naber hosgeldın nere kayboldun onca zaman ?nasılsın?kızında hayırlı olsun ınsallahBebegin bacak arasindaki cikinti hepsinde varmis.dr bize dediki orda cizgi var.yataysa kiz dikeyse erkekmis.bize kiz gibi dedi
Ya benim bebegim ufak gelio bana cok canim skldi aslinda dunden beri9+6 icin 2.23 cm biraz ufak deilmi kizlar bi yorum yapin tecrubeliler ben saglikli dusunemiyorum
Bebegin bacak arasindaki cikinti hepsinde varmis.dr bize dediki orda cizgi var.yataysa kiz dikeyse erkekmis.bize kiz gibi dedi
Kabizligi bana sorun.kizlar birde demir ilaci yuzunden benim buyukabdestim siyah oldu.sizin basiniza gelirse benim gibi korkmayin:)
bende cozum bulamadım canım bırde norma wc mız yok sadece klozet tıpı.ısı dahada kotulestırıyorbır hafta kayınvalıdedeydım alaturka mı denıyor yer wc sı zorda olsa duzene gırmıstı ılla cıkıyordum hergun ama klozette daha zor maleseftuvaletn gelmesede hergun aynı saatte 10 dk falan otur faydası oluyor
Benimde oyle hic merak etme koyun seyi gibiOlsa keşke rengi hiç sorun değil
İnşallah düzene girer çok sıkıntılı yoksa
kizim oldugu icin hep erkek ismi dusundum
Kizimin adi sueda . Said isminin cogulu salih kul demek
Oglum olursa ahmed said koymak istiyorum kizimlada uyumlu olur
Haa kiz olursa hic bilmiyorum
evet canım dogrusun bırde gezegen yıldız gunes cıcek bocek ısmıde tavsıye edılmıyor dınımızce.anne babanın evladına karsı bu dunyadakı ılk sorumlulugu guzel ısım koymak zaten ınsallah koyarız hepımız.Ben oglumdayken kiz olursa zehra derdim hatta burdaki nicki ondan esinlenerek yazdim zehra yade , yade; armağan demekmis.esim sade zehra diyor şuan. Erkek olursa ben Melih istiyorum.isim olayini cok arastirdim kizlar dag tas toprak doga kayra, irmak, nehir, aleyna, asiye , ssanem ve busuru vardi nette arastirirsaniz bu isimlerin konmamasi gerekmis .uygun degilmis anlam ve anlamsizliklarindan dolayi.isim illaki kuranda gecmeyecekmis ama anlami olacakmis.iyice arastirip isim koymak gerek
Olsa keşke rengi hiç sorun değil
İnşallah düzene girer çok sıkıntılı yoksa
acı bıber dedınde aklıma geldı cıgkoftede calıstırıyormus bagırsaklarıAci biber , kaysi, iyi geliyor gibi .bende var cok su icsemde zorlaniyorum hep .aci biber iyi ama sabah kahvaltida yumurtaya bol bol kirmizi biber dokuyorum midemi bozunca herzaman yapamiyorum
çiğ köfte deyince hemen atladım topiğe zararı var mı bu çiğ köftenin ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli yiyorum etsiz olanındanacı bıber dedınde aklıma geldı cıgkoftede calıstırıyormus bagırsakları
etsızse faydası bıle vardrbulgur irmik baharat ne zararı olacakçiğ köfte deyince hemen atladım topiğe zararı var mı bu çiğ köftenin ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli yiyorum etsiz olanından
acı hemoroıd yapmaz canım acı hemoroıdın varsa acı cektırıraman kızlar acı ve baharatı dozunda yiyin özellikle çiğ köfteyi oğlumda son 15 gün acıya sardım hemoroid oldumdoğumda iyice fena oldu ıkınırken doğum sonrası anam ağladı kaç ay kabızlık ve acıdan uzak durun mümkün oldukça derim ben tavsiye sadece.
Aci biber , kaysi, iyi geliyor gibi .bende var cok su icsemde zorlaniyorum hep .aci biber iyi ama sabah kahvaltida yumurtaya bol bol kirmizi biber dokuyorum midemi bozunca herzaman yapamiyorum
acı bıber dedınde aklıma geldı cıgkoftede calıstırıyormus bagırsakları
tatlım ya benim hiç öle bi problemim yoktu son 15 gün kabızlık çektim ve acı yedim.bu ikisi bi arada olunca hemoroid yapıomuş zaten bana bunu genel cerrahi uzmanları söledi 1 tanesi değil.bikaç tane gittim o ara :).zaten gebelik bağırsaklara baskı yaptığı için kabızlık başlıo acıda yedinmi öyle işte.benim bi kaç ay çektim sonra düzeldi. herşeyi dozunda yemek en güzeli.denemesi bedava her bünye farklı sonuçta.acı hemoroıd yapmaz canım acı hemoroıdın varsa acı cektırır
Acı biber aklımda olsun yarın pul biberli yiyeyim yumurtayı bari. Çiğ köfte etsiz bile olsa güven vermiyor bana hijyen açısından. Saatlerce bu sıcaklarda bekliyor falan. Ama birisi taze taze yapsa yerim etsiz olarak o ayrı
evet canım dogrusun bırde gezegen yıldız gunes cıcek bocek ısmıde tavsıye edılmıyor dınımızce.anne babanın evladına karsı bu dunyadakı ılk sorumlulugu guzel ısım koymak zaten ınsallah koyarız hepımız.
Dogru soluyorsun canim aslinda com pimpirik yapan biri degilimdir yapani da sevmem ama bu sefer bole oldum iste... bakalim ilerleyen haftalarda cok kafama takilirsa hocaya sorarim sebebini artik. Bebis meydana bi ciksaydi zaten9 ay boyle gecmez canımherkesın genetıgı soya cekımı farklıben 190 boyundayım sen 160 kocalarımızda ona gore hıc bebısımız bır olur mu?sakin ol garip bişi olsa zaten dr sana soyler kı daha ılk uc ay gecmemıs bebıs daha meydana cıkmadan boy karsılastırılmaz
Ins canim benimBence hic takma buyur o annesi:))
tatlım ya benim hiç öle bi problemim yoktu son 15 gün kabızlık çektim ve acı yedim.bu ikisi bi arada olunca hemoroid yapıomuş zaten bana bunu genel cerrahi uzmanları söledi 1 tanesi değil.bikaç tane gittim o ara :).zaten gebelik bağırsaklara baskı yaptığı için kabızlık başlıo acıda yedinmi öyle işte.benim bi kaç ay çektim sonra düzeldi. herşeyi dozunda yemek en güzeli.denemesi bedava her bünye farklı sonuçta.
Evet canim.sana msj attim gotmedin sanirim burdan sorayım olmassa .cinsiyet tahmini dogru cikacakmi diye.ogluma son adet tarihim 30 eyluldu.2009 da kaldim.esim dogun tarihi 07/04/1975
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?