2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
göbişi çıkmayan var mı benim gibi

ben ben ilkinde de 6. aydan sonra çıkmıştı inşallah bunda da öyle olur.

anaaayyyym geniccc burda da mı piştiyiz:2: çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun

canım benim seninkide hayırlısı uğurlu olsun. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ilk zamanlardan beri bu topiği takipteyim daha yeni yeni yazıyorum hatta bahireyle de konuşmuştuk. kulaklarını çınlattık.

seninle aramızda 12 gün var şimdilik benim beklenen doğum tarihim 12 mart bakalım hayırlısı.

Benim anlamadığım bi arkadaş fotoğrafını paylaşmıştı yaa onun bayağı çıkmış şaşırdım yani acaba kişiden kişiye bu kadar değişiyor mu

evet kişinin bünyesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. hiç merak etmeyin eğer gelişimi yolundaysa varsın geç çıksın bizlerde az kilo alalım ama sağlıklı gebelikler geçirelim.

hiç bir sorun yaşamadı yeğenimin maşşalhı var hatta[/QUOTE]

şimdi sen böyle yazınca ben bu hamileliğimde kullanıyorum ve şimdi tedirgin oldum. eleviti ben gece yatmadan önce alıyorum kilo sorunu yüzünden gün içinde tüketmemeye çalışıyorum haftaya kontrole gidince bunu sorarım kesin. ve gerekmiyorsa kullanmam. zaten bir sürü ilaç ilkinde sadece folikasit kullanmıştım bu sefer elevit, progestoron, folikasit oooooo çok olmuş.

bende dün markette baharatlara takıldım ismi tuhaf gelenlerin hepsini kokladım.

bende yazılanları görünce korktum doğrusu :18:

benim oğlumda beklenen d.tarihinden 5 gün önce dünyaya geldi. 3300 gr olarak doğdu. bakalım bu nasıl olacak meraktayım.

ya işte kk nın faydalı birbirimizden neler neler öğreniyoruz.

şimdi sen böyle yazınca ben bu hamileliğimde kullanıyorum ve şimdi tedirgin oldum. eleviti ben gece yatmadan önce alıyorum kilo sorunu yüzünden gün içinde tüketmemeye çalışıyorum haftaya kontrole gidince bunu sorarım kesin. ve gerekmiyorsa kullanmam. zaten bir sürü ilaç ilkinde sadece folikasit kullanmıştım bu sefer elevit, progestoron, folikasit oooooo çok olmuş.

bende dün markette baharatlara takıldım ismi tuhaf gelenlerin hepsini kokladım. [/QUOTE]

canım yhaaa kim kaybetmiş acaba merak ettim çok üzüldüm insanın evladını kaybetmesı çok zorrr yasamayan kesınlıkle anlayamaz offf yhaa bıldıım kadarıyla hıcbı belırtı vermıomuş çoğunlukla bazılarında bulantılar falan kesılıomuş gebelık belırtılerı duruyomuş bunları duymak çok üzücü Allah yaşayan arkadaşlara bol sabır versin unutturacak acı vermesin

amin cnm bıldıgım kadarıyla deryaw alemiesama bunlr kaybettiler bebeklerını bı kaç kışı daha vardı bende korktum açıkcasııı çokta uzuldummmm yanı devamlıda doktora nasıl gıdecezkı ıkılı testte gıtcem ben daha cok var

Canim buralardayim.pek bakamadim dun.esimin koyune gittik..cekmiyordu tel.minik melegimin mezarina gittim.yorulmusum gecede bakamadim pek..dunden beri karnim doldu yaa sanki kizlar midemden basliyo sanki doluluk.gobus buyuyomuki artik.normalde de kendi gobegim vardi biraz ama bu farkli.acaba 3.gebeligim diye karnim erken mi cikacak.oluyor mu boyle ki acaba..

evet canım ilk gebeligim. şimdiden böyleyse son aylarda ne yapacağım merak ediyorum

yhaaaa rabbim hayırlısını versin onlarda artık melek annesi oldular bende bir melek annesiyim benım de ıkılı teste 6 gun var bakalım onu beklıorum bende ıçim içimi yıyor ya bi olumsuzluk varsa dıye inşallah alırız bebişleri kucağımıza

