ya bı ben mı kılo alıyorum dıye canım cok sıkılıyodu.. bende 57 falandım şimdi 59,5 falan çıkıyor.aslında cok ta normal değil sanırım sımdıden 2 3 kılo almamız ama, gecede yazmıştım ben bu duruma cok takıyorum. eskıden kiloluydum, sanırım tekrar o halıme döneceğim iiçin psikolojim bozuluyor, oturup ağlıyorum
BencE evet canim ben eski kotlarimi fln giymiyorum artik zaten oturunca karin kismi oturuyor belime. Rahatsiz ediyor. Psikolojik olarak da bebege zarar verdigimi dusunuyorum etrafimdakiler de giyme dediler. Bol bikac esya aldim onlarla idare ediyorum. Etek tavsiye ederim. Hatta bi beden buyuk alip giy cok rahat oluyohayırlı olsun sanada. ağırşakların çalışması ii benimki çalışmıyor.bulantıdan hergün hastanedeydim sonunda doğru ilacı bulduk.dar pantolon bebeğe zarar verirmi. şimdiden bollaştırmak gerekmi acaba
Ben de iciorum o ilaclari dedigin gibi hic bir fayda etmior hatta ilaci icer icmez kustugum bile oluoins benimde oledir ben de korkuyorum beslenemicek diye cevremdekiler habire sen bole yemiosun bebek nasil beslencek diolar cunku.ins saglikli gelisiolardir.bu arada ben de gobus mobus bisicik yokzaten 4.5 kilo verdim daha da veririm sanirim bu gidisle
ikili test yaptırmak için yarın gideceğim, devlet hastanesinde yaptıracağım ikili testi, o nedenle bu gitceğim doktor pek dandik, sanmıyorum cinsiyet falan söyleyeceğini ama ben yine de bir soracağım, belki insafa gelir
bende de var acayip bir göbüşBaksana annemlerde çekilmiştim.Eki Görüntüle 780762
bende hiç olmadı öyle şeyler, şanslı mıyım şanssız mıyım inan bilmiyorum:44::44:
kızlar aranızda benim gibi kaçamak abur cubur yiyen var mı :26: hayır bir şeyi aklıma takıyorum sonra onu yemek istiyorumdün yolda giderken yeşil çekirdek satan bir kadın gördüm.ayçekirdeği.sonra yol boyu çekirdek aradık.eşim de arabayı hızlı kullanıyor.birkaç evin önünden geçtik bahçesinde vardı istediklerimden.ama geçtiğimiz için geri de gidecek yer yoktu.öyle unuttum sonra.
bugün de browni ve dankek kek yemek istedim ve yedimhatta dün yolda çilek nektarı bulunur diye çok önceden kalma bir afiş vardı.girdik sorduk var mı diye.hazirandan sonra mevsimi olmaz dedi.ona da takıldım.sonra bugün çilekli gazoz içtim ağzımda hiç tat yok ve hiç lezzette almadım yediklerimden :44: sonra üzerine de peynirli yağsız tost yedim.ııyyykkkk ağzımda tat kalmadı :26:
canım bence abur cubur yiyorum diye kendini çok üzme. bende arada yapıyorum öyle kaçamaklardoktoruma sormuştum neleri yememeliyim falan diye? ilk 3 ay bebek bizim yediklerimizden değilde depomuzdan besleniyormuş. o nedenle ne yediğimizin çok bir önemi yokmuş. canın ne çekiyorsa ye, iç, keyfine bak dedi. 3 aydan sonra bebişlerimiz bizim yediklerimizden beslenmeye başlıyormuş ve asıl önemli olan o zamanlar ne yediğimizmiş. inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere sahip oluruz.
arkadaşlar bugun hurrıyette ayşe armanın bır yazısı var cocuk dr u bır baba ve danısman annenın sahıp oldukları %80 beyın hasarlı dogan bebeklerınden ve ailesının bıtmek bılmez cabalarından bahsedıyor...yazıyı 2 saatte salya sumuk anca bıtırebıldım tavsıye edılır... şükretmet ve dua etmek için birebir... farkındalık yaratıyor...
inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucagımıza alırız
ama herşeye rağmen dıger boyutunu dusunmekde lazm...insanın tanımadıgı bırılerı ıcın yaptıgı duanın karşılıgı daha buyuktur... sağlıcakla...
ne biliyim doğal değil ya o yüzden kaygılanıyor insan.ama halamın kızı aşermekle ilgili kendisi hamileyken araştırmış hikmeti ne diye.aşerdiğin şey bebeğe ve sana faydalı olan şeymiş.tiksindiğin bir şeyi yarar belki diye zorla yeme bebeği ya da anneyi zehirliyormuş o dedi.
Ben de doktoruma yemem ya da yememem gereken bisey varmi diye sordum abartmadigin surece herseyden yiyebilirsin dedi ben de abartmadan hepsinden yiyorum alacagim kiloyu da cok kafama takmiorum keyfime bakiorum bebegim icin aliorum sonucta
inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz. canım benim bebişin cinsiyetini de hesaplayabilir misin rica etsem? ben hep kızmış gibi hissediyorum, biçok takvimde de öyle çıkıyor ama seninkini de merak ettim :) satım 8 haziran. eşimin doğum tarihi 27.07.1983Kizlar Gebelik sitesinde okumustum plesanta anneden cocuga suzerek yararli besinleri yolluyormus.
Cokta ne yedigin cocuk icin degil senin icin onemli anne saglikliysa bebiste sagliklidir
herkese slmevet canım aynen öyle, bebişlerimiz için herşey sonuçta :) bende etten tiksinmeye başladım ya. aslında çok severim ama şimdi değil et yemek kokusuna bile dayanamıyorum
herkese slm
bende tam tersi sürekli cnm et yemek istiyor oğluma hamileykende öyleydim
kızlar perşembeye randevum var dua edinde minikimin kalp atışlarını duyayım
slm canım. ay ne güzel ya haftalardır et yiyemiyorum bende :26: inşallah duyarsın canım pıtpıtları sende :)
sağolasın cnm inşallah duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?