kızlar ben saglık ocagına hıc gıtmedım gecen cuma benı kendılerı aradısaglık bakanlıgından hamıle oldugunuz bılgısı geldı dıyetelefonda bıssuru bılgı aldı 3 kere kontrolunuz oloacak bızde asılar olcak falan dedıbende ben ası olmak ıstemıyorum kızımdada olmamıstım dedımoda bız bılgılendırıyoruz ımza alıyoruz sızın tercıhınız dedı,dr unuzu bılgılendırırsınız ona danısırsınız dedıboyle yanı bıdaha ararlar zaten kontrol zamanı ozaman gıderımseker yuklemesı falan orda yaptırırım.
bebekler bellı oluyormu kızlar?
ve yuzustu uyuyormusunuz e senın ıkıncı gebelıgın demeyın ılkı tüp bebektı ve cok rısklıydı gebelıgım o yzuden hareket etmıyordum pek ınanılması guc ama :)
düşük tehlikem olduğu için hastanede yattım çıktım geçtiğimiz cuma günü acile gittik kusmaktan midem dilimdeymiş gibi hissediyodum mide bulantım azaldı ama kasıklarım çook ağrıyo şunu fark ettim acıktığımda sabah uykudan uyandırıyo sizce bunu bebeğim mi yapıyor acıktığı için tepki mi veriyo?? geceleri hiç rahat olamıyorum 1 2 saatlik uykuyla duruyorum benim gibi olan var mıı????????????
kızlar gebelik şekeri yüksek çıkan varmı benim yüksek çıktı korkuyorum ne zararı olacak bebişimebu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi beni
Bizde motor kullanıyoruz. Korkuyorum aslında birşey olur mu diye ama yürümekten iyidir hem de çok zevkli
heh bıde 5 tane !hemsıre dr unuzla gorusun dedısoracagım yaptırma derse yaptırmıcamkızımda dr bana hıc sormadı yaptırdımmı dıye bende yaptırmadım dedım onemlı olsa dr takıp ederdı dıye,saglık ocagı falanda hıc aramadı gıtmedım ozaman.bana devletın yaptıgı hersey rıtuel gıı gelıyor faydası oldugundan degıl yanı.bu benım fıkrım tabı.o aşı 5 doz yapılıyor, ömür boyu koruyor, ben 4 dozu yaptırdım 5. dozu ihmal ettim, şimdi bu gebeliğimde 5. dozu yaptırabileceğim söylendi, ben yaptırırım, çünkü artık son dozum ve ömür boyu koruma.
heh bıde 5 tane !hemsıre dr unuzla gorusun dedısoracagım yaptırma derse yaptırmıcamkızımda dr bana hıc sormadı yaptırdımmı dıye bende yaptırmadım dedım onemlı olsa dr takıp ederdı dıye,saglık ocagı falanda hıc aramadı gıtmedım ozaman.bana devletın yaptıgı hersey rıtuel gıı gelıyor faydası oldugundan degıl yanı.bu benım fıkrım tabı.
Batma şeklinde mi canım
canım benimde rahmimde ağrılar çok var ama benim içeride kanamam var ve keseyi sıkıştırıyor o yüzden. seninki öyle olsa doktorun falan söylerdi. belki rahim büyüdüğü için ağrıyor olabilir, çünkü o ağrı yaparmış biraz.yok canım kanamam olmadı.dr.a sorduğumda İYE olabilir demişti idrar tahlili vermişti ama benim o anda yürüyecek halim bile yoktu yaptıramamıştım.biraz iyi hisedince gidicem dr.a ama daha evin içinde bile dolaşırken düşüp bayılacakmışım gibi geliyor.
kızlar gebelik şekeri yüksek çıkan varmı benim yüksek çıktı korkuyorum ne zararı olacak bebişimebu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi beni
bu aylarda gebelik şekerine bakılmıyor ki.ama için rahat olsun benim ilk hamileliğimde yüksek çıktı diyet yaptım hiç sorun olmadı çok şükür.
Çıldırmış olmalisin sen ne yaptin.yanik icin gecmis olsundün ilk defa korktum çünkü çok kötü bir yoldu yol demeye bin şahit resmen motosikletle merdiven çıktık
ama sanırım bebiş iyi çünkü lekelenme ağrı sızı olmadı
10 gün sonra randevumuz var
inşallah iyiyizdir
Bebis erkekmi yoksem bebimde oglumda sogan parfüm ve deterjan kokusuna dayanamzdimyumuşatıcı deodorant parfüm "soğan" bunlar fena halde bulantı yapıyor bende
soğan hariç çok da severim kokulu şeyleri şu yaz günü bu yapılmaz ki ya
Ondaanmi yoksa sutyendenmi benimde kasiniyor catlicakmi acaba hic aklima gelmedi oglumda olmamıştı bu olaygöğsün büyüyor olabilir cnm. benim de bazen tatlı tatlı kaşınıyor. zaten şimdiden kocaman oldular doğuma kadar mandıralık ineklere dönücem gibi geliyo:)
Gozun aydin canimkızlarr günaydınnnnnnnnnn
bebişimin pıtpıtlarını duydum
tam 8 haftalık olacaktı 8+4 günlük dedi gelişimi güzel olacak dedi
13 eylülde 2 li tarama testimiz varmış
Eki Görüntüle 781050 Eki Görüntüle 781051 Eki Görüntüle 781047
şimdiden 8 kilo almışş kocaman olmuşş göbeğim
pembeli yaklaşşıık 6 haftalııkken. lacivert li 10 haftalııkken ve salopet bugün yani 12+0
aynı dertten bende muzdaribim..hemen tansiyonum düşüyo gibi..bende antepteyim hava çok sıcak evden çıkmak delilik.bende3 ayı bitirir bitirmez yaz kış demeden yürümeyi planlıyorum.sen hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsun?
kızlr sızde artan nabızları hıssedıyormusunuz? karnım da hafıf bı cıkıntı var bellı olmuyo hamılelık bakına normal gobek ıbı duruyor ama suan otururken bıle esneme ıhyıyacı duyuyorum sankı nefes alamıyorum az bıraz yol yurusem kosmus gıbı nefes alıyorum anlamdım nıye boyle oldum daha sımdıden yaa
Al benden de o kadar yaaa hele adana da hava sicak daha da cekilmez oluyor. Bazen sirtustu uzaninca karnimin alt tarafindaki atardamari bile hissediyorum ben. Ama nefesim yetmiyor o kesin
Al benden de o kadar yaaa hele adana da hava sicak daha da cekilmez oluyor. Bazen sirtustu uzaninca karnimin alt tarafindaki atardamari bile hissediyorum ben. Ama nefesim yetmiyor o kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?