çok üzüldüm cnm geçmiş olsunYok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo
rica ederim. olsun varsın sonuçta her şey bebişlerimiz için.
Tahliller belirli kadin yas araliklarina gore mesela 10000 kadinda bubkan degerlerinde 178 de bir rahatsizlik cikmis diyelim yas araliklari ayni olacak.yani onlarla bizi karsilastiriyorlar canimhımmm doğumtarihi kısmı enteresan geldi. :44::44:
Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo
İnşallah canım tek dileğim bu. Bu ıcımdekı acı bebegımı kucagıma aldgımda gecermı onuda bılmıorum yarfı uok bu duygunun....
dün gece oğlum uyurken birden sıçradı korktu kucağıma geldi babamız yoktu kucağıma alınca ağır geldi galiba karnıma çok kötü sancı girdigünaydın ben kullanıyorum.kontrolüm ptesi günü, o zaman belki bırak der ya da elevite geçiri diye düşünüyorum.
ptesi günü de ikili testimiz var bakalım her şey yolunda olsun da.
ben hiç hamile gibi hissetmiyorum diyordum ya, dün kızımla halıda oynarken ayağa ters bir şekilde kalkmaya çalıştım ve acayip bir sancı girdi önce sağıma sonra soluma. bir süre de acısı devam etti. böyle bir şey yaşayan oluyor mu aranızda?
göbişi çıkmayan var mı benim gibi
Benim cikmadi canim daha .bende mide var ondanda girunmuyor sanirim.birde ben oglumda 5 aylik hamileyken bile normal gobek zannederlerdi.6.ayda birden cikmisti.
Gunaydin sizede
Kizlar azerin den haberi olan varmi.tatile falanmi gitti acaba .
Melekte tok sanirim o hasta olmus yazmis bir yerde gecmis olsun.topik basinda oluota sonradan giremeyenler nerdeler merak ediyorum .ikiz anneleri vardi nsst miydi biri daha vardi oda yok.en azindan kizlar iyi habrrlerinizi verin.
dün gece oğlum uyurken birden sıçradı korktu kucağıma geldi babamız yoktu kucağıma alınca ağır geldi galiba karnıma çok kötü sancı girdi1 saat kıvrandım acıdan inşallah bebişim iyidir perşembe kontrolüm var ama içim hiç rahat değil
Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr
akşam yemeği hazırlarken doğradığım soğan kokusu elimden bir türlü çıkmıyor, kaç kez yıkadım elimi hala kokuyor hala kokuor yarabbim
soğandan sarımsaktan deterjan ve şampuan kokusundan nefret ediyorum, kokusuz şampuan üretsinleeeeer
bu arada kızlar akşam ne yersem yiyeyim ağır geliyor, ağzımda yemeğin tadı kalıyor, ben de bunun için şööyle bir yöntem buldum, yarım limonu sıkıyorum, içine soğuk su ve tuz ekliyorum, acısız turşu suyu gibi oluyor, midem acayip rahatlıyor.
bazen de limoata yapıyorum, çok iyi geliyor.
ben de ilk hamileliğimde elevit kullandım ve 20 kg aldım. iştahım çok açıldı.
bu sefer az kiloyla kapatmayı planlıyorum da yengeniz elevit kullanmadığı için bebişte bir sıkıntı olmadı di mi?
benim hiç iştahım yok 47 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım elevit iştahımı açmadığı gibi içtiğim günler afedersiniz ama şiddetli kabız olmama neden oluyor şişkinlik hissi yüzünden yemek yiyemiyorum çok yetersiz besleniyorum kendimi suçluyorum inşallah gelişiminde sorun olmaz bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?