2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Esrayas06 arkadasim durumun gercekten zor Allah sabir versin bebegin melek oldu. Ins en kisa zamanda tekrar olur yavrun. Umudunu yitirme. Herseyin hayirlisi. Yarrimci olabilecegimiz birsey olursa burdaki arkadaslarin olarak elimizden geleni seve seve yapariz. Kendine dikkat et sen. En onemli sey SENSIN UNUTMA...

Aynen canim ayni soruyu ben doktoruma sordum.bebegim oldukten sonra bana bitakim testler yapalim dedi.bunlar arastrma unv hastanesinde yapildigi icin ve malesef ordakilerin zihniyetlerine gorede 3 kaybin falan varsa yapilan testler.hatta doktorum dedi.senin 1 kaybin olduhu icin yapmaya nazlanabilirler testleri.bi adamini falan bulmak daha etkili olur..bende dedim.ne sacma illa bebek mi kaybetmemiz gerekuyo Allah muhafaza heleki 3 tane kaybedip kafayi mi yememiz gerekiyor.yani bizim kadin dogum doktorlarinla alakasi yok.unv hastenesine gittigindede testleri yaptrmak icin.kac kaybin var diyo salaklar ilk sorulari bu.bi tane dedim.bi tane mi daha diyo aptal..bide nasil zoruma gidiyo.arastrma hastnde durumjn degerlendirilirken 19 haftalik koca yavruna mezari bile olan yavruna hocalarinla konusurken hocam bir abortu varmis diyolar.abort dusuk demek.zoruma gidiyor.abort ne yaa.benim icimde eti kani canlanmis bebegim öldü..

merhaba arkadaşlar. Bu sabah doktor kontrolümde kalp atışlarını gördük çok şükür. Doktorum sezeryan olacağından mart sonu muhtemelen doğumun olacağını söyledi. bazı testler verdi onları yaptırıp 29 unda tekrar kontrole gideceğim. Haftam gereği sizi biraz geriden takip ediyormuş gibi olacağım ama napalım :)

ay ne bileyim kız, topikte sayfalar o kdr hızlı ilerliyorki takip etmesi zor. tatilde diyince de dedim amanınnn :)

sor bakalım ordaki başkente de. benim muayene ücretlerim 55 tl ankara başkentte. ayda bir 55 veriyorum o kdr. tabi ikili test için ayrıca 30 vericem. ama mesela ilk tahlillerim vardı, bi sürü şey bakıldı, idrar - kanda. onlardan ücret almadılar.

kolay gelsin tatlım

ben adet tarihimden iki gün önce doğum yaptım zaten sezeryan günümdü.ben sancılanıp gittim büyük ihtimal buda öyle olur.4 hazirandı 4 mart en geç diyorum bende .cinsiyette önemli kız çocukları erken doğarmış. benimde subat sonu gibime geliyor.

çok haklısın canım ya kesinlikle. böyle bir risk varsa neden herkese bakılmıyor? bizim ülkemizde herşey tersinden yürüyor maalesef. önlem almaları için mutlaka acı bişeyler yaşamamızı bekliyolar.

ben doktora bu durumumu hiç söylememiştim ya aklıma gelmedi, kontrole gittiğimde söyliyim bari. :26:

Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo

allah a isyan etme . herseyin hayırlısını o bilir. veren de allah alan da allah canım .demek ki bebeğinde kromozom bozukluğu varmış ,anomali varmış ki kalbi durmuş ilk 3 ayda ki gebelikler bebeklerin hatalı üretim olduğunu gösterir,3.aydan sonra olan düşükler anne rahmiyle annenin hastalıklarıyla enfeksiyonlarından düşer .oyüzden üzülme sorunlu sakat bir bebek doğacağına allah hatalı olduğunu görünce düşürüyor doğanın kanunu bu güçlü sağlam olan bebekler doğuyor bir de şöyle bir istatistik var tüm gebeliklerin %15 i düşükle sonuçlanır ..allahın işi isyan etme ..çok zor bir durum ancak güçlü sabırlı olmalıyız ,yine en kısa zamanda hayırlısıyla gebe kalırsın .gebe kalabilmende sorun yok belli ki canım ...çok çok geçmiş olsun

mantığa bakar mısın ya 3 tane kaybetmen gerekiyormuş hey allahım yaa acaba sana bunu söyleyenler kendi bebeklerini kaybetmiş olsaydı aynı şeyi aynı soğukkanlılıkla söyleyebilirler miydi? çok sinirlendim yaaa, olmaz böyle şey

ya bı esra bı deryaw dıye bı arkadas daha bebgını aldırıyormus ben korkmaya basladım cok stres oldumyarın devletten randevu aldım ıkılı test ıcın bakalım cuma da kendı dr umdan aldım yıne ense olcumu ıcınallah korusun bısı varsa yarın bellı olur:18::18:.18::18:

deryaw a ne olmuş ya hiç farketmedim ben onu
bebeğinin kalbi falan mı durmuş ki nolmuş

Son düzenleme:
benim de kendi topiğimden, hatta burda da olan bir arkadaşım E.G.E bebeğini kaybetti. 10+3 haftalıktı.kalbi durmuş. ama sebebini söyleyemedi, üzgün olduğu için bir daha girmedi foruma
pıhtılaşma sorunu çok çıkıyor önümüze. onca tahlil yaptırıyorlar, hakikaten bu niye yapılmıyor? ne var öğrensek de başından çaresine baksak. bu kadar stres olmasak. öyle üzülüyorum ki kayıp mesajlarını okudukça. daha 11 gün var doktora gitmeme. yaşıyor mu ne durumda bilmiyorum.Kafayı yicem

Allah kayıpları olan tüm annelere sabır versin. İnşallah en yakın zamanda yüzleri güler

Son düzenleme:

nasılsın canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah. :)).beni hatırladın mı? topiğin ilk hamişlerindendim.10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu.araştırma yapıldı.pıhtılaşma çıktı.bebeğini kaybeden anne adayları doktorların keyfini beklemeyin gidin gerekirse özelde yaptırın bu testleri.e.g.e ye üzüldüm bende hatta mesaj attım özelden umarım okur.görüşmeyeli çok şey değişmiş forumda :)) hepinizi öpüyorum kızlar.Allah a emanet olun.

Canim malesef demin de yazmistim bu testler tutin yapilan iki gunde belli olan testler degil genetik tarafindan inceleniyor. Ve kayip olmadikca seni sevketmiyolar hemotolojiye bu testler icin..ama bencede bi yolu bulunup unv hastanesinde ya adamini bullcan ya doktorunu onceden baktrmali insan aslinda..

cnm hatırlamaz mıyım hiç? hatta şimdi profilimden seninkine bakıyordum napıyor diye :)

senin kaybını duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü sanki. Allah sabır versin arkadaşım. inşallah en yakın zamanda çok güzel günler seni bekler.
kendi doktoruma söylesem yaptırır mı sence?

ben cüneyt evrükeye gidiyorum riskli gebelik uzmanı
pıhtılaşma sorunum olduğundan ona gidiyorum oğlum da da ona gitmiştim

Cnm o kadar içten yazmışsınkı bnı anladıgın o kadar bllıkı senle konusmk ısterım esracrk@hotmail.com mail adresım konusalım senın ıcnde bı mahsuru yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…