2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bide ben risk den dolayı haftada 1 , 5 güne 1 gidiyordum şimdi dr um taa 15 eylülde döncek izinden ve 21 eylül e randevu aldık ben devamlı devamlı görmeye çok alışmıştım bebeğimi çok özleyeceğim yaaa ... ama dr um ozaman cinsiyetinide öğreneceksin dior muhtemelen 3 lü testimide yapar herhalde...... bekleyeceğiz napalımm

ve ben de toplamda 1-1.5 kilo aldım ama hiç bi pantalonumu giyemiyorum çünkü bel çevremiz hazırlanıyor kızlar sadece 1 pantalonumu giyebiliyorum geçen gün lcw dan 1 pantalon 2 tişört aldım hamilelik bölümü var oranın hiç kimse fark etmiyo hamilelik olduğunu gayet rahatımm yanii...

benimde sabahları karnım yok akşamları bayağı bir büyüyor ve bende çok gaz var devamlı gaz sıkışması yaşıyorum inşallah bebişim gazlı olmaz.....

benim arkadaşım da deli gibi şalgam içti, onun ki kız :)

bugün doktor randevum var kızlar. tiroid hastasıyım o değerlerime bakıcaklar. inşallah herşey yolunda gider. mide bulantılarımda yok denecek kadar azaldı. darısı tüm bulantı sıkıntısı çakanlarin başına inş. yanlız şişkinliğim çok fazla oluyo neden bilmem. hareketsiz de sayılmam ama. bide karnı belli olan arkadaşlar var. ne güzel. ben zaten hafif! kilolu olduğumdan hiç bişey anlayamıyorum

Günaydın kızlarrr

Mide bulantılarım azaldı sanırım ya çok mutluyum Bi tek pazar günü kustum sabah, sonrasında da iyiydim. İnşallah böyle böyle geçer artık Benimde bi arkadaşım yeni doğum yaptı, onun hamile pantolununu giyiyorum gayette rahat oluyor

selam kizlar , aranizda yeniyim.nasip olursa 2014 mart annesi olucam.bebeğin düşük tehlikesi var... sat'a gore 9+5 haftaliğim...ama ultrasonda 1 hafta geri cikti.düşük tehlikesi var denilip progestan verildi.tatildeydim o yüzden kendi doktoruma gidemedim.bu hafta gider sağlikli bir bilgi edinirim artik...

ksmetse ikinci bebeğim olacak,2011 agustos annesiyim o dnemler yine kk da cok güzel arkadaşliklar edinmiştim ve hala yüzyüze gorüştüğüm bi cok arkadaşm var o topicten.inşallah burada da güzel arkadaşliklar ve dostluklar kurariz.

mide bulantilarina gelince,2 haftadir bulantilarim var yoğun bi şekilde de mide ağrim... sürekli kusma tesebbüsüne gecip kusamayan ve midesi hiç rahatlayamayan cinstenim.ilkinde de oyle olmuştu çok kotü 2 ay geçirmiştim.inşallah bu uzun sürmez...

geçmişi okuyamadim malum bi velet daha var ve anaciğini hiç yalniz birakmiyor.ozellikle bilgisayar başina gecince :)

inşallah hepimiz sorunsuz birer hamilelik geciririz ve inşallah güzel doğum hikayelerimizi yazmak nasip olur...

günaydın kızlar...

ya midem kazınıyor sürekli ve kazındığı gibi birşey atıştırmadığım anda öğürüyorum :26: benim gibi olan var mı?

aynıyız cnm. sürekli acıkıyorum. yemezsem bulanıyor. yemek de istemiyorum. ama azar azar 6 öğün yemek lazımmış. birden yüklenmemeliymişiz. bir de becerebilsem bu şekilde yemeyi. tam mide bulantılarım bitti dedim yok bitmedi. sadece günde 2 kez çıkarırken, bikaç güne bire düştü ama bulantı hep var. sadece eskisi kadar rahatsız etmio. yine de iştahlı bi yemek yiyemedim. en sevdiğim şey karpuzdur. yemek istesem de yiyemiyorum. midemi ekşitiyor, çıkarıyorum

Günaydın güzell anneler baş ağrısı çeken varmı? Bn elevit içiyorum artk onun yan etkilerinde var baş ağrısı bana yardımcı olursanız çk mutlu olurum teşekkürler ..

Günaydın güzell anneler baş ağrısı çeken varmı? Bn elevit içiyorum artk onun yan etkilerinde var baş ağrısı bana yardımcı olursanız çk mutlu olurum teşekkürler ..

bende kullanıyorum ama elevitin yak etkisi olduğunu bilmiyordum canım :26:
ara sıra çok hafif başım ağrıyor , ama bu haftalarda normalmiş baş ağrısı.
Kan dolaşımı hızlanıyormuş çünkü..

günaydınnn güzel anne ben cok fena baş ağrısı çekıom yhaaaa kaç gundur bu haldeyım ilaç almadım şimdiye kadar buz kalıplarıyla ıdare edıoruz ben elevıt değil de decavit kullanıorum aynı ilaç heralde

ben de baş ağrısı çekiyorum
bide tuhaf bir uğultu var kafamın içinde sanki
bunun elevitten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
çünkü hayatım boyunca hep baş ağrısı çektim
stresli olduğumda da uğultu oluyo şimdiki gibi malesef

Gunaydin kizkar bulantisiz guzel bir gun diliyorum herkese.doktora gidecekler guzel haberlerle gelsinler.yeni katilan arkadasta hosgeldi aramiza .umarim saglikla 9 ayi tamamlariz tummm hamisler olarak.
Benim gibi kulak tikanikligi yasayan varmi onu merak ettim.sanki sag kulağımda bir balon var basınç gibi duymuyorum ve çınnnnn ses var .bir yerde okudum hamilelikte kusmaya bagli basınç yaparmismis benim gibi olan varmi?

valla kusunca boğazım da ağrıyor, kulaklarımda da basınç oluyor. gözlerim sanki yuvalarından çıkacak gibi oluyor, kıpkırmızı şekilde.başım ağrıyor. bir de yüzüm de bir sürü çil gibi noktalar çıkıyor. geçmesi de 3 günü buluyor. bendeki her şey kusmamla ilgili.
elevite sanırım 31 ağustostaki kontrolümde geçicem. henüz doktor vermedi. şu ikili test olsa da ben de rahatlasam.

2 eylülde de kpss dersanem başlıyor. nasıl ders dinlicem bilmiyorum. umarım midem rahatlar iyice

Bnmde çk oluyor doktorumu aradm minoset kullanabilirsin ddi günde 3 tane ama istemiorum bn ağrı geçsin istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…