12 haftam bitti, minicik bir çıkıntı var göbeğimde. O da yemek yediğim zaman belli oluyor. Bende de görüntü yok, o da olur zamanla nasıl olsa
walla bu saydığın isimlerin anlamlarının hepsi birbirinden güzeldir mutlaka
ama ben farklı isim koyma çabasına hasta oluyorum
çok saçmalayanlar var
Ali Ahmet Mehmet Ayşe Fatma Hatice Zeynep ne kadar güzel geliyor bana
tabi her zaman dediğim gibi bence!!!
merhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı bebişim bize el salladı kıpır kıpır hareketliydi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra da cinsiyet tahmini için gidicem aslında drun tahmini vardı ama söylemedi. benim içime kız gibi doğuyor Allah hayırlı sağlıklısını versin herkese
hosgeldın bebekcvalla kızlar gobus benımde kocaman ama sabah nerdeyse hıc yoktu bısı yıyınce portlıyor ve hıc gecmıyor sabah ınıyor aksama kadar bıdaha sıs.zaten 2-3 haftaya bebek kendını gostermeye baslar.benım ıcın yanı:) cunku kızımdada kocaman bı karnım vardı.
ben de hep erkek bebek ya da mavi tutulumlar battaniyler görüyorum, ama bebek hiç kendimin olmuyor, hep başkalarının oluyor ben o bebekle aynı ortamda bulunuyorum, bakalım ne çıkcak ?
çok sevindim gözünüz aydın kaçıncı haftanızdasınız acaba ?
Kızla mrb ben de 10+5 teyim 57 ile hamile kaldım şuanda 52 kiloyum çok halsiz kaldım en baştaki kadar miğde bulantım yok ama azıcık yemeğe zorlasam çıkartıyorumKendimi çok kötü hissediyorum benim gibi olan var mı aranızda Hiç tadını alamıyorum hamileliğin Allah herkese hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin...
yalnız değilim yani :) dediğin gibi elimden geldiğince fresh şeyler tüketmeye çalışıyorum ama öyle halsiz ve aciz hissediyorum ki kendimigeçer inşallah neyse ki rüyalarımda doyuruyorum karnımı :) Çok özeniyorum canı bişeyler isteyen hamilelere ... Allah yardımcımız olsun...
merhaba mart anneleri inşallah ben nisan annesi olacağım.yazılarınızı okudum ve korktum :) önceki yazılarınızı okuyamadım ama kaçını haftada başladı bu sıkıntılarınız ben daha 7+2 deyim çok az bulantım var etin her türlüsünden tiksiniyorum o kadarmerhaba canım yalnız değilsin,bende 13.haftadayım,58 ile hamile kaldım dün tartıldım 49.5 olmuşum,bugün çok kötüyüm,mide bulantım çok az ama hala tiksintim var,sürekli yatıyorum ve başım çok ağrıyor.bende rüyalarımda çok yemek yerdim şimdilerde çok fazla görmüyorum.neyse geçecek bu günlerde az kaldı İnşallah biran önce eskisi gibi yiyebiliriz.
merhaba canım yalnız değilsin,bende 13.haftadayım,58 ile hamile kaldım dün tartıldım 49.5 olmuşum,bugün çok kötüyüm,mide bulantım çok az ama hala tiksintim var,sürekli yatıyorum ve başım çok ağrıyor.bende rüyalarımda çok yemek yerdim şimdilerde çok fazla görmüyorum.neyse geçecek bu günlerde az kaldı İnşallah biran önce eskisi gibi yiyebiliriz.
merhaba mart anneleri inşallah ben nisan annesi olacağım.yazılarınızı okudum ve korktum :) önceki yazılarınızı okuyamadım ama kaçını haftada başladı bu sıkıntılarınız ben daha 7+2 deyim çok az bulantım var etin her türlüsünden tiksiniyorum o kadar
inşallah tatlım sağol.sizinkilerin yanında devede kulak benimkiler.maşallahım var ama çabuk doyuyorum karnım şişiyor gün be gün görenlere 7 haftalık demeye utanıyorum gören cinsiyeti ne diyokorkma canım ben hamile olduğumu bulantılardan hissettim yani hemen başladı 7 haftamda çok kötüydü ama sen maaşallah az diyosun inşallah hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?