2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bende yarim kilo Almis gibiyim sma su bagirsaklari bi duzene koysam oda gider gibime geliyor tabii ustune yeni kilolar gelmezse
Kizimda 26 kilo aldim kwndiliginden gitti cok sukur ama bu sefer almak istemiyorum normal dogum istiyorum sismemem lazim
Henuz kizimdaki gibi almadigimdan diyetisyeni erteledim almaya baslayinca kosucam
Bu haftalarda kizimda 4-5 kilo almustim bile ..

Evet kanaman olurdu muhtemelen. Sakin olup guzel dusunup icimizi ferah tutmamiz gereken donemler :)
Guzel dusunelim. Allah hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah cumlemize :)

Daha önceden tüpbebekle gelen iki hamileliğimde 6.haftada düşükle sonlandı bu Allahımın bi lütfu kendiliğinden oldu bi mucize herhalde daha önceden yaşadığım hayal kırıklıkları yüzünden bu haldeyim

merhaba kızlar sabah kontrole gittik şükür her şey yolunda gelişimi normalmiş 8 + 5 günlük bebeğim. Bu haftada olması na rağmen gayet hareketli dedi. Gördük böyle kıpırdayıp duruyor. Kalp atışlarını dinledik. Eşim müthiş heyecanlandı. Ayrıca doktorum erkan beyi çok sevdim ben. Güleryüzlü enerjisi yüksek birisi. Her Şey çok güzel gidiyor.

Kizlar sizin de goguslerinizdeki dolgunluk azaldi mi? Dokununca agrisi devam ediyor fakat sanki biraz gevsediler gibi geldi bana. Onun disindaki gogus belirtileri devam ediyo

Aynen canim venimee o dolgunluk gitti sanki dun sadece biraz agri oldu goguslerimde .ven soracaktim sen benden once savrandin.progestani 2 ye dusurmustum 3 iciyordym sarhos gibi geziyorum diye ikiye dusurdum ondanmiki dedim bende .demekki normalmis

Ne guzel bir haber insallah saglikla devam eder hepimizinki .doktor cok onemli.ben bayan olsun bu kez dedim kadinin azinsan zorla laf aliyorsun birde ilaclarimi unutuyor hep.eaki doktoruma donuyorum bende yogun diye gitmek istememistim.birde esim cok bekleyemiyor full dersi olunca hep.bakacaz artik duruma gore
Bagirsaklar yuzune aliyoz bencede okadar su içiyorum yinede zorla yapiyorum iki gune bir anca cikabiliyorum.
Bende guzel bir kahvalti yaptim esimle olunca .iyi oluyor o hazirliyor oh miss
merhaba,ilk hafta kayıt olmustum siteye,takip etmeme rağmen bir turlu yazamadım.paylaşımlarınız için teşekkür ederim.herkesin saglıklı bir sekilde bebegını kucagına almasını diliyorum.
Bizde tesekkut ederiz saglikli gebelik ler sizede

Ay ic ozaman hep hayrab kaldım az kilo alip doğum dab sonra da hepsini verene. Bende 10 kilo kaldi oglumda.simdi cok dikkar ediyorum 10kilo ile bitirmek istiyorum.yuruyuse basliyacam su doktora gidip bir göreyim kuzumu

Sayfalar mükemmel hızlı ilerliyo akşam 27 değilmiydi yahu :)) 2 gün önceye kadar her şey pek güzeldi, 57.3 tartılıyodum, bu sabah tartıldım 2buçuk kilo almışım ki bu aşırı dikkat ettiğim halim... bu hızla doğuma beni yuvarlayarak götürebilirsiniz

düzeltme:37 imiş yahu hala uyuyorum galiba, zombi gibi uyanıroyurm sabahları ama bugün geç te uyandım ondanmı acaba? :/

Son düzenleme:

Ben de kabızlık cektigimden sanirim 2 kilo fazla çıkıyorum. Ama deli iştahım var zor zapt ediyorum kendimi. Fazla kilo almaktan çok korkuyorum. Ben 20 kilo vermiştim yaklaşık. 2 aydır kilo veremiyordum meğer hamileymisim. 69 kilodan tekrar 71 e çıkmak afallatti beni. Bir de şekerim var dikkat etmem lazım. Ama vitamin hapları feci iştah yapti bende. Az yediğim halde 2 kilo canımı sıkıyor açıkçası. Doktor normal diyor ama ben çok hassasim kilo meselesinde. Umarım sağlıklı kilo alırız hepimiz

