2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba,
Cumartesi az bir kanama şikayeti ile hastaneye geldik. Rahim ağzı çok az açıkmış, zaten doktorun dikiş atma gibi bir planı vardı, dolayısıyla iki gün önceye aldı ve dün narkoz verilip dik atıldı herşey yolunda gidiyor. Ama halen antibiyotik iğne yapıyorlar, bebeğe birşey olacak diye ödüm patlıyor. Tüm iyi dileklerinizie ihtiyacım var. Lütfen kendinize çok çok iyi bakın, riskli gareketlerden kaçının ve sakın yorulmayın. Sevgiler...

cvbn için teşekürler hayırlısı bakalım evet erkek faktörlü haziranda ilk tüp bebek denemesi yaptırdık mikroenjeksiyonla gebelik oluştu ama düşükle sonuçlandı şimdide araştırmalardayız

saol canım bende iyiyim .çok şükür herşey iyi gidiyo biliyosun birii kaybettik bebişlerin ama diğer kuzum çok iyi teyzesi 1 hafta önce ikili test yaptırdık sağlıklıymış kuzum ense kalınlığı normal çıktı .....şimdi heyecanla cinsiyetini diyceği günü bekliyoz

tabii canım merak etmek hakkımız:) ben de çok merak ediyorum cinsiyetini. severken şimdilik yavrum diye sevip konuşuyorum:)
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize, yakında öğreniriz inşallah
aaaaaa mavera nasılsın canım ne güzel hazirancılar hep burda

bizde var bikaç seçenek kız olursa cemre yada nihan ...erkek olursa bayazıt düşünüyoruz

Gecmiş olsun cnm Allah rahatlık versin inş.

çok gecmiş olsun rahat ol az bı açıklık varmıs doğumun yaklasınca alıcaklar dıkısı

iyiyim destinacım sağolasın sen nasılsın? haziran topiğine pek gelen giden yok niyeyse ben arada yokluyorum ama burası daha aktif:) buralardayız inşallah

Oncelikle gecmis olsun canim.senin gibi iki arkadasim rahim agizini dikis attirrak hamileliklerini tamamladilar saglikla.sakin korkma ama onlar surekli yattilar sana da surekli istirahat verdimi doktor

Canim sen erimissin resmen ( bir arkadadimda 9 kilo verdi hamileyken.ama saglikla aldi bebeği kucagina.bende iki gun bulanmasin tamam bitti diyorum sonra en basa feridonuyorum bugun 4 kez ccikardim.birde bogazim berbat tahris olmus kotu durumda oda arttiriyo.acim simdi ac ac yatacam mecbur.su ictim onu bile cikardim simdi.ben kilo vermedim almadimda .sabah kahvaltimi cok guzel yapabiliyorum midem genelde ogleden sonralari cozutuyor.ne yapalim insallah uzun suren bulantilar olmaxda gecer giderler inşallah

Amargi bana dabu hafta dikis yapilcak,ilk gebelikte de atilmisti,erken dogum riskim vardi.32.haftaya kadr calismistim.32den doguma kadar hic kalkmadan yatmistim.

günaydın kızlar

geçen hafta 3 gün aşırı bulantı ve kusmam vardı üzerine bir de mide yanmam eklenince iyice dayanamaz hale geldim.su dahi içmiyordum.bu üç günün iki günü 3 kere de kahverengi kustum.telaşlandık.ertesi gün bir numune ile acile gittik.aciller çok umursayarak ilgilenmiyorlar hastalarla normal zaten çok kalabalık oluyor.haftasonu olduğu için acile gittik zaten.daha önce burada yazmıştım kustuğumda kan da gelmişti.zaten boğazım,yemek borum da çok yanıyor ve acıyor.doktor da muhtemelen tahriş olmuştur dedi.ama tekrarlarsa yine gelin dedi.5 kg verdiğimi halsiz de düştüğümü söyledim.serum taktırdı.eve gelince iki kere çıkardım.ama iki gündür iyiyim.hatta dün yemediğim günlerin acısını çıkarır gibiydim.
serum taktıranlara bir sorum olacak.serum bitip eve gelince önceden karnım hiç yokken serumdan sonra bir anda futbol topu koymuş gibi şişti.sabahları baş dönmesi başladı.yine de iyi hissediyorum kendimi.2.gün geçti hala karnım kocaman ve sürekli tuvalete gitmek istiyorum,karnım ağrıyor.sizce normal mi.karnım çok sert,içime dahi çekemiyorum.ne oldu acaba karnıma bir de baş dönmesi normal mi :44:

Son düzenleme:
Mikelaze amargi duygu canlarim gecmis olsun..

Gunaydin herkese bugun is basliyor sevinsemmi uzulsemmi bilemedim..

Cok korkunc ruya gordum gercekten aglayarak uyandim (( kizim burnundan ameliyat olmus hastanede bizi ertesi gun aliyorlar iceri devlet hastanesi . Kapidaki salak adam kapi numarasini soylemiyor tartisiyoruz butun hastaneyi aglayarak dolasiyorum ve surunerek cunku bi anda yuruyemez oluyorum romatizmam ortaya cikiyor stresten, sonra bo hemsireye anlatiyorum sonunda yardimci oluyor ve kizimi buluyorum allahim suan bile aglayabilirim cok stresliydi(((((

günaydın canlar :) bugün 9+4 olduk ben daha 1 kere istifra etmedim sizi okuyunca bende bir terslik olduğunu düşünmeye başlıyorum umarım herşey yolundadır.
varmı bugün doktor randevusu olanlar bakalım?
güzel haberlerle gelin inşallah..
güzel, istifrasız, bok iştahli bir gün geçirmenizi diliyorum :)

hayrolsun canım yaa ben de rüyam da kızkardeşimin kefenle durduğunu gördüm,hatta güzel kapatamamışlar diye üzerine başka şeyler de örtüyordum.Mısır daki olaylardaki görüntüler gibi görünüyor diye geçiriyordum içimden.Sonra kardeşim gözlerini açıyordu.Sen yaşıyorsun diyordum.Ölmedim ki size sinirlendim rol yapıyordum diyordu.Kızsam mı ağlasam mı gülsem mi kafam karışmıştı.ben hala yok diyip onu kefenleyip poşetin içine koymaya çalışıyordum.sonra hareket edip ölmedim diyorum yaa,sinirlendirmeyin beni diyordu.hayrolsun.çok korktum rüyamda.

benim de 13.hafta bulantı çektim ama hiç kusmadım cok şükür.uslu olacak bebeğim diye hep düşündüm :)

günaydın kızlar ne zamandır yazamıyordum uzunca aradan sonra dün işe başladımm...

hatırlayanlarınız varmı bilmiyorum benim miyomum vardı ve bir de kanama yaşamıştım dr um da istirahat vermişti şükür atlattık o zor günleri ve şimdi gayet iyiyiz myom um hala var ama dr um sadece sorun olarak onun kaldığını söyledi inşallah onuda atlatacağız..

bizim bugün randevumuz vardı 2 li test için dr um dün akşam çağırdı izne çıkacakmış hemen gittik bebişimiz 11+3 olmuş teyzeleri 1,1mm ense kalınlığı var dedi... kıpır kıpırdı sıpa çok hareketli idi hiç durmadı 4,3 cm olmuş boyu eller kollar oynuyodu.... kanda verdim oda haftaya çıkacak sonucu bakalım inşallah ondada bişey çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…