2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben bebeğimin kıpırtısını da hissediyorum, belki bu rahim seyirmesi olabilir tabi ama sonuçta bebek olduğundan eminim

ayy aynı gidiyoruz.mide bulantın falan var mı cnm.kaçıncı gebelik :)

kumam yok ama herşeyden tiksinmem var, canım isteniyor ama zorlarsam yiyorum. bu arda da tek mide bulandırmayan besin kaynağım peynir ekmek.. halille aldım kiloları.
ilk bebek benim, karnım filan iyice çıktı nolucak böyle

Kizlar moralinizi bozmayi. Arkadasta da gobek vardi bebek daha asagidayken. Bebek yukari ciktikca gobekle birlesti :) tadini cikarin gobegin ;)

Benim el agrilarimla badim belada...her daim soldan vuran bir bel agrisi... uyandigim anda agriyla kalkiyorum (

Kizlar moralinizi bozmayi. Arkadasta da gobek vardi bebek daha asagidayken. Bebek yukari ciktikca gobekle birlesti :) tadini cikarin gobegin ;)

amann bencede bozmayalım moralimizi ben bu anı çok bekledim bebişim benle olsun beden ve akıl saglıgı yerinde olsun alayım kilo napayım sonra aç dururum veririm napayım..hatta bide zayırlama topği açarız:)beraber zayıflarız:)

Kizlar ben bir de karnimin alt tarafinda idrara sıkışıkmışım gibi bir agri var bi doluluk gibi. Boyle hisseden var mi baska? Hani sabah uyanirsin idrarin dolmstr mesanene karnina baski yaparya ole bi his

kızlar selamlar

Abant gezmemizden döndük dün.giderken virajlı yollarda biraz kötü olmuştum akşam vakti çıktığımız için bulantım vardı.ama sonra kalacağımız yere gelince çıra gibi kokular vardı.çam kokuları çok hoşuma gitti.hemen uyuyuvermişim.rahat rahat yorganla bir güzel uyudum.tam istediğim gibi su sesi,kuş sesi vardı sabah kalvahtıya inince bir baktık 20 çeşit yiyecek getirdiler ama ben bulantımdan ve kendime güvenemediğimden dolayı peynir,zeytin ekmeğe talim ettim tabi yine dayanamayıp birazcık reçel,marmaletta tattım.ama eşim bayağı güzel yedi.ertesi günde sahanda yumurta getirdiler ilave olarak.offf yine yiyemedim
Bolu'da eşimin yeni evli bir arkadaşı vardı.onun eşide hamişti ama kızcağızın bulantıları acayip fazla.10 serum yemiş.evine gittiğimizde de çıkardı iki kere.yolda gezerken de 1 kere çıkardı 9.haftadaymış.azalacak inş.ben de böyleydim dedim.Allah'tan kayınvalidesi ile altlı üstlü oturuyorlar.Her şeyine kayınvalidesi koşuyor.Eşime de kızdım.sen benden bilmiyor musun neden illa gidelim diyorsun.siz erkekler ne kadar anlayışsızsınız dedim orada da birazcık bir şeyler yedim.vee ertesi sabah 4.günün sonunda çıkardım.ama yine iyiydim.çıkış hazırlığına başladık.yola koyulduk.Akçakoca yolu virajlıydı ama o kadar güzel yeşiller vardıki.izleye izleye gittik.sonra deniz kenarına indik.bir ara eşimin fotoğrafını çekerken kayalıklar üzerinde.öyle bir dalga geldi ki korkudan arkamı döndüm kaçıyorum.bayağı korktum kızlar sonradan sakin ol karnındakii düşün dedim kendi kendime Sakarya Karasu'da Acarlar Longozuna gittik.Rüya gibi bir yer.kesinlikle imkanı olanlar gitsinler.ama hava biraz daha serinleyince.mesela eylül sonu gibi çünkü hafif bir bunaltıcı hava vardı.sonra evin yoluna İStanbul'a düştük gene.midem de fokurdamaya başladı.yatmadan önce ve sabah kalktığımda çıkardım maalesef.napalım buna da şükür.artık naneli sakız çiğneyerek idare ediyorum

tüm anneler Mısır'daki yaşanan vahşetin bir an önce son bulması için anne adayları olarak dua etmeye davet ediyorum sizleri.hamilelerin duaları kabul olurmuş.

bende bugün 7+1 im ama 8 diyor.sanırım yediyi doldurunca sekiz sayılıyoruz.genelde demekki 40 + olmuyor doguyor bebişler:)
canım,doğum haftası şöyle oluyormuş : örneğin 6+0 ile 6+6 gün arasında hamileyseniz tıbben 7.gebelik haftası içinde oluyorsunuz.
11+0 ile 11+6 arasında hamileyseniz 12.gebelik haftasındasınız deniyormuş.
yani hamilelik takvimlerinde sorun yok...

günaydın kızlar.. bizim yarın kontrolümüz var, hem de ikili test için gidecez. günler geçmek bilmiyor. bebegimi nasıl merak ediyorum, nasıl özledim anlatamam. bikaç gündür de uyuyamıyorum yaaa. sabah ezanla uyanıyorum, sonra dön o yana dön bu yana, üstüne bi de uyuyamadım diye ağladım yaaa(( sabah 8 den sonra biraz dalmışım ama çok gerginim yaa ben uykumu alamayınca cadıya dönüyorum..... ne güzeldi, aşam erken yat, sabah geç kalk, gün içinde uyu... alışverişe bayıldıgı halde avm de bile kafayı masaya koyum uyuyan ben ne hallere düştüm yaaaaa... ühühühühhhhüüüüüü

slm kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne nasip oldu ben sat göre 8+6 ultrasona göre 8+0 haftalık hamileyim:))benim kusmam vs. yok fakat bağırsaklarım çok iyi çalışıyo günde 3-4 kez tuvaletteym sizce bu anormal mi

Yok canim benim niye anormal olsun bunye ile alakali. Ben de oyleydim belki yeme tarzindab vs kaynaklaniodur cunku ben bikac gundur zorlaniorum wc de. Ama dikkat ettim meyve kuruyemis fln yedigimde veya salata daha rahat cikiorum. 8. Haftada aci ceken arkadaslar varken ben gayet rahattim :))

sağol cnm:) bide ben 2 hafta önce doktora gittiğimde sat ile ultrason arasındaki fark 12 gündü. geçen gün gittiğimde bir haftaya düşmüş. ben bu zamana kadar ultrasonu baz alıyorum ama fark kapanıyosa sat mı dikkate alınmalı

Walla canim ben olsam ikisine de bakardim ki ben hala ole yapiyorum. :)) oncesine sonrasina bi goz atiyorum cunku bilemem tam olarak ne asamada old nu

cnm ya ben de hamile kalmadan 66 idim artık 68 küsürüm nasıl olurum bilmiyorum

ya bı ben mı kılo alıyorum dıye canım cok sıkılıyodu.. bende 57 falandım şimdi 59,5 falan çıkıyor.aslında cok ta normal değil sanırım sımdıden 2 3 kılo almamız ama, gecede yazmıştım ben bu duruma cok takıyorum. eskıden kiloluydum, sanırım tekrar o halıme döneceğim iiçin psikolojim bozuluyor, oturup ağlıyorum

hayırlı olsun sanada. ağırşakların çalışması ii benimki çalışmıyor.bulantıdan hergün hastanedeydim sonunda doğru ilacı bulduk.dar pantolon bebeğe zarar verirmi. şimdiden bollaştırmak gerekmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…