulantısı bir geçse diyorum sonra buda hamileliğin cilvesi sabahtan beri hep aynı konuyu işliyoruz mide bulantısı bitmek bilmeyen halsizlik yeme yada yememe isteği okuyunca yazınca kendimi dahada çok bıraktığımı enerjimin dahada çok tükendiğini hissettim ve gözlerimi kapatıp ilk tekmelediği anı hissetmeye çalıştım isim aradım kıyafetlere baktım hatta ve hatta kendimi düşünerek en güzel loğusa bayan olmak için pijamalara geceliklere taçlara baktım zamanımız bol ilk gebeliğimi oğluşumu hatırlamıyorum bile 21 yaşında süprizdi benim için şimdi ise her anı kana kana sindire sindire yaşamak istiyorum eziyeti şölene çevirmek belkide bizim elimizdedir hepimiz bir mucizeyi içimizde taşıyoruz rabbim sağlıklı sıhatli gönlümüzden geçeni hayırlısıyla versin inşallah

erkek olursa mehmet olucak sanırım:)
rüyamda biri bana battaniye içinde bu yusuf artık senin sen bakcan dediler heyecanla uyandım o sabah 2 gün sonra hamille olduğumu öğrendim 2 gün öncede cinsiyeti erkek olduğunu öğrendiikk yusuf koyucammm rüyamda görmesemde yusuf diye oğlum olsun isterdim hep

Son düzenleme:
aklınızdan geçen kız erkek isimleri var mı?

eşimin erkek kardeşi gecen yıl biz nişanlandıktan 10 gün kadar sonra vefat etti
sanırım onun adını koyarız erkek olursa
"şahin" bence uygun çünkü çok iyi bir insandı
kız olursa da annemin adı olacak bizde gelenek
yanına da "begüm"
zaten begüş diye seviyoruz

Son düzenleme:

maşallah ne güzel ne hayırlı bir rüya bende hamile olduğumu öğrenmeden önce buna benzer bir rüya görmüştük eşim ben arabayla gökkuşa görüp altından geçmek için ilerliyoruz ve ben o arada allahım neolur bana şu gökküşağı gibi güzelller güzeli bir kız nasip eyle diyorum:)

Allah rahmet eylesin cnm ismiyle beraber huyunu suyunu iyiliğinide alır inşallah

ayyy ne guzel Allah sana hep mujdelemıs haberleri....
yusuf ta guzel ısım

bnm kızımın ısmı İpek son anda koymustukkk ılk basta ela dıyoduk ama cocuk mavı gozlu oldu ela olmazmıs zatı:)

rabbim dualarını kabul etsinnn çok güzel bi rüya görmüşsünn

ayyy ne guzel Allah sana hep mujdelemıs haberleri....
yusuf ta guzel ısım

bnm kızımın ısmı İpek son anda koymustukkk ılk basta ela dıyoduk ama cocuk mavı gozlu oldu ela olmazmıs zatı:)

şahane bi kızın var o zamann maşallahhhh

amiinnn canım senin de inşallah...

Ben kız olsun erkek olsun Meriç istiyorum :) Annem bana meriç ismini koyacakmış, o zamanki şartlar(!) elvermemiş :)

kizim oldugu icin hep erkek ismi dusundum
Kizimin adi sueda . Said isminin cogulu salih kul demek
Oglum olursa ahmed said koymak istiyorum kizimlada uyumlu olur
Haa kiz olursa hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…