2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bence kız..........

doktor da tahmin etmek için daha çok erken falan dedi adama zorla bişey söyle dedim daha belli bişey görünmüyo kız diyebilirim ama kesin bişey diyemem çok erken dedi. Kendimi kaptırıp sonradan değişirse diye de çok üstüne gitmiyorum bi ay sonra ne diyecek bakalım. Kız ismi düşünüp duruyorum ama bulamıyorum.

inan anlasam memnuniyetle yorum yaparım. gönlüne göre versin rabbim.

sadem_karamel senin dr bu hafta randevunda tahmin yapar mı? benim yapmaz eminim önümüzdeki aya kalır.
emin olmadan birşey söylemez zaten cımbızla laf alıyorum adamın ağzından.

yapmaz canım sen cımbızla laf alıyomuşsun ben pek konuşamıyorum sanki nutkum tutuluyor ultrasonda bebeği görünce
normalde çok soru sorarım insanlar bıkar bazen her şeyi en ince ayrıntısında kadar öğrenmem lazım öyle bi huyum vardır ama bebeğe gelince tık yok bende elektrikler kesiliyor adeta
doktorum çok temkinli henüz kalp atışlarını bile duymadım ben ama iyice gösterdi bak atıyor kalbi diye
duymayacakmıyım diye sormak aklıma bile gelmedi
hiç sanmam cinsiyet konusunda tahmin yürüteceğini
bende sormayı unuturum zaten
nub teorisini az çok biliyorum ona göre yorum yaptım shezofrene

Son düzenleme:

kıyamam sana. bende çok soru soruyorum dr bana yaptığı yorum "dersinizi iyi çalışmışsınız"
dedim napiyim siz de şöyle detaylıca bir anlatsanız bana herşeyi tamam olacak. neyse alıştı artık bana
ben sormadan cevap veriyor sağolsun ama bu cinsiyet konusunda ilkinde de emin olmadan söylemem dedi bunda da
söylemeyecek kesin. bende etrafımdakilerin gazına gelmekten korktuğum için hiç birine cevap vermiyorum cinsiyet konusunda.
herkes birşey söylüyor bende sağlıklı sıhhatli olsun diyorum ama içim içimi yiyor öğrenmek için.

bi de ben cinsiyetini merak etmiyorum
kız istiyorum ama erkek gibi hissediorum
hiç önemli değil iki ihtimalde de ismi hazır
iki ihtimal de bizi çok mutlu edecek varlığı bile mutlu ediyor
ramazanın ilk günü öğrendik varlığını ondan beri sanki evde kelebekler uçuşuyor
doktorda neyi yapıp yapmamam gerektiğini yiyip içmem gerekenleri herşeyi söylüyor daha nolsun
bundan iyisi can sağlığı

ne kadar güzel anlatmışsın :)))

Kızlar yaa bişey sorucam. Bugün doktora gittik kontrole. Kalp atışlarımızı duyduk çok şükür. Bir problemimiz yok çok şükür. Bu arada doktor ablamız fasülye kadar 1cm 7mm diyince ve kalp atışınıda duyunca babamız heyecandan orada bayılıyordu. Bide ben bu adama hastane izin verirse doğumada girmeni isterim demiştim. Kalp atışında bu hale gelen adam doğumda stresten ölür tahminimce

Bu arada doktorumuz 2li test yapabiliriz ama anneler istemeyebiliyor zorlamıyoruz dedi. Bende istediğimi belirttm. Radyolojiye gönderildim. 1 ay sonrası için randevu aldık. radyoloji ultrason çekecekmiş. Fakat kan filan hiç bişey demediler bana. Kafam karıştı. 2li testte kanda alınmıyormuydu? :44:

(Bu arada 8hafta 1 günlükmüşüz geç yumurtlama yada geç döllenme olabilir dedi.)

