2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Herkese günaydın bende ikili test hakkında bilgi almak istiyorum haftaya kontrolüm var muhtemelen o zaman isteyecek doktorum buara aranızda folik kullanan var mı hala ben kullanıyorum doktor diğer kontrole kadar kullanmamı söyledi internette 10. Haftaya kadar kullanılması yazıyor merak ettim

ben 11+0 haftayım hala kullanıyorum. ilk hamileliğimde de doğuma kadar kullanmıştım. fakat benim değerlerim çok yüksek olmadığı için dr um bunda da devam edebileceğimizi söyledi.

Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo

Rabbim sabır versin dualarım seninle ............

Cnm benim de kardeşim 3 hafta önce aynı şeyi yaşadı. 11 haftalıktı onun da bebeği kalbi durmuş dediler kontrole gittiğinde. Ama onun lekelenme şeklinde kanamaları oluyodu progestan kullanıyodu hep. Sende hiç belirti yokmuş Allah sabır versin canım.

İnşallah canım tek dileğim bu. Bu ıcımdekı acı bebegımı kucagıma aldgımda gecermı onuda bılmıorum yarfı uok bu duygunun....

Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo

canım kendini telkin et çok zor anlıyorum yaşadım biliyorum ama güçlü olmalısın....

ben 11+0 haftayım hala kullanıyorum. ilk hamileliğimde de doğuma kadar kullanmıştım. fakat benim değerlerim çok yüksek olmadığı için dr um bunda da devam edebileceğimizi söyledi.

teşekkürler cevap için bi sorun olacağını sanmıyorum ama böyle bir dönemde herşeyden nem kapar olduk

Canim cok cok cok gecmis olsun. Allah hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip eysin.
Ben de kurtajdan 4 ay sonra tekrar gebe kaldim. Cok uzulmustum. Daha cinsiyeti bile belli degilken birsuru alisveris yapmistim.
Ama Allah hayirlisini nasip etsin. Sana da sabir ve guc versin. Saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize.
Guzel haberlerini bekliyoruz.

ikili test yaptıran arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.İkili teste giderken aç karnına mı gidiliyor? yoksa farketmez mi?

Ben dun gittim canim 11+1 dim dr 4.5cm e ulasmissa yapalim dedi baktik 5cm olmus ultrasona gore 11+5 cikti. Ben toktum ac gel falan dememisti. Once ultrasondan heryerini inceledi boynuna parmaklarina falan bakti sonrada kan verdim sonuclarini 1 hafta sonra alcaz. Bi de benim dogum tarihim nufus cuzdanindakiyle farkli ozellikle gercek dogum tarihimi sordular sonuclarda fark ediyomus

hımmm doğumtarihi kısmı enteresan geldi. :44::44:

günaydın ben kullanıyorum.kontrolüm ptesi günü, o zaman belki bırak der ya da elevite geçiri diye düşünüyorum.
ptesi günü de ikili testimiz var bakalım her şey yolunda olsun da.
ben hiç hamile gibi hissetmiyorum diyordum ya, dün kızımla halıda oynarken ayağa ters bir şekilde kalkmaya çalıştım ve acayip bir sancı girdi önce sağıma sonra soluma. bir süre de acısı devam etti. böyle bir şey yaşayan oluyor mu aranızda?

Canim yaa bi yandan okudum bi yandan agladim. Allah yardimcin olsun sabir versin insallah tez zamanda bu acini unutturacak bi bebegin olur. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elden :-(

cevap için teşekkürler buara çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur.
elevit için bende büyük bi ön yargı var yengem ilk hamileliğinde 30 kilo almıştı ve buna elevitin sebep olduğunu söyledi 2. hamileliğinde kullanmadı 12 kilo alarak doğuma girdi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum doktorum önerirse bu konuyu ona da sormayı düşünüyorum

genelde ani hareket edince oluyor benimde.

çok üzüldüm ama kalbi durmuşsa yapacak bir şey yok gibi...üzülme dicem ama üzülürsün.kendini harap etme, tekrar hamile kalırsın. bu sefer nasip değilmiş. bir dahaki sefere inşallah kucağına aldığında sızı da uzak, kötü bir anı olarak kalır inşallah

genelde ani hareket edince oluyor benimde.

sağol canım dikkat etmek gerekiyor demek ki...

ben de ilk hamileliğimde elevit kullandım ve 20 kg aldım. iştahım çok açıldı.
bu sefer az kiloyla kapatmayı planlıyorum da yengeniz elevit kullanmadığı için bebişte bir sıkıntı olmadı di mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…