benim de en büyük sıkıntılarımdan biri hareket edememek. evden 1 saat çıkıp dolaşsam bile mahvoluyorum bayılacak gibi oluyorum. o kadar yürümeyi severim evde bir koltuktan bir koltuğa yaşar oldum resmen.bizim buralarda çok sıcak ben antepteyim. inşallah eylül biterse havalar azıcık serinler bizde artık 3 ayı bitirmiş oluruz. haftada 3-4 gün yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 781050 Eki Görüntüle 781051 Eki Görüntüle 781047
şimdiden 8 kilo almışş kocaman olmuşş göbeğim
pembeli yaklaşşıık 6 haftalııkken. lacivert li 10 haftalııkken ve salopet bugün yani 12+0
kızlar normalde kendi dr umla randevum 23 ünde cuma günü.gitmişken 2 li testte yapılacaktı.ama ben dayanamadım yarın için de devlet hastahanesinden randevu aldım.hem neden imkan varken özelde ikili teste para vereyim ki dedim.yine cuma gider kendi druma ikili sonuclarını da götürürüm.ense kalınlığını falan devlet hastahanesinde ölçüyorlar mı ki?ya da dr un odasında ultrasonla bakılıyormu yoksa ultrason için gün falan mı veriliyor.hiç gitmedim devlet hastahanesinde kadın doğuma daha önce?gidenler yardımcı olabilir mi nasıl oluyor?
pembeli yaklaşşıık 6 haftalııkken. lacivert li 10 haftalııkken ve salopet bugün yani 12+0
Eki Görüntüle 781050 Eki Görüntüle 781051 Eki Görüntüle 781047
İyi akşamlar kızlarrr
Mide bulantısı aynen devam ediyor. Bide bunun üstüne aşırı kabızlık oluştu. Nerdeyse 5 gündür tuvalete çıkamıyorum. Karnımın ağrısından ölcem. Kayısı felan yiyorum ama başka ne yesem içsem bilemedim.
ben artık dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum varmı benim gibi aranızda?? normalde hafif bulantılarla geçiyor kusmam hiç yk ama nezaman dişlerimi fırçalamaya başlıyroeum Allaaaahhhhhhh yani ağzımı çalkalamaya kalktığım an öğürmeler başlıyor
ben artık dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum varmı benim gibi aranızda?? normalde hafif bulantılarla geçiyor kusmam hiç yk ama nezaman dişlerimi fırçalamaya başlıyroeum Allaaaahhhhhhh yani ağzımı çalkalamaya kalktığım an öğürmeler başlıyor
ayy sorma yaaa ben de öyleyim.bak bu sabah fırçaladım diye 1 saattir bulantı çekiyorum... Gece de vardı azcık bulantım.inliyorum geceleri uykuya zor dalıyorum.sürekli hasta gibiyim.neden acaba?
gunaydinn kizlaaarBen de ayninsekilde fircalrken dislerimi cok bulaniorum
offf çok zor vallahibir de ilk zamanlar bol bol seve içtiğim su şuan okadar kötü geliyorki zar zor içiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?