canım Allah sabır versin inşallahh, biliyorum çok zor bir durumdur ne söylesekte boş ama kendini çok yıpratmamaya çalış. rabbim en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sana. ama mutlaka nedenini araştırın, doktorunuza bu konuda baskı yapın. benim kuzenimde aynı durumu yaşamıştı hemde 2 kere. ilk gebeliğinde daha 1,5 aylıkken falan kalbi durmuştu ve nedenini araştırmamışlardı. bikaç ay sonra tekrar hamile kaldı. herşey çok yolunda gidiyordu ve artık 8 aylık olmuştu. 8 aylıkken yine bebeğinin kalbi durdu. çok acı vericiydi. sonra nedenini araştırdılar trombofiliymiş yani pıhtılaşma bozukluğu varmış. nedenini öğrendikten sonra tedavi yöntemlerini araştırdılar hemen. tekrar hamile kaldığında hergün kan sulandırıcı iğne yaptırıyordu ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmuş oldu. yani nedenini mutlaka öğren ki ona göre bir yol izleyebilirsiniz. belki hiçbir sebebi bile olmayabilir, bebek sağlıksız da olabilir bilemeyiz ama bildiğim tek şey şu ki inşallah şuanda yaşadığın acıların en kısa zamanda son bulur ve çok çok mutlu olursun.

Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo

canım çok üzüldüm, böyle durumlarda ne denir bilemiyor insan Allah sabır versin sana, cennette melek olarak karşılayacak bebişin seni... :/

Kızlar herkese selam ,,, benim bulantılarım maalesef devam ediyor , sıkıntı şu ki sabah hiç birşey yok öğleden sonra gece yatana kadar mafoluyorum , bu arada cuma günü ikili test için gidicez , belki cinsiyette görürüz dedi... çok heyecanlıyım ...

dua edin bana nolur ...

inşallah öğrenirsiniz canım cinsiyetini de. bende çok merak ediyorum ama daha öğrenmeme çok var galiba

aynen canım bende öyleyim. hele merdiven çıkamıyorum. sadece bir kat bile çıkmış olsam nefes nefese kalıyorum. karnımda bir damarın pıt pıt pıt sürekli attığını hissediyorum. bende düşünüyorum şimdiden böyleysem son aylarda nasıl nefes alıcam diye :S

ben cinsiyetini pek merak etmiyorum sadece minik şeyler almak istiyorum o yüzden bi merak var ama kendi kendime 8. aya kadar bişey almicam diyorum

tusa hazırlanan bir arkadaşım nefes sorunum için kalp doktoruna görünmemde fayda olduğunu söylemişti kontrol amaçlı, bendekinin sebebi guatrdan çıktı ama ben de her şeyde yoruluyorum hele merdiven her katta mola 3 dakika 5 dakika:/

çoğumuz için öyle canım benim de sata göre 7 mart ama soranlara şubat sonu mart başı diyorum :)

Gectigimiz martin 8 iydi..kadinlar gunuydu.bebgimi gormeye gidiyirdum.bebisim zipir zipir ziplasinda rahat gorelim diye avm de tatli yeyip gececektim..tatli mi yedim..kadinlar gunu diye herkese minik sirin saksilarda mor cicekler dagitiyolardi.saksimi aldim doktoruma gectim ve O AN..bebegiminin yavrumun kalbi durmustu.nasil olirdu kocamandi.19 haftalikti ve gruba o aksam ayni senin yazdgn bu cumleleri yazdim.suan yazinla ayni o gune gittim ve acini taaa yuregimde hissettim.senin uzuntunun her zerresini anliyorum..ama yaradana siginmak inan cok iyi gelecek.herseyin ondan geldigini bilmek..yoksa insan tek basina kaldiramaz bunu.Bak simdi yine hamileyim.o saksidaki mor cicegi elimde eve getrmistim hic yuzune bakmamistim.kurumustu.kenarda duruyordu.simdi ona yeni cicek ektim..yeni umut. .ve inan suan daha kolay hamile kalacaksin kurtajan sonra bende cabuk hamile kaldim.patolojiden gelecek sonucu bekle ama.bebegimde bisey yoktu.sorun bendeydi.testlerimi de yaptrdim.kan pihtilasmasi cikti.bu onemli.bu aylarda ki kayiplarda bundan supheleniliyor.mutlaka bir hemotoloji bolumune cikip bu testleri yaptr canim.Rabbim bizi cennette bekleyen melekler verdi bize.insaalah tez zamanda tekrar gobusun dolar hayrlisiyla canim

sinirim için özür dilerim şimdiden ama "ota boka" herşeye kan alınıyor bizden, neden o zaman tahliller düzgün yapılmıyor? neden illa pıhtılaşmanın olduğunu tahlil etmek için bebeğimizin ölmesi beklenmeli? böyle şey mi var? hamileysek her riski kontrol altında tutmak doktorlarımızın görevi değil mi? bilseniz hanginiz tedavi olmazdınız? hanginiz önlemeye çalışmazdınız :/

Aynen bende nefes nefese kaliyorum.dun koyde biraz yuruduk..nefesim resmen gitti yaa..bide hafif carpintim oluyor benim..ozamantestlerim sirasinda kalbe de yonlendrdiler.ultrasonla falan bakmislardi kalbime.gayet iyiydi ama arada carpintim oluyor.oda normalmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…