aynen bende 66ile başladım 8 haftası 68 oldum..
ayy aynı gidiyoruz.mide bulantın falan var mı cnm.kaçıncı gebelik :)
Kizlar moralinizi bozmayi. Arkadasta da gobek vardi bebek daha asagidayken. Bebek yukari ciktikca gobekle birlesti :) tadini cikarin gobegin ;)
amann bencede bozmayalım moralimizi ben bu anı çok bekledim bebişim benle olsun beden ve akıl saglıgı yerinde olsun alayım kilo napayım sonra aç dururum veririm napayım..hatta bide zayırlama topği açarız:)beraber zayıflarız:)
Filologum senin kaçıncı gebeliğin?
canım,doğum haftası şöyle oluyormuş : örneğin 6+0 ile 6+6 gün arasında hamileyseniz tıbben 7.gebelik haftası içinde oluyorsunuz.bende bugün 7+1 im ama 8 diyor.sanırım yediyi doldurunca sekiz sayılıyoruz.genelde demekki 40 + olmuyor doguyor bebişler:)
Kizlar ben bir de karnimin alt tarafinda idrara sıkışıkmışım gibi bir agri var bi doluluk gibi. Boyle hisseden var mi baska? Hani sabah uyanirsin idrarin dolmstr mesanene karnina baski yaparya ole bi his
ilk:) çok şükür:) tüp bebekle:) ikiz olsun istedim ama teki gelmemiş bir tanesi var çok şükür..
Yok canim benim niye anormal olsun bunye ile alakali. Ben de oyleydim belki yeme tarzindab vs kaynaklaniodur cunku ben bikac gundur zorlaniorum wc de. Ama dikkat ettim meyve kuruyemis fln yedigimde veya salata daha rahat cikiorum. 8. Haftada aci ceken arkadaslar varken ben gayet rahattim :))slm kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne nasip oldu ben sat göre 8+6 ultrasona göre 8+0 haftalık hamileyim:))benim kusmam vs. yok fakat bağırsaklarım çok iyi çalışıyo günde 3-4 kez tuvaletteym sizce bu anormal mi
Yok canim benim niye anormal olsun bunye ile alakali. Ben de oyleydim belki yeme tarzindab vs kaynaklaniodur cunku ben bikac gundur zorlaniorum wc de. Ama dikkat ettim meyve kuruyemis fln yedigimde veya salata daha rahat cikiorum. 8. Haftada aci ceken arkadaslar varken ben gayet rahattim :))
Walla canim ben olsam ikisine de bakardim ki ben hala ole yapiyorum. :)) oncesine sonrasina bi goz atiyorum cunku bilemem tam olarak ne asamada old nusağol cnm:) bide ben 2 hafta önce doktora gittiğimde sat ile ultrason arasındaki fark 12 gündü. geçen gün gittiğimde bir haftaya düşmüş. ben bu zamana kadar ultrasonu baz alıyorum ama fark kapanıyosa sat mı dikkate alınmalı
cnm ya ben de hamile kalmadan 66 idim artık 68 küsürümnasıl olurum bilmiyorum
slm kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne nasip oldu ben sat göre 8+6 ultrasona göre 8+0 haftalık hamileyim:))benim kusmam vs. yok fakat bağırsaklarım çok iyi çalışıyo günde 3-4 kez tuvaletteym sizce bu anormal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?