Amonra ;
çok sevindim annecik
bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Çok iyi anlıyorum seni hayır şimdi Pazartesi gitcem 11. Hafta içinde olacak bu seferde cinsiyet merakına düşcem 1 ayda ona beklicem of ya
Ayyy insallah canim .gebelde ikinci hamiliklerde anne daha dikkatli olduğu icin az alinirmis.bizde az alanlardan oluruz inşallah.
Ben kustugum halde 500 gr aldim.kusmasam demekki bir hayli olacakti :))
Iyi ozaman canım .insülin zor bende pihtilasma ignesi oluyorum her vurdugumda babam aklima geliyor Allah yardimciniz olsun bir omur igne daha da zor. Ilerde bende de cikma ihtimali var babamla ayni kani tasiyorum.genetik babamlarda 40 yasinda cikiyor .abimde 40 a gelince cikti.ilk insülin ile basladi oda kötü oldu.ama şükür dusunce hapa döndü simdi .hamilelikte de cikmaz insallah
Bizinkine ultrasonda dr bakarken birden erkek mi ne bu? dedi.tiyo mu verdi bilmiyorum.sonra sustu.bende ustelemedim.ne gordu.niye oyle dedi bilmiyoruz...Cinsiyet bende cok metaktayim hemen ufakta olsa bisiler almak istiyorum
Cinsiyet bende cok metaktayim hemen ufakta olsa bisiler almak istiyorum
Bizinkine ultrasonda dr bakarken birden erkek mi ne bu? dedi.tiyo mu verdi bilmiyorum.sonra sustu.bende ustelemedim.ne gordu.niye oyle dedi bilmiyoruz...
10+4 canim benimNe kadarlıktı gittiğinde
Kızlar kaçar kilo aldınız şu ana kadar
Canım bende kilo verdim Dr normal dedi bende her yediğimi kustum o yüzdende wc sorunu yaşadım ama 2-3 gündür bulantılarım azaldı ve 750 gr aldım bide kuru kayısı yiyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim
5 kg verdim.ilk hamileliğimde de 6 kg vermiştim.bulantılar çok zorluyor beni hamileliklerde.
benimde 2-3 gündür azaldı.yine pek fazla birşey yiyemiyorum ama bulantılar azalınca yine daha rahat oluyor insan.İnşallah tekrar geri gelmez.bazen iyi 1-2 günün ardından çok fena olabiliyorum ama hayırlısı artık.
10+4 canim benim
Dort boyutluysa gorulebilir.erkek bebekler daha erken ogreniliyomusAcaba benimki görünürüm 10+2 olacak gittiğimde
Zor tabi. Ama allah başka büyük dert vermesin. Sifasi var en azindan diyorum. Genetik hikayen varsa dikkat et aman. Benim ailemde hiç yok ama sans bana vurdu
Umarım sen de çıkmaz ve sorunsuz tamamlarsin gebeligini.
Himmm kotu olmus canim ya yinede tabiki dermansiz dert vermesin ama buda zor olsa gerek.Allah hepimizin yardimcisi olsunda sağlıklı atlatalim sy gebeligi.Bizinkine ultrasonda dr bakarken birden erkek mi ne bu? dedi.tiyo mu verdi bilmiyorum.sonra sustu.bende ustelemedim.ne gordu.niye oyle dedi bilmiyoruz...
Gorunur buyuk ihtimalle .ne guzel ya dort boyutluyu biz burda anca 23 .haftada giriyoz detaylida odaAynen yaa çok özeniyorum bu 4 boyutlu ultrasonlarda 10. Haftadan sonra görünüyormuş öyle duydum bizimkide 4 boyut belki söyler bi ihtimal kendimi öyle avutuyorum şimdilik
5 kg verdim.ilk hamileliğimde de 6 kg vermiştim.bulantılar çok zorluyor beni hamileliklerde.
benimde 2-3 gündür azaldı.yine pek fazla birşey yiyemiyorum ama bulantılar azalınca yine daha rahat oluyor insan.İnşallah tekrar geri gelmez.bazen iyi 1-2 günün ardından çok fena olabiliyorum ama hayırlısı artık.
Dort boyutluysa gorulebilir.erkek bebekler daha erken ogreniliyomus
Himmm kotu olmus canim ya yinede tabiki dermansiz dert vermesin ama buda zor olsa gerek.Allah hepimizin yardimcisi olsunda sağlıklı atlatalim sy gebeligi.
Gorunur buyuk ihtimalle .ne guzel ya dort boyutluyu biz burda anca 23 .haftada giriyoz detaylida oda(( cok sanslisiniz bu konuda
Benimde iki gun aea verdigi oldugu ama dun ve bugun cok siddetli bulantim.sigara icti gelenler balkonda ama sanki yanimda icmis gibilerdi.cikaramadimda tam elim ayagim çözüldü resmen uzandim simdi ev berbat oldu klimanin borusunu göstermemek icin cocuk odasindan gecirdiler heryer batti .esim temizliyir simdi ama nasil yapacak benim gibi temizletemezde uffff bu halde is cikardi bana
Gormustur ozaman bazi doktorlar bilemedi dedirttmez ondan tam emin olamamistir.birde bazen bebek kordonu onlerine gelince erkek gibi gorunuyor.Bizinkine ultrasonda dr bakarken birden erkek mi ne bu? dedi.tiyo mu verdi bilmiyorum.sonra sustu.bende ustelemedim.ne gordu.niye oyle dedi bilmiyoruz...
Yok canim osmaniye deyim Adana tarafi burda doktorlarda hic dort boyutlu yok sadece 23 .haftada detaylida girebiliyoruzCanım sen yurtdışındamı yaşıyorsun
Kizlar bu kilo olayini ne zmn hesaplamaya basladiniz ben ogrendigim ilk gun tartilmadim. Ama son 1 aydir 1 kg aldim. Tahminen hamilelik oncesi 57 idim. Simdi 60.5 kg oldum. Ben daha once sigara da iciodum onu da birakinca zaten istah 2 ye katliyor.
Gormustur ozaman bazi doktorlar bilemedi dedirttmez ondan tam emin olamamistir.birde bazen bebek kordonu onlerine gelince erkek gibi gorunuyor.
Yok canim osmaniye deyim Adana tarafi burda doktorlarda hic dort boyutlu yok sadece 23 .haftada detaylida girebiliyoruz
Beb surekli kilo takintisi yasiyinca tartulirdim ama hamile kaldigim ay 3 kilo vermistim .benim kilo cok sizlere gire hehehehe :))) ellileri ben herhalde orta okulda gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?