2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Walla canim ben aksama kadar nerden baksan 3 ogun normal yemek yiyorum aralarda da yourt meyve cabasi. Yedigimi yakiyorum demekki. Bebegimi merak ediyorum ozledm gorseydim cuma rand var zaman gecmiyor:)

Bu arada bende çok özledim Bebeğimi benimki taaa 29 u.eski domtoruma gidecem. Normalde bir gun onceydi ne güzel esimin ogun toplantisi olunca 29 na kaydirdik daha erkende randevu yoktu.yoksa gelecek hafta tam zamani aslinda

Oglunda toplam kac kg aldin cnm?

Bu arada bende çok özledim Bebeğimi benimki taaa 29 u.eski domtoruma gidecem. Normalde bir gun onceydi ne güzel esimin ogun toplantisi olunca 29 na kaydirdik daha erkende randevu yoktu.yoksa gelecek hafta tam zamani aslinda
Walla normalde ben de 29 unda gidecektim. Tekrar ucret odemim diye 23 une cektim :) cok da isime geldi

Ara ara agrilarim oluyor kendimi motive ediyorum buyuyor diye. Umatim 23 unde beni iyi anlamda sasirtir :)

Günaydın arkadaşlar ben çok sıkıntılıyım içim daralıyor sanki yolunda gitmeyen bişeyler var Pazartesi günü kontrolüm var fakat günler geçmek bilmiyor size sorum şu Allah korusun bebeğime bişey olmuş olsa ne bileyim kanama filan olurdu de mi

selam arkadaşlar, benim 2-3 gündür idrar yanmam var, dün sağlık ocağına iğnemi yaptırmaya gittim ebeye söyledim bol bol su iç dedi, nerdeee sudan bile tiksiniyorum, elevit sağolsun miğdemi allak bullak etti, bıraktım onuda içemiyorum...

Gunaydin kizlar. Bugun cok feci kahvalti yaptim.hic yemedigim kadar ekmek yedim.aman haa kilo almaktan gercekten bukez korkuurm.normalde hamilelikte hersey mubah ye ic eglen kilo al nasilsa verirsin dusuncesinde bi insanim ama kilolu hamile kaldim ve daha simdiden almaktan korkuyirum..

Kimse girmiyor mu ya foruma? Ilk zamanlar ne guzel kalabaliktik kimse yazmiyor bikac kisinin disinda

Evet kanaman olurdu muhtemelen. Sakin olup guzel dusunup icimizi ferah tutmamiz gereken donemler :)
Guzel dusunelim. Allah hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah cumlemize :)

merhaba,ilk hafta kayıt olmustum siteye,takip etmeme rağmen bir turlu yazamadım.paylaşımlarınız için teşekkür ederim.herkesin saglıklı bir sekilde bebegını kucagına almasını diliyorum.

haziranda tüp bebek denemiştik negatif sonuçlandı. şimdi Allah nasip etti hem de hiç beklemezken ümit yokken
Mucizen desene Allah tamamina erdirsin canim
[QwUOTE=clgnbedis;31560448]Oglunda toplam kac kg aldin cnm?

Walla normalde ben de 29 unda gidecektim. Tekrar ucret odemim diye 23 une cektim :) cok da isime geldi [/QUOTE]
Ah imkan olsa gittigime gidecek olsam bahne uyduruo giderdim midem bulaniyor diye )).oglumda 20 kg aldim.ama tam 4 ay yattim hic kalkmadim ondan sistim .ne temizlik nede bulasik yikadim esim yapti hep vitrin susu gibi oturdum
Telas yapma ya bosyere.yolunda gitmese hissedersin
Elevit hem kiloda yapiyor .icme rahatsiz oluyorsan canim m dofal yollardan al ondaki vitamini
Kimse girmiyor mu ya foruma? Ilk zamanlar ne guzel kalabaliktik kimse yazmiyor bikac kisinin disinda

Canim ben girp okuyom cikiyom.bazenyyaxbiliyorum.herkes bir telasra sanirsam :)

Kizlar sizin de goguslerinizdeki dolgunluk azaldi mi? Dokununca agrisi devam ediyor fakat sanki biraz gevsediler gibi geldi bana. Onun disindaki gogus belirtileri devam ediyo

Cin takvimi degil baba yasiyla hesaplaniyorErkek cikiyor canim tabi rabbim bilir.

8. haftaya kadar zorda olsa eleviti içtim, sonra bıraktım, 1 ayda 2 kilo aldırdı bana, gerçi önemli değil kilo benim için zayıfım zaten kolay kilo veriyorum, oğlumda 14 kilo almıştım, 58 le hamile kalıp 72 de doğurmuştum, buna 56 ile hamile kaldım....

Cin takvimi degil baba yasiyla hesaplaniyorErkek cikiyor canim tabi rabbim bilir.

hayırlısı canım sağol, sağlıklı olması önemli herşeyden önce,
bundan önce 13 haftalık kalbi durmuştu bebeğimin, o yüzden cinsiyetten önce sağlıklı olduğunu duymak istiyorum bebeğimin, mevlam ne yazdıysa başımıza o gelecek kız veya erkek allah evladın hayırlısını sağlıklısını versin hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…