2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
o pıhtılaşma benim bir gebelik kaybı yaşamama sebeb oldu allahtan dr çok çabuk tahlil yaptırdı genelde 3 kayıp olmadan yapılmıyor ki şimdilerde 7-8 kayıba kadar çıkıyor bu tahlileri yaptırmak için
sonra oğluma hamile kaldım 9 ay boyunca iğne kullandım aspirin içtim o yüzden ikinci bebeğe sıcak bakamıyordum çünkü bakması değil de o hamilelik süreci iyi mi kötü mü düşünmekten paranoyak oldum ama oğlumun bir kardeşi olsun istedik cesart ettik ve ikinci bebeğime hamileyim
bulantım olduğu sürece bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden bulantılarım bebeğim tekme atana kadar devam etsin istiyorum ne paranoya değil mi oysa bulantı olmasa da normal bir hamilelik geçiriliyor ama ben o zaman çok kötü oluyorum
bebeğini kaybeden arkadaşlara rabbim birdaha yaşatmasın zor psikolojisi çok kötü çünkü zor toparlanıyor insan rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin

Esracıgım benim de 2. gebeligimde bebegimin 8. haftada kalbi durdugu için kurtaj oldum. Sadece pataloji ile hicbir sey anlasılmıyor. Mol gebelik olup olmadigi cıkıyor sadece.. 1 kayıpla da dr.lar ileri tetkik yapmiyor maalesef. ama sen ısrar edersen genetige gondertebilirsin.. ben kan pıhtılasma testi istemiştim tek kayıp oldugu için yapmamişti, kendi imkanlarımla yaptirdim ve sonucta kan pıhtılasması cıktı.. simdi ben de igne kullanıyorum hergun.. sen de kan pıhtılasma testi yaptir mumkunse. Ccok gecmiş olsun canım, insallah kısa zamanda bebegini kucagina alirsin.

kafayı yicem valla. keyfini çıkarmamız gereken bir dönemi, hayatımızın belki de en stresli dönemi olarak geçiriyoruz. Allah hepimize sabır versin.
dün bebeğimiz için eşimle günlük tutmaya başladık. Yazdıktan sonra durdum, eğer dedim bişi olursa parçalarım bu defteri!!!
eşim de foruma girmemi yasakladı. tabi ben kaçamak giriyorum yine

duygu hangi iğneyi kullanıyorsun ben hibor kullanıyorum oğlum da innohep kullanıyordum

canım bunlar çok pahalı testler suan sağlıklı gebeliği olan birine bakmayı bırak tek düşüğü olana bile bakmıyorlar ki.3 düşük olması lazımmış bakmak için.özelde hepsini yaptırmaya kalksan 850 1 liradan aşağı değil.bende daha hepsine baktıramadım mesela bi kısmını özelde yaptırıcam bi kısmını devlette tanıdık vardı hallettik. sanmam ama doktoruna bi sor istersen aptt var ameliyat öncesi falan bakılıyor rutin enazından onu ister zaten onda bi bozukluk çıkarsa öbürlerini ister.kafana takılıyorsa sor.ama bu herkeste olacak diye bişey yok bak benim bir oğlum var onda hiç bilmiyordum sorunsuz hamilelik geçirdim doğurdum.şimdi böyle bişey olduğunu öğrendim.Allah a emanet.

dr bana bebeğin beslenmmesi daha rahat olsun diye sol tarafına yat der hep o yüzdeen hep soluma yatıyorum bir kaç dk sırt üstü ve sağa yatıyorum bunlar hiç dert değil yeterki bebeğim iyi olsun
annelik ömür törpüsü ömür boyu sürecek bir süreç kolay değil ama ondan güzeli de yok

çok teşekkür ederim canım.O zaman aç gitmeye gerek yok bende 11+5'te gideceğim kısmetse. 8+6'da yani 9.haftada diyim son kontrolde 2.43cm biri diğeri 2.38 idi umarım bu 2.5 hafta içinde 4.5 cm'i bulur kuzular

canım sana trombofili panelimi bakıldı? ben henüz onu yaptırmadım.anti kardiyolipin ıgg ve anti kardiyolipin ıgm bakıldı bana ıgm pozitif geldi.sana bunlara bakıldı mı? sonucun neydi? bide protein c protein s homosistein aptt pt bakıldı sanada bakıldıysa benimle paylaşırmısın sonuçların nasıldı.ne güzel bebeğini tedaviyle almışsın kucağına bunuda kucaklarsın inşallah.

canım benim testlerim 4 yıl önce yapıldı mthf diye bişey çıkmıştı şimdi hiç test yapılmadı bana dirrek başladık iğneye
eski tahlilerimi bulayım bakarım neler yazmış diye

canım benim testlerim 4 yıl önce yapıldı mthf diye bişey çıkmıştı şimdi hiç test yapılmadı bana dirrek başladık iğneye
eski tahlilerimi bulayım bakarım neler yazmış diye

çok sevinirim istersen özelden mesajda atabilirsin.özellikle anti kardiyolipin testlerin yapıldıysa onun sonucunu yazarmısın.bide iğne hangisini hangi dozda kullanmıştın oğlunda.bundada aynısını mı verdiler?

oğlumda innohep 0.6 mg kullanmıştım
bu bebeğim de hibor 0.2 mg kullanıyorum içerikleri aynı markaları farklı günde ir kere göbekten yapıyorum bi de coraspin kullanıyorum hamile kalınca hemen başladık ilaçlara iğneye
tabi bakarım canm

Merhaba
Bugün ikili testimi oldum , herşey yolunda gidiyor..Cuma günü de kan sonuçlarını alacağım
Cinsiyet olarakta kız büyük ihtimal dedi bir oğlum var bir de kızım olacak herhalde

Canim bendede tum dedigin o degerlere bakildi.hepsi normaldi.fakat protein s biraz dusuk ve de trombofili paneline de baktrdiginda ordada bi takim mutasyonlar aranacak kaninda benim o kisima da bakildi ve heterezigot mutasyon cikti.hem protein s dusuklugu hem hetrrezigot mutasyon igne kullanmami gerektrdi.su an gobekten clexan yapiyorum.sende trombofili paneline baktr mutlaka canim..

clexanı raporla mı alıyorsun ben raporla alıyorum katkı payı ödüyorum %20sini ödüyorum

Merhaba
Bugün ikili testimi oldum , herşey yolunda gidiyor..Cuma günü de kan sonuçlarını alacağım
Cinsiyet olarakta kız büyük ihtimal dedi bir oğlum var bir de kızım olacak herhalde

güzel haberler duymaya ihtiyacımız vardı maşallah bebişine

inşallah hep böyle güzel haberler duyarsın cnm. minik kızına burdan öpücüklerrrr

Canim ben anti kardiyolipinler negatif protein c 108.homosistein 88 protein s 55.kardiyolipinler normal dedi.senin pozitif miki.doktorun biseyy dedimi..

slm kızlar benim bi sorum olacaktı özellikle çalışan anne adaylarına
ben özel sektörde çalışıyorum şimdi istifa etsem acaba doğum parası hakkından yararlanabilirmiyim.yoksa son aya kadar çalışmammı gerekiyor bilgisi olan varmı

clexanı raporla mı alıyorsun ben raporla alıyorum katkı payı ödüyorum %20sini ödüyorum
evet canim 90 gunlik rapor yaziyolar.9 kutu.10 tane var bi kutuda.valla bende katki payini odedim.biraz salaklik yaptim hepsini birden aldim 9 kutunun.nereye koyacaksam onlari bi yigin:)).116 lira odedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…