Oglun erkek cikiyor canim
Ozaman senin hesap tutar insalllaahhhhh saglikli öncelikle kizim olur .ay dunyalar benim olur bir kiz bir oglan .ablamlar abimler hep oyle
Bende hemoroidi kotulestiriyor diye biliyorum aci veriyor birazda.bende de var.oglumda ilk dort ay progestan ictigimden demisti artırmış agrisini .bunda bazen agriyor bazen agrimiyor.su an sert yerde oturmak ve yolculuk yapmaktan pocuk kemigim batiyor cok agriyor .
Canim bir suru test sonunda kan pihtilasmasiyla ilgili bi sorun saptandi.simdi hergun igne vuruluyorum bunun icin.insallah saglikla aliriz kucaklarimiza bebislerimizi..
kanama yapıomuydu seninki canım. ben merak ediodum bu hemoroid olup kan sulandırıcı iğne kullanmanın sakıncası oluomu acaba diye.konu nerden nereye :))) bilgisi olan var mı? benim kanama sıkıntım olmuodu ama kabızlığa bağlı bazen peçetede görüodum çok az.anne olmak çokkk güzel bir duygu herşeye değior bebeğini kucağına alınca ama 9 ay hem bedeninle hem kalbinle hazırlanıosun anneliğe bi okadar da zor ve keyifli bir süreç Rabbim banada tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah.oğlumun abi olduğu günleri görmeyi nasip eyle Yarabbim amin
Amonra 9 haftalık hamileymişsin bulantı ve kusman var mı?
Oglun erkek cikiyor canim
Hayır hiç olmadı. Öyle tiksinme gibi bir durum bile olmadı henüz. Umarım hiç olmaz
Yok pohtilasma ignesinin zararı hemoroide.kanama peceteye cok az kabizken olurdu ama hamileligimde hic kanama olmadi.hala testlerimi bulamadım ben ya . Esim her yil evrak temizligi yapar ya o atti yada ben baska yere koydim bulamiyorum
Kızlar kabızlık şikayeti olanlar nasıl çözüm buluyor. Sanırım folik plus ve elevit yüzünden böyle oldu. Normalde hiç böyle sıkıntım olmazdı. Kendimi şişkinlikten patlayacak gibi hissediyorum
Kayısı sabahları aç karna yiyorum ama hala aynı. Şekerim yüzünden fazla meyve de tuketemiyorum ben. Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Kabiz olanlara bi onerim var.sabah ac karnina gunluk taze soguk sütü dikin kafaniza bayaga bi.ben yarim litreye yakin icmisim.sonrasi rahatlik:))) sizde deneyin:))
ne güzel yaa maşallah nazar değmesin. ben hala kilo veriyorum kusmaktan helak oldum artık uykudan uyandığım andan itibaren tekrar yatağa yatana kadar hiç durmaksızın bulanıyor. bide gece çalışıyorum sabaha kadar saatler geçmiyor napıcam bilmem geçer inşallah en son çare işi bırakıcam ama çıktıktan sonra da bulantılar geçerse pişman olurum bıraktığıma diye düşünüyorum çaresizim psikolojim alt üst oldu
ne güzel yaa maşallah nazar değmesin. ben hala kilo veriyorum kusmaktan helak oldum artık uykudan uyandığım andan itibaren tekrar yatağa yatana kadar hiç durmaksızın bulanıyor. bide gece çalışıyorum sabaha kadar saatler geçmiyor napıcam bilmem geçer inşallah en son çare işi bırakıcam ama çıktıktan sonra da bulantılar geçerse pişman olurum bıraktığıma diye düşünüyorum çaresizim psikolojim alt üst oldu
Ben bu durumdan çok çekmiş birisiyim. Hatta bu yüzden ameliyat oldum. 5-6 günde tuvalete çıkabiliyordum. Ameliyat olup kalın bağırsağımın bir kısmı alındıktan sonra uzun bir süre kabız olmamam gerekiyordu. Bende kuru kayısı yemeye başladım. Ama kayısıyı öyle yemekte çözüm olmadı. Kayısıyı kaynatıp blenderdan geçirdim. İçebileceğim kıvamda sulandırdım ve şişelere koydum. Her yediğim yemekte yanında büyük bardaklarla bu kayısı suyundan içtim. Sonuç olarak küçüklüğümden beri çektiğim bağırsak tembelliğini bir buçuk yıl sonra yendim. bu bir buçuk yıl boyunca kayısı suyunu sürekli içtim. Tekrar hamile kalasaya kadarda hiçbir sıkıntım yoktu. Şimdi tekrar başladım. Bu arada pirinçli bütün yemeklerden uzak durdum. İnşallah sizlerede faydası olur.....
Bu süper bir tarif yemekte komposto gibi icebilirim. Soğuk olmasinda bir sakınca yoktur herhalde
Hatta şekerde koyma, onun kendi şekeri yetiyor. Küçük şişelerle gittiğin yerlerede götürebilirsin. Ama dediğim gibi pirinçten özellikle uzak dur. Hatta ben bu kürü uyguladığım dönem 2 beden inceldim. Çünkü sindirim sistemim hızlı çalışmaya başladığı için kilo vermeye başlamıştım. Sonrada 38 bedenden yukarıya hiç çıkmadım.
Yaz saati ben cok merak ettim banada bakarmisin.sat 11 haziran.esimin dogum trhi 28 aralik 1973 benim dogum trhim 29 hazran 1982
Yarin sabah tez denene
Canım ben zaten öğreneli 3-4 gün oldu. Öncesinde ve şimdi hiçbir değişiklik yok. Umarım seninde geçer. Tuzlu şeyler leblebi falan iyi gelebilir belki. Bir denesen. İlerleyen haftalarda geçebilir bulantılar diyorlar. Zor ama dayanbilirsen biraz daha sabretmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?