2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

belki beni de bAKANLIKTAn bulmuşlardır,sen neden aşı olmak istemiyorsun? tetanoz aşısı oluyoruz bir tek, ne zararı var ki?

ben yüz üstü uyumayayım diyorum ama gece bir uyanıyorum yüz üstü uyumuşum, sabaha kadar kaç kez kendimi böyle buluyorum.

panik havası sezdim sende sanki ama normal şeyler bunlar, belki stresten ya da sıcaktan uyuyamıyorsundur, ben ilk dönemlerimde aşırı derecede kabuslar görüyordum, çok şükür artık kabus falan görmüyorum.

aksama ne yemek yaptınız dıye sorcam ama sayfanın cogu bulantılı ben yazayım canınız ceker yersınız belkımercımek corba ıkı tabak yedımmakarna salatası bı tabak yedımesım et kavurdu daha yemedım ve sanırım aldıgım kılo 1 e ulastıbır haftada aldım 10 haftada almadıgımı ya

kızlar gebelik şekeri yüksek çıkan varmı benim yüksek çıktı korkuyorum ne zararı olacak bebişime bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi beni

gebelik şekerini ne zaman ölçtürdün, benim bildiğim şeker yüklemesi yapıldıktan sonra belli oluyor o, o da taaa 7. aylarda yapılıyor, ilk gebeliğimde sınırda çıkmıştı benim de doğuma kadar diyet yapmıştım
Bizde motor kullanıyoruz. Korkuyorum aslında birşey olur mu diye ama yürümekten iyidir hem de çok zevkli

motor üzerinde geze geze doğum yapanlar tanıyorum, ama risk bence,Allah korusun kazaya karşı çok korumasız, bence binmemekte fayda var.

unıversıte son sınıfta bı doz vurulmak zorunda kalmıstım ayagım cızılmıstı paslı bısıyle sonra evlendım hamıle kaldım bı yıl gecmedı ustunden dıye vurulmadım sonucta koruyor dıye yengem hemsıre ona sordum oda dedıkı dogumda mıkrop kapmaya karsı yapılıyor ama artık heryer hıjyenık yaptırmasanda olur zaten doguma gırerken soruyorlar cok gerektıyse yapmıslardrhamılelıkte oyle 3 tane bırden ası olmak mantıksız gelıyor sonucta mıkrop verıyorlar

o aşı 5 doz yapılıyor, ömür boyu koruyor, ben 4 dozu yaptırdım 5. dozu ihmal ettim, şimdi bu gebeliğimde 5. dozu yaptırabileceğim söylendi, ben yaptırırım, çünkü artık son dozum ve ömür boyu koruma.

heh bıde 5 tane !hemsıre dr unuzla gorusun dedısoracagım yaptırma derse yaptırmıcamkızımda dr bana hıc sormadı yaptırdımmı dıye bende yaptırmadım dedım onemlı olsa dr takıp ederdı dıye,saglık ocagı falanda hıc aramadı gıtmedım ozaman.bana devletın yaptıgı hersey rıtuel gıı gelıyor faydası oldugundan degıl yanı.bu benım fıkrım tabı.

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 1 ayın sonunda çok şükür hayırlı haberlerle döndüm çok sağlıklı gördü doktor 3 hafta sonra tekrar gitcem bakalım cinsiyetini ozaman söylicem dedi şuan 3,5 cm miş çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim

burası türkiye canım, güvenme fazla ne doktora ne hastaneye, ameliyatlara hasta bakıcının girdiği bir ülkede yaşıyoruz malesef, sen önlemini al bence.

Batma şeklinde mi canım

evet batma şeklinde oluyor canım.

midemde gaz patlaması var resmen.ne yapsamda geçmiyor.bulantı,tiksinti,çıkarma,midede ağrı,gaz vs..derken sanki hamile değilde hastayım gibi geliyor.

