2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
En son 7+6 da gittim 1cm di.canim.sana yazdim dunde gormedin demekki oglumun olcumleriyle senin bebisin olcumleri ayni .53 cm dogdu oglum.buyuk ihtimal seninkide bu olculere yakin olur .
Yok canim okudum oglunla ilgili yazdigini da. Bu bebisi hatirlayamadim solediysen de :)

kızlar bulantıyla baş edemiyorum ama çıkarmayla edebiliyorum
belki işinize yarar diye yazayım
acıkınca ve yemek yiyince aşırı derecede bulantım oluyor
öyle oturup geçmesini beklersem çıkarıyorum
bende yürüyorum yada sakız çiğniyorum
genelde aç kalmamaya çalışyorum tek çeşit yiyorum mesela sadece salata yada sadece çorba
yağlı olmayacak tuzlu olacak şekilde
kahvaltıda da şekerli ile tuzluyu karıştırmayın tek çeşit yiyin her gün bi tür yerseniz vitaminini alma açısındanda iyi olur
ben bu şekilde yapıyorum yine midem bulanıyor ama çıkarmıyorum tavsiye ederim

Canim ya çok zor .inan su yemegide canim ceksede yesem diyemiyorum.sanki git gide artiyor gibi .cikarma olayim artti.yagli yemek dusunmek bile istemiyorum ( cinsiyeti ne seninkinin baya buyumus seninki

yaa ben de çok çıkardım maalesef ve yeter artık diyordum 4 kg verdim 12.haftaya kadar...süt mü yoğurt mu pehhh hiçbirşey yiyemedim ama çok şükür 1 hafta ilerden gitti yine bebişim....doktor dedi zaten sen yemesen de bebeğin senden alır ama senin halsiz kalmaman için yemeni tavsiye ediyorum dedi...ortam değişikliği acaip iyi geliyor çünkü ben evimden kokulardan hatta eşimden tiksinir oldumm....bir daha yemek yiyecek miyim diye düşünmeye başladım ağladığım bile olduu(( ama sabrettim ilaç almadım zorladım dayandım hala da dayanıyorum herşey yavrumuz için rabbim beterinden sakındırsın....kız dediler ikili testte sonra kan tahlilinin sonucunu almaya gittiğimde %99 kız dedi doktorum:) haftaya cuma randevum var bakalım hala kız mı:)

Artiyor sanki ya .acliktan elim ayagim titredi resmen bayilacam iki dilim borek yedim.oda cikacak gibi dusunmemek icin nete takiliyorum cok kötüyüm yaa

Aynen maalesef artarak devam ediyor bebekicin yararlı hiçbir şey yiyemiyorum vicdan azabından kahroluyorum

Aynen maalesef artarak devam ediyor bebekicin yararlı hiçbir şey yiyemiyorum vicdan azabından kahroluyorum
Kizlar hic meraklanmayin bebek sizden gerekeni aliyodur benim arkadasim 2-3 gun hastanede yatti. Sonra demiski cikinca bi bebege baktirim ins kilo kaybetmemistir demis. Gidince bebisin 300 gr aldgini gorunce şok oldum dio :))

Canim evet dun bir arkadaş yazmisti ayran icerdim yemekle biraktim onu .aksam icmedim zaren ayrandan tiksindim kokuyor burnuma .ac kalmamak icin meyve yiyorum ama sanki oda fayda etmez oldu ( yemek görmek istemiyorum yapmiyorumda esim kendilerine gore bisilerbyapiyor disardan getirtiyor yada.insallah biter hepinizinki
Bende ilac almadim hic sabrediyorum ama bugün cok gucsuzum sanki.kiz demkki ne güzel bende kiz istiyorum beklentimde o yonde .oglumdakiyle cok farkli bu hamilelik.hic mide bulantisi nedir bilmemisim oglumda .yerdim ne guzel

Bebek beslenir sen merak etme .bir arkadasim 9 kilo verdi bebisi gayet saglikli doğdu. Kilosuda erken aldiklari icin haftasina gore iyiydi ama yeni dogan icin küçük 3 kg doğdu 37. Haftada

Simdi 12. Haftada bebek tam bebek oluyor oglum tam elini agzina götürüyor du elini emiyordu sipam hic unutmam o görüntüsünü daha da cok ozleyecen.ben simdi kameraya alacam.izlerim hic bari ozledikce

bu anlattıgın goruntuyu 12. haftada 4g ultrasonla falan m gormustun cnm?

16-24 Mart tarihleri arasında ikinci bebeğimi kucağıma alacağım İnşallah.
İlk bebeğimde hiç olmayan bulantıları malesef bu sefer yaşıyorum. Üstüne birde ciğerlerimi üşüttüm ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Bu sefer zor geçecek gibi ama buna değer :))

Bu cuma randevumuz var 11+2 de. 3 cm yi gecmesini umarim

üüffff midem cok fena akşam yemegını tamamen çıkardım bıraz once şimdide kötuyummmm 3 gunudr yoktu dun akşam yıne başladı çok fenayım kızlar ya

benım mıdem bulanıp arada çıkarmama rağmen 2, 3 kılo aldım, daha 10. haftada moralım bozuluyor bu aylarda anca 1 kılo falan alınmalı dıyolar. resmen oturdum ağladım bıraz önce. zaten sık sık ağlar oldum. aslında tatılde hep kılo alırım, onunda etkısı var ama iştahımın da maşallahı var. iş başı yapınca nolcak acaba. eşımde "doğumdan sonrasını düşün şimdi buna takılma" dıyo ama depresyona mı gırdım acaba perşembe doktora gıtcem bı konuşayım bakalım, farklı bı doktor buda ama inş iyi çıkar. bebeğimi görebilirsem moralım düzelir anca..

Gunaydin kizlar
Ankaradan selam
Dua edin esimin sinavi var saat 10 da
Aksam tekrar donecegiz insallh
Bugun 11 haftam bitti cok sukur, gelsin 12

herkese günaydııınnnn aman Allah 'ım böyle bir buhar,nem, sıcak olamaz, yapış yapıştım gece hala bir gram esmiyor, delirdim, klimayı sevmiyorum, açmak istemiyorum, gecesi tam bir işkenceydi de böyle bir gün nasıl geçecek bilmiyorum bugün pazar, güya sabah erkenden kalkıp denize gitcektik, akşamdanöyle planlamıştık ama bizimkiler sıcak çarpması oldu heralde, hepsi kendinden geçmiş uyuyor

Gunaydiiiin burada da dunden beri bunaltici bir sicak var yagmur sicagi gece 3 ten beri uyuyamadim ne guzel denize yakinsin ben de gitmeyi cok isterdim hos bu halde nereye gideceksem cnm 12 hafta doldu demissin bulantin kusman var miydi gecti mi dort gozle 3. Ayi doldurmayi bekliorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…