2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo
çok üzüldüm cnm geçmiş olsunrabbim sana güç versin inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı şekilde anne olmayı nasip etsin senin acını çok iyi anlıyorum

niye bu kadar geç farkettim acaba topiğinizi allah kısmet ederse bende 2014 mart annesi olacağım

hımmm doğumtarihi kısmı enteresan geldi. :44::44:
Tahliller belirli kadin yas araliklarina gore mesela 10000 kadinda bubkan degerlerinde 178 de bir rahatsizlik cikmis diyelim yas araliklari ayni olacak.yani onlarla bizi karsilastiriyorlar canim
Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo

Canim ilk gebelikmiydi.genelde pihtilasma hastaligi olanlarda bu sekilde olabiliyor .benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi.ne olur uzme yine olur.yeterki hamile kalabil bu onemli.3 yasinda bir oglum var .bak seninde olur .sağlıklı degildi demekki diye dusun.en kisa zamanda gobusun dolsun tekrar .

İnşallah canım tek dileğim bu. Bu ıcımdekı acı bebegımı kucagıma aldgımda gecermı onuda bılmıorum yarfı uok bu duygunun....

çok zor, ben hala üzülüyorum o bebeğimi düşündükçe, ama Rabbim en iyisini bilir, asla isyan etmiyorum, sakin ol, güçlü ol,vardır Allah 'ın bir bildiği

dün gece oğlum uyurken birden sıçradı korktu kucağıma geldi babamız yoktu kucağıma alınca ağır geldi galiba karnıma çok kötü sancı girdi 1 saat kıvrandım acıdan inşallah bebişim iyidir perşembe kontrolüm var ama içim hiç rahat değil

Kizlar azerin den haberi olan varmi.tatile falanmi gitti acaba .
Melekte tok sanirim o hasta olmus yazmis bir yerde gecmis olsun.topik basinda oluota sonradan giremeyenler nerdeler merak ediyorum .ikiz anneleri vardi nsst miydi biri daha vardi oda yok.en azindan kizlar iyi habrrlerinizi verin.

Benim cikmadi canim daha .bende mide var ondanda girunmuyor sanirim.birde ben oglumda 5 aylik hamileyken bile normal gobek zannederlerdi.6.ayda birden cikmisti.
Gunaydin sizede

Benim anlamadığım bi arkadaş fotoğrafını paylaşmıştı yaa onun bayağı çıkmış şaşırdım yani acaba kişiden kişiye bu kadar değişiyor mu

hepsini bende merak ediyorum

inşallah bir şey olmamıştır diye dua ediyorum ben de.
umarım sizin bebişiniz de iyidir.
dikkat etmek gerekiyor bell ki ama çocukla zor. ben mümkün olduğunca kucağıma almamaya çalışıyorum. bir de altını değiştiriken huysuzlanıp tekme atma huyu var benimkinin

ben de ilk hamileliğimde elevit kullandım ve 20 kg aldım. iştahım çok açıldı.
bu sefer az kiloyla kapatmayı planlıyorum da yengeniz elevit kullanmadığı için bebişte bir sıkıntı olmadı di mi?[/QUOTE]

hiç bir sorun yaşamadı yeğenimin maşşalhı var hatta

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm güçlü olmaya çalış zordur tahmin edebiliyorum ama. hayır da şer de allahtan. yıpratma kendini bu kadar.

bingonun kokusuz deterjanı ve yumuşatıcısını gördüm dün markette. hipoalerjenik yazıyordu. koku hassasiyetim olmadığı için ilgilenmedim ama görünce aklıma forumdaki kızların haberi var mı acaba tam onlara diye aklımdan geçti. bakın bir isterseniz.

ben de ilk hamileliğimde elevit kullandım ve 20 kg aldım. iştahım çok açıldı.
bu sefer az kiloyla kapatmayı planlıyorum da yengeniz elevit kullanmadığı için bebişte bir sıkıntı olmadı di mi?

benim hiç iştahım yok 47 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım elevit iştahımı açmadığı gibi içtiğim günler afedersiniz ama şiddetli kabız olmama neden oluyor şişkinlik hissi yüzünden yemek yiyemiyorum çok yetersiz besleniyorum kendimi suçluyorum inşallah gelişiminde sorun olmaz bebeğimin

Son düzenleme:
Kızlar biz mart annesiyiz diyoruz ya muhtemelen çoğumuz ben dahil olmak üzere şubat annesi olacağız şöyleki oğlumun muhtemel doğum haftası 5 aralıktı uzun zaman böyle süre gitti fakat ben 13 kasımda doğurdum 3650 kg. Ve 51cm
doktorum son hafta ayrıntılı ultrasonografi için kadıköyde bir merkeze sevk etmişti sonuçları gösterince birden paniik yapmışt nerdeyse doğum gerçekleşecek demiş ve hemen sezeryana gün vermişti tam hatırlamıyorum ama herhalde 2 3 gün sonrasında doğum yapmış oldum tecrübelerime dayanarak bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim:) ay şimdi düşünüyorumda normal doğumu bekleseydim ki bildiğim kadarıyla erkek daha geç doğuyormuş ve bebek en çok son haftalarda kilo alıyormuş bu teze göre herhalde 4,4,5 kilo bir tosuncuk doğururdum:)

kabızlık tüm gebeler için sorun inan ben elevit kullanmıyorum çok sorun yaşıyordum üstelik bağırsaklarımdan ameliyat olmuş biri olarak bu konuda dikkatli davranmam gerekiyor ama yükselen progesteron hormanu vücuttaki sıvı emilimini arttırdığı için kabızlık problemi ile sık sık karşılaşılıyormuş onun için bol sıvı tüketmek ve kayısı incir gibi meyvelerden aşırı olmamak kaydıyla tüketmek gerekiyor bilginiz olsun

kızlar çok kafama takıldı topikte bebegının kalbı duran ve kürtaj olan arkdaslar var doktora gıtmeden önce bunun olduğunu nasıl anlayabaılrızkı yanı lekelenme falan mı oluyo ya da şiddetlı bel ağrısı mı bunları duyunca ınsan tedırgın oluyo kalp atışı duylduktan sonra düşüklerin ve tehlikelerin yüzde 95 e düştüğünü duymuştum aslında ama bu nasıl oluyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…