Aynen katiliyorum canim...stress :18::18::18::18:
Esracıgım benim de 2. gebeligimde bebegimin 8. haftada kalbi durdugu için kurtaj oldum. Sadece pataloji ile hicbir sey anlasılmıyor. Mol gebelik olup olmadigi cıkıyor sadece.. 1 kayıpla da dr.lar ileri tetkik yapmiyor maalesef. ama sen ısrar edersen genetige gondertebilirsin.. ben kan pıhtılasma testi istemiştim tek kayıp oldugu için yapmamişti, kendi imkanlarımla yaptirdim ve sonucta kan pıhtılasması cıktı.. simdi ben de igne kullanıyorum hergun.. sen de kan pıhtılasma testi yaptir mumkunse. Ccok gecmiş olsun canım, insallah kısa zamanda bebegini kucagina alirsin.
cnm hatırlamaz mıyım hiç? hatta şimdi profilimden seninkine bakıyordum napıyor diye :)
senin kaybını duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü sanki. Allah sabır versin arkadaşım. inşallah en yakın zamanda çok güzel günler seni bekler.
kendi doktoruma söylesem yaptırır mı sence?
Ben dun gittim canim 11+1 dim dr 4.5cm e ulasmissa yapalim dedi baktik 5cm olmus ultrasona gore 11+5 cikti. Ben toktum ac gel falan dememisti. Once ultrasondan heryerini inceledi boynuna parmaklarina falan bakti sonrada kan verdim sonuclarini 1 hafta sonra alcaz. Bi de benim dogum tarihim nufus cuzdanindakiyle farkli ozellikle gercek dogum tarihimi sordular sonuclarda fark ediyomus
o pıhtılaşma benim bir gebelik kaybı yaşamama sebeb oldu allahtan dr çok çabuk tahlil yaptırdı genelde 3 kayıp olmadan yapılmıyor ki şimdilerde 7-8 kayıba kadar çıkıyor bu tahlileri yaptırmak için
sonra oğluma hamile kaldım 9 ay boyunca iğne kullandım aspirin içtim o yüzden ikinci bebeğe sıcak bakamıyordum çünkü bakması değil de o hamilelik süreci iyi mi kötü mü düşünmekten paranoyak oldum ama oğlumun bir kardeşi olsun istedik cesart ettik ve ikinci bebeğime hamileyim
bulantım olduğu sürece bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden bulantılarım bebeğim tekme atana kadar devam etsin istiyorum ne paranoya değil mi oysa bulantı olmasa da normal bir hamilelik geçiriliyor ama ben o zaman çok kötü oluyorum
bebeğini kaybeden arkadaşlara rabbim birdaha yaşatmasın zor psikolojisi çok kötü çünkü zor toparlanıyor insan rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
canım benim testlerim 4 yıl önce yapıldı mthf diye bişey çıkmıştı şimdi hiç test yapılmadı bana dirrek başladık iğneye
eski tahlilerimi bulayım bakarım neler yazmış diye
çok sevinirim istersen özelden mesajda atabilirsin.özellikle anti kardiyolipin testlerin yapıldıysa onun sonucunu yazarmısın.bide iğne hangisini hangi dozda kullanmıştın oğlunda.bundada aynısını mı verdiler?
canım sana trombofili panelimi bakıldı? ben henüz onu yaptırmadım.anti kardiyolipin ıgg ve anti kardiyolipin ıgm bakıldı bana ıgm pozitif geldi.sana bunlara bakıldı mı? sonucun neydi? bide protein c protein s homosistein aptt pt bakıldı sanada bakıldıysa benimle paylaşırmısın sonuçların nasıldı.ne güzel bebeğini tedaviyle almışsın kucağına bunuda kucaklarsın inşallah.
Canim bendede tum dedigin o degerlere bakildi.hepsi normaldi.fakat protein s biraz dusuk ve de trombofili paneline de baktrdiginda ordada bi takim mutasyonlar aranacak kaninda benim o kisima da bakildi ve heterezigot mutasyon cikti.hem protein s dusuklugu hem hetrrezigot mutasyon igne kullanmami gerektrdi.su an gobekten clexan yapiyorum.sende trombofili paneline baktr mutlaka canim..
Merhaba
Bugün ikili testimi oldum , herşey yolunda gidiyor..Cuma günü de kan sonuçlarını alacağım
Cinsiyet olarakta kız büyük ihtimal dedibir oğlum var bir de kızım olacak herhalde
evet batma şeklinde oluyor canım.
canım benimde rahmimde ağrılar çok var ama benim içeride kanamam var ve keseyi sıkıştırıyor o yüzden. seninki öyle olsa doktorun falan söylerdi. belki rahim büyüdüğü için ağrıyor olabilir, çünkü o ağrı yaparmış biraz.yok canım kanamam olmadı.dr.a sorduğumda İYE olabilir demişti idrar tahlili vermişti ama benim o anda yürüyecek halim bile yoktu yaptıramamıştım.biraz iyi hisedince gidicem dr.a ama daha evin içinde bile dolaşırken düşüp bayılacakmışım gibi geliyor.
bu aylarda gebelik şekerine bakılmıyor ki.ama için rahat olsun benim ilk hamileliğimde yüksek çıktı diyet yaptım hiç sorun olmadı çok şükür.
bakılıyor canım ilk hamile olduğunu öğrendiğinde tahlil alıyorlarya orada benim şekerim yüksek çıktığı için doktorum gerek duydu ve açlık şekerimi aldı ayrıca şeker yüklemesi yapıldı.normalde 5, ayda alınıyo bu tahlil dedi ama doktorunuz gerek duyarsa isteyebiliyor
çok sevinirim istersen özelden mesajda atabilirsin.özellikle anti kardiyolipin testlerin yapıldıysa onun sonucunu yazarmısın.bide iğne hangisini hangi dozda kullanmıştın oğlunda.bundada aynısını mı verdiler?
evet canim 90 gunlik rapor yaziyolar.9 kutu.10 tane var bi kutuda.valla bende katki payini odedim.biraz salaklik yaptim hepsini birden aldim 9 kutunun.nereye koyacaksam onlari bi yigin:)).116 lira odedim.clexanı raporla mı alıyorsun ben raporla alıyorum katkı payı ödüyorum %20sini ödüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?