göbişi çıkmayan var mı benim gibi
anaaayyyym genicccburda da mı piştiyiz:2: çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun
Benim anlamadığım bi arkadaş fotoğrafını paylaşmıştı yaa onun bayağı çıkmış şaşırdım yani acaba kişiden kişiye bu kadar değişiyor mu
ben de ilk hamileliğimde elevit kullandım ve 20 kg aldım. iştahım çok açıldı.
bu sefer az kiloyla kapatmayı planlıyorum da yengeniz elevit kullanmadığı için bebişte bir sıkıntı olmadı di mi?
canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm güçlü olmaya çalış zordur tahmin edebiliyorum ama. hayır da şer de allahtan. yıpratma kendini bu kadar.
bingonun kokusuz deterjanı ve yumuşatıcısını gördüm dün markette. hipoalerjenik yazıyordu. koku hassasiyetim olmadığı için ilgilenmedim ama görünce aklıma forumdaki kızların haberi var mı acaba tam onlara diye aklımdan geçti. bakın bir isterseniz.
kızlar çok kafama takıldı topikte bebegının kalbı duran ve kürtaj olan arkdaslar var doktora gıtmeden önce bunun olduğunu nasıl anlayabaılrızkı yanı lekelenme falan mı oluyo ya da şiddetlı bel ağrısı mı bunları duyunca ınsan tedırgın oluyo kalp atışı duylduktan sonra düşüklerin ve tehlikelerin yüzde 95 e düştüğünü duymuştum aslında ama bu nasıl oluyo anlamadım
Kızlar biz mart annesiyiz diyoruz ya muhtemelen çoğumuz ben dahil olmak üzere şubat annesi olacağız şöyleki oğlumun muhtemel doğum haftası 5 aralıktı uzun zaman böyle süre gitti fakat ben 13 kasımda doğurdum 3650 kg. Ve 51cm
doktorum son hafta ayrıntılı ultrasonografi için kadıköyde bir merkeze sevk etmişti sonuçları gösterince birden paniik yapmışt nerdeyse doğum gerçekleşecek demiş ve hemen sezeryana gün vermişti tam hatırlamıyorum ama herhalde 2 3 gün sonrasında doğum yapmış oldum tecrübelerime dayanarak bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim:) ay şimdi düşünüyorumda normal doğumu bekleseydim ki bildiğim kadarıyla erkek daha geç doğuyormuş ve bebek en çok son haftalarda kilo alıyormuş bu teze göre herhalde 4,4,5 kilo bir tosuncuk doğururdum:)
kabızlık tüm gebeler için sorun inan ben elevit kullanmıyorum çok sorun yaşıyordum üstelik bağırsaklarımdan ameliyat olmuş biri olarak bu konuda dikkatli davranmam gerekiyor ama yükselen progesteron hormanu vücuttaki sıvı emilimini arttırdığı için kabızlık problemi ile sık sık karşılaşılıyormuş onun için bol sıvı tüketmek ve kayısı incir gibi meyvelerden aşırı olmamak kaydıyla tüketmek gerekiyor bilginiz olsun
ben ben ilkinde de 6. aydan sonra çıkmıştı inşallah bunda da öyle olur.
canım benim seninkide hayırlısı uğurlu olsun. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ilk zamanlardan beri bu topiği takipteyim daha yeni yeni yazıyorum hatta bahireyle de konuşmuştuk. kulaklarını çınlattık.
seninle aramızda 12 gün var şimdilik benim beklenen doğum tarihim 12 mart bakalım hayırlısı.
evet kişinin bünyesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. hiç merak etmeyin eğer gelişimi yolundaysa varsın geç çıksın bizlerde az kilo alalım ama sağlıklı gebelikler geçirelim.
mrb arkadaşlar benim ikinci hamileliğim bir kızım var onda 4.ayda çıkmıştı karnım şuan 11.haftadayım karnım kocaman hamile kaldığımda dümdüzdü zayıfım zaten normalde anlamadımhiçbişey olmuyo offf
hiç bir sorun yaşamadı yeğenimin maşşalhı var hatta
canım yhaaa kim kaybetmiş acaba merak ettim çok üzüldüm insanın evladını kaybetmesı çok zorrrkızlar çok kafama takıldı topikte bebegının kalbı duran ve kürtaj olan arkdaslar var doktora gıtmeden önce bunun olduğunu nasıl anlayabaılrızkı yanı lekelenme falan mı oluyo ya da şiddetlı bel ağrısı mı bunları duyunca ınsan tedırgın oluyo kalp atışı duylduktan sonra düşüklerin ve tehlikelerin yüzde 95 e düştüğünü duymuştum aslında ama bu nasıl oluyo anlamadım
canım yhaaa kim kaybetmiş acaba merak ettim çok üzüldüm insanın evladını kaybetmesı çok zorrryasamayan kesınlıkle anlayamaz offf yhaa bıldıım kadarıyla hıcbı belırtı vermıomuş çoğunlukla bazılarında bulantılar falan kesılıomuş gebelık belırtılerı duruyomuş bunları duymak çok üzücü Allah yaşayan arkadaşlara bol sabır versin unutturacak acı vermesin
Kizlar azerin den haberi olan varmi.tatile falanmi gitti acaba .
