2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın herkese

benimde bulantılarım pek geçmedi ya, özellikle acıktığım zamanlarda daha çok bulanıyor çok fena oluyorum.

ilk trimester'ı bir atlatsaydık hayırlısıyla. :26:

günaydın herkese

benimde bulantılarım pek geçmedi ya, özellikle acıktığım zamanlarda daha çok bulanıyor çok fena oluyorum.

ilk trimester'ı bir atlatsaydık hayırlısıyla. :26:

az kaldı tatlım birazcık daha dayanmamız lazım...

kızlar hem dr.kontrolüm var hem de sağlık ocağına gitmem gerek.(e artık 10 haftalığız) sizce bu hafta hangisine öncelk vereyim.

kızlar saçlarınız nasıl benim bugün sabah duşta çok fazla saçım döküldü birazda moralim bozuldu bu kadar çok dökülünce.

şimdi öğlen arası gidip kestireyim saçlarımı diyorum malum belimden aşağıda. aslında kestirmeyecektim ama sabahki görüntüden sonra kestireceğim.

bence önce dr kontrolüne git bebişini görürsün hem :)))

canım gönlüm bundan yana ... dr.a neler soracağımı bilmiyorum .siz giderken neler sordunuz neler öğrendiniz.bzim dr.hiçbirşey anlatmaz da..ben de 1 kere gittim zaten o da heyecandan unuttum herşeyi

kızlar motosikletin egzozu bacağımı yaktı yaklaşık 4 parmak genişliğinde bir yanık
üst derisi sıyrılıp gitti
az önce bi yanık kremi sürdüm yaradan sarı bi su aktı ve kremde süt kesiği gibi oldu ne yapsam doktora gitsem mi bi

bir iki haftaya geçer merak etme benim de 9.hafta da öyle oluyordu

ben hiç sağlık ocağına gitmedim.onlar da hiç arayıp sormadılar bir yere bir şey mi bilfirmek gerek?

evet sağlık ocağına gebeliğimizi bildirmemiz gerek.ama ben bir türlü gidemedim ya.geçen gittim öğleden sonraydı aç karnına gelmen lazım dediler kan alınacakmış.bakalım henüz gidemedim maalesef

Kizlar yaa benim sol gogsum cok kasiniyo hem de oyle tatli kasiniyorki dayanamiyorum kasiyorum cok aciyor sonra ama hem aciyor hem kasinmaya devam ediyor var mi ayni seyi yasayan?

göğsün büyüyor olabilir cnm. benim de bazen tatlı tatlı kaşınıyor. zaten şimdiden kocaman oldular doğuma kadar mandıralık ineklere dönücem gibi geliyo:)

durduğun kabahat bir an önce git doktora hiç bekleme

kızlarr günaydınnnnnnnnnn
bebişimin pıtpıtlarını duydum
tam 8 haftalık olacaktı 8+4 günlük dedi gelişimi güzel olacak dedi
13 eylülde 2 li tarama testimiz varmış

evet sağlık ocağına gebeliğimizi bildirmemiz gerek.ama ben bir türlü gidemedim ya.geçen gittim öğleden sonraydı aç karnına gelmen lazım dediler kan alınacakmış.bakalım henüz gidemedim maalesef

evet sağlık ocağına da kayıt yaptırmak gerekiyor. benim oğlan için geçen hafta sağlık ocağındaki hemşiremiz aradı kontrole getirin artık diye. eğer özel hastaneye de gidiyorsan ki ben gidiyorum durumu anlattım tamam ben buradan alırım sonuçları siz gelin sadece dedi. çok ilgili benim bağlı olduğum sağlık ocağı.

evet canım ben de senin gibiydim. dişlerimi fırçalamak ölüm gibi geliyodu, cünkü genelde ya dişlerimi fırçalarken, ya da afedersin boğazımı temizlerken çıkarıyodum. kafamı lavaboya eğemiyodum. şimdi düzeldi çok şükür:) seninki de geçecek sabret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…