2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ilk 3 ayda 2 kilo almak gerekiyormuş norrmal. ben 2 kilo verdim maalesef bulantıdan

BencE evet canim ben eski kotlarimi fln giymiyorum artik zaten oturunca karin kismi oturuyor belime. Rahatsiz ediyor. Psikolojik olarak da bebege zarar verdigimi dusunuyorum etrafimdakiler de giyme dediler. Bol bikac esya aldim onlarla idare ediyorum. Etek tavsiye ederim. Hatta bi beden buyuk alip giy cok rahat oluyo

ilk 3 ay bebek annenin yedikleriyle değil onun depolarındaki besin maddelerini alırmış canım onla beslenirmiş o yüzden hiç korkma bebişlerimiz sağlıklılar 64 kiloyla başladım 62 yim şu an bundan sonra alırım inşallah tabi midem düzene girerse bu arada dün zofran aldım bi kutuda 6 tane çıkıyor içtim ve çıkarmadım bakalım çok şükür sizde kullanabilirsiniz

Ayyy ayni gobek bendede var iste.
Masallah ben cuma gidicem kontrole bakalim daha cok var

üf ya göbek ve kilo işini bana sorun ...
ilk gebeliğimden sonra eskı kıloma dondum 55 56 cıvarı bıseydım hamıleleıgımı bıle ogrenmeden dehset bır ıstah acılması yasadım...
simdi daha 8w3d um ama kılom 59 600 falan napcam bılmıyom ... ılk gebelıgımle kıyasladıgımda 12 haftalıkken 58 kıloydum 68 le dogurdm bunda 78 i bulmazsam ıyıdır...
nolur bırı benı durdursun...:18::18::18:

arkadaşlar bugun hurrıyette ayşe armanın bır yazısı var cocuk dr u bır baba ve danısman annenın sahıp oldukları %80 beyın hasarlı dogan bebeklerınden ve ailesının bıtmek bılmez cabalarından bahsedıyor...yazıyı 2 saatte salya sumuk anca bıtırebıldım tavsıye edılır... şükretmet ve dua etmek için birebir... farkındalık yaratıyor...
inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucagımıza alırız
ama herşeye rağmen dıger boyutunu dusunmekde lazm...insanın tanımadıgı bırılerı ıcın yaptıgı duanın karşılıgı daha buyuktur... sağlıcakla...

kızlar aranızda benim gibi kaçamak abur cubur yiyen var mı :26: hayır bir şeyi aklıma takıyorum sonra onu yemek istiyorum dün yolda giderken yeşil çekirdek satan bir kadın gördüm.ayçekirdeği.sonra yol boyu çekirdek aradık.eşim de arabayı hızlı kullanıyor.birkaç evin önünden geçtik bahçesinde vardı istediklerimden.ama geçtiğimiz için geri de gidecek yer yoktu.öyle unuttum sonra.
bugün de browni ve dankek kek yemek istedim ve yedim hatta dün yolda çilek nektarı bulunur diye çok önceden kalma bir afiş vardı.girdik sorduk var mı diye.hazirandan sonra mevsimi olmaz dedi.ona da takıldım.sonra bugün çilekli gazoz içtim ağzımda hiç tat yok ve hiç lezzette almadım yediklerimden :44: sonra üzerine de peynirli yağsız tost yedim.ııyyykkkk ağzımda tat kalmadı :26:

Son düzenleme:

canım bence abur cubur yiyorum diye kendini çok üzme. bende arada yapıyorum öyle kaçamaklar doktoruma sormuştum neleri yememeliyim falan diye? ilk 3 ay bebek bizim yediklerimizden değilde depomuzdan besleniyormuş. o nedenle ne yediğimizin çok bir önemi yokmuş. canın ne çekiyorsa ye, iç, keyfine bak dedi. 3 aydan sonra bebişlerimiz bizim yediklerimizden beslenmeye başlıyormuş ve asıl önemli olan o zamanlar ne yediğimizmiş. inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere sahip oluruz.

ne biliyim doğal değil ya o yüzden kaygılanıyor insan.ama halamın kızı aşermekle ilgili kendisi hamileyken araştırmış hikmeti ne diye.aşerdiğin şey bebeğe ve sana faydalı olan şeymiş.tiksindiğin bir şeyi yarar belki diye zorla yeme bebeği ya da anneyi zehirliyormuş o dedi.

Ben de doktoruma yemem ya da yememem gereken bisey varmi diye sordum abartmadigin surece herseyden yiyebilirsin dedi ben de abartmadan hepsinden yiyorum alacagim kiloyu da cok kafama takmiorum keyfime bakiorum bebegim icin aliorum sonucta

Kizlar Gebelik sitesinde okumustum plesanta anneden cocuga suzerek yararli besinleri yolluyormus.
Cokta ne yedigin cocuk icin degil senin icin onemli anne saglikliysa bebiste sagliklidir

şimdi okudum canım teşekkür ederim. gerçekten mükemmel bir yazı. Allah onların yardımcısı olsun inşallah. ve hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebeklere kavuşuruz inşallahhhh.

Ben de doktoruma yemem ya da yememem gereken bisey varmi diye sordum abartmadigin surece herseyden yiyebilirsin dedi ben de abartmadan hepsinden yiyorum alacagim kiloyu da cok kafama takmiorum keyfime bakiorum bebegim icin aliorum sonucta

evet canım aynen öyle, bebişlerimiz için herşey sonuçta :) bende etten tiksinmeye başladım ya. aslında çok severim ama şimdi değil et yemek kokusuna bile dayanamıyorum

Kizlar Gebelik sitesinde okumustum plesanta anneden cocuga suzerek yararli besinleri yolluyormus.
Cokta ne yedigin cocuk icin degil senin icin onemli anne saglikliysa bebiste sagliklidir
inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz. canım benim bebişin cinsiyetini de hesaplayabilir misin rica etsem? ben hep kızmış gibi hissediyorum, biçok takvimde de öyle çıkıyor ama seninkini de merak ettim :) satım 8 haziran. eşimin doğum tarihi 27.07.1983

evet canım aynen öyle, bebişlerimiz için herşey sonuçta :) bende etten tiksinmeye başladım ya. aslında çok severim ama şimdi değil et yemek kokusuna bile dayanamıyorum
herkese slm
bende tam tersi sürekli cnm et yemek istiyor oğluma hamileykende öyleydim
kızlar perşembeye randevum var dua edinde minikimin kalp atışlarını duyayım

mrblar 01-03-1988. son adet 25 mayıs ama bır sonrakı ovulasyonda hamıle kaldıgım ıcın bebıs henuz 8w3d gunluk dr muhtemelen 22 hazıranda ovulasyon olmadan hamıle kalmısın dedı bende denemek ıstıyorum benım ıcınde bakarsan sevinirim...

herkese slm
bende tam tersi sürekli cnm et yemek istiyor oğluma hamileykende öyleydim
kızlar perşembeye randevum var dua edinde minikimin kalp atışlarını duyayım

slm canım. ay ne güzel ya haftalardır et yiyemiyorum bende :26: inşallah duyarsın canım pıtpıtları sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…