2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

kanama yapıomuydu seninki canım. ben merak ediodum bu hemoroid olup kan sulandırıcı iğne kullanmanın sakıncası oluomu acaba diye.konu nerden nereye :))) bilgisi olan var mı? benim kanama sıkıntım olmuodu ama kabızlığa bağlı bazen peçetede görüodum çok az.anne olmak çokkk güzel bir duygu herşeye değior bebeğini kucağına alınca ama 9 ay hem bedeninle hem kalbinle hazırlanıosun anneliğe bi okadar da zor ve keyifli bir süreç Rabbim banada tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah.oğlumun abi olduğu günleri görmeyi nasip eyle Yarabbim amin

Yok pohtilasma ignesinin zararı hemoroide.kanama peceteye cok az kabizken olurdu ama hamileligimde hic kanama olmadi.hala testlerimi bulamadım ben ya . Esim her yil evrak temizligi yapar ya o atti yada ben baska yere koydim bulamiyorum

Kabiz olanlara bi onerim var.sabah ac karnina gunluk taze soguk sütü dikin kafaniza bayaga bi.ben yarim litreye yakin icmisim.sonrasi rahatlik:))) sizde deneyin:))

iyi akşamlar bayanlar :) dün benimde doktor kontrolüm vardı. 9+1 günlüktü ve ultrasonda da buna uygun çıktı gelişimi. boyu da 2.2 cm dedi doktorumuz. ben 15 günde bir gidiyorum kontrole.
ya acaba annelerin içine doğan cinsiyet tahmini doğru mudur? ben sanki hep bebeğim erkekmiş gibi hissediyorum hatta konuşurken bile oğlum demek geliyo içimden :) sizlerde nasıl oldu bu durum. 2. çocuğu olan anneler yaşayıp sonucunu gördükleri için daha iyi bilebilirler. acaba tuttu mu tahminleri ?

Son düzenleme:
Hayır hiç olmadı. Öyle tiksinme gibi bir durum bile olmadı henüz. Umarım hiç olmaz

ne güzel yaa maşallah nazar değmesin. ben hala kilo veriyorum kusmaktan helak oldum artık uykudan uyandığım andan itibaren tekrar yatağa yatana kadar hiç durmaksızın bulanıyor. bide gece çalışıyorum sabaha kadar saatler geçmiyor napıcam bilmem geçer inşallah en son çare işi bırakıcam ama çıktıktan sonra da bulantılar geçerse pişman olurum bıraktığıma diye düşünüyorum çaresizim psikolojim alt üst oldu

Yok pohtilasma ignesinin zararı hemoroide.kanama peceteye cok az kabizken olurdu ama hamileligimde hic kanama olmadi.hala testlerimi bulamadım ben ya . Esim her yil evrak temizligi yapar ya o atti yada ben baska yere koydim bulamiyorum

inşallah bulursun :)) bulamazsanda aradığını biliyoum çokk saol canım.bişeyi arayınca bulunmaz aklında yokken geliverir eline aa ben bunu şu zaman ne aramıştım bak burdaymış dersin bana çok oldu :))

Ben bu durumdan çok çekmiş birisiyim. Hatta bu yüzden ameliyat oldum. 5-6 günde tuvalete çıkabiliyordum. Ameliyat olup kalın bağırsağımın bir kısmı alındıktan sonra uzun bir süre kabız olmamam gerekiyordu. Bende kuru kayısı yemeye başladım. Ama kayısıyı öyle yemekte çözüm olmadı. Kayısıyı kaynatıp blenderdan geçirdim. İçebileceğim kıvamda sulandırdım ve şişelere koydum. Her yediğim yemekte yanında büyük bardaklarla bu kayısı suyundan içtim. Sonuç olarak küçüklüğümden beri çektiğim bağırsak tembelliğini bir buçuk yıl sonra yendim. bu bir buçuk yıl boyunca kayısı suyunu sürekli içtim. Tekrar hamile kalasaya kadarda hiçbir sıkıntım yoktu. Şimdi tekrar başladım. Bu arada pirinçli bütün yemeklerden uzak durdum. İnşallah sizlerede faydası olur.....

Kabiz olanlara bi onerim var.sabah ac karnina gunluk taze soguk sütü dikin kafaniza bayaga bi.ben yarim litreye yakin icmisim.sonrasi rahatlik:))) sizde deneyin:))

Yarin sabah tez denene

Canım ben zaten öğreneli 3-4 gün oldu. Öncesinde ve şimdi hiçbir değişiklik yok. Umarım seninde geçer. Tuzlu şeyler leblebi falan iyi gelebilir belki. Bir denesen. İlerleyen haftalarda geçebilir bulantılar diyorlar. Zor ama dayanbilirsen biraz daha sabretmeye çalış.

ah vokalist ahh aynı dertten muzdaripiz.herşeyden tiksindim.deliler gibi tatlı,çikolata yiyen ben gittiiii yerine tatlı kelimesinden bile tiksinen midesi kalkan biri geldi.hiç bişey istemiyo canım.mide bulantısı dediğin gibi sabahtan başlıyo ama öğleden sonra 3-4 gibi zirve yapıyo,gece yatana kadar sürüyobende kilo verdim başladığından beri.neyse inşallah şu serumluk olanlardan olmayız...:18:

Bu süper bir tarif yemekte komposto gibi icebilirim. Soğuk olmasinda bir sakınca yoktur herhalde

Bu süper bir tarif yemekte komposto gibi icebilirim. Soğuk olmasinda bir sakınca yoktur herhalde

Hatta şekerde koyma, onun kendi şekeri yetiyor. Küçük şişelerle gittiğin yerlerede götürebilirsin. Ama dediğim gibi pirinçten özellikle uzak dur. Hatta ben bu kürü uyguladığım dönem 2 beden inceldim. Çünkü sindirim sistemim hızlı çalışmaya başladığı için kilo vermeye başlamıştım. Sonrada 38 bedenden yukarıya hiç çıkmadım.

Şeker kullanmıyorum ben zaten. Pirinç zaten yasak. iyi oldu bu tarif. Bir de derdime çare olursa süper olacak. Geç olmasa ve uykum gelmese kalkar yapardım. Yarın işten gelince yaparım artık ya da sabah erken kalabilirsem. Teşekkür ederim canım.

Hepinize iyi geceler kızlar. Allah rahatlık versin

Son düzenleme:

sağol canım inşallah geçer tuzlu leblebi ve yoğurttan başka bişey yiyemiyorum zaten. idare edicez artık çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…