Merhaba,
Cumartesi az bir kanama şikayeti ile hastaneye geldik. Rahim ağzı çok az açıkmış, zaten doktorun dikiş atma gibi bir planı vardı, dolayısıyla iki gün önceye aldı ve dün narkoz verilip dik atıldı herşey yolunda gidiyor. Ama halen antibiyotik iğne yapıyorlar, bebeğe birşey olacak diye ödüm patlıyor. Tüm iyi dileklerinizie ihtiyacım var. Lütfen kendinize çok çok iyi bakın, riskli gareketlerden kaçının ve sakın yorulmayın. Sevgiler...[/QUOTE
Geçmiş olsun. Doktorun sana uygun antibiyotik veriyordur kesin
hiç sorma kuzum yhaaa gece uyanmaya basladım sankı bebek varda ağladı mı dıye bakcam valla oynatıolar bızı ben de öyle olmustu canım ılkınde dedıım gıbı ne kadar ekşi ıyy denılecek şey varsa içtim insan sirke içer mı yhaaa kana kana içiodum şalgam suyu içiodumm
günaydın kızlar...
ya midem kazınıyor sürekli ve kazındığı gibi birşey atıştırmadığım anda öğürüyorum :26: benim gibi olan var mı?
ama nıye tutmuyor bu yıyeceklerden cinsiyet tayınıbenim arkadaşım da deli gibi şalgam içti, onun ki kız :)
Günaydın güzell anneler baş ağrısı çeken varmı? Bn elevit içiyorum artk onun yan etkilerinde var baş ağrısı bana yardımcı olursanız çk mutlu olurum teşekkürler ..
Günaydın güzell anneler baş ağrısı çeken varmı? Bn elevit içiyorum artk onun yan etkilerinde var baş ağrısı bana yardımcı olursanız çk mutlu olurum teşekkürler ..
günaydınnn güzel anne ben cok fena baş ağrısı çekıom yhaaaa kaç gundur buGünaydın güzell anneler baş ağrısı çeken varmı? Bn elevit içiyorum artk onun yan etkilerinde var baş ağrısı bana yardımcı olursanız çk mutlu olurum teşekkürler ..
günaydınnn güzel anne ben cok fena baş ağrısı çekıom yhaaaa kaç gundur buhaldeyım ilaç almadım şimdiye kadar buz kalıplarıyla ıdare edıoruz ben elevıt değil de decavit kullanıorum aynı ilaç heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?