doktora gittim geldim, tam da beklediğim gibiydi mendebur herif! ikili test için bebeğin duruşu uygun değilmiş, yapamazmış, bir dahaki sefere 3 lü test için gelmeliymişim, cinsiyeti sordum, pu ha haaa diye iğrenç bir erol taş gülüşü attıcinsiyet için daha çok küçük dedi, Allah 'ım şu doktora her gittiğimde sinir krizi geçiriyorum!! ben de cuma gününe başka doktora randevu aldım
doktora gittim geldim, tam da beklediğim gibiydi mendebur herif! ikili test için bebeğin duruşu uygun değilmiş, yapamazmış, bir dahaki sefere 3 lü test için gelmeliymişim, cinsiyeti sordum, pu ha haaa diye iğrenç bir erol taş gülüşü attıcinsiyet için daha çok küçük dedi, Allah 'ım şu doktora her gittiğimde sinir krizi geçiriyorum!! ben de cuma gününe başka doktora randevu aldım
canım bozma moralini lütfen. bencede farklı bir doktor bulmayı dene kendine her doktor aynı değildir eminim. ve kendini de lütfen üzme, biz mutsuzken bebişlerimiz de huzursuz oluyordur belkiben böyle düşünüp moralim bozukta olsa kendimi iyi hissettirmeye çalışıyorum
ayyyy canımmm benimmm ne tatlısınbayıldımmmmm sana
kızlar dün gece ansızın kapım çaldı, baktım benim komşum, sağlık ocağından ebemiz aramış, yarın mutlaka sağlık ocağına gelsin demişşok oldum reesmen, beni nerden buldu, komşumu nerden buldu, benle komşumun komşu olduğunu nerden bildi, ağzım açık kaldı, burası koskoca şehir:26:
günaydın hamişler... bugün ikili testimiz vardı nihayet yaptırdık ve eve geldik:) dün sabah ezanından itibaren uyuyamamıştım, günboyunca hatta bu sabaha kadar başım deli gibi ağrıyodu. hatta dün akşam yemekte durup dururklen ağladım, eşim de bebekle ilgili bişey oldugunu, ondan gizlediğimi zannetmiş. neyse sabah gittik ultrason sonucunu hemen aldık tabii. anladıgım kadarıyla herşey (ense kalınlığı, burun kemiği oluşumu vs...) normal. kan tahlili sonucu haftaya belli olacakmış. doktor da sonuçlar gayet güzel dedi. 11+5 olmam lazım ama ölçümlere 12+4 görünüyor. bütün uykusuzluğum, baş ağrılarım hep strestenmiş kızlar yaa şimdi nasıl rahatladım anlatamam:))) aslında neden bu kadar stres yaptım onu da anlamış değilim:) sizin de aklınızda bulunusun diye yazıyorum ultrasona girmeden önce benii yürüttüler bebek hareket etsin diye, çantamda çikolata vardı bi de ondan yedim. ilk zamanlarda hareketliydi sonra ben kendimi kasınca durdu. bacaklarımı falan gevsettim gene başladı hareket etmeye miniğim. çok uzatmayayım kızlar herşey yolunda. inşallah bütün hamişlerin sonuçları güzel çıkar...
kızlar dün gece ansızın kapım çaldı, baktım benim komşum, sağlık ocağından ebemiz aramış, yarın mutlaka sağlık ocağına gelsin demişşok oldum reesmen, beni nerden buldu, komşumu nerden buldu, benle komşumun komşu olduğunu nerden bildi, ağzım açık kaldı, burası koskoca şehir:26:
ayy insanın hevesini kursağına bırakıyorlar, eve geldim bir saat koridorda tur atmışım öfkemdeneşim ne oluyor ne dolanıyorsun ortada demese farkında değilim. ya gitmeyeyeyim gitmeyeyeim o doktora diyorum, randevusu tek boş olan doktor o, millet biliyor demekki, özelde test yaptırmak istemedim, çünkü 3 aydır inanılmaz bir masrafa girdik sadece yaz tatilinde 12 bin lira para harcamışız, 5 bin daha harcayacağız, biraz masraflarımı kısmak zorundayım, o nedenle devlette böyle bir imkan varken bedava yaptırmak istedim, yoksa benim doktorum bu adam değil.
topikte ayar bozlummuş mu yahu, benim bilgisayarda mı öyle görünüyor, sanki yazılar yamuk yumuk kaymış gibi:111:
komşunun orda kaydı vardır muhakkat bir mahalleye veya sokağa bir ebe bakıyo ordan ev adreslerinden buluyorlar
kızlar ben 11. haftadayım hiç doktora gitmedim gitmememin sebebi altdan muayene eder korkusu ama bu hafta gidicem nasıl bir süreçten geçerim hangi testleri yapıyorlar
ben aşapıdaki gruptan geldim
merhaba
kızlar ben 11. haftadayım hiç doktora gitmedim gitmememin sebebi altdan muayene eder korkusu ama bu hafta gidicem nasıl bir süreçten geçerim hangi testleri yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?