Canim renkli ultrason falanmiydi.yoksa normal cihaz miydi?selam kızlar...
ben bebek düşünmeye başlamadan önce içime doğan şey bebeğimin erkek olmasıydı. aslında ilk bebeğimin kız olmasını çok isterim ama insan sağlıklı olmaından başka bişey düşünemiyor hamile kalınca. biz 6 ağustosta(9+6 haftalıktı ama 4-5 gün önden gittiğini söyledi doktor) kontröle gittiğimizde yanımıza kamereyı da götürmüştük. doktor da ultrasonda bakarken gayriihtiyari "daha çok küçük" gibi bişeyler öyledi, ben de ağzını aradım, küçük olan ne, bebek degil heralde falan dedim:) zaten orda iki bacak arasında bi çıkıntı görülüyodu. "bişey görüyo gibiyim ama henüz erken" dedi. sonradan yanılmış olmamak için uzatmadı konuyu ama biz video görüntülerini tekrar tekrar izledik minişimin pipisi ben burdayımmmm diyodu:) tabi erken ama bariz belli oluyodu yani:) bakalım ilerleyen haftalarda daha netleşir sanırım. şimdilik ben onu "oğluşum" dye seviyorum:) bu arada çin takviminde de erkek çıkıyo...
canım iğneyi kullnıp önlemimizi alıyoruz...
rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sağlıcakla kucağımıza alabilelim inş
rüyamda biri bana battaniye içinde bu yusuf artık senin sen bakcan dediler heyecanla uyandım o sabah 2 gün sonra hamille olduğumu öğrendim 2 gün öncede cinsiyeti erkek olduğunu öğrendiikkyusuf koyucammm rüyamda görmesemde yusuf diye oğlum olsun isterdim hep
Hanimlar tam olarak haftalariniz kac ? Bebislerinizin boylari ne kdr cikti? Ben de 12. Haftamda gidicem de
benim 11+4 baştan popaya 4,5 cm ayaklar dahil 5,5 cm
haftaya cumartesi 2li testimi olcam bende
Senin bebegin kac haftalik canim tam olarak? Olcumleri nasil cikti?Bizde bugun dr a gittik.bitanem hopluyodu suyun icinde:)).elini kaldirdi:)).burdayim der gibi.doktor dediki erkek mi ne bu dedi.bende ustelemedim.zaten soyledi ve sustu.simdi neden erkek dedi acaba pipi§i gordumu acaba.yoksa hareketli diyemi.esimle bunu konusuyoruz hep:)).sizce hangisi???
Canim ben 10+3 um.35.5 mm.ama normalde 11+4 olmasi gerekiyo.gec yumurtlama.sendede boyle bisey olabilirmi?.cunku dr bebegin olcumune gore haftasini soyluyoSenin bebegin kac haftalik canim tam olarak? Olcumleri nasil cikti?
Bence hic takma buyur o annesi:))Walla canim doktor oyle bisey soylemedi ama daha onceki usg lerde haftasina uyumluydu. Oyle birsey olsa soylerdi ama ben kafama takiyorum iste
9 ay boyle gecmez canımWalla canim doktor oyle bisey soylemedi ama daha onceki usg lerde haftasina uyumluydu. Oyle birsey olsa soylerdi ama ben kafama takiyorum iste
Kabizligi bana sorun.kizlar birde demir ilaci yuzunden benim buyukabdestim siyah oldu.sizin basiniza gelirse benim gibi korkmayin:)Kızlar kabızlık şikayeti olanlar nasıl çözüm buluyor. Sanırım folik plus ve elevit yüzünden böyle oldu. Normalde hiç böyle sıkıntım olmazdı. Kendimi şişkinlikten patlayacak gibi hissediyorum
Kayısı sabahları aç karna yiyorum ama hala aynı. Şekerim yüzünden fazla meyve de tuketemiyorum ben. Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
bende cozum bulamadım canım bırde norma wc mız yok sadece klozet tıpı.ısı dahada kotulestırıyorbır hafta kayınvalıdedeydım alaturka mı denıyor yer wc sı zorda olsa duzene gırmıstı ılla cıkıyordum hergun ama klozette daha zor maleseftuvaletn gelmesede hergun aynı saatte 10 dk falan otur faydası oluyorKızlar kabızlık şikayeti olanlar nasıl çözüm buluyor. Sanırım folik plus ve elevit yüzünden böyle oldu. Normalde hiç böyle sıkıntım olmazdı. Kendimi şişkinlikten patlayacak gibi hissediyorumKayısı sabahları aç karna yiyorum ama hala aynı. Şekerim yüzünden fazla meyve de tuketemiyorum ben. Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?