2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hosgeldın bebekcvalla kızlar gobus benımde kocaman ama sabah nerdeyse hıc yoktu bısı yıyınce portlıyor ve hıc gecmıyor sabah ınıyor aksama kadar bıdaha sıs.zaten 2-3 haftaya bebek kendını gostermeye baslar.benım ıcın yanı:) cunku kızımdada kocaman bı karnım vardı.

16 haftadan sonra hıssedılmeye baslıyor kızımı 17.haftada o oldugundan emın olarak hıssedıyordum hatta yatarken dısardan babası bıle hıssedıyordu. suanda bunu sankı ıcımde donuyormus gıbı ara ara hıssedıyorum ama emın olamıyorum

merhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı bebişim bize el salladı kıpır kıpır hareketliydi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra da cinsiyet tahmini için gidicem aslında drun tahmini vardı ama söylemedi. benim içime kız gibi doğuyor Allah hayırlı sağlıklısını versin herkese

Ben de bu şekilde düşünüyorum ben oğlum olursa ömer koymayı çok isterim annem saolsun aliyi ahmeti mehmeti kardeşlerimde kullanmış :) kızım olursa da zeynep zehra ayşe çok sevimli anlamlı geliyo bana :)

çok sevindim gözünüz aydın kaçıncı haftanızdasınız acaba ?

hoşbulduk yazsaati.demek seninde bir kızın var.allah bağışlasın yavrularımızı.

kızlar,anne yaşı riski,triozimi 21,13/18 riski NEGATİF yazıyor şükür
fakat diğer değerler meselea PAPP-A ,BETA H-CG değerlerini nasıl yorumlayacağım bilemedim.

Merhaba.nasılsınız Mart anneleri? Benim bu hafta kontrolüm var.sanırım 2li test yapılacak.inşallah sonuçlar temiz olur.arkadaşlar 2li test için aç-tok fark etmez diye biliyorum ama,sizin fikriniz nedir?bir de benim dişlerinde 3 ay da bir leke oluşuyor.doktora sorduğumda şimdilik temizlettirme, bekle dedi.dişlerinde böyle sorun olup , şu dönemde temizlettiren var mı?

sağlık ocağından beni de aradılar az önce
mesai saatlerinde kayıt için gelirseniz iyi olur falan filan diye çok kibar bi bayan aradı

ben de hep erkek bebek ya da mavi tutulumlar battaniyler görüyorum, ama bebek hiç kendimin olmuyor, hep başkalarının oluyor ben o bebekle aynı ortamda bulunuyorum, bakalım ne çıkcak ?

bugün bebişimizi görmeye gittik.maşallah herşeyi bellii yaaa.............. kağıtta 11+5 yazıyordu ben 11+1 diye hesaplamıştım.cinsiyeti için erken dedi.

merhaba canım yalnız değilsin,bende 13.haftadayım,58 ile hamile kaldım dün tartıldım 49.5 olmuşum,bugün çok kötüyüm,mide bulantım çok az ama hala tiksintim var,sürekli yatıyorum ve başım çok ağrıyor.bende rüyalarımda çok yemek yerdim şimdilerde çok fazla görmüyorum.neyse geçecek bu günlerde az kaldı İnşallah biran önce eskisi gibi yiyebiliriz.

merhaba mart anneleri inşallah ben nisan annesi olacağım.yazılarınızı okudum ve korktum :) önceki yazılarınızı okuyamadım ama kaçını haftada başladı bu sıkıntılarınız ben daha 7+2 deyim çok az bulantım var etin her türlüsünden tiksiniyorum o kadar

Bugün babamızla birlikte minik bıdıgı görmeye gıttık.. Muhtesemm bı duygu .. Hatta bize el salladı elleri hareket halindee :):) kalp atısları muhtesem ssankı kazı calısması yapılıyooo :) Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsaaalllaaaaahhhh amiiinn amiiinn amiinnn

Selamlar kızlar..bebeğimi görebildim ama ne görme..iki hafta bekledikten sonra sabah gittiğimizde ultrason aletinin bozuldığunu gördüm.eski bir ultrason aleti getirmişler,onu da ekrana bağlamamışlardı.ben göremedim yattığım yerden ama eşim burası neresi,şurası neresi dedi durdu.neyse...önemli olan iiymiş bebeğimiz.3 cm olmuş yerim onu ben..doktor kasığımın sağına doğru baktı bu defa.sağdaydı.ultrason çıktısında da sağda..test sonuçlarında da bir sorun yok dedi. iki hafta sonra ense kalınlığı için gidicez.önemli olan o dedi doktor.inşallah hersey yolundadır.

Sizler nasılsınız?

İnşallah canım sen daha da çok vermişsin doktorunla konuştun mu 9 kilo çünkü belki bi tedavi serum falan verir meyveyle aran nasıl ben hiç bir şey yiyemediğim zamanlarda 1 şeftali 1 armut falan yiyorum seni çok iyi anlıyorum yağdan etten sütten yoğurttan faydalı herşeyden tiksindim ekmek bile kötü kokuyor sadece meyveye tahammülüm var

korkma canım ben hamile olduğumu bulantılardan hissettim yani hemen başladı 7 haftamda çok kötüydü ama sen maaşallah az diyosun inşallah hep böyle devam eder

korkma canım ben hamile olduğumu bulantılardan hissettim yani hemen başladı 7 haftamda çok kötüydü ama sen maaşallah az diyosun inşallah hep böyle devam eder
inşallah tatlım sağol.sizinkilerin yanında devede kulak benimkiler.maşallahım var ama çabuk doyuyorum karnım şişiyor gün be gün görenlere 7 haftalık demeye utanıyorum gören cinsiyeti ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…