Evet kanaman olurdu muhtemelen. Sakin olup guzel dusunup icimizi ferah tutmamiz gereken donemler :)
Guzel dusunelim. Allah hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah cumlemize :)
Kizlar sizin de goguslerinizdeki dolgunluk azaldi mi? Dokununca agrisi devam ediyor fakat sanki biraz gevsediler gibi geldi bana. Onun disindaki gogus belirtileri devam ediyo
Ne guzel bir haber insallah saglikla devam eder hepimizinki .doktor cok onemli.ben bayan olsun bu kez dedim kadinin azinsan zorla laf aliyorsun birde ilaclarimi unutuyor hep.eaki doktoruma donuyorum bende yogun diye gitmek istememistim.birde esim cok bekleyemiyor full dersi olunca hep.bakacaz artik duruma goremerhaba kızlar sabah kontrole gittik şükür her şey yolunda gelişimi normalmiş 8 + 5 günlük bebeğim. Bu haftada olması na rağmen gayet hareketli dedi. Gördük böyle kıpırdayıp duruyor. Kalp atışlarını dinledik. Eşim müthiş heyecanlandı. Ayrıca doktorum erkan beyi çok sevdim ben. Güleryüzlü enerjisi yüksek birisi. Her Şey çok güzel gidiyor.
Bagirsaklar yuzune aliyoz bencede okadar su içiyorum yinede zorla yapiyorum iki gune bir anca cikabiliyorum.Bende yarim kilo Almis gibiyim sma su bagirsaklari bi duzene koysam oda gider gibime geliyor tabii ustune yeni kilolar gelmezse
Kizimda 26 kilo aldim kwndiliginden gitti cok sukur ama bu sefer almak istemiyorum normal dogum istiyorum sismemem lazim
Henuz kizimdaki gibi almadigimdan diyetisyeni erteledim almaya baslayinca kosucam
Bu haftalarda kizimda 4-5 kilo almustim bile ..
Bende guzel bir kahvalti yaptim esimle olunca .iyi oluyor o hazirliyor oh missGunaydin kizlar. Bugun cok feci kahvalti yaptim.hic yemedigim kadar ekmek yedim.aman haa kilo almaktan gercekten bukez korkuurm.normalde hamilelikte hersey mubah ye ic eglen kilo al nasilsa verirsin dusuncesinde bi insanim ama kilolu hamile kaldim ve daha simdiden almaktan korkuyirum..
Bizde tesekkut ederiz saglikli gebelik ler sizedemerhaba,ilk hafta kayıt olmustum siteye,takip etmeme rağmen bir turlu yazamadım.paylaşımlarınız için teşekkür ederim.herkesin saglıklı bir sekilde bebegını kucagına almasını diliyorum.
8. haftaya kadar zorda olsa eleviti içtim, sonra bıraktım, 1 ayda 2 kilo aldırdı bana, gerçi önemli değil kilo benim için zayıfım zaten kolay kilo veriyorum, oğlumda 14 kilo almıştım, 58 le hamile kalıp 72 de doğurmuştum, buna 56 ile hamile kaldım....
hayırlısı canım sağol, sağlıklı olması önemli herşeyden önce,
bundan önce 13 haftalık kalbi durmuştu bebeğimin, o yüzden cinsiyetten önce sağlıklı olduğunu duymak istiyorum bebeğimin, mevlam ne yazdıysa başımıza o gelecek kız veya erkek allah evladın hayırlısını sağlıklısını versin hepimize inşallah...
Sayfalar mükemmel hızlı ilerliyo akşam 27 değilmiydi yahu :)) 2 gün önceye kadar her şey pek güzeldi, 57.3 tartılıyodum, bu sabah tartıldım 2buçuk kilo almışım ki bu aşırı dikkat ettiğim halim...bu hızla doğuma beni yuvarlayarak götürebilirsiniz
Kimse girmiyor mu ya foruma? Ilk zamanlar ne guzel kalabaliktik kimse yazmiyor bikac kisinin disinda
Ne guzel bir haber insallah saglikla devam eder hepimizinki .doktor cok onemli.ben bayan olsun bu kez dedim kadinin azinsan zorla laf aliyorsun birde ilaclarimi unutuyor hep.eaki doktoruma donuyorum bende yogun diye gitmek istememistim.birde esim cok bekleyemiyor full dersi olunca hep.bakacaz artik duruma gore
Bagirsaklar yuzune aliyoz bencede okadar su içiyorum yinede zorla yapiyorum iki gune bir anca cikabiliyorum.
Bende guzel bir kahvalti yaptim esimle olunca .iyi oluyor o hazirliyor oh miss
Bizde tesekkut ederiz saglikli gebelik ler sizede
Ay ic ozaman hep hayrab kaldım az kilo alip doğum dab sonra da hepsini verene. Bende 10 kilo kaldi oglumda.simdi cok dikkar ediyorum 10kilo ile bitirmek istiyorum.yuruyuse basliyacam su doktora gidip bir göreyim kuzumu
Kilo alimi 12.haftadan sonra hizlanuyormus yandikki ne yandik.ben daha 500 gr aldim.geri vermem gerek onu dengelemem lazim hedefim 10 ama alirim ben ya yesemde yemesemde aliyorumSayfalar mükemmel hızlı ilerliyo akşam 27 değilmiydi yahu :)) 2 gün önceye kadar her şey pek güzeldi, 57.3 tartılıyodum, bu sabah tartıldım 2buçuk kilo almışım ki bu aşırı dikkat ettiğim halim...bu hızla doğuma beni yuvarlayarak götürebilirsiniz
düzeltme:37 imiş yahuhala uyuyorum galiba, zombi gibi uyanıroyurm sabahları ama bugün geç te uyandım ondanmı acaba? :/
Sekermi var sende zor olacak desene hamilelik canim Allah yardimcin olsun.insulun kullaniyormusun pekiBen de kabızlık cektigimden sanirim 2 kilo fazla çıkıyorum. Ama deli iştahım var zor zapt ediyorum kendimi. Fazla kilo almaktan çok korkuyorum. Ben 20 kilo vermiştim yaklaşık. 2 aydır kilo veremiyordum meğer hamileymisim. 69 kilodan tekrar 71 e çıkmak afallatti beni. Bir de şekerim var dikkat etmem lazım. Ama vitamin hapları feci iştah yapti bende. Az yediğim halde 2 kilo canımı sıkıyor açıkçası. Doktor normal diyor ama ben çok hassasim kilo meselesinde. Umarım sağlıklı kilo alırız hepimiz
Kızlar kaçar kilo aldınız şu ana kadar
Ben 10+2yim.2kilo vermisim.bu haftaya kadar hep kustum.buaralar biraz daha rahatim.kilo alma vakti geldi sanirim.birde wc ye cikabilirsem super olucak ama nerdeKızlar kaçar kilo aldınız şu ana kadar
Kilo alimi 12.haftadan sonra hizlanuyormus yandikki ne yandik.ben daha 500 gr aldim.geri vermem gerek onu dengelemem lazim hedefim 10 ama alirim ben ya yesemde yemesemde aliyorum
Sekermi var sende zor olacak desene hamilelik canim Allah yardimcin olsun.insulun kullaniyormusun peki
Ben 10+2yim.2kilo vermisim.bu haftaya kadar hep kustum.buaralar biraz daha rahatim.kilo alma vakti geldi sanirim.birde wc ye cikabilirsem super olucak ama nerde((
1.5 kilo aldım ben o kadar dert değil ama ben sadece göbeğimden alıyorum 5-6 aylık hamile gibiyim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?