2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bende kilo olarak ne haldeyim bilmiyorum ama annemlerde hassas bi tarti var ve biraz bozuk sanirim iki farkli yerde ikifarkli sonuc cikiyo:)).ben ortak bi sonuc bazaliyrm.sanki ona gore 1 kiloya yakin almis gorunuyorum.aslinda cok yemiyorum.ama surekli yatyrm.pek hareketli degilim zaten 40 derece sicak.var.belki de karpuz gbi yata yata sismisimdir:)))

Zor tabi. Ama allah başka büyük dert vermesin. Sifasi var en azindan diyorum. Genetik hikayen varsa dikkat et aman. Benim ailemde hiç yok ama sans bana vurdu
Umarım sen de çıkmaz ve sorunsuz tamamlarsin gebeligini.

Son düzenleme:
Kızlar kaçar kilo aldınız şu ana kadar

5 kg verdim.ilk hamileliğimde de 6 kg vermiştim.bulantılar çok zorluyor beni hamileliklerde.

Canım bende kilo verdim Dr normal dedi bende her yediğimi kustum o yüzdende wc sorunu yaşadım ama 2-3 gündür bulantılarım azaldı ve 750 gr aldım bide kuru kayısı yiyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim

benimde 2-3 gündür azaldı.yine pek fazla birşey yiyemiyorum ama bulantılar azalınca yine daha rahat oluyor insan.İnşallah tekrar geri gelmez.bazen iyi 1-2 günün ardından çok fena olabiliyorum ama hayırlısı artık.

Allah yardımcımız olsun 12. Haftadan sonra birden kesiliyormuş bulantılar

Zor tabi. Ama allah başka büyük dert vermesin. Sifasi var en azindan diyorum. Genetik hikayen varsa dikkat et aman. Benim ailemde hiç yok ama sans bana vurdu
Umarım sen de çıkmaz ve sorunsuz tamamlarsin gebeligini.

Bizinkine ultrasonda dr bakarken birden erkek mi ne bu? dedi.tiyo mu verdi bilmiyorum.sonra sustu.bende ustelemedim.ne gordu.niye oyle dedi bilmiyoruz...
Himmm kotu olmus canim ya yinede tabiki dermansiz dert vermesin ama buda zor olsa gerek.Allah hepimizin yardimcisi olsunda sağlıklı atlatalim sy gebeligi.
Aynen yaa çok özeniyorum bu 4 boyutlu ultrasonlarda 10. Haftadan sonra görünüyormuş öyle duydum bizimkide 4 boyut belki söyler bi ihtimal kendimi öyle avutuyorum şimdilik
Gorunur buyuk ihtimalle .ne guzel ya dort boyutluyu biz burda anca 23 .haftada giriyoz detaylida oda (( cok sanslisiniz bu konuda

Benimde iki gun aea verdigi oldugu ama dun ve bugun cok siddetli bulantim.sigara icti gelenler balkonda ama sanki yanimda icmis gibilerdi.cikaramadimda tam elim ayagim çözüldü resmen uzandim simdi ev berbat oldu klimanin borusunu göstermemek icin cocuk odasindan gecirdiler heryer batti .esim temizliyir simdi ama nasil yapacak benim gibi temizletemezde uffff bu halde is cikardi bana

Canım sen yurtdışındamı yaşıyorsun

Kizlar bu kilo olayini ne zmn hesaplamaya basladiniz ben ogrendigim ilk gun tartilmadim. Ama son 1 aydir 1 kg aldim. Tahminen hamilelik oncesi 57 idim. Simdi 60.5 kg oldum. Ben daha once sigara da iciodum onu da birakinca zaten istah 2 ye katliyor.

Bizinkine ultrasonda dr bakarken birden erkek mi ne bu? dedi.tiyo mu verdi bilmiyorum.sonra sustu.bende ustelemedim.ne gordu.niye oyle dedi bilmiyoruz...
Gormustur ozaman bazi doktorlar bilemedi dedirttmez ondan tam emin olamamistir.birde bazen bebek kordonu onlerine gelince erkek gibi gorunuyor.
Canım sen yurtdışındamı yaşıyorsun
Yok canim osmaniye deyim Adana tarafi burda doktorlarda hic dort boyutlu yok sadece 23 .haftada detaylida girebiliyoruz
Kizlar bu kilo olayini ne zmn hesaplamaya basladiniz ben ogrendigim ilk gun tartilmadim. Ama son 1 aydir 1 kg aldim. Tahminen hamilelik oncesi 57 idim. Simdi 60.5 kg oldum. Ben daha once sigara da iciodum onu da birakinca zaten istah 2 ye katliyor.

Beb surekli kilo takintisi yasiyinca tartulirdim ama hamile kaldigim ay 3 kilo vermistim .benim kilo cok sizlere gire hehehehe :))) ellileri ben herhalde orta okulda gordum

Anladım canım bende Ankara'ya gidiyorum yoksa bizim burdada yok 4 boyutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…