- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
sinirim için özür dilerim şimdiden ama "ota boka" herşeye kan alınıyor bizden, neden o zaman tahliller düzgün yapılmıyor? neden illa pıhtılaşmanın olduğunu tahlil etmek için bebeğimizin ölmesi beklenmeli? böyle şey mi var? hamileysek her riski kontrol altında tutmak doktorlarımızın görevi değil mi? bilseniz hanginiz tedavi olmazdınız? hanginiz önlemeye çalışmazdınız :/
hhay Allahtatilde o kadar parayı tatil yaparken harcamadım ayol, yanlış anlaşılma oldu heralde, daha öncesinde çok bahsetmiştim de yeniden konuyu açmak istememiştim, kızımın odasını genişlettik, yeni bir oda eklendi, masrafı aldı başını gitti, onu kastetmiştim anaaaaaymm tatilde 12.0000 harcayacak kadar zengin olaydım keşkeee
burada 100 TL +40 TL de muyane ücreti,GEREKİRSE kıyacağım elbette cimri sanmayın beni, ama imkan varken imkanı kullanmak istiyorum sadece. Burda da başkent var ama hiç sormadım bir sorsam mı acep:111:
Kızlar biz mart annesiyiz diyoruz ya muhtemelen çoğumuz ben dahil olmak üzere şubat annesi olacağız şöyleki oğlumun muhtemel doğum haftası 5 aralıktı uzun zaman böyle süre gitti fakat ben 13 kasımda doğurdum 3650 kg. Ve 51cm
doktorum son hafta ayrıntılı ultrasonografi için kadıköyde bir merkeze sevk etmişti sonuçları gösterince birden paniik yapmışt nerdeyse doğum gerçekleşecek demiş ve hemen sezeryana gün vermişti tam hatırlamıyorum ama herhalde 2 3 gün sonrasında doğum yapmış oldum tecrübelerime dayanarak bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim:) ay şimdi düşünüyorumda normal doğumu bekleseydim ki bildiğim kadarıyla erkek daha geç doğuyormuş ve bebek en çok son haftalarda kilo alıyormuş bu teze göre herhalde 4,4,5 kilo bir tosuncuk doğururdum:)
sinirim için özür dilerim şimdiden ama "ota boka" herşeye kan alınıyor bizden, neden o zaman tahliller düzgün yapılmıyor? neden illa pıhtılaşmanın olduğunu tahlil etmek için bebeğimizin ölmesi beklenmeli? böyle şey mi var? hamileysek her riski kontrol altında tutmak doktorlarımızın görevi değil mi? bilseniz hanginiz tedavi olmazdınız? hanginiz önlemeye çalışmazdınız :/
Aynen bende nefes nefese kaliyorum.dun koyde biraz yuruduk..nefesim resmen gitti yaa..bide hafif carpintim oluyor benim..ozamantestlerim sirasinda kalbe de yonlendrdiler.ultrasonla falan bakmislardi kalbime.gayet iyiydi ama arada carpintim oluyor.oda normalmis..
Yok bılınmıo kurtajdan sonra genetik patalojiye yollıcak ozaman bllı olcak dılım allahım hayırlısını bole uygun gormus dıo ama ıcım yanıooo
Aynen canim ayni soruyu ben doktoruma sordum.bebegim oldukten sonra bana bitakim testler yapalim dedi.bunlar arastrma unv hastanesinde yapildigi icin ve malesef ordakilerin zihniyetlerine gorede 3 kaybin falan varsa yapilan testler.hatta doktorum dedi.senin 1 kaybin olduhu icin yapmaya nazlanabilirler testleri.bi adamini falan bulmak daha etkili olur..bende dedim.ne sacma illa bebek mi kaybetmemiz gerekuyo Allah muhafaza heleki 3 tane kaybedip kafayi mi yememiz gerekiyor.yani bizim kadin dogum doktorlarinla alakasi yok.unv hastenesine gittigindede testleri yaptrmak icin.kac kaybin var diyo salaklar ilk sorulari bu.bi tane dedim.bi tane mi daha diyo aptal..bide nasil zoruma gidiyo.arastrma hastnde durumjn degerlendirilirken 19 haftalik koca yavruna mezari bile olan yavruna hocalarinla konusurken hocam bir abortu varmis diyolar.abort dusuk demek.zoruma gidiyor.abort ne yaa.benim icimde eti kani canlanmis bebegim öldü..