Kimse girmiyor mu ya foruma? Ilk zamanlar ne guzel kalabaliktik kimse yazmiyor bikac kisinin disinda

facebookta sayfa açtı bi arkadaş sanırım genelde orda takılıyor arkadaşlar ben buraya aboneyim:) hergün giriyorum ama sürekli aynı sayfalara denk geliyorum kapatıp çıkıyorum bende

Amin hepimize sorunsuz gebelikler ve dogumlar inşallah. Benim eşim önyargılıydı erkek doktora ama onun bile içine sindi. Çünkü benim içime çok sindi anladı o da. Daha önce kadın doktorlarda gördüm ama erkek doktor ayri bir hassas sanki. Ayrica ben de sağlık calisaniyim. Yuzlerce doktor tanidim tanıyorum onlarcasiyla yillarca calistim ve hala iclerindeyim insanliklari dostluklarina bir lafım olamaz asla ama erkek doktorlar cok daha sakin ve serinkanli gelir hep bana. Tercih sebebim bu yönde o sebeple.

benim daha hiç kusmam olmadı, ne canım istese abartmadan yerim ama zaten tatlı sevmiyorum, hep tuzlu ekşi şeyler... bide levitron kullanıyorum guatırımdan dolayı, guatr yüzünden 48den 65e kadar çıkmıştım bi ara hiç çalışmıyordu sanırım tiroidler, şimdi 57ler ile mutluydum, gene çıkmak sinirimi bozuyo

Kilo alimi 12.haftadan sonra hizlanuyormus yandikki ne yandik.ben daha 500 gr aldim.geri vermem gerek onu dengelemem lazim hedefim 10 ama alirim ben ya yesemde yemesemde aliyorum
Sekermi var sende zor olacak desene hamilelik canim Allah yardimcin olsun.insulun kullaniyormusun peki

Evet yaklaşık 12 yildir şeker hastasıyım insulin kullanıyorum. Gebelik icin yeniden duzenlendi dozlarim falan yeni insülin eklendi. Şükür sıkıntı yok. Normal bir insanla ayni değerlerde şeker değerlerim. Ama hep dikkat etmem gerekiyor. Doktor seker hastası olmayan gebelerimden çok daha iyi ha1c seviyen dedi çok sevindim. Ayse fatmada risk ne kadarsa sende de o kadar seker hastasi oldugun icin artı bir risk altinda değilsin bu degerlerle dedi. Ama hep dikkatli ve tetikte olmam lazım. Ben zaten yıllardır şekerimle yaşamaya alıştım sıkıntı olmayacaktir insallah benim için. İyi düşünüyorum ki iyi olsun. Ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum.

Ben 10+2yim.2kilo vermisim.bu haftaya kadar hep kustum.buaralar biraz daha rahatim.kilo alma vakti geldi sanirim.birde wc ye cikabilirsem super olucak ama nerde((

Canım bende kilo verdim Dr normal dedi bende her yediğimi kustum o yüzdende wc sorunu yaşadım ama 2-3 gündür bulantılarım azaldı ve 750 gr aldım bide kuru kayısı yiyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim

1.5 kilo aldım ben o kadar dert değil ama ben sadece göbeğimden alıyorum 5-6 aylık hamile gibiyim şu an

Tabii canım kilo dert değil ben kilo vermiştim ona rağmen göbek çıktı bendede görenler 4 aylık herhalde diyordu şimdi biraz aldım çok değil750 gr fark etmişim ama göbek çok var

selam arkadaşlar pek giremiyorum foruma...
bu nedenlede sohbetleri kaçırıyorum biraz :26:
bende heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum...
haftaya cuma kontrolümüz var 11+6 olucaz
bebişimi çok özledimmm büyümüştür şimdi meleğimmmmm
inş 2 li test sonuçlarımızda temiz çıkar...
bi arkadaşın bebişi kendini göstermiş sanırım inş bizim bebişimizde gösterir kendini
kabızlık sorunum vardı çok şükür onu atlattım...
ama bulantım hiç olmamasına rağmen iştahsızlık ve halsizlik devam...
dün ilk defa bukadar kötü oldum başımı kaldıramıyordum akşam iğneye gidince tansiyonumu ölçtürdüm 9 a 5 çıktı
neyseki bugün daha iyiyim...
kilodan bahsedilmiş bugün 11+0 dayım hiç kilo almadım daha...
12. haftadan sonra ne olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…