2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kiz cikiyor canim :))

yaz saatı sankı benım kızım olcakmıs gıbı ıcıme doguyor hep anne bunu ne kadar anlayabılır bılmıorum ama ılk gebelıgım sat 16 hazıran eşimin doğum tarıhı 27 11.1985 benımkısı 16.09.1988 bıde bana bakarmısın cnm rıca etsem

Kizlar yaa benim sol gogsum cok kasiniyo hem de oyle tatli kasiniyorki dayanamiyorum kasiyorum cok aciyor sonra ama hem aciyor hem kasinmaya devam ediyor var mi ayni seyi yasayan?

sakın kasıma çatlar daha çok yoksa güğüslerin büyüyor ondan ........dikkat et .........kaşıma sakın kızaran yerler çatlar

CAnim hesaba gore erkek tabii rabbim bilir allah gonlune gore versin

İyi akşamlar kızlarrr

Mide bulantısı aynen devam ediyor. Bide bunun üstüne aşırı kabızlık oluştu. Nerdeyse 5 gündür tuvalete çıkamıyorum. Karnımın ağrısından ölcem. Kayısı felan yiyorum ama başka ne yesem içsem bilemedim.

Kizlar yaa benim sol gogsum cok kasiniyo hem de oyle tatli kasiniyorki dayanamiyorum kasiyorum cok aciyor sonra ama hem aciyor hem kasinmaya devam ediyor var mi ayni seyi yasayan?

ne yazıkkı buyudugu ıcın kaşımamaya calış ve krem yada bebe yagı turu bısey surmen faydalı olur...

Kiz cikiyor canim :))

çok sağol cnm hayırlısı artık allah bılıyo ya gonlumde de kız var ama sağlıcakla gelsın de ılk basda gerısı pek muhım degıl...

göğüs kaşıntısı bende de var kızlar özellikle kahverengi bölgenin çevresi.krem sürücez demekki büyüdüğündenmiş buradan öğrendiğim iyi oldu.bu arada artık ben mide bulantısına ve mutfaktaki kokulara daha fazla dayanamayıp anneme gidiyorum:)anne bakımı şart hale geldi.iyiki kilo veriimde hamileliğe öle başliim dememişim zaten inceyim iyice çubuğa dönermişimneyse nasıl olsa kilolar gelecek yakında o yüzden üzülmüyorum ilk 3 ayı kilo almadan hatta vererek bitirmiş olacam inş!

Kalsiyumuna dikkat et bi de gunde bitane kizilayin maden suyundan ic iyi geliyor

benim de en büyük sıkıntılarımdan biri hareket edememek. evden 1 saat çıkıp dolaşsam bile mahvoluyorum bayılacak gibi oluyorum. o kadar yürümeyi severim evde bir koltuktan bir koltuğa yaşar oldum resmen.bizim buralarda çok sıcak ben antepteyim. inşallah eylül biterse havalar azıcık serinler bizde artık 3 ayı bitirmiş oluruz. haftada 3-4 gün yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.

kızlar normalde kendi dr umla randevum 23 ünde cuma günü.gitmişken 2 li testte yapılacaktı.ama ben dayanamadım yarın için de devlet hastahanesinden randevu aldım.hem neden imkan varken özelde ikili teste para vereyim ki dedim.yine cuma gider kendi druma ikili sonuclarını da götürürüm.ense kalınlığını falan devlet hastahanesinde ölçüyorlar mı ki?ya da dr un odasında ultrasonla bakılıyormu yoksa ultrason için gün falan mı veriliyor.hiç gitmedim devlet hastahanesinde kadın doğuma daha önce?gidenler yardımcı olabilir mi nasıl oluyor?

Kizlar yaa nezle oldum sanirim cok fena.agzim burnum kafam bi tuhaf.bogazlarda bisey yok ama burnum cok kotu tikali..napsam acaba yaa.ilac ta icemicez((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…