Herkese günaydın bende ikili test hakkında bilgi almak istiyorum haftaya kontrolüm var muhtemelen o zaman isteyecek doktorum buara aranızda folik kullanan var mı hala ben kullanıyorum doktor diğer kontrole kadar kullanmamı söyledi internette 10. Haftaya kadar kullanılması yazıyor merak ettim
Allah Allah canım ya nasıl üzüldüm anlatamamhiç bir belirti olmadan nasıl olabilir böyle bir şey ya rutin kontrolde Kalbi neden durmuş ne olmuş?Dr. hiç bilgi vermedi mi canım?Rabbim yardım etsin.Dualarım seninle canım.Allah sabır versin,çabucak hamile kalıp yeniden anne olacağına eminim meleğin seni karşılayacak inşallah.
Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr
Allah Allah canım ya nasıl üzüldüm anlatamamhiç bir belirti olmadan nasıl olabilir böyle bir şey ya rutin kontrolde Kalbi neden durmuş ne olmuş?Dr. hiç bilgi vermedi mi canım?Rabbim yardım etsin.Dualarım seninle canım.Allah sabır versin,çabucak hamile kalıp yeniden anne olacağına eminim meleğin seni karşılayacak inşallah.
Canım çok üzüldüm, inşallah dilediğin gibi olur ama iki doktora da görünmüşsün, durumu kabullenmek en doğrusu, kürtajdan sonra kolayca hamile kalınabildiğini duymuştum, 4-5 ay sonra yeniden anne olabilirsin, benzer durumu ben de yaşadım, acını anlıyorum, doktora saatlerce yalvardığımı biliyorum, bir daha bakın yanlış görmüşsünüzdür diye, ama durum değişmedi, benden de aldılar bebeğimi, kürtajdan sonra hakaret ettim hepsine, siz aldınız onu benden dedim, ama gerçek öyle değildi, Allah nasip etmemişti, 4 ay sonra hamile kaldım, şimdi dünyalar güzeli bir evlada sahibim çok şükür, sakin ol sabırlı ol,hayırlısı böyleymiş deyip kendine güç ver.
Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo
ben 11+0 haftayım hala kullanıyorum. ilk hamileliğimde de doğuma kadar kullanmıştım. fakat benim değerlerim çok yüksek olmadığı için dr um bunda da devam edebileceğimizi söyledi.
Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr
teşekkürler cevap için bi sorun olacağını sanmıyorum ama böyle bir dönemde herşeyden nem kapar olduk
ikili test yaptıran arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.İkili teste giderken aç karnına mı gidiliyor? yoksa farketmez mi?
Ben dun gittim canim 11+1 dim dr 4.5cm e ulasmissa yapalim dedi baktik 5cm olmus ultrasona gore 11+5 cikti. Ben toktum ac gel falan dememisti. Once ultrasondan heryerini inceledi boynuna parmaklarina falan bakti sonrada kan verdim sonuclarini 1 hafta sonra alcaz. Bi de benim dogum tarihim nufus cuzdanindakiyle farkli ozellikle gercek dogum tarihimi sordular sonuclarda fark ediyomus
Herkese günaydın bende ikili test hakkında bilgi almak istiyorum haftaya kontrolüm var muhtemelen o zaman isteyecek doktorum buara aranızda folik kullanan var mı hala ben kullanıyorum doktor diğer kontrole kadar kullanmamı söyledi internette 10. Haftaya kadar kullanılması yazıyor merak ettim
Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo
günaydın ben kullanıyorum.kontrolüm ptesi günü, o zaman belki bırak der ya da elevite geçiri diye düşünüyorum.
ptesi günü de ikili testimiz var bakalım her şey yolunda olsun da.
ben hiç hamile gibi hissetmiyorum diyordum ya, dün kızımla halıda oynarken ayağa ters bir şekilde kalkmaya çalıştım ve acayip bir sancı girdi önce sağıma sonra soluma. bir süre de acısı devam etti. böyle bir şey yaşayan oluyor mu aranızda?
günaydın ben kullanıyorum.kontrolüm ptesi günü, o zaman belki bırak der ya da elevite geçiri diye düşünüyorum.
ptesi günü de ikili testimiz var bakalım her şey yolunda olsun da.
ben hiç hamile gibi hissetmiyorum diyordum ya, dün kızımla halıda oynarken ayağa ters bir şekilde kalkmaya çalıştım ve acayip bir sancı girdi önce sağıma sonra soluma. bir süre de acısı devam etti. böyle bir şey yaşayan oluyor mu aranızda?
genelde ani hareket edince oluyor benimde.
cevap için teşekkürler buara çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur.
elevit için bende büyük bi ön yargı var yengem ilk hamileliğinde 30 kilo almıştı ve buna elevitin sebep olduğunu söyledi 2. hamileliğinde kullanmadı 12 kilo alarak doğuma girdi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum doktorum önerirse bu konuyu ona da sormayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?