günaydın sevgili hamişlerrrr
güzel bir gün olsun inşallah. doktora gidecek güzel haberlerle dönsünler inşallah.. benim gibi randevu tarihine daha olanlarada günler hemen geçsin inşallah :)
amin amin gün bekliyorum bebeğimi çok özledm 7 eylülde randevumuz daha çok varrr
benimde 2 eylülde canım ya off zaman geçmek bilmiyor. merak ediyorum pıtırcığımı ve tedirginlik sardı beni bu ara niyeyse
ahh cnm ya kıyamam, lütfen ne olursa olsun bebeğini düşün ve çok yorma kendini..
ama eşlerin yardımı çok çok önemli bööle dönemlerde, benim aşkıma binlerce kez maşallah
umarım seninkide en kısa zmnda değişir ve bütün işlerde yardımcın olur
Cnm çok geçmiş olsun. Benim de 6. haftada lekelenmem olmuştu doktor bana da verdi 1 tane kullandım beni sersem etti bidaha da kullanmadım şükür bidaha kanamam da olmadı. Kardeşimin de hamileliğinde kanaması oldu günde 3 tane kullandı iğnesini de kullandı 11. hafta bebeğin kalbi durdu. Yani onu kullansan da bebek duracak diye bişey yok. Nasipte kucağımıza almak varsa alıcaz inş..
Okadar beklerken doğum izni 2 ay daha uzayacak diye 2 hafta uzatılcakmış sadecemoralim bozuldu çalışırken çocuk çok zor bakalım artık yapacak bişey yok bakıcı yada ücretsiz izin
bende sevindim senn adına dün akşam annemlere gittim bi baktım elektrikler gitmiş sadce onların orda ve bizimkiler 8.katta oturuo napcam mecburen merdivenle çıktım gider gitmez hemen lavaboya girdim baktm bişi yok rahatladım :)
herkese günaydın kızlar dün evde genel temizlik yaptık eşimle
kardeşim de 3 yolluk ve bir kilimi yıkadı balkonda sağolsun
ev çok dağılmış ve kirlenmişti ben tutturdum bu pazar temizlik yapılacak diye ama şimdi sanki pişman oldum
çünkü kasıklarım acıyor dünden beri şimdi daha iyiyim ama dün fenaydım cumarteside iş dolayısıyla çok koşturmuştum
bebişe bişey olmamıştır değil mi ya
sende ayaklarının altına 2 tane falan yastık koy yukarıda olsun öyle dinlen hemen ihmal etme sakın.
2 li teste gidicem bnde ondan tedirginim açıkcası biraz ama görmeyi düşündükçe gözlerimin içi gülüyor :) sen neden tedirginsin hayırdır inşallahhh
ay ne biliyim canım ya geçen hafta bazı kötü haberler aldık ya ondan bende tedirgin oluyorum korkuyorum
ama işteyim
neyse büroda kimsecikler yok burda dediğini yapayım
ama dua edin ya perşembe hemen gelse görsem bi
sanırım bebeğini kaybeden aarkadaşlardan çok etkilendim
sürekli bişey olacak korkusu düştü içime
ay ne biliyim canım ya geçen hafta bazı kötü haberler aldık ya ondan bende tedirgin oluyorum korkuyorum
Gunaydin taze anneler
Buhun tatilimin son gunu yarin seminer donemim basliyor,esim bugun basladi.
Kizimla bugunu nasil degerlendirsek ? Komsum kisir yapalim xay iceriz demisti bakalim yapacakmisin diye sorarim diger komsumada kek yaptirayim bende bisiler alayim :))
bende işyerinde bilgisayar kasasının üstüne uzatıyorum ayaklarımız öyle rahat ediyorum dene sende. bende perşembe gideceğim. inşallah güzel haberlerle geliriz ikimizde tatlım.
bende dahil hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz sanırım. rabbim hepimizin evladını bağışlasın inşallah..
ohhh tadını çıkar bugünün de bizim yerimizide güzel vakit geçir.
merhaba kızlar bu da bebeğimin görüntüleri tahmin bekliyorum
alt bölgesindeki bacağının başlangıcı mı nub mu anlayamadım
teyzeleri yorum yapacakmı bakalım
bu arada cumartesi gittiğimde bebeğin 12+1 hafta oldugu yazıyordu burda bakıyorum 14.hafta içindesiniz diyor anlayamadım?:18:
inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim
Allah'ım hepimiz, bebeişlerimiz sana emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?