2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ayyy o zaman cumayi iple cekicem :) ama cuma gunu solemezki b hcg yi deilmi? Ikiliyi o gun yapacak

nub teorısıne gore kızımın ultrason kagıdına baktım 11-3 gunlukken var poposu yere dogru tutuyor yanı oda :))

Aslinda dogacagi ayin cok bi onemi yok bence suanda. Belki 7. Ayda dogum yapip ocakta bile dogurabiliriz.
Onemli olan yakin zamanlarda gebe kalan kadinlarin birbirlerinin tecrubelerinden faydalanmasi.
Mesela ocak anneleri bicok testi yapti. Cinsiyeti ogrendi. Ama biz yeni yeni geliyoruz oralara. :))
Kimin nezaman doguracagini Allah bilir. Bazilari gec bile geliyormis. :)

Bir hafta sonra alitsin sonucu canim ancak :) ne kadar meraklandik artik dimi One nub teorisi ?
googlede ara bıde burda cınsıyet sayfasında konusu var okuyabılırsınbebgın popo bel acısına gore erken donemde bu haftalarda cınsıyet tahmınıkızların belı ıle popo paralel gıbı erkeklerde 30 derece yukarı bakıyor popo:))

bu cinsiyet olayını o kadar kafama taktımki sürekli rüyalarıma girio, bütün demeleri yaptım hepsinde farklı çıkıo kafam allak pullak artık yapmıcam ya..doktor %70 kız dedi 10 güne kdr kesin söölerim dedi bakalım.. ama ikili test sounucunuda yazarım..
çin takviminde ... erkek
ikinci çin takviminde ... kız
rus takviminde ........ kız
tanıdıkların yorumu .....erkek
hissetiğim ............... kız
belirtiler.................. erkek

selam kızlar ben bugün ikili testimi yaptırdım ilk girdim bebek doktorun istedigi pozisyonda degildi baya karnımı salladı degişmedi hareketi sonra bi 15dk sonra yine aldı yine tam olmasada ugraştıktan sonra aldı istedigi ölçümleri 3tane ultrason kagıdı verdi bide raporunu yazdı verdi.doktorunuza gösterirsiniz dedi sonucu asaga inip bide kan verin dedi.onuda yaptım ama kan anca bi hafta sonra çıkıyormuş sonucu,yani anca haftaya doktorumdan randevu alıp hem muayene olup hemde sonuçları göstericem.inşallah bişey çıkmaz dua edin kızlar.

ya zaten dr soylemıs bence artık dusunme kızın hayırlı olsun:)

umarım bişe çıkmaz..bende sonuç bekliyorum, cinsiyet için yorum yapmadılar mı?

DUALARINIZDA BENİDE EKSİK ETMEYİN LÜTFFEN :)

umarım bişe çıkmaz..bende sonuç bekliyorum, cinsiyet için yorum yapmadılar mı?

DUALARINIZDA BENİDE EKSİK ETMEYİN LÜTFFEN :)

yok cnm bende sormadım zaten,oda bişey demedi kendi doktoruma sorucam artık cinsiyetini:)rabbim hepimize yardım etsin herkesin yazılarını okuyup inan dua ediyorum.

yok cnm bende sormadım zaten,oda bişey demedi kendi doktoruma sorucam artık cinsiyetini:)rabbim hepimize yardım etsin herkesin yazılarını okuyup inan dua ediyorum.

allah kabul etsin inş...
ben direk özele gidiorum belki ondan sööledi normaldede pek söölemiyo, doktoru yıllardır tanıyorum, bekliycez artık sağlıcakla doğsunlarda inş.

üzücü haberler okudum insan strese giriyo dua edelim, hepimizin bebişleri sağlıcakla doğsun

merhaba kızlar...

sabah yazacaktım ama kayıpları duyunca çok üzüldüm yazamadım..

bugün ben de gittim ikili test için.. dr. ölçümleri yaptı herşey yolunda dedi 3 gün önden gidiyormuş.. kan testini yarın k.doğum hast. gidip yapacam gittim hast. pahalı yapıyor.. paranın derdin de değilim ama göz göre gör ede kazıklamaları insanın zoruna gidiyor.. aç gittiğim için bebek hareket etmedi.. aman siz gidince karnınız tok gidin.. cinsiyeti sordum erken dedi ve söylemedi. folik asiti kesti yerine vitamin başlıyacam... biz de durumlar böyle

hayırlı olsun annesıbende yarın gıdıcem devlete valla hıc 180 lıra veremem bosuna bedava yapılıyorkencumada kendı druma gıdıcem ensesını olcsun dıye

bende özele gittim, dün yaptırdım ikili testi 60 tl para verdim.. ama benim bildiğim ultrason ölçümleriyle kan testi aynı gün yapılmıyormu?

bende özele gittim, dün yaptırdım ikili testi 60 tl para verdim.. ama benim bildiğim ultrason ölçümleriyle kan testi aynı gün yapılmıyormu?
ben nette okudum aynı anda olursa kombıne test yoksa ıkılı tarama testı oluyor ıkısıde aynı guvenılırlıgı artırmak ıcın aynı gun yapılabılır ultrason olcumlerıyle kan olcumlerı aynı anda verılebılıyor yada sadece kan testı yapılıyor bısı degısmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…