2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canim renkli ultrason falanmiydi.yoksa normal cihaz miydi?

Dün eniştemin yediği kokoreçten zehirlenip hastanelik olduğunu öğrendim. Canım bi kokoreç çekti bi kokoreç çekti anlatamam. Ben hamilelikten öncede çok pis boğazdım tuzlu şeylere bayılırdım tatlı hiç aklıma gelmezdi. Hatta tatlı yiyince midem bulanırdı. Değişen hiçbişey yok. Halaa hep tuzlu şeyler istiyorum. Eskisi kadar iştahım yok. Canım hiçbişey yemek istemiyor ama zorla yiyorum. Ama tatlıyı görmeye bile dayanamıyorum.

Sabahtan akşama kadar tok evin aç kedisi gibi aklımdan eve gidince şunu yapcam bunu yapcam diye 50 tane menü geçiriyorum. Ama eve gidince yap 1 tencere makarna vur kafayı uyu. Uykudan gözümü açamıyorum. Bugün değişiklik olsun diye domatesli pilav yapcam Zaten sıcak hiçbişey yenmiyor.

Bide kafama takılan bişey var. Ben doktora gittiğimde son adet tarihime göre 6 +5tim. Ama doktor keseyi ölçtüğünde 4+5 dedi ölçülere göre. Yumurtlama döneminde hamile kalmış olabilir miyim? Çünkü özellikle o zaman çalışma yaptık ve son adet dönemimle yumurtlama arasında 2 hafta var. Birde önceden göğüslerim çok hassastı dokunamıyordum bile ama şimdi geçti. Bidaha doktora 10 gün sonra gidicem. Bidahaki geldiğinde kalp atışlarını duyarız demişti. Şimdi bu 10 gün geçmek bilmez bana. Bi sorunmu varki?

Allahım ne kadar güzel bir rüya bende şöyle rüyamda bir görsem diye hayıflanıp duruyorum inşallah rüyandaki gibi olur güzeller güzeli yusufun

Bizde bugun dr a gittik.bitanem hopluyodu suyun icinde:)).elini kaldirdi:)).burdayim der gibi.doktor dediki erkek mi ne bu dedi.bende ustelemedim.zaten soyledi ve sustu.simdi neden erkek dedi acaba pipi§i gordumu acaba.yoksa hareketli diyemi.esimle bunu konusuyoruz hep:)).sizce hangisi???

Ben de doktoruma gittim 7t2--1,18 cm.ama sata gore 7+5 tim doktorum satimi sormadi bile pek onemli degil sanirim sizde de fark oluyor mu ??

Ya benim bebegim ufak gelio bana cok canim skldi aslinda dunden beri 9+6 icin 2.23 cm biraz ufak deilmi kizlar bi yorum yapin tecrubeliler ben saglikli dusunemiyorum

Senin bebegin kac haftalik canim tam olarak? Olcumleri nasil cikti?

Bebegin bacak arasindaki cikinti hepsinde varmis.dr bize dediki orda cizgi var.yataysa kiz dikeyse erkekmis.bize kiz gibi dedi

Selam Arkadaslar..
MaşAllahhh yaaa ne kalabalık olmuş tobik, coktandır girmemişim 600 leri gecti sayfalarr.. Oh oh :))
Bugün 11+0 olduk, yarın dr randevum var umarım herşey olundadır ve meleğim büyümüştür :))
Ben ikili testi yaptırmayacağım.. Rabbim neylerse güzel eyler :))

Yurtdışında olduğum icin burdaki doktorlar 16. Haftadan erken cinsiyeti bile sölemiyo..

İcinizde benim kızım veya oğlum olacak diye hisseden varmı? Benim ilk gebeliğim ve hic bi fikrim yok yaaa hisetmıyorum birşey :/

Walla canim doktor oyle bisey soylemedi ama daha onceki usg lerde haftasina uyumluydu. Oyle birsey olsa soylerdi ama ben kafama takiyorum iste

Kızlar kabızlık şikayeti olanlar nasıl çözüm buluyor. Sanırım folik plus ve elevit yüzünden böyle oldu. Normalde hiç böyle sıkıntım olmazdı. Kendimi şişkinlikten patlayacak gibi hissediyorum
Kayısı sabahları aç karna yiyorum ama hala aynı. Şekerim yüzünden fazla meyve de tuketemiyorum ben. Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Walla canim doktor oyle bisey soylemedi ama daha onceki usg lerde haftasina uyumluydu. Oyle birsey olsa soylerdi ama ben kafama takiyorum iste
9 ay boyle gecmez canım herkesın genetıgı soya cekımı farklıben 190 boyundayım sen 160 kocalarımızda ona gore hıc bebısımız bır olur mu?sakin ol garip bişi olsa zaten dr sana soyler kı daha ılk uc ay gecmemıs bebıs daha meydana cıkmadan boy karsılastırılmaz

Kabizligi bana sorun.kizlar birde demir ilaci yuzunden benim buyukabdestim siyah oldu.sizin basiniza gelirse benim gibi korkmayin:)

bende cozum bulamadım canım bırde norma wc mız yok sadece klozet tıpı.ısı dahada kotulestırıyorbır hafta kayınvalıdedeydım alaturka mı denıyor yer wc sı zorda olsa duzene gırmıstı ılla cıkıyordum hergun ama klozette daha zor maleseftuvaletn gelmesede hergun aynı saatte 10 dk falan otur faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…