2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sen anlattın ben gerildim arkadaşım
bu ne ya gitme bi daha o adama
sinirden erken doğurursun alim Allah

kızlar dün gece ansızın kapım çaldı, baktım benim komşum, sağlık ocağından ebemiz aramış, yarın mutlaka sağlık ocağına gelsin demiş şok oldum reesmen, beni nerden buldu, komşumu nerden buldu, benle komşumun komşu olduğunu nerden bildi, ağzım açık kaldı, burası koskoca şehir:26:

canım bozma moralini lütfen. bencede farklı bir doktor bulmayı dene kendine her doktor aynı değildir eminim. ve kendini de lütfen üzme, biz mutsuzken bebişlerimiz de huzursuz oluyordur belki ben böyle düşünüp moralim bozukta olsa kendimi iyi hissettirmeye çalışıyorum

ayy insanın hevesini kursağına bırakıyorlar, eve geldim bir saat koridorda tur atmışım öfkemden eşim ne oluyor ne dolanıyorsun ortada demese farkında değilim. ya gitmeyeyeyim gitmeyeyeim o doktora diyorum, randevusu tek boş olan doktor o, millet biliyor demekki, özelde test yaptırmak istemedim, çünkü 3 aydır inanılmaz bir masrafa girdik sadece yaz tatilinde 12 bin lira para harcamışız, 5 bin daha harcayacağız, biraz masraflarımı kısmak zorundayım, o nedenle devlette böyle bir imkan varken bedava yaptırmak istedim, yoksa benim doktorum bu adam değil.

canım vallah aynı olayı yaşayabileceğimi annem dedi bana.bak şimdi gidersen artık oraya giden herkese haticeyi çağrın der dedi.e ben de henüz kimseye söylemek istemiyorum.o yüzden gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım

oh ohhh gözün aydın, ben yaptıramadım, çko moralim bozuk

allah allah nasıl bulmuşlar öyle acaba. bende kayıt yaptırmadım napsam ki bilemedim :26:

anladım canım ama olsun moralini bozma geçti gitti sonuçta boşver, keyfini bozmasına izin verme tamam mı?

şöyle oluyor aderes kayıt sisteminden bizim aile hekimlerimiz belirleniyor
senin hamiş olduğunu da sağlık kayıt sistemi bağlı bulunduğun sağlık ocağına bildiriyor
oradan komşuna ulaşıp sana haber yollamışlardır
normalde direk telefon ediyorlar
numaran falan değişmişse ulaşamamışlardır.

topikte ayar bozlummuş mu yahu, benim bilgisayarda mı öyle görünüyor, sanki yazılar yamuk yumuk kaymış gibi:111:

kızlar ben 11. haftadayım hiç doktora gitmedim gitmememin sebebi altdan muayene eder korkusu ama bu hafta gidicem nasıl bir süreçten geçerim hangi testleri yapıyorlar

komşunun orda kaydı vardır muhakkat bir mahalleye veya sokağa bir ebe bakıyo ordan ev adreslerinden buluyorlar

benim de kaydım var ama şaşırdığım kısım şu, ben sadece gebelik testi için sağlık ocağına gitmiştim, 2 ay geçti üzerinden uğramadım, kalp atışını duyduğunda gel kaydını yapalım demişti ebemiz ama ben gidememiştim, beni cep telefonumdan çok aramış ama ben telefonuma kayıtlı olmayan numaraları açmıyorum, tek tek üşenmeden adreslere bakıp komşumu bulması büyük azim yahu biizm sağlık ocağı küçük bir mahhle sağlık ocağı değil, büyük bir hinterlanda sahip, şaşırdım doğrusu

Merhabalar kızlar, ben şu sağlık ocağı durumuna bir açıklık getireyim bilgim dahilinde, sistemlerinde daire daire herkes kayıtlı oluyor zaten, bakıyor, hmm bu apartmanda oturuyormuş, ama komşusu hiç gelmiyormuş vs, muhtemelen onları da görüyorlardır çünkü biz eşimle daha önce kayıt için gittiğimizde 4-5 kere aynı konuşmada "gebeliği mutlaka bildirmem" gerektiği söylendi, çok gıcık oldum ama bu yasal zorunlulukmuş, yok böyle olunca bebek ölümleri azalmış, yok işte onlar devlete bunu borçluymuş... sistemlerini muhtardan da alıyor olabilirler, şifreyle giriyolar, gebeliği de cidden çok önemsiyolar... ben ilk test için gittim, hani ücretsiz ya, devlet hastanesinde randevu almaya uğraşacağıma... test sonucunu almaya gittiğimde "istiyormuydun" diye de sordular, istediğimi söylediğimde kayıt açtılar birkaç soru sordular, kilo takibi burada da yapılıyor... elime kağıtlar tutuşturdu ama kadın sağ olsun cidden ilgilendi, şanslıyım o konuda... tam idrar tahlili bir de ultrason sonucunu getirirsin dedi, daha getiremedim ben tatile gitmiştim, döndüm o gitmiş(bu cuma dönecekmiş) bakalım devamını da yazarım :) 12. haftada 2li test yok bilmem ne zaman bilmemne diye kağıda yazdı bana, hani bilginiz olsun...

kızlar ben 11. haftadayım hiç doktora gitmedim gitmememin sebebi altdan muayene eder korkusu ama bu hafta gidicem nasıl bir süreçten geçerim hangi testleri yapıyorlar

bende hiç alttan bakmadılar, bu haftalarda da alttan bakmıyorlar zaten rahat ol. 11+ larda git bence, 2 li testi de aradan çıkar madem.

ben aşapıdaki gruptan geldim
merhaba

merhaba hoşgeldin

bence git canım çok fazla ihmal etme. alttan muayane etmiyolar yani ben hiç olmadım. ve doktorun eğer alttan muayene etmek isterse reddetme hakkın var bunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…