2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
arkadaslar forumda dolaşırken 2014 mart anneleriyle ilgili bir topic daha gördüm.acaba grupların birbirinden haberi mi yok?en aktif olan burası olduğuna gre acaba diğer topicteki arkadasları da buraya davet mi etsek?ya da acaba birlerinin birileriyle problemi mi oldu da farklı gruplar acıldı bilemediğim için sorayım dedim.dikkatimi çeken diğer topic şu. http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...anneleri-doguma-kadar-birlikte-yuruyelim.html .

bende primerde ibrahim büyükbeşe'ye gidiyorum.tavsiye üzerine gittim ve memnunum.çok sabırlı(özellikle benim gibi zırt vırt giden bi hasta için:)) ve kibar..allah hepimize güzel ve sağlıklı hamilelikler versin

mcl oglun 2011 mayıs dogumlumu bnmde hazıran dogumlu bır kızım var

Kızlar bu akşam iş çıkışı eşimle hamile pantolonu almaya gittik. Rahatlik varmış valla ohh geniş geniş. Herşeyden kendimden bile darlaniyorum bu günlerde. Bugun is yerinde soyleniyordum kendi kendime sigamiyorum koltuga diye. Halbuki alakasi yok ama bir sıkıştırma hissi var üzerimde.

çok sıkıcı geçiyor zaman ya da bana öle geliyor ede oturup sureklı uyku modunda olunca hiçbirşeye yaramıyomus gıbı hıssedıyorum kendımııı heralde hormonların etkısı bu üfffffffffffffffffffffffffffffff

akşam yemeği hazırlarken doğradığım soğan kokusu elimden bir türlü çıkmıyor, kaç kez yıkadım elimi hala kokuyor hala kokuor yarabbim

soğandan sarımsaktan deterjan ve şampuan kokusundan nefret ediyorum, kokusuz şampuan üretsinleeeeer

bu arada kızlar akşam ne yersem yiyeyim ağır geliyor, ağzımda yemeğin tadı kalıyor, ben de bunun için şööyle bir yöntem buldum, yarım limonu sıkıyorum, içine soğuk su ve tuz ekliyorum, acısız turşu suyu gibi oluyor, midem acayip rahatlıyor.

bazen de limoata yapıyorum, çok iyi geliyor.

adanada hangi dr gidiyorsun clgnbediş
Ortadogu hast leveny toksoz doktorumdan memnunum. Tam karsisinda filiz kavi var onu da ovuyorlar o da ii.

Ay canim gecen de ben kizarmis yumurtanin uzerine biraz cig sogan dogradim yumurtayi cazip yapsin diye. Saatlerce elimden kokusu agzimdan tadi gecmedi acaip tiksindim...

Ilk gebeliginmi canim senin ? Benim ilk gebelikte oldu o nefes daralmasi sanki konusunca nefesim yetmiyor yetisimiyir gibiydim konuşmalara. Damarlarimiz genisledigi icin daha cokkan pompaliyor nabiz ondan yukseliyor nefessiz ggibi kaliyoruz.ama bu hamileligimde olmadi rahat nefes alabiliyorum simdilik.

Uyuyamadim ben yaa .sanirim bu bebek hic uyku uyumayacak.sabah erkenden kalkacak.benim gibi olan varmi sabahlari erkenden kalkiyorum

O sampuan kokusu 9ay cekersin gibi .ben oglumda 9 ay cektim nasil ciktigimi bilmezdim banyodan.camasir bile seremezdim yumuşatıcı kokusu Iykkk gelirdi .

Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr

Canım çok üzüldüm, inşallah dilediğin gibi olur ama iki doktora da görünmüşsün, durumu kabullenmek en doğrusu, kürtajdan sonra kolayca hamile kalınabildiğini duymuştum, 4-5 ay sonra yeniden anne olabilirsin, benzer durumu ben de yaşadım, acını anlıyorum, doktora saatlerce yalvardığımı biliyorum, bir daha bakın yanlış görmüşsünüzdür diye, ama durum değişmedi, benden de aldılar bebeğimi, kürtajdan sonra hakaret ettim hepsine, siz aldınız onu benden dedim, ama gerçek öyle değildi, Allah nasip etmemişti, 4 ay sonra hamile kaldım, şimdi dünyalar güzeli bir evlada sahibim çok şükür, sakin ol sabırlı ol,hayırlısı böyleymiş deyip kendine güç ver.

Uyuyamadim ben yaa .sanirim bu bebek hic uyku uyumayacak.sabah erkenden kalkacak.benim gibi olan varmi sabahlari erkenden kalkiyorum

ben hergün saat 6 da uyanıyorum, düş kuruyorum, hayallere dalıyorum, derken saat 7 -8 gibi kalkıp bilgisayara takılıyorum benim bebiş te erkenci olcak sanırım
O sampuan kokusu 9ay cekersin gibi .ben oglumda 9 ay cektim nasil ciktigimi bilmezdim banyodan.camasir bile seremezdim yumuşatıcı kokusu Iykkk gelirdi .

neeeeeyy evet artık yumuşatıcı dökmüyorum çamaşırlara, sert sert oluyor ama kokmuyor olsun

canımmm çok üzüldüm hayırlısı ne ise o olsun senin ve bebeğin için. bende kürtajdan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım, tabi biz bu sefer sonunu getireebilecekmiyiz orası Allah bilir.

Dilim söyluo kalbım farklı dıo,, allah verdı allah aldı belkı vermesı bnı karsılayan bır meleğin olmasını ıstedi diorum amaiçimm içim çok kotu kanamam vs olsa tmm ama oda yok!!!

Canim uzuldum şimdi peki bir velirtin leken yada baska bur sey hissetmedinmi hayırlısı olsun insallah atar kalbi .bur sebeb yada baska bur sey en son ne zaman gittin kacinci haftada gittin duydun kalp arislarni

Kesin uyutmayacak bunlar bizi.oglumda uyurdum hep.bunda erkenden ayaktayim.bu kez kokulardan midem bulanmiyor neyseki yoksa lavobodan cikamazdim herhalde .yemeklerin kokusu agir geliyor simdi.lahmacun kokusu iğrenç helede.ayrandan tiksinmem kotu oldu kalsiyum icin sutr talim edecem artik.bol bol meyve yiyesim geliyor.yayladan gelirken dün manavlarin onunden gecerken durdur arabayi dedim .gozume kara erik cakildi ondan al yiyecem dedim.birde kiraz bulsam iyi olacak.halamlarin bahcesinde cokta yaklasik 2.5 saatlik uzaktalar.yoksa ondanda yerdim.her çeşidi yiyesim geliyor

Allah Allah canım ya nasıl üzüldüm anlatamamhiç bir belirti olmadan nasıl olabilir böyle bir şey ya rutin kontroldeKalbi neden durmuş ne olmuş?Dr. hiç bilgi vermedi mi canım?Rabbim yardım etsin.Dualarım seninle canım.Allah sabır versin,çabucak hamile kalıp yeniden anne olacağına eminim meleğin seni karşılayacak inşallah.

ikili test yaptıran arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.İkili teste giderken aç karnına mı gidiliyor? yoksa farketmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…