Kızla mrb ben de 10+5 teyim 57 ile hamile kaldım şuanda 52 kiloyum çok halsiz kaldım en baştaki kadar miğde bulantım yok ama azıcık yemeğe zorlasam çıkartıyorumKendimi çok kötü hissediyorum benim gibi olan var mı aranızda Hiç tadını alamıyorum hamileliğin Allah herkese hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin...
bebişlerimizin ilk tekmelerini ne zaman hissetcezz
tatlım evet hassas bir konu haklısın ama onun tarafındanda düşünürsen içinden böle gelmiş koymak istiyorsa sende kırmak istemiyorsan 2 isim koyun evet o ismi yaşatmak için koyalım ama oğlumuz olursa o isimle çağırmayalım sende duydukça üzülürsün yada annen üzülür falan de istersen anlayacağın sadece kimlikte geçen isimlerden biri olmuş olur.....
ben başlarda rahattım fakat 9. haftadan itibaren çok kötü günler geçirdim
yediğimi çıkarır oldum
sana tavsiyem az ye acıkmadan yeme ama aşırı da acıkma
yağlı yeme çok yediğini anladığın an soda iç sakız çiğne ve yürüyüşe çık
yemek yiyip yatmaya kalma uyandığın an çıkarırsın
hafif şeyler ye
bi de karıştırma sadece salata ye onu sindirince çorba iç böyle böyle idare et yoksa çok kötü olursun ki olmuşsun
ben böyle yapıyorum şimdi daha iiyyim
yalnız değilim yani :) dediğin gibi elimden geldiğince fresh şeyler tüketmeye çalışıyorum ama öyle halsiz ve aciz hissediyorum ki kendimigeçer inşallah neyse ki rüyalarımda doyuruyorum karnımı :) Çok özeniyorum canı bişeyler isteyen hamilelere ... Allah yardımcımız olsun...
evet canım bende bu tarz olaylarla çok karşılaştım.görümcemin bebişine dovn sendromu demişler ama o umursamadı ne olursa olsun doğurucam dedi ve maşallah bebişinin bi sorunu çıkmadı şuan 6 yaşında çokta zeki bi kız.arkadaşıma geçen yıl yine özel hastanede dovn sendromu teşhisi kondu devlet hastanesine gitti testleri temiz çıktı.doğumda yaptı bebişimiz turp gibi.teyzeme bebeğin sağ kolu yok dendi meğer anne karnında kolu altında kalmış,yani katlanmış doktorlar görememiş ve doğum yaptı sadece kolu çıkmıştı oda düzeldi çok şükür.yani doktorlar bazen çok net konuşuyorlar ama sonuç yanıltıcıda olabiliyor oyüzden bir değil birkaç hastaneye gidin olumsuz bi sonuç alırsanız.ki inşallah almazsınızda.testler %100 güvenilir olmuyor malesef
kanına baktırdın mı kan değerin nasıl düşmüş olabilir o yüzden halsiz hissediyor olabilirsin ama netten bakarsan zaten hamileliğin ilk 3 ayında halsiz hissetmenin gayet doğal olduğu yazıyor.
yine de daha dinç olmaya çalış. öyle rüyaların da da doyma mümkünse gerçekte de doy bebeğin ve senin için önemli
en azından bebeğin senin depolardan besleniyor ama o depolara seninde ihtiyacın var doldurman lazım
kansızlık gebelikten önce vardı kan ilacı kullanıyordum gebleikten sonra folikasit ile multi vitamine de başladım onlarda ayrı der içmesi ve miğdem de tutmasıbirazcık karnım çıksa hissetsem belki bu moral bozukluğu olmayacak şimdi körükörüne çekiyormuşum gibi geliyor bütün bunları
kansızlık gebelikten önce vardı kan ilacı kullanıyordum gebleikten sonra folikasit ile multi vitamine de başladım onlarda ayrı der içmesi ve miğdem de tutmasıbirazcık karnım çıksa hissetsem belki bu moral bozukluğu olmayacak şimdi körükörüne çekiyormuşum gibi geliyor bütün bunları
merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim
10. haftadayım ve işyerinde pantolonumun düğmeleri açık geziyorum artık. kapanıo ama çok sıkıo rahatsız edio. sanırım çok erken genişlemeye başlıyorum
canım bende aynıyım 10 haftalığım ama biçok gömleğim düğmesi patlayacak gibi duruyo 1 kilo aldım aslında ama göbeğimin maşallahı var. bu iç karın darlığıyla alakalıymış.bazılarının göbiş 9 ayda bile azıcık çıkar bazıları yusyuvarlak olur bizde yuvarlaklardan olcaz sanırım.iç karın darsa dış karın erken oluşur ve bebiş kendine yer hazırlar die biliyorum ben.
kızlar saatlerdir isim bakınıyorum ama hiç aklıma yatan isim bulamıyorum nedense:)
ya artık poyraz,rüzgar,esila,tuana gibi isimler çok klasikleşti şuanki ocukların ismi neredeyse hep aynı:) varmı aklında güzel isim olan paylaşalım birbirimizle belki fikir olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?