- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
Walla canim ben aksama kadar nerden baksan 3 ogun normal yemek yiyorum aralarda da yourt meyve cabasi. Yedigimi yakiyorum demekki. Bebegimi merak ediyorum ozledm gorseydim cuma rand var zaman gecmiyor:)
evet öyle olduğunu biliyorum ama çok huzursuzum doktora mı gitsem acaba.?
Bende 6.haftada cok agrili sanci cektim gittim doktora normal dedi.icin rahat olsun istiyotsan git canim .seninki tup bebekmiydi sanki karistirdimmi
Oglunda toplam kac kg aldin cnm?Canim onlar cok normal hatta 2.ayina kadar hep biseler geldimi diye tuvalete de gidersin korkma sakin .agrilarin hepsi normal gerek kasik gerek bel agrisi
Demekki yakiyorsun sen.ama ben bu 500 grma iyi diyorum oglumda 12.haftaya kadar 4 kilo almistim.yaza gelmeside sansimiz oldu kisin daha cok yeniyor
Walla normalde ben de 29 unda gidecektim. Tekrar ucret odemim diye 23 une cektim :) cok da isime geldiBu arada bende çok özledim Bebeğimi benimki taaa 29 u.eski domtoruma gidecem. Normalde bir gun onceydi ne güzel esimin ogun toplantisi olunca 29 na kaydirdik daha erkende randevu yoktu.yoksa gelecek hafta tam zamani aslinda
Canım banada bakarmısın son adetım 7 hazıran 2013. Dogum tarıhım 8.05.1988 esimin dgum tarıhıde 12.01.1985 sımdıden tesekkur ederımmm
ERkek cikiyor canim hayirlisi olsun
ERkek cikiyor canim hayirlisi olsun
Günaydın arkadaşlar ben çok sıkıntılıyım içim daralıyor sanki yolunda gitmeyen bişeyler var Pazartesi günü kontrolüm var fakat günler geçmek bilmiyor size sorum şu Allah korusun bebeğime bişey olmuş olsa ne bileyim kanama filan olurdu de mi
Mucizen desene Allah tamamina erdirsin canimhaziranda tüp bebek denemiştik negatif sonuçlandı. şimdi Allah nasip etti hem de hiç beklemezken ümit yokken
Telas yapma ya bosyere.yolunda gitmese hissedersinGünaydın arkadaşlar ben çok sıkıntılıyım içim daralıyor sanki yolunda gitmeyen bişeyler var Pazartesi günü kontrolüm var fakat günler geçmek bilmiyor size sorum şu Allah korusun bebeğime bişey olmuş olsa ne bileyim kanama filan olurdu de mi
Elevit hem kiloda yapiyor .icme rahatsiz oluyorsan canim m dofal yollardan al ondaki vitaminiselam arkadaşlar, benim 2-3 gündür idrar yanmam var, dün sağlık ocağına iğnemi yaptırmaya gittim ebeye söyledim bol bol su iç dedi, nerdeee sudan bile tiksiniyorum, elevit sağolsun miğdemi allak bullak etti, bıraktım onuda içemiyorum...
Kimse girmiyor mu ya foruma? Ilk zamanlar ne guzel kalabaliktik kimse yazmiyor bikac kisinin disinda
Cin takvimi degil baba yasiyla hesaplaniyorErkek cikiyor canim tabi rabbim bilir.çin takvimindenmi bakıyorsunuz, banada bakabilirmisiniz, ben bakmaya çalıştım karışık geldi bana, 19 haziran son adet tarihim, 26.08.1982 doğum tarihim, eşimin 09.11.1977 :) teşekkürler4 yaşında bir oğlum var..
Cin takvimi degil baba yasiyla hesaplaniyorErkek cikiyor canim tabi rabbim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?