AA ne güzel antepli biri daha :) Bi bitseydi şu yaz !! ben özel sanko hastanesine gidiyorum. engin palaz a. ailede birkaç kişinin daha doktoruydu ordan biliyorum. bir de deneyimli ve kibar biri. sen hangi hastane ve doktoru tercih ettin ?
aksilik evde onların hiç birisi yok suan benım 27 aylık bir oğlum daha var ve şuan uyuyır uyansın bırlıkte marketten alırız artık tavsıye ettıklerınızı inş. fayda eder.
ilk oğlumu ben ikili testte öğrenmiştim cinsiyetini benımkı cabuk göstermişti pipisini :)
ayın 27.de ikili teste gidicem sizlerde yaptırcakmısınız?
Ortadogu hast leveny toksoz doktorumdan memnunum. Tam karsisinda filiz kavi var onu da ovuyorlar o da ii.adanada hangi dr gidiyorsun clgnbediş
akşam yemeği hazırlarken doğradığım soğan kokusu elimden bir türlü çıkmıyor, kaç kez yıkadım elimi hala kokuyor hala kokuor yarabbim
soğandan sarımsaktan deterjan ve şampuan kokusundan nefret ediyorum, kokusuz şampuan üretsinleeeeer
bu arada kızlar akşam ne yersem yiyeyim ağır geliyor, ağzımda yemeğin tadı kalıyor, ben de bunun için şööyle bir yöntem buldum, yarım limonu sıkıyorum, içine soğuk su ve tuz ekliyorum, acısız turşu suyu gibi oluyor, midem acayip rahatlıyor.
bazen de limoata yapıyorum, çok iyi geliyor.
kızlr sızde artan nabızları hıssedıyormusunuz? karnım da hafıf bı cıkıntı var bellı olmuyo hamılelık bakına normal gobek ıbı duruyor ama suan otururken bıle esneme ıhyıyacı duyuyorum sankı nefes alamıyorum az bıraz yol yurusem kosmus gıbı nefes alıyorum anlamdım nıye boyle oldum daha sımdıden yaa
Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr
Uyuyamadim ben yaa .sanirim bu bebek hic uyku uyumayacak.sabah erkenden kalkacak.benim gibi olan varmi sabahlari erkenden kalkiyorum
O sampuan kokusu 9ay cekersin gibi .ben oglumda 9 ay cektim nasil ciktigimi bilmezdim banyodan.camasir bile seremezdim yumuşatıcı kokusu Iykkk gelirdi .
Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr
Canım çok üzüldüm, inşallah dilediğin gibi olur ama iki doktora da görünmüşsün, durumu kabullenmek en doğrusu, kürtajdan sonra kolayca hamile kalınabildiğini duymuştum, 4-5 ay sonra yeniden anne olabilirsin, benzer durumu ben de yaşadım, acını anlıyorum, doktora saatlerce yalvardığımı biliyorum, bir daha bakın yanlış görmüşsünüzdür diye, ama durum değişmedi, benden de aldılar bebeğimi, kürtajdan sonra hakaret ettim hepsine, siz aldınız onu benden dedim, ama gerçek öyle değildi, Allah nasip etmemişti, 4 ay sonra hamile kaldım, şimdi dünyalar güzeli bir evlada sahibim çok şükür, sakin ol sabırlı ol,hayırlısı böyleymiş deyip kendine güç ver.
face gobusu koyacaktım ama fotoyla ılgılı bısı yok sayfada nasıl koydun?
ben hergün saat 6 da uyanıyorum, düş kuruyorum, hayallere dalıyorum, derken saat 7 -8 gibi kalkıp bilgisayara takılıyorumbenim bebiş te erkenci olcak sanırım
neeeeeyyevet artık yumuşatıcı dökmüyorum çamaşırlara, sert sert oluyor ama kokmuyor olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?