2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ve şu an düğmem açık şekilde takılıyorum. akşam tez elden şu beli kumaş gebe pantalonlarından alsam iyi olacak sanırım.

ben guatr yüzünden 65lere çıkınca delirip onlardan bir tane almıştım, şuan en iyi arkadaşım kendisi diğer pantolonlarım hiç olmasa da olur, küstüm ben onlara hatta 1 aya kalmaz 2-3 tane daha alacağım, tekdüze bol kot ile olmuyor, insanlar "başka pantolonu yok yavrucağın" diyecekler

ne tesadüftürki benimde bir oğlum var 24 aylık, bende ikili teste öğrendim cinsiyetini, ve benim bebişinde tahmini doğum tarihi 14 mart :))))

ben de alsam çok iyi olacak. yoksa biri görse rezil olucam iş yerinde

bir de canımı sıkan bir konu var sizin fikirleriniz ne bu konuda bilmiyorum ama bir bakarsanız sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/643722-o-kedileri-evden-gonder.html#post31581295

Benim cok yakin arkadasim dogurmak uzere ve evde kedisi ile beraber mutlu mesut yasiyorlar.
Kediler hamilelikten once var oldugu icin saglik acisindan bir sorun yok.
Doktorlar sadece kedi kumu degisimini hamilelerin yapmamasini oneriyor.

Bebek dogduktan sonra da kedilerinizin bebege cok guzel adapte olacagina eminim.
Ayrica evcil hayvan ile buyuyen cocuklarin hem daha mutlu hem de daha saglikli oldugu kanitlanmis.

Bence kedilerinizi, size saglik sorunu yaratmadikca, vermemelisiniz.

Evcil hayvan beslemek buyuk sorumluluk, hayat boyu bebek sahibi olmak gibi.
Insan evde baktigi cicek bile solunca uzuluyor, evcil hayvanlarinizdan vazgecmenizi istemeleri cok duygusuzca.

motosiklet kullanmıyorum
eşim kullanıyor
bende biniyorum
napalım sağa sola minnet edeceğimize binip istediğimiz yere gidiyoruz
hava güzel olduğu sürece sıkıntı yok

Bizde motor kullanıyoruz. Korkuyorum aslında birşey olur mu diye ama yürümekten iyidir hem de çok zevkli

cnm ikili test o kdr da pahalı değil ki özellerde. bi araştır. örneğin ben ankara başkent'e gidiyorum. 30 tl ikili test ücreti. yani tatilde 12 bin harcıyorsan, bebeğin için 30 tl'ye kıymalısın derim

hhay Allah tatilde o kadar parayı tatil yaparken harcamadım ayol, yanlış anlaşılma oldu heralde, daha öncesinde çok bahsetmiştim de yeniden konuyu açmak istememiştim, kızımın odasını genişlettik, yeni bir oda eklendi, masrafı aldı başını gitti, onu kastetmiştim anaaaaaymm tatilde 12.0000 harcayacak kadar zengin olaydım keşkeee

burada 100 TL +40 TL de muyane ücreti,GEREKİRSE kıyacağım elbette cimri sanmayın beni, ama imkan varken imkanı kullanmak istiyorum sadece. Burda da başkent var ama hiç sormadım bir sorsam mı acep:111:

kızlar gebelik şekeri yüksek çıkan varmı benim yüksek çıktı korkuyorum ne zararı olacak bebişime bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi beni

Bizde motor kullanıyoruz. Korkuyorum aslında birşey olur mu diye ama yürümekten iyidir hem de çok zevkli

dün ilk defa korktum çünkü çok kötü bir yoldu yol demeye bin şahit resmen motosikletle merdiven çıktık
ama sanırım bebiş iyi çünkü lekelenme ağrı sızı olmadı
10 gün sonra randevumuz var
inşallah iyiyizdir

güzel annişler hepinize merhaba uzun zamandır takip edemiyorum göbişi çıkan varmı aranızda ben bakıyorum anca 4 aylıkken çıkıyormuş ben şimdiden genişlemeye başladım sanki yaa :)

güzel annişler hepinize merhaba uzun zamandır takip edemiyorum göbişi çıkan varmı aranızda ben bakıyorum anca 4 aylıkken çıkıyormuş ben şimdiden genişlemeye başladım sanki yaa :)

Walla canim sanki benimki de cikmaya basladi. Bebek asagida hissediyorum fakat yakinda gobekle birlesecek goruyorum goruyoruuum :))))

Herkes baktırdı hadi bana da bak Eşimin doğum tarihi 01.04.1986 Şaka gibi biridir Son adet tarihimde 20 haziran

yazsaatiiiii bana da bakar mısın merak ettim benim dt:01.03.1990 eşim dt: 11.05.1987 son adet tarihim 24 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…