Melekte tok sanirim o hasta olmus yazmis bir yerde gecmis olsun.topik basinda oluota sonradan giremeyenler nerdeler merak ediyorum .ikiz anneleri vardi nsst miydi biri daha vardi oda yok.en azindan kizlar iyi habrrlerinizi verin.
Ilk gebeliginmi canim senin ? Benim ilk gebelikte oldu o nefes daralmasi sanki konusunca nefesim yetmiyor yetisimiyir gibiydim konuşmalara. Damarlarimiz genisledigi icin daha cokkan pompaliyor nabiz ondan yukseliyor nefessiz ggibi kaliyoruz.ama bu hamileligimde olmadi rahat nefes alabiliyorum simdilik.
yhaaaa rabbim hayırlısını versin onlarda artık melek annesi oldular bende bir melek annesiyim benım de ıkılı teste 6 gun var bakalım onu beklıorum bende ıçim içimi yıyor ya bi olumsuzluk varsa dıye inşallah alırız bebişleri kucağımızaamin cnm bıldıgım kadarıyla deryaw alemiesama bunlr kaybettiler bebeklerını bı kaç kışı daha vardı bende korktum açıkcasııı çokta uzuldummmm yanı devamlıda doktora nasıl gıdecezkı ıkılı testte gıtcem ben daha cok var
Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr
Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo
Kızlar herkese selam ,,, benim bulantılarım maalesef devam ediyor , sıkıntı şu ki sabah hiç birşey yok öğleden sonra gece yatana kadar mafoluyorum , bu arada cuma günü ikili test için gidicez , belki cinsiyette görürüz dedi... çok heyecanlıyım ...
dua edin bana nolur ...
kızlr sızde artan nabızları hıssedıyormusunuz? karnım da hafıf bı cıkıntı var bellı olmuyo hamılelık bakına normal gobek ıbı duruyor ama suan otururken bıle esneme ıhyıyacı duyuyorum sankı nefes alamıyorum az bıraz yol yurusem kosmus gıbı nefes alıyorum anlamdım nıye boyle oldum daha sımdıden yaa
Ilk gebeliginmi canim senin ? Benim ilk gebelikte oldu o nefes daralmasi sanki konusunca nefesim yetmiyor yetisimiyir gibiydim konuşmalara. Damarlarimiz genisledigi icin daha cokkan pompaliyor nabiz ondan yukseliyor nefessiz ggibi kaliyoruz.ama bu hamileligimde olmadi rahat nefes alabiliyorum simdilik.
Kızlar biz mart annesiyiz diyoruz ya muhtemelen çoğumuz ben dahil olmak üzere şubat annesi olacağız şöyleki oğlumun muhtemel doğum haftası 5 aralıktı uzun zaman böyle süre gitti fakat ben 13 kasımda doğurdum 3650 kg. Ve 51cm
doktorum son hafta ayrıntılı ultrasonografi için kadıköyde bir merkeze sevk etmişti sonuçları gösterince birden paniik yapmışt nerdeyse doğum gerçekleşecek demiş ve hemen sezeryana gün vermişti tam hatırlamıyorum ama herhalde 2 3 gün sonrasında doğum yapmış oldum tecrübelerime dayanarak bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim:) ay şimdi düşünüyorumda normal doğumu bekleseydim ki bildiğim kadarıyla erkek daha geç doğuyormuş ve bebek en çok son haftalarda kilo alıyormuş bu teze göre herhalde 4,4,5 kilo bir tosuncuk doğururdum:)
Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr
aynen canım bende öyleyim. hele merdiven çıkamıyorum. sadece bir kat bile çıkmış olsam nefes nefese kalıyorum. karnımda bir damarın pıt pıt pıt sürekli attığını hissediyorum. bende düşünüyorum şimdiden böyleysem son aylarda nasıl nefes alıcam diye :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?