2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim hesapta erkek cikti canim :)

Esinin dogum tarihi olmali, oyleyse kiz cikiyor canim.

Benim hesapta erkek cikti canim :)

teşekkür ederim canım :)ilk bebişimiz olacak inşallah Allah nasip ederse. sağlıklı olsun da cinsiyeti çok da önemli değil aslında. ama insan yine de merak ediyor tabi, keşke bir an önce öğrenebilsek ne güzel olurdu :)

yok cnm ilk gittiğimizde sadece keseyi görmüştük dktr garanti olsun diye 8 haftadan sonra gelin demişti amin cnm rabbim hepimizin bebişini korusun

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde –> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

benım gıbı hangı ayda oldugunu karıstıranlar ıcın :)))

Allah yardımcımız olsun 12. Haftadan sonra birden kesiliyormuş bulantılar

İnşallah öyle olur.gerçi ilk hamileliğimde 6.aya kadar birşey yiyememiştim.

boşver işi düşünme bence.benimde görümcem geldi bugün temizledi bütün evi sağolsun.

Aynen maalesef artarak devam ediyor bebekicin yararlı hiçbir şey yiyemiyorum vicdan azabından kahroluyorum

dediğim gibi benim ilk hamileliğim bundan daha zor geçti.6.aya kadar birşey yiyemedim.kayınvalidem çocuk kg alamıyor diye söylenirdi.6.aydan sonra gebelik şekeri çıkınca diyet yaptım.Allaha çok şükür 3.630 doğdu ve gelişiminde hiç problem olmadı.çevrenizdekilerin ne dediğine hiiiççç takılmayın.bilende konuşuyor bilmeyende.

Aybkizlar elim ayagim cok kesik gbi.hersey kokuyor.hafiften midem bulaniyor.ama cikarmiyorum.aslinda iyiydim simdiye dek.niye boyle oldum yaa..hele kokular...bi ortamda 10 farkli kokuyu algilayabiliyrm.hatta kafamdan koku bile uretebiliyorum:)).falanca sey kokuyo diye uyduruyrm.:))gunlerce uyumak istiyotum sanki.mikalaze ay oyle guzel anlatmissin ki gittigin yeri.oraya gidip kafa dinlemeyi cok isterdim.

arkadaşlar bu bizim haftalarda olanlar yakınlarda doktora gittilerse cinsiyete dair bir görüş alabildiler mi merak ettim

ben yarın doktora gidiyorum inşallah bi şey söyler çok merak içindeyim

Kızlar slm herkese bende bebek bekliyorum benim de çok fazla bulantılarım ve halsizligim var. Eşim sigara içiyor kokusu beni deli ediyor .benim sürekli midem kazınıyor ama iştahım yok yiyesin gelmiyor sizde de öyle oluyo mu

aynen bende senin durumundayım üstelik istifra da ediyorum eşimin sigara içmesi bile aynı
ben en çok tuzlu salatalık yiyebiliyorum geçecek bu günleri unutacağız

Bak şimdi gözlerim doldu bende 2013 mart annesiyim geçen sene bugunler bizde böyleydik mide bulantıları duygu değişikliği merak etmeyin hepsi geçiyor ve o küçük mucize kucağınıza geliyor Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin bu arada 2013 mart anneleri bu cumartesi buluşuyor istanbul mecidiyeköy cevahir starbuckda saat 13'de belki sizlerdende gelmek isteyen olur :))

Salı günü ikili test için gidiyorum inşallah herşey yolunda gider..
İlk gebeliğim daha farklıydı, bu seferki çok farklı..Çok tembel oldum
Canlanmam lazım böyle sürmez uyuşukluk halleri

Havalar çok sıcak canım hiçbir şey yapmak istemiyor sadece uyumak istiyorum üstelik çalışıyorum da şu ağustos bi geçseydi

bende şuan senınle aynı duyguları yaşıyorum ...
bırde 24 saatlık nobetteyım koltuktan dogrulamıyorum dogru duzgun sureklı bır mayışıklık halii her gelen hayırdır hamilemisin diyo malum renk rası sıfır makyaj ve baygın gözleri gorunce anlamamak mumkun değil...
allah hepimize kolaylık versın ...
ılk gebelıgım cok rahattı hıc hamıleymısım dogum yapmısım falan bılmedım nede lohusalık allah sukur oğlusumda rahat bır bebekti bıraz o hallere güvenıp ıkıncıyı ıstedım ama bu bebeiş benı bıraz darlatacak şimdiden bellii...

arkadaşlar bu ikili testı sağlık ocakları yapıyor mu bılen varmı?

ne yazıkkı cnm hatta her hastane bıle yapamayabılıyor tam teşşekullu bır lab. olan hastaneler de yapılıyor...

Kizlar yaa benim sol gogsum cok kasiniyo hem de oyle tatli kasiniyorki dayanamiyorum kasiyorum cok aciyor sonra ama hem aciyor hem kasinmaya devam ediyor var mi ayni seyi yasayan?

Kizlar yaa benim sol gogsum cok kasiniyo hem de oyle tatli kasiniyorki dayanamiyorum kasiyorum cok aciyor sonra ama hem aciyor hem kasinmaya devam ediyor var mi ayni seyi yasayan?

Canim goguslerin buyuyosa catladigi icon kasiniyor olabilir
Vucut gerilince kasiniyor . Yag krem falan sur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…