güzel haberler duymaya ihtiyacımız vardımaşallah bebişine
inşallah hep böyle güzel haberler duyarsın cnm. minik kızına burdan öpücüklerrrr
Canim ben anti kardiyolipinler negatif protein c 108.homosistein 88 protein s 55.kardiyolipinler normal dedi.senin pozitif miki.doktorun biseyy dedimi..
Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr
Merhaba
Bugün ikili testimi oldum , herşey yolunda gidiyor..Cuma günü de kan sonuçlarını alacağım
Cinsiyet olarakta kız büyük ihtimal dedibir oğlum var bir de kızım olacak herhalde
bu haktan yararlanabilmek için doğum iznine ayrılana dek çalışman lazım cnm. şimdi ayrılırsan hiçbi hak iddia edemezsin maalesef. (İnsan kaynakları uzmanıydım işten ayrılana dek)slm kızlar benim bi sorum olacaktı özellikle çalışan anne adaylarına
ben özel sektörde çalışıyorum şimdi istifa etsem acaba doğum parası hakkından yararlanabilirmiyim.yoksa son aya kadar çalışmammı gerekiyor bilgisi olan varmı
benim kardiyolipin ıgm pozitif çıkmış doktor yüksek riskli pıhtılaşma sorunu dedi iğne kullanıcaz ve corasprin dedi canım.mutasyonlara baktırıcam daha baktıramadım çünkü merdivenlerden düştüm 1 aydır evde ayağım sakat yatıyorum((
benim kardiyolipin ıgm pozitif çıkmış doktor yüksek riskli pıhtılaşma sorunu dedi iğne kullanıcaz ve corasprin dedi canım.mutasyonlara baktırıcam daha baktıramadım çünkü merdivenlerden düştüm 1 aydır evde ayağım sakat yatıyorum((
Masallah ne guzel bir haber biz haftayi bekliyoruz ikili icin .en gec ben gidecem sanirim haftama göre.Merhaba
Bugün ikili testimi oldum , herşey yolunda gidiyor..Cuma günü de kan sonuçlarını alacağım
Cinsiyet olarakta kız büyük ihtimal dedibir oğlum var bir de kızım olacak herhalde
clexanı raporla mı alıyorsun ben raporla alıyorum katkı payı ödüyorum %20sini ödüyorum
evet canim 90 gunlik rapor yaziyolar.9 kutu.10 tane var bi kutuda.valla bende katki payini odedim.biraz salaklik yaptim hepsini birden aldim 9 kutunun.nereye koyacaksam onlari bi yigin:)).116 lira odedim.
canım korkma sen, benim, esranın veya bir başkasının başına geldi diye sizin de başınıza gelecek değil. Zaten benim gebeliğimde bazı şeyler yolunda değildi, ben başından beri biliyordum ve tedirgindim. Demek ki sağlıklı doğmayacakmış ki böyle oldu. Dua edelim Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.ya bı esra bı deryaw dıye bı arkadas daha bebgını aldırıyormus ben korkmaya basladım cok stres oldumyarın devletten randevu aldım ıkılı test ıcın bakalım cuma da kendı dr umdan aldım yıne ense olcumu ıcınallah korusun bısı varsa yarın bellı olur:18::18:.18::18:
canım korkma sen, benim, esranın veya bir başkasının başına geldi diye sizin de başınıza gelecek değil. Zaten benim gebeliğimde bazı şeyler yolunda değildi, ben başından beri biliyordum ve tedirgindim. Demek ki sağlıklı doğmayacakmış ki böyle oldu. Dua edelim Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ben 4 doktora gittim 4ü de 2-3 düşükten sonra bazı testler yapılıyor, onları da bizim özel hastanelerde yapamıyoruz , üniversite veya araştırma hastanelerinde yapıyorlar dedi. Ben aynı acıyı tekrar tekrar yaşamak istemiyorum, siz yazın bana gerekli tahlilleri, ben yaptırmaya çalışıcam dedim. Ama devlette de adamın olmayınca nasıl tek düşükle bu tahlilleri yaptırırım bilemiyorum. Yaptıran arkadaşlar nolur yol göstersinler
Masallah ne guzel bir haber biz haftayi bekliyoruz ikili icin .en gec ben gidecem sanirim haftama göre.
Kizlar bende 3 aylik igne aldim ama hic para odemedim sizden niye aldilar .10 kutu aldim .parada vermedim
canım sana sorayım ozamansımdı ben ozelde calısıyorum 37 haftada calısamaz raporu alcam ama kendımı ıyı hıssedersem bır ıkı hafta devam edıcem kendım ıstedıgım ıcın dogumdan sonrada 40 gun ızın verıyor kurum,sımdı ben yıne alacagım toplam parayı alacakmıyım yoksa ıse basladıgım ıcın daha azmı alacagım?bu haktan yararlanabilmek için doğum iznine ayrılana dek çalışman lazım cnm. şimdi ayrılırsan hiçbi hak iddia edemezsin maalesef. (İnsan kaynakları uzmanıydım işten ayrılana dek)
güzel haberler duymaya ihtiyacımız vardımaşallah bebişine
inşallah hep böyle güzel haberler duyarsın cnm. minik kızına burdan öpücüklerrrr
ya bı esra bı deryaw dıye bı arkadas daha bebgını aldırıyormus ben korkmaya basladım cok stres oldumyarın devletten randevu aldım ıkılı test ıcın bakalım cuma da kendı dr umdan aldım yıne ense olcumu ıcınallah korusun bısı varsa yarın bellı olur:18::18:.18::18:
evet ben de öyle düşündüm, mecbur yalan söyleyeceğiz artık. ben daha önce talasemi ve orak hücre anemisi taşıyıcılığımdan ötürü üniversite hastanesine gittim, bir sürü test yaptılar ama trombofili fln yapılmadı, keşke o zaman onlar da yapılsaydı, belki bu kaybı yaşamazdım o zaman:26:üniversite hastanesine gidiyorsun canım 2 düşüğüm var diyorsun birinin belgesi elinde zaten diğerini öğrendim 2 gün sonra kaybettim elimde belge yok dersin bakıyorlar.genelde arkadaşlar hep yalan sölemek zorunda kaldı sanırım bende aynısını yapıcam( yalana mecbur edenler utansın.sen 2 yada 3 düşük diyince onlar bi dünya test yapıolar zaten senin sölemene gerek yok içinde trombofili panelide oluyor.
Yaw arkadaslar internette bir makalede 2 li testle ilgili bisiler okurken b hcg nin yuksek cikmasi genelde kiz bebege isaret eder diodu. Acaba yuksekten kastettigi kactir ki?
50 ustu kiz, alti erkek canim.ben burda kime baktiysam hepsi tuttu .oglumda 24 tu mesela .bakakim bunda kac cikacak.elifder in 100 ustuydu ama ona doktor erkek demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?