Babanin yani esinin dogum tarihi gerek canim .
günaydın herkese
benimde bulantılarım pek geçmedi ya, özellikle acıktığım zamanlarda daha çok bulanıyor çok fena oluyorum.
ilk trimester'ı bir atlatsaydık hayırlısıyla. :26:
kızlar hem dr.kontrolüm var hem de sağlık ocağına gitmem gerek.(e artık 10 haftalığız) sizce bu hafta hangisine öncelk vereyim.
bence önce dr kontrolüne git bebişini görürsün hem :)))
ben artık dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum varmı benim gibi aranızda?? normalde hafif bulantılarla geçiyor kusmam hiç yk ama nezaman dişlerimi fırçalamaya başlıyroeum Allaaaahhhhhhh yani ağzımı çalkalamaya kalktığım an öğürmeler başlıyor
kızlar hem dr.kontrolüm var hem de sağlık ocağına gitmem gerek.(e artık 10 haftalığız) sizce bu hafta hangisine öncelk vereyim.
ben hiç sağlık ocağına gitmedim.onlar da hiç arayıp sormadılar bir yere bir şey mi bilfirmek gerek?
Kizlar yaa benim sol gogsum cok kasiniyo hem de oyle tatli kasiniyorki dayanamiyorum kasiyorum cok aciyor sonra ama hem aciyor hem kasinmaya devam ediyorvar mi ayni seyi yasayan?
kızlar motosikletin egzozu bacağımı yaktı yaklaşık 4 parmak genişliğinde bir yanık
üst derisi sıyrılıp gitti
az önce bi yanık kremi sürdüm yaradan sarı bi su aktı ve kremde süt kesiği gibi oldu ne yapsam doktora gitsem mi bi
bir iki haftaya geçer merak etme benim de 9.hafta da öyle oluyordu
evet sağlık ocağına gebeliğimizi bildirmemiz gerek.ama ben bir türlü gidemedim ya.geçen gittim öğleden sonraydı aç karnına gelmen lazım dediler kan alınacakmış.bakalım henüz gidemedim maalesef
kızlarr günaydınnnnnnnnnn
bebişimin pıtpıtlarını duydum
tam 8 haftalık olacaktı 8+4 günlük dedi gelişimi güzel olacak dedi
13 eylülde 2 li tarama testimiz varmış
ben artık dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum varmı benim gibi aranızda?? normalde hafif bulantılarla geçiyor kusmam hiç yk ama nezaman dişlerimi fırçalamaya başlıyroeum Allaaaahhhhhhh yani ağzımı çalkalamaya kalktığım an öğürmeler başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?