canım benim tüp bebekte sperm sayısının hiç önemi yok. Çünkü TESE ve TESA ile bir sperm bulunup hamile kalanlar o kadar çok ki, morfolojiye ise IMSI tekniğiyle çözüm buluyorlar. Spermler 6000-8000 kat büyütülerek sağlıklısı bulunuyor ve kullanılıyor.
Eğer iş tüp bebeğe gidiyorsa en büyük şans erkek sorunu olması. Kadın sorunun da aynı iyimserlik maalesef olmuyor.
hatırladım canımcım iyiyim sen nasılsın umarım normaldir takıntılı biriyimde ben :) haftaya kontrolumuz var bakalım dr ne diyecek ....senin bebiş nasıl annesi herşey yolundadır inşallah.
sağolun takılmayım diyorum ama olmuyor :)
aaaaaa mavera nasılsın canım ne güzel hazirancılar hep burdatabii canım merak etmek hakkımız:) ben de çok merak ediyorum cinsiyetini. severken şimdilik yavrum diye sevip konuşuyorum:)
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize, yakında öğreniriz inşallah
bizde var bikaç seçenek kız olursa cemre yada nihan ...erkek olursa bayazıt düşünüyoruzMerhaba mart anneleri biz eşimle yavaş yavaş isimlere bakmaya başladık cınsıyetı bellı degıl ama olsun hayal kuruyoruz sımdıden sızın aklınızda hangi ısımler var biz kızımız olursa ceylin,mina miray.oğlusumuz olursa ege,miraç kaan arasında düşünüyoruz ya siz ??????? :)
Merhaba,
Cumartesi az bir kanama şikayeti ile hastaneye geldik. Rahim ağzı çok az açıkmış, zaten doktorun dikiş atma gibi bir planı vardı, dolayısıyla iki gün önceye aldı ve dün narkoz verilip dik atıldı herşey yolunda gidiyor. Ama halen antibiyotik iğne yapıyorlar, bebeğe birşey olacak diye ödüm patlıyor. Tüm iyi dileklerinizie ihtiyacım var. Lütfen kendinize çok çok iyi bakın, riskli gareketlerden kaçının ve sakın yorulmayın. Sevgiler...
çok gecmiş olsun rahat ol az bı açıklık varmıs doğumun yaklasınca alıcaklar dıkısıMerhaba,
Cumartesi az bir kanama şikayeti ile hastaneye geldik. Rahim ağzı çok az açıkmış, zaten doktorun dikiş atma gibi bir planı vardı, dolayısıyla iki gün önceye aldı ve dün narkoz verilip dik atıldı herşey yolunda gidiyor. Ama halen antibiyotik iğne yapıyorlar, bebeğe birşey olacak diye ödüm patlıyor. Tüm iyi dileklerinizie ihtiyacım var. Lütfen kendinize çok çok iyi bakın, riskli gareketlerden kaçının ve sakın yorulmayın. Sevgiler...
saol canım bende iyiyim .çok şükür herşey iyi gidiyo biliyosun birii kaybettik bebişlerin ama diğer kuzum çok iyi teyzesi 1 hafta önce ikili test yaptırdık sağlıklıymış kuzum ense kalınlığı normal çıktı .....şimdi heyecanla cinsiyetini diyceği günü bekliyoz
aaaaaa mavera nasılsın canım ne güzel hazirancılar hep burda
bizde var bikaç seçenek kız olursa cemre yada nihan ...erkek olursa bayazıt düşünüyoruz
Merhaba,
merhaba canım yalnız değilsin,bende 13.haftadayım,58 ile hamile kaldım dün tartıldım 49.5 olmuşum,bugün çok kötüyüm,mide bulantım çok az ama hala tiksintim var,sürekli yatıyorum ve başım çok ağrıyor.bende rüyalarımda çok yemek yerdim şimdilerde çok fazla görmüyorum.neyse geçecek bu günlerde az kaldı İnşallah biran önce eskisi gibi yiyebiliriz.
bazen hafif dokunuşlar hissetmeye başladım benayyy sizin yakındır bence :)
Merhaba,
Mikelaze amargi duygu canlarim gecmis olsun..
Gunaydin herkese bugun is basliyor sevinsemmi uzulsemmi bilemedim..
Cok korkunc ruya gordum gercekten aglayarak uyandim(( kizim burnundan ameliyat olmus hastanede bizi ertesi gun aliyorlar iceri devlet hastanesi . Kapidaki salak adam kapi numarasini soylemiyor tartisiyoruz butun hastaneyi aglayarak dolasiyorum ve surunerek cunku bi anda yuruyemez oluyorum romatizmam ortaya cikiyor stresten, sonra bo hemsireye anlatiyorum sonunda yardimci oluyor ve kizimi buluyorum allahim suan bile aglayabilirim cok stresliydi (((((
günaydın canlar :) bugün 9+4 olduk ben daha 1 kere istifra etmedim sizi okuyunca bende bir terslik olduğunu düşünmeye başlıyorum umarım herşey yolundadır.
varmı bugün doktor randevusu olanlar bakalım?
güzel haberlerle gelin inşallah..
güzel, istifrasız, bok iştahli bir gün geçirmenizi diliyorum :)
Günaydın kızlar :) ya benim dün canım cips çekti ve yedim şimdi çok huzursuzum acaba bi zararı olur mu kendime çok kızıyorum
ben de 9.haftamdayken bir paket fıstıklı cips yemiştim çok canım çektiğindenkafana takma canım ya.sonra daha sağlıklı şeylerle telafi edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?