2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Okadar beklerken doğum izni 2 ay daha uzayacak diye 2 hafta uzatılcakmış sadecemoralim bozuldu çalışırken çocuk çok zorbakalım artık yapacak bişey yok bakıcı yada ücretsiz izin

benim de haberim yoktu sen yazınca araştırdım ve şok oldum ben de dahil herkes 6 ay olacak diye bekliyorduk.ben neyse ki öğretmenim doğum izninden sonra yaz tatili olucak istesem ayarlasam böyle denk gelmezdi ama erken çıkardım izne.sen ne iş yapıyorsun canım?

Ya kizlar size de zaman cok hizli geciyor mu yani şöyle ki ben hala 9. Haftalarda gibi hissediyorum ama 12 haftayi devir cez yakinda :)

Ya kizlar size de zaman cok hizli geciyor mu yani şöyle ki ben hala 9. Haftalarda gibi hissediyorum ama 12 haftayi devir cez yakinda :)

bana da aksine bi türlü geçmiyo sanki zaman sizden hafta olarak geride olduğum için sanırım.ben de bir an önce atlatsam şu 12. haftayı iyi olucak:!6:

kızlar siz nerden duydunuz haberi? ekimde meclis açılınca netleşecek diye söylemişti çalışma bakanı faruk çelik.
2 haftaysa eğer çok az olmuş hakkaten ya
neyse hayırlısı bakalım

Kızlar bugün engebeli bi yolda gittik biraz bi sıkıntı olur mu acaba korktum şuan kanama falan yok bi şey olsa kanama olurdu demi

bende bayramda köye giderken çok korkmuştum, yol çok kötüydü. hatta kendimi o kadar kasmışım ki bacaklarım ağrıdı 3 gün
bişey olmadı çok şükür, insan tedirgin oluyo ama kanaman falan da yoksa endişelenme..Rabbim korusun yavrularımızı

Merhaba mart anneleri biz eşimle yavaş yavaş isimlere bakmaya başladık cınsıyetı bellı degıl ama olsun hayal kuruyoruz sımdıden sızın aklınızda hangi ısımler var biz kızımız olursa ceylin,mina miray.oğlusumuz olursa ege,miraç kaan arasında düşünüyoruz ya siz ??????? :)

ben başından beri hep kız gördüm,son zamnlarda da kıza hamile kadın görüyordum.hayırlsıı artık

ben de hep erkek bebek ya da mavi tutulumlar battaniyler görüyorum, ama bebek hiç kendimin olmuyor, hep başkalarının oluyor ben o bebekle aynı ortamda bulunuyorum, bakalım ne çıkcak ?

Okadar beklerken doğum izni 2 ay daha uzayacak diye 2 hafta uzatılcakmış sadecemoralim bozuldu çalışırken çocuk çok zorbakalım artık yapacak bişey yok bakıcı yada ücretsiz izin

sağolsun kadın dernekleri !! devletten zaten anlayış beklmeiyorum ama kadın dernekleri de aayaklanmış vay efendim 6 ay izin olursa kadınlar istihdam edilemez demişler, başka bir çözüm bulun demişer, yurt dışında nasıl istihdam ediliyor kardeşim işvereni zorunlu tutun bakalım istihdam ediliyor mu edilmiyor mu ?

Ben de doğum zamanı açısından şanslıyım yaz tatilini de kullanabilceğim ama yetmiyor hiç bir şekilde, küçücük bebğini bakıcı elinde büyütmek zorunda kalmak bir anneye ne kadar ağır yük bunu anlayamazlar! Küçücük sabiyi hiç bilmediğin bir kadının eline teslim ediveriyorsun, yazık yaaa

Kızlar bugün engebeli bi yolda gittik biraz bi sıkıntı olur mu acaba korktum şuan kanama falan yok bi şey olsa kanama olurdu demi

evet canım olurdu bnde bişiler yaşadıktan sonra akıntı bile gelse gidip bakıorum piskolojik oldu artık ama bnm bildiğim kanama olmdığı sürece sorun yok inş öledir :)

Merhaba kızlar
Ben buralardayım okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum midem fena günde iki kez falan kusuyorum
Geçen yine gittim doktora her şey normalmis çok şükür
İki gün önce kızım laptopu elinden saldı ekran kırıldı:18:eşim de kızdı saticam dedi
Şimdilik wi fi olduğu için telden giriyorum ama 10 gün sonra netin aylık ödemesinin zamanı e laptop olmayınca ödemeyi de yapmicak heruf
Anlicaginiz 10 gün daha burdayım sonra yokum artık bi daha ne zaman olurum bilinmez

Bak yaramaza sen , bozmadiklari bisimiz yok zaten canım. Iyi olmana sevindim.mide bulantisi benim hafifledi kusmadim an azından iki gundur.insallah hepimizinki biter saglikla bebekleri kucaklarimiza aliriz.
günaydın herkese mutlu sağlıklı haftalar

Günaydın iyi haftalar..

Gunaydin kizlar .bebim icin guzel bir sabah degil bogazin muthis tahris durumunda cok aciyo ve öksürük basladi.halsizlik var .ilik balli sutu ictim uzandi şimdi .

Ya işte insan ister istemez korkuyo bol bol dua etmek lazım =)

günaydın sevgili hamişlerrrr
güzel bir gün olsun inşallah. doktora gidecek güzel haberlerle dönsünler inşallah.. benim gibi randevu tarihine daha olanlarada günler hemen geçsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…