cutemom yüzüstü de uyuyorum sırtüstü de
hatta motosiklete biniyorum yolculuk ediyorum
hatta egzozunda bacağımı yakıyorum
dün çok kötü bi yolda dolaştık güya pikniğe gittik çok yorulmuşum
çıldırmış olmalıyım
bende cok rahat hareket edıyorumda dun acaba ben hamıle deıglmıyımmı bıle dıye dusunuyorum adet olmadım artı mıdem bulancak gıbı oluyor yoksa masallah dıyeyım yapmadıgım halt yok ama yanlısmı yapıyorum ınsan hep dusunuyor sonucta kapalı kutu ne oldugunu gormuyorsun
kız cıkıyor canımyazssati benimkinide söylermisin benim d.t. 30.06.1986eşiminki 20.05.1981sat:20.06.2013
ayyyy canımmm benimmm ne tatlısınbayıldımmmmm sana
ayyyyy maşallahne tatlısınız ya çok hoşuma gitti...
liapry 'e yazdım ama yanlış alıntı yapmışım
bence çift taraflı kontrolden bir zarar gelmez.hem bircok testinizi de ücretsiz yaptırma imkanınız olur.ben kendim kayıt oldum sağlık ocağına.sadece 1 kez arayıp telefonla bir sıkıntım var mı diye sordu ebe.aile hekimi de özel dr umun istemediği bazı testleri istedi.siz kendiniz gitmezseniz bir şekilde öğrenip size ulaşamayınca da komsularınızdan ulaşmaya çalışıyorlar.asıl ozaman kimseye söylemek istemediğiniz durum ortaya cıkabilir..kendiniz gidip iltişim numaranızı verirseniz istemediğiniz kişilerin duymasınında önüne gecebilirsiniz bence.canım vallah aynı olayı yaşayabileceğimi annem dedi bana.bak şimdi gidersen artık oraya giden herkese haticeyi çağrın der dedi.e ben de henüz kimseye söylemek istemiyorum.o yüzden gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım
kızlar ben saglık ocagına hıc gıtmedım gecen cuma benı kendılerı aradısaglık bakanlıgından hamıle oldugunuz bılgısı geldı dıyetelefonda bıssuru bılgı aldı 3 kere kontrolunuz oloacak bızde asılar olcak falan dedıbende ben ası olmak ıstemıyorum kızımdada olmamıstım dedımoda bız bılgılendırıyoruz ımza alıyoruz sızın tercıhınız dedı,dr unuzu bılgılendırırsınız ona danısırsınız dedıboyle yanı bıdaha ararlar zaten kontrol zamanı ozaman gıderımseker yuklemesı falan orda yaptırırım.aşıyı reddetsem, hadi len desem yine yaparlar mı?tek hemşireyi bide sağlık ocağındaki pambık doktorumu pek beğeniyorum, bir de girişte bi teyze oturuyo o da çok şeker ama onun dışındakileri hiç beğenmedim ben işte geçen gittiğimde elim ayağıma dolandı, tatilde olan hemşiremin yerine başka hemşire oturmuş, "nereden bileceğim ben ne zaman geleceğini in aşağıda öteki hemşireye söyle doktorundan dosyanı alsın" bilmemne dedi, sen bilmicen de ben mi bilcem, yolcaktım oracıkta da :/ neyse, hemşirem gelsin ona gitçem ötekileri görmem bile :/
bende hep yuzustu yatıyorumkızmda 9 ay yuzustu yatmıstım gobus yana kayıyordu :)))bebıs rahatsız olsa tepkı verıyor zaten buyuyunce suandada yerı genıs sorun olmazaslında hamile bayanlar yüzüstü yattığında bebeğe zarar vericeklerini düşünür bende dahil ama en rahat etdikleri pozisyon buymuş bacaklarının arasına yastık sıkıştırıp yatmak en güvenlisi ben öyle yapıyorum çokta rahat oluyo hatda hamile yastıkları da var ben normal yastığı tercih ediyorum
ben oglumda uclu yaptırmadım ıkılı ıyı ıdı baskada bır test yapılmadı ayrıntılı usg kadar
folık asıt ıcmeye baslamısmıydınız pekı doktora gıdene kadar?
kız cıkıyor canım
folik asiti 15 mart-5 haziran arası içtim. sonra dedim amaaan hamile kaldığım fln yok, içmicem şunu. ve tatile gittim.3 temmuzda öğrendim ki hamileyim :)
yani tam hamile kaldığım ay içmemiştim. öncesinde 3 ay içtim. öğrenince tekrar başladım. inşallah sıkıntı olmamıştır o bir ay içmememden
esının dogum tarıhını yazmısmıydın?Yazsaati benimkine de baktın mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?