ve şu an düğmem açık şekilde takılıyorum. akşam tez elden şu beli kumaş gebe pantalonlarından alsam iyi olacak sanırım.
aksilik evde onların hiç birisi yok suan benım 27 aylık bir oğlum daha var ve şuan uyuyır uyansın bırlıkte marketten alırız artık tavsıye ettıklerınızı inş. fayda eder.
ilk oğlumu ben ikili testte öğrenmiştim cinsiyetini benımkı cabuk göstermişti pipisini :)
ayın 27.de ikili teste gidicem sizlerde yaptırcakmısınız?
ben guatr yüzünden 65lere çıkınca delirip onlardan bir tane almıştım, şuan en iyi arkadaşım kendisidiğer pantolonlarım hiç olmasa da olur, küstüm ben onlara hatta 1 aya kalmaz 2-3 tane daha alacağım, tekdüze bol kot ile olmuyor, insanlar "başka pantolonu yok yavrucağın" diyecekler
yumuşatıcı deodorant parfüm "soğan" bunlar fena halde bulantı yapıyor bende
soğan hariç çok da severim kokulu şeyleri şu yaz günü bu yapılmaz ki ya
Canım sende mi motor kullanıyosun ya da motora biniyosun
ben de alsam çok iyi olacak. yoksa biri görse rezil olucam iş yerinde
bir de canımı sıkan bir konu var sizin fikirleriniz ne bu konuda bilmiyorum ama bir bakarsanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/643722-o-kedileri-evden-gonder.html#post31581295
motosiklet kullanmıyorum
eşim kullanıyor
bende biniyorum
napalım sağa sola minnet edeceğimize binip istediğimiz yere gidiyoruz
hava güzel olduğu sürece sıkıntı yok
cnm ikili test o kdr da pahalı değil ki özellerde. bi araştır. örneğin ben ankara başkent'e gidiyorum. 30 tl ikili test ücreti. yani tatilde 12 bin harcıyorsan, bebeğin için 30 tl'ye kıymalısın derim
Bizde motor kullanıyoruz. Korkuyorum aslında birşey olur mu diye ama yürümekten iyidir hem de çok zevkli
Kiz cikiyor canimEvet canım yazmıştım eşimin dt 17.05.1988
güzel annişler hepinize merhabauzun zamandır takip edemiyorum göbişi çıkan varmı aranızda ben bakıyorum anca 4 aylıkken çıkıyormuş ben şimdiden genişlemeye başladım sanki yaa :)
Kiz cikiyor canim
Walla canim sanki benimki de cikmaya basladi. Bebek asagida hissediyorum fakat yakinda gobekle birlesecek goruyorum goruyoruuum :))))
ben de alsam çok iyi olacak. yoksa biri görse rezil olucam iş yerinde
bir de canımı sıkan bir konu var sizin fikirleriniz ne bu konuda bilmiyorum ama bir bakarsanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/643722-o-kedileri-evden-gonder.html#post31581295
kız cıkıyor canım hayrlısı ollsunyazsaatiiiii bana da bakar mısın merak ettim benim dt:01.03.1990 eşim dt: 11.05.1987 son adet tarihim 24 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?