- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Yok canim okudum oglunla ilgili yazdigini da. Bu bebisi hatirlayamadim solediysen de :)En son 7+6 da gittim 1cm di.canim.sana yazdim dunde gormedin demekki oglumun olcumleriyle senin bebisin olcumleri ayni .53 cm dogdu oglum.buyuk ihtimal seninkide bu olculere yakin olur .
Canim ya çok zor .inan su yemegide canim ceksede yesem diyemiyorum.sanki git gide artiyor gibi .cikarma olayim artti.yagli yemek dusunmek bile istemiyorum( cinsiyeti ne seninkinin baya buyumus seninki
Artiyor sanki ya .acliktan elim ayagim titredi resmen bayilacam iki dilim borek yedim.oda cikacak gibi dusunmemek icin nete takiliyorum cok kötüyüm yaa
Kizlar hic meraklanmayin bebek sizden gerekeni aliyodur benim arkadasim 2-3 gun hastanede yatti. Sonra demiski cikinca bi bebege baktirim ins kilo kaybetmemistir demis. Gidince bebisin 300 gr aldgini gorunce şok oldum dio :))Aynen maalesef artarak devam ediyor bebekicin yararlı hiçbir şey yiyemiyorum vicdan azabından kahroluyorum
Canim evet dun bir arkadaş yazmisti ayran icerdim yemekle biraktim onu .aksam icmedim zaren ayrandan tiksindim kokuyor burnuma .ac kalmamak icin meyve yiyorum ama sanki oda fayda etmez oldukızlar bulantıyla baş edemiyorum ama çıkarmayla edebiliyorum
belki işinize yarar diye yazayım
acıkınca ve yemek yiyince aşırı derecede bulantım oluyor
öyle oturup geçmesini beklersem çıkarıyorum
bende yürüyorum yada sakız çiğniyorum
genelde aç kalmamaya çalışyorum tek çeşit yiyorum mesela sadece salata yada sadece çorba
yağlı olmayacak tuzlu olacak şekilde
kahvaltıda da şekerli ile tuzluyu karıştırmayın tek çeşit yiyin her gün bi tür yerseniz vitaminini alma açısındanda iyi olur
ben bu şekilde yapıyorum yine midem bulanıyor ama çıkarmıyorum tavsiye ederim
Bende ilac almadim hic sabrediyorum ama bugün cok gucsuzum sanki.kiz demkki ne güzel bende kiz istiyorum beklentimde o yonde .oglumdakiyle cok farkli bu hamilelik.hic mide bulantisi nedir bilmemisim oglumda .yerdim ne guzelyaa ben de çok çıkardım maalesef ve yeter artık diyordum 4 kg verdim 12.haftaya kadar...süt mü yoğurt mu pehhh hiçbirşey yiyemedim ama çok şükür 1 hafta ilerden gitti yine bebişim....doktor dedi zaten sen yemesen de bebeğin senden alır ama senin halsiz kalmaman için yemeni tavsiye ediyorum dedi...ortam değişikliği acaip iyi geliyor çünkü ben evimden kokulardan hatta eşimden tiksinir oldumm....bir daha yemek yiyecek miyim diye düşünmeye başladım ağladığım bile olduu(( ama sabrettim ilaç almadım zorladım dayandım hala da dayanıyorum herşey yavrumuz için rabbim beterinden sakındırsın....kız dediler ikili testte sonra kan tahlilinin sonucunu almaya gittiğimde %99 kız dedi doktorum:) haftaya cuma randevum var bakalım hala kız mı:)
Aynen maalesef artarak devam ediyor bebekicin yararlı hiçbir şey yiyemiyorum vicdan azabından kahroluyorum
Canim benim sat 5 haziran. Bu arada sen en son ne zmn gittin doktora? Olcumleri nasilsi kuzunun?
Simdi 12. Haftada bebek tam bebek oluyor oglum tam elini agzina götürüyor du elini emiyordu sipam hic unutmam o görüntüsünü daha da cok ozleyecen.ben simdi kameraya alacam.izlerim hic bari ozledikce
10+4 canim benim
Normal siyah beyaz canimpekı nasıl ultrasona ırdın normal 2 boyutlu sıyah beyaza mı
Canim benimki 9+5 te 2.23 cm cikti. Simdi 10+3 teyizben 10+4 de gıttım en son yanı salı gunu. 3.56 cm di. senın bebıs ne alemde pekı :)
Gunaydin kizlar
Ankaradan selam
Dua edin esimin sinavi var saat 10 da
Aksam tekrar donecegiz insallh
Bugun 11 haftam bitti cok sukur, gelsin 12
herkese günaydııınnnnaman Allah 'ım böyle bir buhar,nem, sıcak olamaz, yapış yapıştım gece hala bir gram esmiyor, delirdim, klimayı sevmiyorum, açmak istemiyorum, gecesi tam bir işkenceydi de böyle bir gün nasıl geçecek bilmiyorum bugün pazar, güya sabah erkenden kalkıp denize gitcektik, akşamdanöyle planlamıştık ama bizimkiler sıcak çarpması oldu heralde, hepsi kendinden geçmiş uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?