oy maşallahkomsum ıkı aylık kızını bana bıraktı markete gıttıoyyyyyy cok tatlı ve altına yapmıs hava sıcak degıstırcem cocuk pısmesın
prova 1,2 prova
kızlar mehaba, hepinize bol enerjili güzel bir gün diliyorum. Bir arkadaşım bana bir soru sordu ve ben bu konu ile ilgili sizlerin düşüncelerini çok merak ediyorum. Yaptırdığımız ikili üçlü testler varya onun sonucu kötü çıksa bebeğinin engeli olacağını bilsen aldırır mısın diye sordu. Sizler ne yapardınız ? ( Allah kimseyi bununla sınamasın (aminnnnnn)
saglıklı hayırlı olsun ınsallah valla bende tahmınden sonra daha cok merak eder oldum tahmın dogrumu dıyeoy maşallah
canım sen bebeğimin kız olabileceğini söylemiştin ya doktora zorla tahmin yaptırdım şimdilik kız gibi ama daha çok küçük kein bişey diyemem dedi keşke kesin deseydi de şu merak bitseydi
senin doktor bişey söyledimi
geldı annesı :) tekrar evıne cıktı bıze kısır patates salatası yapacak bende bebısı uyutuyorumEline sağlık canım...Ohh bebiş tertemiz. Annesi mutlu olur kesin...
komsum ıkı aylık kızını bana bıraktı markete gıttıoyyyyyy cok tatlı ve altına yapmıs hava sıcak degıstırcem cocuk pısmesın
prova 1,2 prova
saglıklı hayırlı olsun ınsallah valla bende tahmınden sonra daha cok merak eder oldum tahmın dogrumu dıye
banada erkege benzıyor dedı canım
ıkıncıde olsa hıc farketmıyor canım evlat evlattır saglıklı olması daha onemlı,az kaldı yakında kesınlesır hepımızın ınsallahhayırlısı olsun inşallah ablama da hep kız dedi doktor 6. ayda erkek dediler o yüzden pek güvenemiyorum bu aydaki tahminlere bakalım artık ne olacak
benim zaten ilk bebeğim kız erkek hiç farketmez Rabbim sağlıklı versin evlatlarımızı
ıkıncıde olsa hıc farketmıyor canım evlat evlattır saglıklı olması daha onemlı,az kaldı yakında kesınlesır hepımızın ınsallah
dun nette okudum kız bebkte kesınlık daha azmıs yanı erkek dıyınce daha az yanılma payı varmıs ama kızlarda daha fazla yanılabılıyormus dr lar oyuzden en ıyısı beklemek ıkı kontrol daha gecsın hep aynı desınler ondan sonra :))
ay kızlar ılk cocugu olacaklar ıcın dıyorum ,ınsan tadını cıkaramıyor stresten endıseden kı benım annem yanımda oldugu halde yınede tadını cıkaramamısım sımdı bı bebıse bakınca ınanılmaz haz alıyorum aglasada cok sakınım tecrube cok guzel ıkıncılerın tadı bambaska olacak sanırım
rabbım herkese nasıp etsın ınsallah bekleyen.
ıkıncıde olsa hıc farketmıyor canım evlat evlattır saglıklı olması daha onemlı,az kaldı yakında kesınlesır hepımızın ınsallah
dun nette okudum kız bebkte kesınlık daha azmıs yanı erkek dıyınce daha az yanılma payı varmıs ama kızlarda daha fazla yanılabılıyormus dr lar oyuzden en ıyısı beklemek ıkı kontrol daha gecsın hep aynı desınler ondan sonra :))
haklısın canım her çocuğun yeri farklıdır
bende kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum emin olmadığım için
bebişlerimizin ilk tekmelerini ne zaman hissetcezz
kızlarrrrr daha cinsiyet belli değil ama eşim tutturduki oğlum olursa vefat eden abimin adını yani necmi ismini koyucam diye.çok hassas bi konu ben istemiyorum çünkü herkes necmi dedikçe 20 yaşında kaybettikleri amcasını hatırlayacaklar ve çocuk ileride o ismi kullanmakta istemez bence.ne bileyim bişeyde söleyemiyorum siz benim yerimde olsaydınız napardınız?sonuçta genç yaşta ölen abisi eşime saygım sonsuz ama ben o ismi istemiyorum napmalıyım nolur fikir verinnnnn
kızlarrrrr daha cinsiyet belli değil ama eşim tutturduki oğlum olursa vefat eden abimin adını yani necmi ismini koyucam diye.çok hassas bi konu ben istemiyorum çünkü herkes necmi dedikçe 20 yaşında kaybettikleri amcasını hatırlayacaklar ve çocuk ileride o ismi kullanmakta istemez bence.ne bileyim bişeyde söleyemiyorum siz benim yerimde olsaydınız napardınız?sonuçta genç yaşta ölen abisi eşime saygım sonsuz ama ben o ismi istemiyorum napmalıyım nolur fikir verinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?