kızlar normalde çok bulantım olmamasına ramen bu ara hatta şimdi bulantım var sizce ne iyi gelir?
kızlar normalde çok bulantım olmamasına ramen bu ara hatta şimdi bulantım var sizce ne iyi gelir?
canım şuan tuzlu çekirdek yiyorum.iyi gelir belki ama fazla abartmamak şartıylar.bunun dışında
çubuk kraker,şayet çok az da olsa bir şey yemişsin ama beklediğin halde bir bulantın hala varsa ekşi elma,üzüm,incir yiyebilirsin.
düşük tehlikem olduğu için hastanede yattım çıktım geçtiğimiz cuma günü acile gittik kusmaktan midem dilimdeymiş gibi hissediyodum mide bulantım azaldı ama kasıklarım çook ağrıyo şunu fark ettim acıktığımda sabah uykudan uyandırıyo sizce bunu bebeğim mi yapıyor acıktığı için tepki mi veriyo?? geceleri hiç rahat olamıyorum 1 2 saatlik uykuyla duruyorum benim gibi olan var mıı????????????
Iyi cesaret.biraz kendine dikkat etmelisin...cutemom yüzüstü de uyuyorum sırtüstü de
hatta motosiklete biniyorum yolculuk ediyorum
hatta egzozunda bacağımı yakıyorum
dün çok kötü bi yolda dolaştık güya pikniğe gittik çok yorulmuşum
çıldırmış olmalıyım
bana olipsin naneli şekerleri çok iyi geliyor canım. az da olsa rahatlatıyor birde onu dene istersen.
bu kitabı mutlaka okuyacağım canım teşekkür ederim. bende normal doğum olsun isterim ama daha şimdiden düşününce bile korkusu yetiyor yaçevremde normal doğum hikayesi o kadar çok dinledim ki, hepsi feryat figan anlatıyor :26:
:44:
yumuşatıcı deodorant parfüm "soğan" bunlar fena halde bulantı yapıyor bende
soğan hariç çok da severim kokulu şeyleri şu yaz günü bu yapılmaz ki ya
hmm naneli sakızı denemedim birde onu deneyeyim bakalım nasıl olacakben de bir ara naneli şeker çok yiyordum.rahatlıyordum,ama aç karnına olunca iyice midemi ekşitiyordu bir süre sonra...şimdi naneli sakız çiğnemeye başladım.bu daha iyi geliyor.
Kizlar bugun bir arkadasimin erkek bebek bekledigini ogrendim20. Haftada ogrendi. Yazik kiz kac haftadir gidip gidip pipisini gordunuzmu diyip hayir cevabini alip geliodu cok bekledi. Insallah biz daha erken ogreniriz )
O zaman bir de Bebek Yapım Bakım Onarım bloğundaki normal doğum hikayelerini okumanı tavsiye ederim.
Benim içimi rahatlatan en önemli şey, neredeyse herkesin aynı şeyi söylemesi; "bebek doğduğu anda yaşadığın bütün acıları sıkıntıları unutuyorsun."
aksilik evde onların hiç birisi yok suan benım 27 aylık bir oğlum daha var ve şuan uyuyır uyansın bırlıkte marketten alırız artık tavsıye ettıklerınızı inş. fayda eder.
ilk oğlumu ben ikili testte öğrenmiştim cinsiyetini benımkı cabuk göstermişti pipisini :)
ayın 27.de ikili teste gidicem sizlerde yaptırcakmısınız?
Cuma gunu gidicem 2 li test icin. Ama daha cok bebegimi gorecwgim icin heyecanliyim hem de daha gunler olmasina ragmen coook heyecanliyim :)))
hmm naneli sakızı denemedim birde onu deneyeyim bakalım nasıl olacak
inşallah canım, insan çok merak ediyor değil mi? :)
çok teşekkür ederim canım ya o siteye de bakayım şimdi. ama sitenin adı çok orjinalmiş ya bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?