Çıldırmış olmalisin sen ne yaptin.yanik icin gecmis olsun
yumuşatıcı deodorant parfüm "soğan" bunlar fena halde bulantı yapıyor bende
soğan hariç çok da severim kokulu şeyleri şu yaz günü bu yapılmaz ki ya
Bebis erkekmi yoksem bebimde oglumda sogan parfüm ve deterjan kokusuna dayanamzdim (
göğsün büyüyor olabilir cnm. benim de bazen tatlı tatlı kaşınıyor. zaten şimdiden kocaman oldular doğuma kadar mandıralık ineklere dönücem gibi geliyo:)
Ondaanmi yoksa sutyendenmi benimde kasiniyor catlicakmi acaba hic aklima gelmedi oglumda olmamıştı bu olay
kızlarr günaydınnnnnnnnnn
bebişimin pıtpıtlarını duydum
tam 8 haftalık olacaktı 8+4 günlük dedi gelişimi güzel olacak dedi
13 eylülde 2 li tarama testimiz varmış
Gozun aydin canim

Ayyy masallah kocaman olmus simdiden canim .benim 6 aylik hamile halim senin 12.haftan gibiydi.simdi midem var gobus daha belirsiz.kapri pantolonlarimdan birine hala sigiyorum.yarim kilo almistim ama oda gitti kusmaktan gitsin ben istemiyirum.oglumdayken bende 10kilo verip kalmistim.10kilo kaldi bende birturlu veremedim.3 kilo verip hep geri aldim.artik bu dogsun sıkı bir diyet.yeterki saglikla gelsinler kilo gelit gider.ama su haline ozendim bir ciksa sabirsizim

Iki gun yoktum kaynatmissiniz bitiremedim daha dunu okuyamadim.doktora gidenler olmus gozleri aydin.amozon cok sevindim bizde atlatsak ikili olayını , aybuke canim git baska doktora .seninki cok hareketli olacak poz vermedigine gore :))). Ben gun sayıyorum daha .mide bulantilarim hat safhada dun oturdugum yerde konusurken azima geldi butun yediklerim.az yaylada rahat edeyim dedim olmuyor bulantim eskiye gore daha cok.
Elifder sana soylim senin kizin olacak :)) gor bak icime doguyor ikili test sonucu hic yanlis cikmazdi cunku.hayirlisi olsun ama .Allah gönlündeki ni versin canim

selam herkese uzun zamandır yoktum umarım aramızdan ayrılan yoktur

AA ne güzel antepli biri daha :) Bi bitseydi şu yaz !! ben özel sanko hastanesine gidiyorum. engin palaz a. ailede birkaç kişinin daha doktoruydu ordan biliyorum. bir de deneyimli ve kibar biri. sen hangi hastane ve doktoru tercih ettin ?

kızlr sızde artan nabızları hıssedıyormusunuz? karnım da hafıf bı cıkıntı var bellı olmuyo hamılelık bakına normal gobek ıbı duruyor ama suan otururken bıle esneme ıhyıyacı duyuyorum sankı nefes alamıyorum az bıraz yol yurusem kosmus gıbı nefes alıyorum anlamdım nıye boyle oldum daha sımdıden yaa

Al benden de o kadar yaaa hele adana da hava sicak daha da cekilmez oluyor. Bazen sirtustu uzaninca karnimin alt tarafindaki atardamari bile hissediyorum ben. Ama nefesim yetmiyor o kesin

Al benden de o kadar yaaa hele adana da hava sicak daha da cekilmez oluyor. Bazen sirtustu uzaninca karnimin alt tarafindaki atardamari bile hissediyorum ben. Ama nefesim yetmiyor o kesin

Bende aynıyım şu sıcaklar bi bitse belki rahatlariz bide ben yeni yemek yiyorum ama anında midemde kazıntı oluyo anlamadım gitti

bende sırtüstü yatıp karnıma bakarak nabzımi görüyorum pit pit pit hızlı hızlı atıyor. daha şimdiden böyleysek Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…