Himmm anladim canim aslinda her doktorda olacak her gittiginde getcek gibi gorecen ne guzelAnladım canım bende Ankara'ya gidiyorum yoksa bizim burdada yok 4 boyutlu
Eleviti ben oglumda ictim doguma kadar gun asiri ictim 4.aydan sonra .her gun icme sende yatarken ic uyu hemenKizlar ben eleviti icemiyorum yaa(
Ultrason kagidin yokmu ona bak.elden baska bisey gelmiyo.ben oyle yapiyorumBebegimi ozledim
Var canim artik oyle yapicam ama elini ayagini gormek istiyorum artik:)Ultrason kagidin yokmu ona bak.elden baska bisey gelmiyo.ben oyle yapiyorum(
Var canim artik oyle yapicam ama elini ayagini gormek istiyorum artik:)
herkese merhabaaaa, ben geldiiimmmm
bir öfkeyle kalktım yolculuk önermezken doktorlar tatile gittim geldim, şimdi psikolojim çok iyi, pazartesi günü de doktor kontorlüm var, ikili test yaptıracağım, belki cinsiyeti de söyler
Her seferinde daha cok ozleyecegimden adim gibi eminim zaten ben her seferinde esime kameraya almasini soyluyorum o da cekiyor sagolsun :)su anda 10+3 um. Cuma 11 +2 de insallah gorurum solediklerini canimmSimdi 12. Haftada bebek tam bebek oluyor oglum tam elini agzina götürüyor du elini emiyordu sipam hic unutmam o görüntüsünü daha da cok ozleyecen.ben simdi kameraya alacam.izlerim hic bari ozledikce
Hoşgeldin canım nasilsin .oh pazartesiye ne kalmis ne güzel gorecen bebisi bize daha 10 gun var.
Gorursun canim.senle adet gunumuz ayniydi dimi 10+4 olmamiz gerekiyor.sat 4 hazirandi benimHer seferinde daha cok ozleyecegimden adim gibi eminim zaten ben her seferinde esime kameraya almasini soyluyorum o da cekiyor sagolsun :)su anda 10+3 um. Cuma 11 +2 de insallah gorurum solediklerini canimm
Bende merak ediyorum cinsiyeti.bende eski doktoruma donuyorum 29 na alabildim randevuyu .bir aklimda haftaya yine digerine git diyor midem cok kotu sanki artti iyice sabahtan beri 3 oldu.hicbirsey yiyesim gelmiyot suan ama acim .karpuz yedim enson cikardim onudagörcem görmesine de yine o mendebur doktora gitmek zorunda kaldım, diğer doktorlar tıklım tıklım yer kalmamış, bir tek onun boştu, napalım mecburen idare etcem, ikili testi bir aradan çıkarayım da ben de 10 gün sonra kendi doktoruma görüneceğim cinsiyeti sormak içinçok merak ediyoruz
Mide bulantilarim geçti diye erken sevinmisim bugun sabahtan beri felaketim gebeligim boyunca ilk defa kustum bugün cok kötü oldum bu bulantılarin azalmasi gerekmiyor mu yaa
En son 7+6 da gittim 1cm di.canim.sana yazdim dunde gormedin demekki oglumun olcumleriyle senin bebisin olcumleri ayni .53 cm dogdu oglum.buyuk ihtimal seninkide bu olculere yakin olur .Canim benim sat 5 haziran. Bu arada sen en son ne zmn gittin doktora? Olcumleri nasilsi kuzunun?
kızlaar umudunuzu kırmak gibi olmasın ama ben nerdeyse 16 haftalık olacam hala mide bulantılarım var...bazı bazı iyileşiyorum hatta geçti diyorum ama birden hoop geri geliyor çok istiyormuşum gibi....tabii bir hafifleme oldu ilk zamanlarımdaki gibi değilim ama yinede tiksinmeden yemek yiyeceğim günü bekliyorum....rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn,şanslıyız ki karnımızın en şişkin zamanlarını kışın geçirecez bu sıcaklarda koca karın da çekilmezdi hani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?