2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bana çok küçük alttan muayene edeyimmi dedi, edebilirsiniz demiştim o zaman 6+1 demişti, bir zarar gelir mi? 16 ağustosta son gittiğim doktorda bu

ben ılk gebelıgımde ozel klınıge gıttım ssk gecmedıgı ancak nereden duydularsa bır gun kapıda saglık ocagından ebeler geldı tartı tasnıyon aletı getırmıslerdı bır suru soru sordular ve tum hamılelıgım boyunca evde zıyaret edıldım :) hatta asıyı bıle evde vurdular
bu seferde gıttıgımde kalp atıslarını duydugunda bıldır dedıler ben kendım bıldırdım testlerımı orada yaptırdım bu sefer dedım ben calısıyorum gelmem buraya bız usg cıhazıyla eve gelırız dedıler e dedım buyrun gelın

Ben sağlık ocağına mecbur kalmadıkça, yani kimse arayıp sormadıkça, kendiliğimden gitmeyi düşünmüyorum.
Eninde sonunda gitmem gerekecekse de bunu mümkün oldukça sonuna kadar ötelemeyi planlıyorum.
Eskiden oturduğumuz semtteki sağlık ocağı çok güzeldi. Şimdi oturduğumuz yerdeki ise iğrenç.

cnm ikili test o kdr da pahalı değil ki özellerde. bi araştır. örneğin ben ankara başkent'e gidiyorum. 30 tl ikili test ücreti. yani tatilde 12 bin harcıyorsan, bebeğin için 30 tl'ye kıymalısın derim

yanı bence saglık ocaklarının kotu bır yanı yok sahsen ben testleırmı bır kurus para vermeden yaptırdıgım ıcın mutlu bıle oldum beta hcg bıle en basıtı ozel hastanede 30-40 belkıde ustu olacaktı

ben oglumda cınsıyetı 11+4 ogrenmıstım

cnm ikili test o kdr da pahalı değil ki özellerde. bi araştır. örneğin ben ankara başkent'e gidiyorum. 30 tl ikili test ücreti. yani tatilde 12 bin harcıyorsan, bebeğin için 30 tl'ye kıymalısın derim

benım gıttıgım yerde ıkılı test 81 tl ımıs
bende daha doktora gıtmedım bugun 5+5 cumartesı randevum var acıkcası kotu hıssetmıyorum ama gecmı kaldım dıyorum 3 haftalıkken hamıle oldugumu ogrendım ıyı sabrettim
bırde ıkılı test bence onemlı cunku ıkılıde cıkan bazı seyler uclude cıkmayabılıyor

aynen bizim burdaki sağlık ocağıda öyle hiç ilgilenmiyorlar eski sağlık ocağındakiler daha güzel ilgileniyorlardı ama kaydın başladımı her ay gitmek zorundasın arıyorlar tansiyon kilo ölçümü birde 2 tane mi 3 tanemi ne aşı oluyo

kızlar ben 11. haftadayım hiç doktora gitmedim gitmememin sebebi altdan muayene eder korkusu ama bu hafta gidicem nasıl bir süreçten geçerim hangi testleri yapıyorlar

12 haftalık iken 2'li test yapılıyor.
Ultrasonda bebeği kontrol ediyor ve kan tahlili istiyor.
Bu haftalarda artık karnından bakılıyor.

bebekler bellı oluyormu kızlar?
ve yuzustu uyuyormusunuz e senın ıkıncı gebelıgın demeyın ılkı tüp bebektı ve cok rısklıydı gebelıgım o yzuden hareket etmıyordum pek ınanılması guc ama :)

cnm ben ilk 6+3 te gittim. üstten görünmesi için beklemiştim o yüzden. geç kalmadın yani merak etme..

ve evet haklısın ikili test çok önemli. üçlü den daha iyi. bnm doktor ikili de çok düşük risk çıktığında üçlüye gerek duymuyor bile

aşıyı reddetsem, hadi len desem yine yaparlar mı? tek hemşireyi bide sağlık ocağındaki pambık doktorumu pek beğeniyorum, bir de girişte bi teyze oturuyo o da çok şeker ama onun dışındakileri hiç beğenmedim ben işte geçen gittiğimde elim ayağıma dolandı, tatilde olan hemşiremin yerine başka hemşire oturmuş, "nereden bileceğim ben ne zaman geleceğini in aşağıda öteki hemşireye söyle doktorundan dosyanı alsın" bilmemne dedi, sen bilmicen de ben mi bilcem, yolcaktım oracıkta da :/ neyse, hemşirem gelsin ona gitçem ötekileri görmem bile :/

ben oglumda uclu yaptırmadım ıkılı ıyı ıdı baskada bır test yapılmadı ayrıntılı usg kadar

folık asıt ıcmeye baslamısmıydınız pekı doktora gıdene kadar?

yok zorlamıyorlar ama genelde her doktor tavsıye edıyor en onemlısı sezeryanda aletlerın nasıl oldugunu bılmıyoruz para verıyoruz ama nereye
dogumdan sonrada 3. doz ası var
Hayırlısı benım saglık ocagım guzel hemsıreler hamılelere cok ılgılı halbukı hamıle cocuk gormeye bıkmıs olamları gerekıyor yada benı sevıyorlar cozemedım

cutemom yüzüstü de uyuyorum sırtüstü de
hatta motosiklete biniyorum yolculuk ediyorum
hatta egzozunda bacağımı yakıyorum
dün çok kötü bi yolda dolaştık güya pikniğe gittik çok yorulmuşum
çıldırmış olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…