Son düzenleme:
canım ıkılı test için mi gıtceksın daha erken değil miiii

yok canım ikili testi yapmaz daha, normal kontrolüm 12 ağustosta gitmiştim en son kalp atışlarını duymuştuk ozaman 3 hafta sonra gel dedi kontrol amaçlı ondan sonra ikili teste çağırır tahminim

kızlar mehaba, hepinize bol enerjili güzel bir gün diliyorum. Bir arkadaşım bana bir soru sordu ve ben bu konu ile ilgili sizlerin düşüncelerini çok merak ediyorum. Yaptırdığımız ikili üçlü testler varya onun sonucu kötü çıksa bebeğinin engeli olacağını bilsen aldırır mısın diye sordu. Sizler ne yapardınız ? ( Allah kimseyi bununla sınamasın (aminnnnnn)

maalesef ben yılda 20 gün izinle çalışıyorum.öğretmen olmak çok avantajlı ben kamuda düz memurumnapalım artık yapaak bişey yok kadın dernekleri bizim hakkımızı savunacağına 6 Ay izni istemedi kadın isyihdamıymış... Feminist grupların yaklaşımı...sinir oldum

Arkadaşlarımın 2 ve 3.testte riskli çıktı.amino istemediler nasıl olursa olsun doğurmak istedi. Bebiş doğdu topugundan sıvı alındı ve sonuç gayet sağlıklı.benim ablamda 3lü testte riskli çıkmıştı.doğurana kadar ağladı sonra doğdu şükür bitanem..şu an üstün zekalı teşhisi kondu.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ama bu testler istatistik belirtiyormuş yani sonuç değil.. Bilmiyorum ben olsam napardım ama rabbimizde bizi test ediyor bunu unutmamak lazım..

canım ben bu soruyu kendime bile soramıyorum.Allah ın verdiği canı ondan başkası alamaz diye düşünüyorum diğer taraftan bakıncada okadar zor bir süreçki o masum çocuğu engelli olarak gördüğün her an zaten öleceksin bir anne olarak,ve çocuğun psikolojisini düşün,çok zor yaşıtlarına özenip duracak ama engelli olduğu için ona hayat çok çok çok zor olacak.bazende diyorumki acaba öyle bi çocuğu bile bile dünyaya getirmek günah olur ama tabi bilemiyo insan.çok zor bi durum Allahım esirgesin.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasibetsin inşallah... bu sorunun cevabını düşünmeye bile korkuyor insan...

evet canım bende bu tarz olaylarla çok karşılaştım.görümcemin bebişine dovn sendromu demişler ama o umursamadı ne olursa olsun doğurucam dedi ve maşallah bebişinin bi sorunu çıkmadı şuan 6 yaşında çokta zeki bi kız.arkadaşıma geçen yıl yine özel hastanede dovn sendromu teşhisi kondu devlet hastanesine gitti testleri temiz çıktı.doğumda yaptı bebişimiz turp gibi.teyzeme bebeğin sağ kolu yok dendi meğer anne karnında kolu altında kalmış,yani katlanmış doktorlar görememiş ve doğum yaptı sadece kolu çıkmıştı oda düzeldi çok şükür.yani doktorlar bazen çok net konuşuyorlar ama sonuç yanıltıcıda olabiliyor oyüzden bir değil birkaç hastaneye gidin olumsuz bi sonuç alırsanız.ki inşallah almazsınızda.testler %100 güvenilir olmuyor malesef

günaydın kızlar nasılsınız?

bugün kontrole gittim. çok şükür bebeğim iyi durumdaymış. 11+2 ydim bugün, ultrasonda 11+6 da çıktık bebeğim 5,20 cm olmuş şükürler olsun. ikili test de yaptırdım. ense kalınlığı 2,4 çıktı. doktor iyi dedi ama 3e yakın diye çok tedirgin oldum ben. :18: sizler yaptırdınız mı arkadaşlar ikili test, sonuçlarınız nedir acaba?

komsum ıkı aylık kızını bana bıraktı markete gıttı oyyyyyy cok tatlı ve altına yapmıs hava sıcak degıstırcem cocuk pısmesın
prova 1,2 prova

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…