Okadar beklerken doğum izni 2 ay daha uzayacak diye 2 hafta uzatılcakmış sadecemoralim bozuldu çalışırken çocuk çok zor bakalım artık yapacak bişey yok bakıcı yada ücretsiz izin
Ya kizlar size de zaman cok hizli geciyor mu yani şöyle ki ben hala 9. Haftalarda gibi hissediyorum ama 12 haftayi devir cez yakinda :)
benim de haberim yoktu sen yazınca araştırdım ve şok oldum ben de dahil herkes 6 ay olacak diye bekliyorduk.ben neyse ki öğretmenim doğum izninden sonra yaz tatili olucak istesem ayarlasam böyle denk gelmezdi ama erken çıkardım izne.sen ne iş yapıyorsun canım?
Kızlar bugün engebeli bi yolda gittik biraz bi sıkıntı olur mu acaba korktum şuan kanama falan yok bi şey olsa kanama olurdu demi
ben başından beri hep kız gördüm,son zamnlarda da kıza hamile kadın görüyordum.hayırlsıı artık
Okadar beklerken doğum izni 2 ay daha uzayacak diye 2 hafta uzatılcakmış sadecemoralim bozuldu çalışırken çocuk çok zor bakalım artık yapacak bişey yok bakıcı yada ücretsiz izin
Kızlar bugün engebeli bi yolda gittik biraz bi sıkıntı olur mu acaba korktum şuan kanama falan yok bi şey olsa kanama olurdu demi
Merhaba kızlarSimilla bir ara geldi yazdi sonra geri kayboldu.azerin vardi oda yok.
Canim ya ben oglumda da kullandim simdide kullaniyorum herhangi bir sorun olmadi oglumda gorunur pipisindedw yok bir sorun.damarlari besliyor progestan .dogali nasil oluyormus ?.zaten 3.aya kadar kullaniliyor stres yapma ic
evet canım olurdu bnde bişiler yaşadıktan sonra akıntı bile gelse gidip bakıorum piskolojik oldu artık ama bnm bildiğim kanama olmdığı sürece sorun yok inş öledir :)
Çok sağol canım çok şükür bi şey olmadı :)
Bak yaramaza sen , bozmadiklari bisimiz yok zaten canım. Iyi olmana sevindim.mide bulantisi benim hafifledi kusmadim an azından iki gundur.insallah hepimizinki biter saglikla bebekleri kucaklarimiza aliriz.Merhaba kızlar
Ben buralardayım okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum midem fena günde iki kez falan kusuyorum
Geçen yine gittim doktora her şey normalmis çok şükür
İki gün önce kızım laptopu elinden saldı ekran kırıldı:18:eşim de kızdı saticam dedi
Şimdilik wi fi olduğu için telden giriyorum ama 10 gün sonra netin aylık ödemesinin zamanı e laptop olmayınca ödemeyi de yapmicak heruf
Anlicaginiz 10 gün daha burdayım sonra yokum artık bi daha ne zaman olurum bilinmez
günaydın herkese mutlu sağlıklı haftalar
Günaydın iyi haftalar..
bende sevindim senn adına dün akşam annemlere gittim bi baktım elektrikler gitmiş sadce onların orda ve bizimkiler 8.katta oturuo napcam mecburen merdivenle çıktım gider gitmez hemen lavaboya girdim baktm bişi yok rahatladım :)
Ya işte insan ister istemez korkuyo bol bol dua etmek lazım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?