2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aynı dertten bende muzdaribim..hemen tansiyonum düşüyo gibi..bende antepteyim hava çok sıcak evden çıkmak delilik.bende3 ayı bitirir bitirmez yaz kış demeden yürümeyi planlıyorum.sen hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsun?

şimdiden 8 kilo almışş kocaman olmuşş göbeğim

pembeli yaklaşşıık 6 haftalııkken. lacivert li 10 haftalııkken ve salopet bugün yani 12+0

Son düzenleme:

Lilapr Cok sasirdim panik oldum bir de.. bende henuz bi degisiklik yok 10 haftaligim. Sende ki 10 haftalikla alakam yok :)
Ama 8 kilo ciddi bir durum. Ben kusmalarimdan ve tiksintiden henuz yemek yemege baslamadim. Baslayabilirsem bir diyetisyen destegi mutlaka alicam.
Ben gebeligim boyunca 10 kilo hedef koydum. Ama zor bi hedef..
Sonrasinda zor olur gibi geri vermek. :)

ben ikisine de gittim, devlet hastanesi tabi ki özelin yerini tutmuyor, beklentini yüksek tutma, ikili teste de ense kalınlığına da bakıyorlar, ben de bugün gideceğim

Bugün doktora gidiyorum, saat 6 dan beri uyuyamadım heyecandan, biliyorum o mendebur doktor yine bütün hevesimi kıracak ama bir iki saniyeliğine de olsa göreceğim bebişimi ikili testimi yaptıracağım, inşallah iyi şeyler duyup gelirim

Sabah aç karnına;
Ilık su (sıcak su + normal su) ve çeyrek çay bardağı zeytinyağı karıştırıp içebilirsin.

günaydınnnn hamişler
bugün keyifler nasıl bakalım?? doktora gidicekler varmış hayırlı haberlerle dönün inşallah , ama pıtırcıklarınızı görüceksiniz diye kıskandım valla çok kıskandım :)

ben artık dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum varmı benim gibi aranızda?? normalde hafif bulantılarla geçiyor kusmam hiç yk ama nezaman dişlerimi fırçalamaya başlıyroeum Allaaaahhhhhhh yani ağzımı çalkalamaya kalktığım an öğürmeler başlıyor

canım bana da bakar mısın çok merak ediyorum senin yöntemde ne çıkacak ??
benim d.t= 26 ağustos 1985
eşimin d.t= 23 aralık 1984
sat: 1 haziran

ayy sorma yaaa ben de öyleyim.bak bu sabah fırçaladım diye 1 saattir bulantı çekiyorum... gece de vardı azcık bulantım.inliyorum geceleri uykuya zor dalıyorum.sürekli hasta gibiyim.neden acaba?

Gunaydinn kizlaaar ben de ayninsekilde fircalrken dislerimi cok bulaniorum

ayy sorma yaaa ben de öyleyim.bak bu sabah fırçaladım diye 1 saattir bulantı çekiyorum... Gece de vardı azcık bulantım.inliyorum geceleri uykuya zor dalıyorum.sürekli hasta gibiyim.neden acaba?

gunaydinn kizlaaar Ben de ayninsekilde fircalrken dislerimi cok bulaniorum

offf çok zor vallahi bir de ilk zamanlar bol bol seve içtiğim su şuan okadar kötü geliyorki zar zor içiyorum valla

Selam guzel anneler :) tatil diye pek giremiyorum ama aklim hep burda daha onceden konusu oldu mu bilmiyorum ama 11-12 haftalarda cinsiyet ogrenilebiliyormus bizden ogrenen var mi acaba :)) benim bu aralar surekli ruyama giriyor artik istanbula donunce kismet

uff bu sabah eşiminde bana söylediği "ne oluyor sana böyle çok kötüsün hadi sen yat ben oğlanı giydiririm."

bu sabah ilk defa hep beraber evden çıktık normalde o bizden önce çıktığı için pek anlamıyordu benim sabahları ne kadar zorlandığımı bugün görünce dank etti. bende çok zorlanıyorum diş fırçalarken, yataktan kalkarken bu mide bulantıları, kusmalar bitirdi beni.

offf çok zor vallahi bir de ilk zamanlar bol bol seve içtiğim su şuan okadar kötü geliyorki zar zor içiyorum valla

hımmmmmmmmmm bende bende. ama zorluyorum kendimi içmek için.

bu arada herkeslere günaydın güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle....

doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler inşallahhhh ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…