2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bende cok rahat hareket edıyorumda dun acaba ben hamıle deıglmıyımmı bıle dıye dusunuyorum adet olmadım artı mıdem bulancak gıbı oluyor yoksa masallah dıyeyım yapmadıgım halt yok ama yanlısmı yapıyorum ınsan hep dusunuyor sonucta kapalı kutu ne oldugunu gormuyorsun

tedbir bizden takdir Allahtan
fakat şimdiye kadar bütün tecrübelerimde "sakınılan göze çöp battığını" gördüm
ama dün ben abarttım biliyorum

yengem "iki çocuğumun arasında 1 yaş yok ikincisi düşsün diye çok uğraştım kovalarla su taşıdım damdan atladım rızkı varmış bunlar gibi birçok şeye rağmen düşmedi" dedi

hayırlısı olsun

aslında hamile bayanlar yüzüstü yattığında bebeğe zarar vericeklerini düşünür bende dahil ama en rahat etdikleri pozisyon buymuş bacaklarının arasına yastık sıkıştırıp yatmak en güvenlisi ben öyle yapıyorum çokta rahat oluyo hatda hamile yastıkları da var ben normal yastığı tercih ediyorum

ayyyy canımmm benimmm ne tatlısınbayıldımmmmm sana

ayyyyy maşallah ne tatlısınız ya çok hoşuma gitti...

liapry 'e yazdım ama yanlış alıntı yapmışım

hehe teşekkür ederim kzılar.şımardım ve sevindirik oldum:) cünkü hamileliğin basından beri kendimi cok çirkinleşmiş hissediyorum.saçları da kestirdim.sivilce doldu suratım da. moral verdiniz bana.tabi şuanda teletubbies lere benzeyen sevimli göbek bu hızla büyümeye devam ederse doğum ve sonrası için oldukça zorlayabilir beni.gazdır o gaz deyip kendimi kandırıyorum da şaka maka şimdiden 8 kilo çok farkındayım.

bence çift taraflı kontrolden bir zarar gelmez.hem bircok testinizi de ücretsiz yaptırma imkanınız olur.ben kendim kayıt oldum sağlık ocağına.sadece 1 kez arayıp telefonla bir sıkıntım var mı diye sordu ebe.aile hekimi de özel dr umun istemediği bazı testleri istedi.siz kendiniz gitmezseniz bir şekilde öğrenip size ulaşamayınca da komsularınızdan ulaşmaya çalışıyorlar.asıl ozaman kimseye söylemek istemediğiniz durum ortaya cıkabilir..kendiniz gidip iltişim numaranızı verirseniz istemediğiniz kişilerin duymasınında önüne gecebilirsiniz bence.

ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta bazen unutuyorum bile sadece normelde çok düzenli biriyi canım hiç iş yapmak istemiyo

kızlar ben saglık ocagına hıc gıtmedım gecen cuma benı kendılerı aradısaglık bakanlıgından hamıle oldugunuz bılgısı geldı dıyetelefonda bıssuru bılgı aldı 3 kere kontrolunuz oloacak bızde asılar olcak falan dedıbende ben ası olmak ıstemıyorum kızımdada olmamıstım dedımoda bız bılgılendırıyoruz ımza alıyoruz sızın tercıhınız dedı,dr unuzu bılgılendırırsınız ona danısırsınız dedıboyle yanı bıdaha ararlar zaten kontrol zamanı ozaman gıderımseker yuklemesı falan orda yaptırırım.

bende hep yuzustu yatıyorumkızmda 9 ay yuzustu yatmıstım gobus yana kayıyordu :)))bebıs rahatsız olsa tepkı verıyor zaten buyuyunce suandada yerı genıs sorun olmaz

ben oglumda uclu yaptırmadım ıkılı ıyı ıdı baskada bır test yapılmadı ayrıntılı usg kadar

folık asıt ıcmeye baslamısmıydınız pekı doktora gıdene kadar?

folik asiti 15 mart-5 haziran arası içtim. sonra dedim amaaan hamile kaldığım fln yok, içmicem şunu. ve tatile gittim.3 temmuzda öğrendim ki hamileyim :)
yani tam hamile kaldığım ay içmemiştim. öncesinde 3 ay içtim. öğrenince tekrar başladım. inşallah sıkıntı olmamıştır o bir ay içmememden

kızlar bu arada benim bulantılar iyice azaldı. istifra etmiyorum, daha önce biliosunuz ki günde 2 kez çıkarıyordum

ağzımın tadı hala acı ama olsun, daha enerjik hissediyorum artık kendimi.

inşallah bulantıları olanların benim gibi azalır gitgide... 12. haftaya az kaldıııııııı

canım sakına canını sıkma bnm drumun yaptıgı acıklama su "folık asıte bebek ılk 5-6 ay ıhtıyacı warmıs ve senın oncesınde ıcmıs olman asıl onmlı perıodda yanı hamıle kalmadan once ıcmemız gerekıomuskıı ılk 3 aylık bebegın en fazla folık asıte ıhtıyac oldugu donemde sen zaten bebegıne vermıssın ılk trımester bıttıgınde zaten ıcmıcez merak etme kuzum sen bebeısın zaten sendekını alıooo o ıstedıgını yapıo zaten bı sıkıntı olmaz ama sen pınpırıklenırse o bebıs endıselı olur rahat ol sekerımmm...

arkadaşlar merhaba.Ben de bebeişimi 14 martta kucağıma alıcam inşallah.Ama ben sanki hamile değil gibiyim.Bir çok kişinin bahsettiği şikayetlerin hiçbiri yok bende:)Bir tek iştahsızım. Canım hiçbirşey istemiyor. Yemek yemek bile zor geliyor. Bide uykum geliyo sürekli ama benim zaten hep uykum vardır. O yüzden hamilelikten mi bilemiyorum:))

benım uykum yok agrım yok bulantım yok ıstahsızlıgım yok...daha belırtı varsa hıcbırı yok ozaman ben hıc hamıle olamamtek belırtım adet olmamak

Kızlar ben geldim nasılsınız? Çok özledim sizleri topiği resmen bağımlılık yapmış.bişeyler yazmasam da arada girip kim nasıl ne yapmış onu bile okumak iyi geliyor.umarım herşey yolundadir mümkün olduğu kadar okumaya çalıştım biz de memleketteydik yeni döndük ama tatil devam tam gaz
Bu arada memlekette biraz kanama gibi lekelenmem oldu acile gittik çok şükür kanama bölgesi yok dedi doktor ama artık ben de progestan alıyorum ama hiç ben de kafa yapmıyo dozu mu düşük acaba?

O zaman ben bir rahatsızlığım olmadığınba şükredeyim sadece. Hiç belirti olmaması da anormal değil demekki:))

merhaba arkadaşlar... öncelikle hepinizin sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almanızı, sıkıntısız sorunsuz mükemmel bir gebelik geçirmenizi diliyorum.
yarın kontrolüm var bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyiz. kesemizi gördük atış bekliyoruz :) sat ıma göre 3-4 nisan doğum görünüyor ama oğlum 37+2 doğdu Rabbim ömür verdiyse bu bebişim de zamanını doldurmayı beklemez gibi geliyor. O nedenle büyük olasılıkla Mart annesi olacağım ben de ucundan kıyısından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…