2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar bugün bulantım çok az oldu.inşallah azalıyordur artık.saat 11 den sonra da rahatsız edici şekilde olmamaya başladı.en azından çıkardığım günlerin arası açılmaya başladı.daha hamile kalmadan önce kimyasallara veda etmiştim.ama heyhat şimdi eski alışkanlığım tepmeye başladı.önce çamaşır suyunu aldım.şimdi de yumuşatıcı.çamaşırlar hiç kokmuyor.ve sanki pis kokuyor gibi bir tiksinti oluştu.özellikle de nevresimlerde.dayanamayıp gittim markete yumuşatıcıları bir güzel kokladım hangisini alayım diye yetmedi ikinci turu döndüm yaklaşık 15 e yakın yumuşatıcı arasından ikisi arasında kaldım.onda da görevli geldi.sayesinde karar verdim eve de gelir gelmez yataktaki nevresimleri çıkardım,yıkanıyorlar.ohhh miss gibi kokacak bugün yattığım yer

Son düzenleme:
kızlar normalde çok bulantım olmamasına ramen bu ara hatta şimdi bulantım var sizce ne iyi gelir?

canım şuan tuzlu çekirdek yiyorum.iyi gelir belki ama fazla abartmamak şartıylar.bunun dışında
çubuk kraker,şayet çok az da olsa bir şey yemişsin ama beklediğin halde bir bulantın hala varsa ekşi elma,üzüm,incir yiyebilirsin.

kızlar normalde çok bulantım olmamasına ramen bu ara hatta şimdi bulantım var sizce ne iyi gelir?

ekşi elma benimde tavsiyem.

canım aynen benimde düşük tehlikem var maalesef ve çok ağrılarım oluyor. ama şu son bikaç günde azalmaya başladı ağrım çok şükür. bebek zaten senin vücudundan beslenmeye devam ediyor canım yani o acıktığı anda senden besinini alıyodur zaten, yani bebeğin tepkisi olduğunu çok düşünmüyorum ama tabi haliyle o senden beslendiği için sen normalden fazla acıkıyorsun. bende çok sık acıkmaya başladım, acıkınca midem bulanıyor ve elim ayağım titremeye başlıyor.

bana olipsin naneli şekerleri çok iyi geliyor canım. az da olsa rahatlatıyor birde onu dene istersen.

yumuşatıcı deodorant parfüm "soğan" bunlar fena halde bulantı yapıyor bende
soğan hariç çok da severim kokulu şeyleri şu yaz günü bu yapılmaz ki ya

bana olipsin naneli şekerleri çok iyi geliyor canım. az da olsa rahatlatıyor birde onu dene istersen.

ben de bir ara naneli şeker çok yiyordum.rahatlıyordum,ama aç karnına olunca iyice midemi ekşitiyordu bir süre sonra...şimdi naneli sakız çiğnemeye başladım.bu daha iyi geliyor.

Kizlar bugun bir arkadasimin erkek bebek bekledigini ogrendim 20. Haftada ogrendi. Yazik kiz kac haftadir gidip gidip pipisini gordunuzmu diyip hayir cevabini alip geliodu cok bekledi. Insallah biz daha erken ogreniriz )

O zaman bir de Bebek Yapım Bakım Onarım bloğundaki normal doğum hikayelerini okumanı tavsiye ederim.
Benim içimi rahatlatan en önemli şey, neredeyse herkesin aynı şeyi söylemesi; "bebek doğduğu anda yaşadığın bütün acıları sıkıntıları unutuyorsun."

yumuşatıcı deodorant parfüm "soğan" bunlar fena halde bulantı yapıyor bende
soğan hariç çok da severim kokulu şeyleri şu yaz günü bu yapılmaz ki ya

canım ilk haftalarda markete gittiğimde deterjan bölümünde duramıyordum.acayip kokuyordu.hatta kokusuz deterjanların hikmetini şimdi anlıyorum.kokusuz olanı da gerekmiş diyordum ama artık parfüm kokuları rahatsız etmemeye başladı.hatta hoşuma da gidiyor.dün eşim önceden kullandığı parfümünü sıkmıştı.çok hoşuma gitti kokusu bugün markete de gidince hiç burnuma deterjan kokusu gelmedi çok şükür.ama yemek kokularından hala tiksiniyorum hatta hatta çarşıdaki kebapçıların,çiğ köftecilerin yemek fotoğraflarının olduğu afişlerine bakamıyorum bile başımı eğiyorum.

Son düzenleme:
ben de bir ara naneli şeker çok yiyordum.rahatlıyordum,ama aç karnına olunca iyice midemi ekşitiyordu bir süre sonra...şimdi naneli sakız çiğnemeye başladım.bu daha iyi geliyor.
hmm naneli sakızı denemedim birde onu deneyeyim bakalım nasıl olacak

Kizlar bugun bir arkadasimin erkek bebek bekledigini ogrendim 20. Haftada ogrendi. Yazik kiz kac haftadir gidip gidip pipisini gordunuzmu diyip hayir cevabini alip geliodu cok bekledi. Insallah biz daha erken ogreniriz )

inşallah canım, insan çok merak ediyor değil mi? :)

çok teşekkür ederim canım ya o siteye de bakayım şimdi. ama sitenin adı çok orjinalmiş ya bayıldım

aksilik evde onların hiç birisi yok suan benım 27 aylık bir oğlum daha var ve şuan uyuyır uyansın bırlıkte marketten alırız artık tavsıye ettıklerınızı inş. fayda eder.

ilk oğlumu ben ikili testte öğrenmiştim cinsiyetini benımkı cabuk göstermişti pipisini :)
ayın 27.de ikili teste gidicem sizlerde yaptırcakmısınız?

Cuma gunu gidicem 2 li test icin. Ama daha cok bebegimi gorecwgim icin heyecanliyim hem de daha gunler olmasina ragmen coook heyecanliyim :)))

ben devlet hastanesinde yaptıracağım için pek göstermiyorlar sadece kendileri bakıyor sorun varsa söylüyorlar bazı dr lar cinsiyetlerini bile söylemiyor umarım şansıma söyleyen bir dr a denk gelirim.

Cuma gunu gidicem 2 li test icin. Ama daha cok bebegimi gorecwgim icin heyecanliyim hem de daha gunler olmasina ragmen coook heyecanliyim :)))

Bizim de 31'inde ikili testimiz...
Acaba kalp atisini dinletir mi doktor her ultrasonda?

selam hatunlar.
geçmişe bakayım dedim sayfalar almış başını ilerlemiş. bir kaç gündür feci enerji doluyum. bu gebelik kilo dışında uğramadı bana
bu sabah çok sevdiğim kotumun sıktığını fark ettim. ama yine de giydim açılır diye.
ve şu an düğmem açık şekilde takılıyorum. akşam tez elden şu beli kumaş gebe pantalonlarından alsam iyi olacak sanırım.

Son düzenleme:
Benimki de emin olmadan soylemeyecek biliyorum. O da 4.5 ayi bulur nerden baksan

Evet :) Ve gercekten cok guzel bilgiler var.

İş yerindeyim ve 1 saat uyumuşum yaa 3 gündür baş dönmem var sadece uyuyunca geçiyor. Tek belirtim çok şükür uyku ve baş dönmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…