ya bı esra bı deryaw dıye bı arkadas daha bebgını aldırıyormus ben korkmaya basladım cok stres oldumyarın devletten randevu aldım ıkılı test ıcın bakalım cuma da kendı dr umdan aldım yıne ense olcumu ıcınallah korusun bısı varsa yarın bellı olur:18::18:.18::18:
yuruyus sayfasına yazmıs onunda almıslar bebgınıderyaw a ne olmuş ya hiç farketmedim ben onubebeğinin kalbi falan mı durmuş ki nolmuş
benim de kendi topiğimden, hatta burda da olan bir arkadaşım E.G.E bebeğini kaybetti. 10+3 haftalıktı.kalbi durmuş. ama sebebini söyleyemedi, üzgün olduğu için bir daha girmedi foruma
pıhtılaşma sorunu çok çıkıyor önümüze. onca tahlil yaptırıyorlar, hakikaten bu niye yapılmıyor? ne var öğrensek de başından çaresine baksak. bu kadar stres olmasak. öyle üzülüyorum ki kayıp mesajlarını okudukça. daha 11 gün var doktora gitmeme. yaşıyor mu ne durumda bilmiyorum.Kafayı yicem
Allah kayıpları olan tüm annelere sabır versin. İnşallah en yakın zamanda yüzleri güler
benim de kendi topiğimden, hatta burda da olan bir arkadaşım E.G.E bebeğini kaybetti. 10+3 haftalıktı.kalbi durmuş. ama sebebini söyleyemedi, üzgün olduğu için bir daha girmedi foruma
pıhtılaşma sorunu çok çıkıyor önümüze. onca tahlil yaptırıyorlar, hakikaten bu niye yapılmıyor? ne var öğrensek de başından çaresine baksak. bu kadar stres olmasak. öyle üzülüyorum ki kayıp mesajlarını okudukça. daha 11 gün var doktora gitmeme. yaşıyor mu ne durumda bilmiyorum.Kafayı yicem
Allah kayıpları olan tüm annelere sabır versin. İnşallah en yakın zamanda yüzleri güler
nasılsın canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah. :)).beni hatırladın mı? topiğin ilk hamişlerindendim.10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu.araştırma yapıldı.pıhtılaşma çıktı.bebeğini kaybeden anne adayları doktorların keyfini beklemeyin gidin gerekirse özelde yaptırın bu testleri.e.g.e ye üzüldüm bende hatta mesaj attım özelden umarım okur.görüşmeyeli çok şey değişmiş forumda :)) hepinizi öpüyorum kızlar.Allah a emanet olun.
Bende cok sasirdim vallahi:))Benim anlamadığım bi arkadaş fotoğrafını paylaşmıştı yaa onun bayağı çıkmış şaşırdım yani acaba kişiden kişiye bu kadar değişiyor mu
degısıyor evet herkesın farklı bırde gıydıgın kıyafetın gosterme seklıde farklı oluyor gobusu cıkmaya musaıt demekkıBende cok sasirdim vallahi:))
Ortadogu hast leveny toksoz doktorumdan memnunum. Tam karsisinda filiz kavi var onu da ovuyorlar o da ii.
Ay canim gecen de ben kizarmis yumurtanin uzerine biraz cig sogan dogradim yumurtayi cazip yapsin diye. Saatlerce elimden kokusu agzimdan tadi gecmedi acaip tiksindim...
Gectigimiz martin 8 iydi..kadinlar gunuydu.bebgimi gormeye gidiyirdum.bebisim zipir zipir ziplasinda rahat gorelim diye avm de tatli yeyip gececektim..tatli mi yedim..kadinlar gunu diye herkese minik sirin saksilarda mor cicekler dagitiyolardi.saksimi aldim doktoruma gectim ve O AN..bebegiminin yavrumun kalbi durmustu.nasil olirdu kocamandi.19 haftalikti ve gruba o aksam ayni senin yazdgn bu cumleleri yazdim.suan yazinla ayni o gune gittim ve acini taaa yuregimde hissettim.senin uzuntunun her zerresini anliyorum..ama yaradana siginmak inan cok iyi gelecek.herseyin ondan geldigini bilmek..yoksa insan tek basina kaldiramaz bunu.Bak simdi yine hamileyim.o saksidaki mor cicegi elimde eve getrmistim hic yuzune bakmamistim.kurumustu.kenarda duruyordu.simdi ona yeni cicek ektim..yeni umut. .ve inan suan daha kolay hamile kalacaksin kurtajan sonra bende cabuk hamile kaldim.patolojiden gelecek sonucu bekle ama.bebegimde bisey yoktu.sorun bendeydi.testlerimi de yaptrdim.kan pihtilasmasi cikti.bu onemli.bu aylarda ki kayiplarda bundan supheleniliyor.mutlaka bir hemotoloji bolumune cikip bu testleri yaptr canim.Rabbim bizi cennette bekleyen melekler verdi bize.insaalah tez zamanda tekrar gobusun dolar hayrlisiyla canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?