2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bebegin bacak arasindaki cikinti hepsinde varmis.dr bize dediki orda cizgi var.yataysa kiz dikeyse erkekmis.bize kiz gibi dedi

Gozun aydin canim kizin oluyormus.bize daha var 29 na biraz bekliyecez mecbur .firsatin olursa su listeye eklermisin beni msj atmistin sana .sende aynini bana gondermissin anlamadim.

Kabizligi bana sorun.kizlar birde demir ilaci yuzunden benim buyukabdestim siyah oldu.sizin basiniza gelirse benim gibi korkmayin:)

Olsa keşke rengi hiç sorun değil

İnşallah düzene girer çok sıkıntılı yoksa

kizim oldugu icin hep erkek ismi dusundum
Kizimin adi sueda . Said isminin cogulu salih kul demek
Oglum olursa ahmed said koymak istiyorum kizimlada uyumlu olur
Haa kiz olursa hic bilmiyorum

Ben oglumdayken kiz olursa zehra derdim hatta burdaki nicki ondan esinlenerek yazdim zehra yade , yade; armağan demekmis.esim sade zehra diyor şuan. Erkek olursa ben Melih istiyorum.isim olayini cok arastirdim kizlar dag tas toprak doga kayra, irmak, nehir, aleyna, asiye , ssanem ve busuru vardi nette arastirirsaniz bu isimlerin konmamasi gerekmis .uygun degilmis anlam ve anlamsizliklarindan dolayi.isim illaki kuranda gecmeyecekmis ama anlami olacakmis.iyice arastirip isim koymak gerek

evet canım dogrusun bırde gezegen yıldız gunes cıcek bocek ısmıde tavsıye edılmıyor dınımızce.anne babanın evladına karsı bu dunyadakı ılk sorumlulugu guzel ısım koymak zaten ınsallah koyarız hepımız.

aman kızlar acı ve baharatı dozunda yiyin özellikle çiğ köfteyi oğlumda son 15 gün acıya sardım hemoroid oldum doğumda iyice fena oldu ıkınırken doğum sonrası anam ağladı kaç ay kabızlık ve acıdan uzak durun mümkün oldukça derim ben tavsiye sadece.

acı hemoroıd yapmaz canım acı hemoroıdın varsa acı cektırır

Aci biber , kaysi, iyi geliyor gibi .bende var cok su icsemde zorlaniyorum hep .aci biber iyi ama sabah kahvaltida yumurtaya bol bol kirmizi biber dokuyorum midemi bozunca herzaman yapamiyorum

acı bıber dedınde aklıma geldı cıgkoftede calıstırıyormus bagırsakları

Acı biber aklımda olsun yarın pul biberli yiyeyim yumurtayı bari. Çiğ köfte etsiz bile olsa güven vermiyor bana hijyen açısından. Saatlerce bu sıcaklarda bekliyor falan. Ama birisi taze taze yapsa yerim etsiz olarak o ayrı

acı hemoroıd yapmaz canım acı hemoroıdın varsa acı cektırır
tatlım ya benim hiç öle bi problemim yoktu son 15 gün kabızlık çektim ve acı yedim.bu ikisi bi arada olunca hemoroid yapıomuş zaten bana bunu genel cerrahi uzmanları söledi 1 tanesi değil.bikaç tane gittim o ara :).zaten gebelik bağırsaklara baskı yaptığı için kabızlık başlıo acıda yedinmi öyle işte.benim bi kaç ay çektim sonra düzeldi. herşeyi dozunda yemek en güzeli.denemesi bedava her bünye farklı sonuçta.

Evet canim.sana msj attim gotmedin sanirim burdan sorayım olmassa .cinsiyet tahmini dogru cikacakmi diye.ogluma son adet tarihim 30 eyluldu.2009 da kaldim.esim dogun tarihi 07/04/1975

Dogru soluyorsun canim aslinda com pimpirik yapan biri degilimdir yapani da sevmem ama bu sefer bole oldum iste... bakalim ilerleyen haftalarda cok kafama takilirsa hocaya sorarim sebebini artik. Bebis meydana bi ciksaydi zaten )

Bence hic takma buyur o annesi:))
Ins canim benim

Bende hemoroidi kotulestiriyor diye biliyorum aci veriyor birazda.bende de var.oglumda ilk dort ay progestan ictigimden demisti artırmış agrisini .bunda bazen agriyor bazen agrimiyor.su an sert yerde oturmak ve yolculuk yapmaktan pocuk kemigim batiyor cok agriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…