2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben başlarda rahattım fakat 9. haftadan itibaren çok kötü günler geçirdim
yediğimi çıkarır oldum
sana tavsiyem az ye acıkmadan yeme ama aşırı da acıkma
yağlı yeme çok yediğini anladığın an soda iç sakız çiğne ve yürüyüşe çık
yemek yiyip yatmaya kalma uyandığın an çıkarırsın
hafif şeyler ye
bi de karıştırma sadece salata ye onu sindirince çorba iç böyle böyle idare et yoksa çok kötü olursun ki olmuşsun
ben böyle yapıyorum şimdi daha iiyyim

öyle olacağını bilsem eyvallahta öyle olmaz sadece kimlikte kalmaz herkes necmi diye hitabeder eminim.hç istemiyorum ama bşeyde söyleyemiyorum dur bakalım cinsiyetine göre karar veririz elbet deyip geçiştiriyorum.söylesem eminim çok kırılır ve tavır yapar.ama bu benimde hakkım sonuçta 9 ay ben karnımda taşıyorum okadar zorluğunu çekiyorum bu haksızlık

yalnız değilim yani :) dediğin gibi elimden geldiğince fresh şeyler tüketmeye çalışıyorum ama öyle halsiz ve aciz hissediyorum ki kendimi geçer inşallah neyse ki rüyalarımda doyuruyorum karnımı :) Çok özeniyorum canı bişeyler isteyen hamilelere ... Allah yardımcımız olsun...

kanına baktırdın mı kan değerin nasıl düşmüş olabilir o yüzden halsiz hissediyor olabilirsin ama netten bakarsan zaten hamileliğin ilk 3 ayında halsiz hissetmenin gayet doğal olduğu yazıyor.
yine de daha dinç olmaya çalış. öyle rüyaların da da doyma mümkünse gerçekte de doy bebeğin ve senin için önemli

en azından bebeğin senin depolardan besleniyor ama o depolara seninde ihtiyacın var doldurman lazım

offf benımde uykularım kacıyor kacgundur berıııı yarın 2lım var allahın ıznıyle ınsallah hersey ıyıdır...bazı ozel hastaneler ozellıkle amınısentezden para almak ıcın sonuclarda bısıler yapıyor sanırım.. bızım hazıran annelerınde 2-3 arkadas vardı dıger hastanede temız cıkan sonucu....

bende bu iştah oldugu sürece 9. ayda beni yuvarlayarak taşırlar walla :)

kansızlık gebelikten önce vardı kan ilacı kullanıyordum gebleikten sonra folikasit ile multi vitamine de başladım onlarda ayrı der içmesi ve miğdem de tutması birazcık karnım çıksa hissetsem belki bu moral bozukluğu olmayacak şimdi körükörüne çekiyormuşum gibi geliyor bütün bunları

olurmu bu bulantılar bile hamile olduğunun kanıtı karnın olmasada mide bulantın var öyle düşün körü körüne çekmiyosun yani
bebek olmasa niye miden bulansın
ilaçları da istersen yatarken iç kafayı vurur uyursun
yani ben öyle yapıyorum elevit midemi çok bulandırıyor yatarken içiyorum

Çarşambaya randevumu aldım:) özledim bebişimi görmeyi...ultrason yokken nasılmış ki Allahım inşallah herşey yolundadır inşallahhhhhhhh...buün çok halsizim ateş basıyor eim ayağım düşüyor işyerindeyim uyumamak için zor tutuyorum kendimikeşke hamilelere biraz daha anlayışlı davranılsa izin konusunda((

12 haftam bitti, minicik bir çıkıntı var göbeğimde. O da yemek yediğim zaman belli oluyor. Bende de görüntü yok, o da olur zamanla nasıl olsa

10. haftadayım ve işyerinde pantolonumun düğmeleri açık geziyorum artık. kapanıo ama çok sıkıo rahatsız edio. sanırım çok erken genişlemeye başlıyorum

canım benim tüp bebekte sperm sayısının hiç önemi yok. Çünkü TESE ve TESA ile bir sperm bulunup hamile kalanlar o kadar çok ki, morfolojiye ise IMSI tekniğiyle çözüm buluyorlar. Spermler 6000-8000 kat büyütülerek sağlıklısı bulunuyor ve kullanılıyor.

Eğer iş tüp bebeğe gidiyorsa en büyük şans erkek sorunu olması. Kadın sorunun da aynı iyimserlik maalesef olmuyor.

10. haftadayım ve işyerinde pantolonumun düğmeleri açık geziyorum artık. kapanıo ama çok sıkıo rahatsız edio. sanırım çok erken genişlemeye başlıyorum

canım bende aynıyım 10 haftalığım ama biçok gömleğim düğmesi patlayacak gibi duruyo 1 kilo aldım aslında ama göbeğimin maşallahı var. bu iç karın darlığıyla alakalıymış.bazılarının göbiş 9 ayda bile azıcık çıkar bazıları yusyuvarlak olur bizde yuvarlaklardan olcaz sanırım.iç karın darsa dış karın erken oluşur ve bebiş kendine yer hazırlar die biliyorum ben.

kızlar saatlerdir isim bakınıyorum ama hiç aklıma yatan isim bulamıyorum nedense:)
ya artık poyraz,rüzgar,esila,tuana gibi isimler çok klasikleşti şuanki ocukların ismi neredeyse hep aynı:) varmı aklında güzel isim olan paylaşalım birbirimizle belki fikir olur:)

bende 9+6dayım ve pantolonlarımın hepsi sıkıyor giydiğim zaman düğmesi açık oturuyorum kilo almadım ama göbeğimi çok sıkıyo rahatsız oluyorum.hamile kıyafeti almak içinde henüz erken en iyisi elbise giymek sanırım

ayyy sanırım benim iç karnım çok dar ozaman ya :) ben 9 aylık halimi düşünemiyorum :):)

walla benim karnım çıktı kızlar yaaw yani biraz mide gibi de duruyo şimdi bebeğin oldugu yerle birleşmeye başladı sanki ama var yani göbek :) 9 ayın sonunda diyorum ya yuvarlancas die

bütün mart annelerine merhaba.allah nasip ederse bende martta anne olacağım:)tam 12 haftalık hamileyim.bu benim 2. anneliğim olacak inşallah.2012 eylül annesiydim.bugün kızım 1 yaşına girdi.şimdi 2.bebişimi bekliyorum.ve bu yolculukta sizlerle olmak istiyorum.

walla bu saydığın isimlerin anlamlarının hepsi birbirinden güzeldir mutlaka
ama ben farklı isim koyma çabasına hasta oluyorum
çok saçmalayanlar var
Ali Ahmet Mehmet Ayşe Fatma Hatice Zeynep ne kadar güzel geliyor bana
tabi her zaman dediğim gibi bence!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…