inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz. canım benim bebişin cinsiyetini de hesaplayabilir misin rica etsem? ben hep kızmış gibi hissediyorum, biçok takvimde de öyle çıkıyor ama seninkini de merak ettim :) satım 8 haziran. eşimin doğum tarihi 27.07.1983
mrblar 01-03-1988. son adet 25 mayıs ama bır sonrakı ovulasyonda hamıle kaldıgım ıcın bebıs henuz 8w3d gunluk dr muhtemelen 22 hazıranda ovulasyon olmadan hamıle kalmısın dedıbende denemek ıstıyorum benım ıcınde bakarsan sevinirim...
Benim hesapta erkek cikti canim :)
yok cnm ilk gittiğimizde sadece keseyi görmüştük dktr garanti olsun diye 8 haftadan sonra gelin demiştidaha oncekınde duymadınız mı ki cnm ...
benımde 6 3 duydum dedı ama tekrar cagırdı bu hafta ama ben bır dahakı hafta gıdıcem daha kesın olur ne bılım oyle dusunuyorum hepimiz için hayırlısı cnm ...
Allah yardımcımız olsun 12. Haftadan sonra birden kesiliyormuş bulantılar
Benimde iki gun aea verdigi oldugu ama dun ve bugun cok siddetli bulantim.sigara icti gelenler balkonda ama sanki yanimda icmis gibilerdi.cikaramadimda tam elim ayagim çözüldü resmen uzandim simdi ev berbat oldu klimanin borusunu göstermemek icin cocuk odasindan gecirdiler heryer batti .esim temizliyir simdi ama nasil yapacak benim gibi temizletemezde uffff bu halde is cikardi bana
Aynen maalesef artarak devam ediyor bebekicin yararlı hiçbir şey yiyemiyorum vicdan azabından kahroluyorum
Ben de iciorum o ilaclari dedigin gibi hic bir fayda etmior hatta ilaci icer icmez kustugum bile oluoins benimde oledir ben de korkuyorum beslenemicek diye cevremdekiler habire sen bole yemiosun bebek nasil beslencek diolar cunku.ins saglikli gelisiolardir.bu arada ben de gobus mobus bisicik yokzaten 4.5 kilo verdim daha da veririm sanirim bu gidisle
Kızlar slm herkese bende bebek bekliyorum benim de çok fazla bulantılarım ve halsizligim var. Eşim sigara içiyorkokusu beni deli ediyor .benim sürekli midem kazınıyor ama iştahım yok yiyesin gelmiyor sizde de öyle oluyo mu
aynen bende senin durumundayım üstelik istifra da ediyorum eşimin sigara içmesi bile aynı
ben en çok tuzlu salatalık yiyebiliyorum geçecek bu günleri unutacağız
eşimin 29/04/1981 cnm sat 25mayıs muhtemel dollenme 22 hazıran :))Esinin dogum tarihi olmali, oyleyse kiz cikiyor canim.
Havalar çok sıcak canım hiçbir şey yapmak istemiyor sadece uyumak istiyorum üstelik çalışıyorum daşu ağustos bi geçseydi
arkadaşlar bu ikili testı sağlık ocakları yapıyor mu bılen varmı?
eşimin 29/04/1981 cnm sat 25mayıs muhtemel dollenme 22 hazıran :))
şimdiden çooook teşekkürler cnm......
Kizlar yaa benim sol gogsum cok kasiniyo hem de oyle tatli kasiniyorki dayanamiyorum kasiyorum cok aciyor sonra ama hem aciyor hem kasinmaya devam ediyorvar mi ayni seyi yasayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?