- 27 Ağustos 2010
- 310
- 17
- 98
12. haftam bitti çok şükür
Tebrik ederim darisi basima ins hayirlisiyla ayni soruyu sana da sorayim bulanti kusma var miydi gecti mi:44::44:
sağol canım darısı sana olsunnbulantılarım 7. haftamda başladı ama pir başladı bi haftada 3 kilo verdim 15 gün hastanede yattım serum hariç bişey girmedi vücuduma bi haftadır yemek yiyebiliyorum diyebilirim ama kusmalarım azalsada devam ediyor maalesef bende dört gözle 1. trimesterin bitmesini bekliyordum ama az önce gene lavabodan geldim :18: umarım senin geçer bu sıcaklarda tetikliyor bence canım hiçbişey yapmak istemiyor uzanmakla geçiyor zamanım mecbur
masalahnezaman gıdeceksın dr a artık bebısın cınsıyetını tahmın ettırır heraldehadi başarılar, hayırlısı olsun hakkında, ben de 12+1 oldum bugün çok şükür
filologum
sanırım oğlum olacak bu dediklerine göre
ben en az 30 litre serum almışımdır içtiğim metpamidler dramamineler de cabası hiçbişey fayda etmiyor su içemediğim için kum döktüm bide ben bebeğimin gelişimine etkisi oldumu diye sordum doktoruma tam tersi 2 gün önden gidiyor gelişimi herşeyi çok güzel sağlıklı sen korkna kusmaların olması hormonların güzel çalıştığına düşük ve erken gebelik riski olmadığını gösterir dedi içime su serptiAmaniiiin deme yaaben de bi gun serum yedim ama hic bi faydasini gormedim bu ara bulantim ve kusmam zirve yapmis durumda ben de tum gun boyunca oyle ystiorum hicbir sey yapamiorum Allahimm tez vakitte atlatalim su bulantili donemi guzel donemler gelsin
benimde çıktı kocaman oldummartık gobusun cıkması normalmı yabenım cevremdekı hıcbı hamılenın karnı 5 aydan once cıkmıyor bende hep onlara ozenıyorum yabenım kızımdada hemen bellı olmustu sanırım bundada gorunecekaksam feracemle dısarı cıkmıstım teyzem dıyorkı gayet bellı hamıle oldugun
artık gobusun cıkması normalmı yabenım cevremdekı hıcbı hamılenın karnı 5 aydan once cıkmıyor bende hep onlara ozenıyorum yabenım kızımdada hemen bellı olmustu sanırım bundada gorunecekaksam feracemle dısarı cıkmıstım teyzem dıyorkı gayet bellı hamıle oldugun
Bugün 11+2 deyim.
11. Hafta bitti 12 mi geldi iki gün önce?
soranlara 11 haftalık mi 12 haftalık mi demeliyim ?
kızlar ben hem kendi soruma hem sizinkine cevabı buldum netten araştırarark.SHezofren 5 gün sonra 12+0 olunca 12 dolmuş mu oluyor yani
Sayfalar mükemmel hızlı ilerliyo akşam 27 değilmiydi yahu :)) 2 gün önceye kadar her şey pek güzeldi, 57.3 tartılıyodum, bu sabah tartıldım 2buçuk kilo almışım ki bu aşırı dikkat ettiğim halim...bu hızla doğuma beni yuvarlayarak götürebilirsiniz
düzeltme:37 imiş yahuhala uyuyorum galiba, zombi gibi uyanıroyurm sabahları ama bugün geç te uyandım ondanmı acaba? :/
ben en az 30 litre serum almışımdır içtiğim metpamidler dramamineler de cabası hiçbişey fayda etmiyor su içemediğim için kum döktüm bide ben bebeğimin gelişimine etkisi oldumu diye sordum doktoruma tam tersi 2 gün önden gidiyor gelişimi herşeyi çok güzel sağlıklı sen korkna kusmaların olması hormonların güzel çalıştığına düşük ve erken gebelik riski olmadığını gösterir dedi içime su serpti
cnm ya ben de hamile kalmadan 66 idim artık 68 küsürümnasıl olurum bilmiyorum
selam kızlar.
kısmet olursa 28 Martta bekliyorum meleğimi...
aranıza katılmak isterim.zaten arada okuyorum ama ilk yazışım.
bir sorum olacaktı:
bu gebelik takvimine göre 9 haftalık diyor ama ben daha yarın 8.haftaya giricem.
bu niye öle önden gidiyor?
tahmini doğum tarihini ötelemek mi lazım acaba?
sizinki de öyle mi?
masalahnezaman gıdeceksın dr a artık bebısın cınsıyetını tahmın ettırır heralde
artık gobusun cıkması normalmı yabenım cevremdekı hıcbı hamılenın karnı 5 aydan once cıkmıyor bende hep onlara ozenıyorum yabenım kızımdada hemen bellı olmustu sanırım bundada gorunecekaksam feracemle dısarı cıkmıstım teyzem dıyorkı gayet bellı hamıle oldugun
Gunaydiiiinburada da dunden beri bunaltici bir sicak var yagmur sicagi gece 3 ten beri uyuyamadim ne guzel denize yakinsin ben de gitmeyi cok isterdim hos bu halde nereye gideceksem cnm 12 hafta doldu demissin bulantin kusman var miydi gecti mi dort gozle 3. Ayi doldurmayi bekliorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?