2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
komsum ıkı aylık kızını bana bıraktı markete gıttı oyyyyyy cok tatlı ve altına yapmıs hava sıcak degıstırcem cocuk pısmesın
prova 1,2 prova
oy maşallah
canım sen bebeğimin kız olabileceğini söylemiştin ya doktora zorla tahmin yaptırdım şimdilik kız gibi ama daha çok küçük kein bişey diyemem dedi keşke kesin deseydi de şu merak bitseydi

senin doktor bişey söyledimi

canım dr bana kızımda uclutest zamanın geldı dedı bende dedım sonuca gore tedavı mumkunmu? hayır dedı.dedım ozaman gerek yok.oda dedıkı aldırmayacaksan yaptırma.
allah korusun rabbım hıcbırımızı sınamasın ama ben aldıramam.
ve soyle dusunuyorum bebegın aldırılmasıda kısı ıcın bır ımtıhan sonucta cınayet ve allah boyle durumları daha cok aldıracak ınsanlara yasatır gıbı gelıyor

saglıklı hayırlı olsun ınsallah valla bende tahmınden sonra daha cok merak eder oldum tahmın dogrumu dıye
banada erkege benzıyor dedı canım

ay kızlar ılk cocugu olacaklar ıcın dıyorum ,ınsan tadını cıkaramıyor stresten endıseden kı benım annem yanımda oldugu halde yınede tadını cıkaramamısım sımdı bı bebıse bakınca ınanılmaz haz alıyorum aglasada cok sakınım tecrube cok guzel ıkıncılerın tadı bambaska olacak sanırım
rabbım herkese nasıp etsın ınsallah bekleyen.

saglıklı hayırlı olsun ınsallah valla bende tahmınden sonra daha cok merak eder oldum tahmın dogrumu dıye
banada erkege benzıyor dedı canım

hayırlısı olsun inşallah ablama da hep kız dedi doktor 6. ayda erkek dediler o yüzden pek güvenemiyorum bu aydaki tahminlere bakalım artık ne olacak
benim zaten ilk bebeğim kız erkek hiç farketmez Rabbim sağlıklı versin evlatlarımızı

ıkıncıde olsa hıc farketmıyor canım evlat evlattır saglıklı olması daha onemlı,az kaldı yakında kesınlesır hepımızın ınsallah

dun nette okudum kız bebkte kesınlık daha azmıs yanı erkek dıyınce daha az yanılma payı varmıs ama kızlarda daha fazla yanılabılıyormus dr lar oyuzden en ıyısı beklemek ıkı kontrol daha gecsın hep aynı desınler ondan sonra :))

haklısın canım her çocuğun yeri farklıdır
bende kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum emin olmadığım için

merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim

evet bende bu konuda ilkine ne yaptıysam yapmaya çalışıp ama ilkine göre daha rahat olacağım kesin en azından neyin ne olduğunu bileceğiz.

evet erkekte yanılma payı az ama kızda malesef fazla benim görümcede de 5. aydan sonra erkek olduğu kesinleşti öncesinde dr kız demişti 5. aya kadar bekleyeceğiz kesinlik için

haklısın canım her çocuğun yeri farklıdır
bende kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum emin olmadığım için

kaptırma tatlım sabret sen.

kızlarrrrr daha cinsiyet belli değil ama eşim tutturduki oğlum olursa vefat eden abimin adını yani necmi ismini koyucam diye.çok hassas bi konu ben istemiyorum çünkü herkes necmi dedikçe 20 yaşında kaybettikleri amcasını hatırlayacaklar ve çocuk ileride o ismi kullanmakta istemez bence.ne bileyim bişeyde söleyemiyorum siz benim yerimde olsaydınız napardınız?sonuçta genç yaşta ölen abisi eşime saygım sonsuz ama ben o ismi istemiyorum napmalıyım nolur fikir verinnnnn

çok hassas ve çok ince bir konu bu. sende düşündüklerinde pek de haksız sayılmasın bunu eşine sakin sakin onun anlayabileceği şekilde ki onu en iyi sen tanıyorsun anlatsan ve ona bunun için biraz da zaman tanısan iyi olur.

Kızla mrb ben de 10+5 teyim 57 ile hamile kaldım şuanda 52 kiloyum çok halsiz kaldım en baştaki kadar miğde bulantım yok ama azıcık yemeğe zorlasam çıkartıyorum Kendimi çok kötü hissediyorum benim gibi olan var mı aranızda Hiç tadını alamıyorum hamileliğin Allah herkese hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin...

bende olsam katmak istemezdim benden bir yaş küçük kardeşim öldü ben 6 kardeşim 5 yaşındaydı abim katmak istedi erkek olursa katacam dedi ben istemedim katmasınlar diye direttim olmadı dua ettim allahım kız olsun erkek olursa her gördüğüm de hatırlayıp üzülecem diye eşine anlat ailesininde fikrini sorsun bence

gerçi erkek olmadı kız oldu benim dualarım kabul oldu :)

tatlım evet hassas bir konu haklısın ama onun tarafındanda düşünürsen içinden böle gelmiş koymak istiyorsa sende kırmak istemiyorsan 2 isim koyun evet o ismi yaşatmak için koyalım ama oğlumuz olursa o isimle çağırmayalım sende duydukça üzülürsün yada annen üzülür falan de istersen anlayacağın sadece kimlikte geçen isimlerden biri olmuş olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…