2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ayy kızlar ne güzel yaa maşallah sıkıntısız atlatıyorsunuz hamileliği. darısı benim gibi sıkıntılı geçen arkadaşlarımın başına inşallahhhhhh. aminnnnnnn :26:

Merhaba mart anneleri arada size takılıyorum ne de olsa bizden tecrübelisiniz. Karnınız büyüdü mü acaba benim önce şişkinliğim vardı ama 3 gündür 8.hafta olmasına rağmen karnım çıktı. Zaten 2 ayda 5 kilo aldım çok yemiyorum ama ilaç mı kilo aldırıyor bilmiyorum 50 kiloyla hamile kaldım şuan 55 im

günde kaç tane içiyorsun canım. bende acayip kafa yapıyor valla, ooohhh eller havaya diye geziyorum neredeyse ve inanılmaz uyku yapıyor bide. benimki 100 mg. günde 3 tane içiyorum

merhaba. inşallah duyarsın sende bebişinin pıtpıtlarını sezaryen mi olmuştu ilk doğumun? sezaryende 40 haftayı genelde pek beklemiyolar ya ondan sordum.

bende çok hafif bir göbiş çıktı gibi canım ama öyle belli belirsiz. ama ben hiç kilo alamadım aksine 1 kilo verdim, çünkü bulantılardan ve iştahsızlıktan pek beslenemedim

evet canım tok karna içiyorum. bende çalışıyorum ve işyerinde herkes biliyor artık. ilaç kullandığımı da bildiklerinden biraz yan gelip yatıyor gibiyim ama sende etki göstermediği iyi olmuş canım ya gerçekten kafam bi milyon oluyo ilacı içince :26:

merhaba. inşallah duyarsın sende bebişinin pıtpıtlarını sezaryen mi olmuştu ilk doğumun? sezaryende 40 haftayı genelde pek beklemiyolar ya ondan sordum.

inş duyarım dua edin benim için de olur mu? yarın sabah mutlu geliyim doktordan. evet sezaryen olmuştum ama apar topar mecburen alındım operasyona. sancım düzenli 99 a vuruyordu bende açılma yoktu ve işin en garibi hiçbirşey hissetmiyordum. bu nedenle bekleyemedik 40.haftayı biz :)

ayy kızlar ne güzel yaa maşallah sıkıntısız atlatıyorsunuz hamileliği. darısı benim gibi sıkıntılı geçen arkadaşlarımın başına inşallahhhhhh. aminnnnnnn :26:

Ay masallah ben de imrenerek bakiorum valla darisi bizlerin basina insallah amiiiiiiiinn

inşallah canım tabiki dua ederiz. inşallah bebişinde çok sağlıklıdır. ya daha düşünmek için çok erken belki ama bende normal doğumdan çok korkuyorum, sezaryen mi olsam diye düşünmüyor değilim :18:

Ay masallah ben de imrenerek bakiorum valla darisi bizlerin basina insallah amiiiiiiiinn

inşallah canım yaaa inşallaaaahhhh.

aynı durumdaydım canım.hala çok iyi değilim ama yavaş yavaş düzeliyor gibiyim.en azından küçük lokmalar halinde birşeyler atıştırıyorum.

bende bu günlerde biraz düzelme var gibi çok şükür.sürekli yatmaktan artık bacaklarım halsizleşti.1-2 gündür oturabiliyorum.

İyi bari işyerinde biliyolarsa sorun yok:) ben öğretmenim ama aynı zamanda müzisyenim düşünsene bana etki ettiğini sahnede şarkılari falan unuturum artık

Allah izin verirse, bebek ve anne sağlık açısından bir sorun yaşamıyorsa, normal doğum ilk seçenek olmalı.
HypnoBirthing - Marie F. Mongan kitabı normal doğuma hazırlanmak için tavsiye ediliyor.

bence de düşünmek için çok erken canım.ben normal doğumu istiyordum korkarak olsa da yaparım diyordum ama Rabbim ne yazdıysa o oluyor. kontrol diye gittim sezaryene girdim :) doğum olayı bünyeden bünyeye değişiyor ancak kendi adıma şunu diyebilirim ki sonucu o kadar güzel ki çekilen tüm acıya değiyor.

ben 11. haftadayım hiç kilo almadım ama normalde göbeğim olmamasına rağmen şu an ufaktan yuvarlak bir göbek var. Hani adet döneminde çıkar ya onun gibi.

İyi bari işyerinde biliyolarsa sorun yok:) ben öğretmenim ama aynı zamanda müzisyenim düşünsene bana etki ettiğini sahnede şarkılari falan unuturum artık

ayyy iyi o zaman bari sana etki etmediği gerçekten

Allah izin verirse, bebek ve anne sağlık açısından bir sorun yaşamıyorsa, normal doğum ilk seçenek olmalı.
HypnoBirthing - Marie F. Mongan kitabı normal doğuma hazırlanmak için tavsiye ediliyor.

bu kitabı mutlaka okuyacağım canım teşekkür ederim. bende normal doğum olsun isterim ama daha şimdiden düşününce bile korkusu yetiyor ya çevremde normal doğum hikayesi o kadar çok dinledim ki, hepsi feryat figan anlatıyor :26:

ya benim ara ara rahim içinde ağrı oluyor,bu şekilde ağrısı olanlar var mı?

canım benimde rahmimde ağrılar çok var ama benim içeride kanamam var ve keseyi sıkıştırıyor o yüzden. seninki öyle olsa doktorun falan söylerdi. belki rahim büyüdüğü için ağrıyor olabilir, çünkü o ağrı yaparmış biraz.

evet canım çok haklısın ne yazıldıysa o olacak tabiki. şimdiden bunları düşünüpte kendimi iyice strese sokmayayım en iyisi :44:

amiiin. Zaten üç ayla altı ay arası en rahat dönemmiş. İnşallah siz de bundan sonra en azından o dönemde rahat edersiniz.

düşük tehlikem olduğu için hastanede yattım çıktım geçtiğimiz cuma günü acile gittik kusmaktan midem dilimdeymiş gibi hissediyodum mide bulantım azaldı ama kasıklarım çook ağrıyo şunu fark ettim acıktığımda sabah uykudan uyandırıyo sizce bunu bebeğim mi yapıyor acıktığı için tepki mi veriyo?? geceleri hiç rahat olamıyorum 1 2 saatlik uykuyla duruyorum benim gibi olan var mıı????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…