Hayalim 20 haftaya kadar kilomu korumak
Sonra her ay iki kilo bile alsam bisi olmaz
Hayaldi gercek olur insallah
Ewt burda bir arkadas yazmisti kayisilari haslayip blendir da cekip sulandirip yemeklerde icin demisti.bende onu yapmaya calisiyorum.bakalim...Canım bende kilo verdim Dr normal dedi bende her yediğimi kustum o yüzdende wc sorunu yaşadım ama 2-3 gündür bulantılarım azaldı ve 750 gr aldım bide kuru kayısı yiyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim
Ewt burda bir arkadas yazmisti kayisilari haslayip blendir da cekip sulandirip yemeklerde icin demisti.bende onu yapmaya calisiyorum.bakalim...
Kac haftaliksin?Yap canım ben direk yiyorum ve cidden çok işe yaradı ama sakın üstüne soğuk su içme çok şiddetli ishal yapıyor çok ağrı oluyor
Kac haftaliksin?
Aaaa ayniyiz:))Yarın 11. Haftaya döncem inş
Aaaa ayniyiz:))
Aynennn:)).normalde sat 26mayis.gec dollenme var bendede 5haz sat olduHadi yaa:)) aslında benim 2 hafta daha önde olması gerekiyordu sata göre fakat geç döllenme olmuş öyle olunca 8 Haziran başlangıç kabul edildi
Ayyy insallah canim .gebelde ikinci hamiliklerde anne daha dikkatli olduğu icin az alinirmis.bizde az alanlardan oluruz inşallah.Hayalim 20 haftaya kadar kilomu korumak
Sonra her ay iki kilo bile alsam bisi olmaz
Hayaldi gercek olur insallah
Ben kustugum halde 500 gr aldim.kusmasam demekki bir hayli olacakti :))Ben 10+2yim.2kilo vermisim.bu haftaya kadar hep kustum.buaralar biraz daha rahatim.kilo alma vakti geldi sanirim.birde wc ye cikabilirsem super olucak ama nerde((
Iyi ozaman canım .insülin zor bende pihtilasma ignesi oluyorum her vurdugumda babam aklima geliyor Allah yardimciniz olsun bir omur igne daha da zor. Ilerde bende de cikma ihtimali var babamla ayni kani tasiyorum.genetik babamlarda 40 yasinda cikiyor .abimde 40 a gelince cikti.ilk insülin ile basladi oda kötü oldu.ama şükür dusunce hapa döndü simdi .hamilelikte de cikmaz insallahEvet yaklaşık 12 yildir şeker hastasıyım insulin kullanıyorum. Gebelik icin yeniden duzenlendi dozlarim falan yeni insülin eklendi. Şükür sıkıntı yok. Normal bir insanla ayni değerlerde şeker değerlerim. Ama hep dikkat etmem gerekiyor. Doktor seker hastası olmayan gebelerimden çok daha iyi ha1c seviyen dedi çok sevindim. Ayse fatmada risk ne kadarsa sende de o kadar seker hastasi oldugun icin artı bir risk altinda değilsin bu degerlerle dedi. Ama hep dikkatli ve tetikte olmam lazım. Ben zaten yıllardır şekerimle yaşamaya alıştım sıkıntı olmayacaktir insallah benim için. İyi düşünüyorum ki iyi olsun. Ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum.
Aynennn:)).normalde sat 26mayis.gec dollenme var bendede 5haz sat oldu
2haftada bir muayene.tabi her muayeneden on gun icinde ucretsiz kontrol.benim bir kurtaj bir dis gebelik var.boyle olunca on gunde bir dr da buluyoruz kendimizi:):)) kontrollere hangi aralıklarla gidiyorsun
2haftada bir muayene.tabi her muayeneden on gun icinde ucretsiz kontrol.benim bir kurtaj bir dis gebelik var.boyle olunca on gunde bir dr da buluyoruz kendimizi:)
merhaba kızlar. 4- 5 gündür siteye giremiyorum. şu an cepten yaziyorum. şimdilik evde net yok. cepten idare edeceğim artık. zor oluyor amasalı günü ev tasidik. taşınmak çok zor ya. inşallah bu son olacak. rabbim kendimize ait bir ev nasip etti çok şükür. bu arada benim bulantılarim başladı. ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. bir bakıyorsun iyiyim. bir bakıyorsun öğk öğk :) oğlumda böyle olmamıştı.ne ara bulantım olacak belli olmuyor.hepinizi öptüm. fa
Yaa benim drum ayda bi çağırıyor kafayı yemek üzereyim en son 19 temmuzda gittik benimde daha önceden 2 düşüğüm var resmen psikolojim bozuldu eşimde başka doktora götürmüyor Pazartesi kontrol var ama sen bana bi sor günler geçti mi diye
aslinda surekli gitmek iyimi bilmiyorum.bazen fazla takiyo oluyosun.surekli aklinda oluyo.bence sen buna takilma.bizimde tam tersi.esim gidelim diyo.ben biraz daha bekleyelim diyorum.ama sana sunu soylim bu sefer gittiginde sok olucaksin:)).kocaman olmus.suyun icinde hoplucak annesi.bizimki sol elini kaldirmisti bile:))Yaa benim drum ayda bi çağırıyor kafayı yemek üzereyim en son 19 temmuzda gittik benimde daha önceden 2 düşüğüm var resmen psikolojim bozuldu eşimde başka doktora götürmüyor Pazartesi kontrol var ama sen bana bi sor günler geçti mi diye
Benimde dusukten sonraki gebelikte iki haftada vir gittim 14.haftaya kadar.simdede beklemek okadar zorki.5 hafta olacak beklemek zor taaaa 29 agustos .
merhaba kızlar. 4- 5 gündür siteye giremiyorum. şu an cepten yaziyorum. şimdilik evde net yok. cepten idare edeceğim artık. zor oluyor amasalı günü ev tasidik. taşınmak çok zor ya. inşallah bu son olacak. rabbim kendimize ait bir ev nasip etti çok şükür. bu arada benim bulantılarim başladı. ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. bir bakıyorsun iyiyim. bir bakıyorsun öğk öğk :) oğlumda böyle olmamıştı.ne ara bulantım olacak belli olmuyor.hepinizi öptüm. fa
aslinda surekli gitmek iyimi bilmiyorum.bazen fazla takiyo oluyosun.surekli aklinda oluyo.bence sen buna takilma.bizimde tam tersi.esim gidelim diyo.ben biraz daha bekleyelim diyorum.ama sana sunu soylim bu sefer gittiginde sok olucaksin:)).kocaman olmus.suyun icinde hoplucak annesi.bizimki sol elini kaldirmisti bile:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?