günaydın kızlar...
ya midem kazınıyor sürekli ve kazındığı gibi birşey atıştırmadığım anda öğürüyorum :26: benim gibi olan var mı?
ben de elevit kullanıyorum geçen hafta iki kez baş ağrım olmuştu bu hafta hiç olmadı.
Günaydın güzell anneler baş ağrısı çeken varmı? Bn elevit içiyorum artk onun yan etkilerinde var baş ağrısı bana yardımcı olursanız çk mutlu olurum teşekkürler ..
aynen aynen bi anda acıkıyorum ama midem kazınıyo ve sanki aylardır aç gbi oluyorum bi acıktımmı yemek bile yapamıyorum hemen anında yemem lazım oyüzden işyerimde dolabım meyve ve atıştırmalık dolu evdede haftasonları kahvaltı yapar yapmaz hemen yemek yapmaya başlıyorumki yemeğim hazırda bulunsun bi acıktımmı sofra kurmayı bile bekleyemiyorum çok tuhaf:)oyüzden tavsiyem acıkmadan yiyeceklerini yada yemeğini hazırda bulundur iyi oluyo,yoksa elim ayağım titriyo başım dönüyo hemen ölcem sanıyorum:)
selam kızlar , herkesi takip edip tüm yorumları okuyorum ama her zaman cevap veremiyorum iş yerinde. benimde bulantılar geçti çok şükür biraz mide yanmalarım var , elevite başladım dün , birde gaviscon verdi doktorum , ikili testimizde temiz çıktı teyzeleri ....
ikili testler için sizlerde en kısa sürede temiz haberler verin bizlere işallah ...
lütfen kötüyü düşünmeyin ... herşey iyi olucak , çok takmayın ,
bu arada bana doktor % 60 kız gibi dedi
sizce değişir mi ? 20 eylülde tekrar randevum var , o zaman kesin söylerim dedi .
hadi gözün aydın cnm kızda yanılma olabiliyormuş diyolar erkekte yanılma payı pek yokmuş ama kızda baya bi yanılma oluyomuş çokta alıştırma kendini derim:)
nekadarlık hamişsin şuan
selam kızlar , herkesi takip edip tüm yorumları okuyorum ama her zaman cevap veremiyorum iş yerinde. benimde bulantılar geçti çok şükür biraz mide yanmalarım var , elevite başladım dün , birde gaviscon verdi doktorum , ikili testimizde temiz çıktı teyzeleri ....
ikili testler için sizlerde en kısa sürede temiz haberler verin bizlere işallah ...
lütfen kötüyü düşünmeyin ... herşey iyi olucak , çok takmayın ,
bu arada bana doktor % 60 kız gibi dedi
sizce değişir mi ? 20 eylülde tekrar randevum var , o zaman kesin söylerim dedi .
ay allahım düşünmeyim sabrediyim diyorum yok gene bu cinsiyet konusu gözümü dürtüyo :) benim kızım mı olucak oğlum mu yaaa :)))) gerçi ben kendimi erkeğe alıştırdım çünkü doktorum kesemin solda olduğunu genelde erkek olduğunu söylemişti bu tip durumlarda...
ben kızım olacağını düşünüyorum.ama eşim,annem,kardeşim,eşimin amcası,arkadaşı rüyalarında erkek olduğunu görmüşler hep
Çin takvimine ve yazsaatinin yaptığı teste göre de erkek görünüyor,eşim tedavi görüyordu.hamdolsun tedavi sonuç verdi.tedavide kullandığı iğne erkekteki X ve Y kromozomlarından Y kromozomuna çok baskı yapıyormuş.doktorunun tezi bu,şimdiye kadar tedavi sonunda çocuğu olanların hep erkek çocukları olmuş.ama düşük bir ihtimal de olsa kız yine olabilir demişitiraf etmem gerekirse benim de içime erkek doğuyor ama belki bu söylenilenlerin etkisindeyimdir diye kabul etmek istemediğimden midir nedir,inatla herkese kızım olacak diyorum :26:
tabi herşeyin başı sağlık.Rabbim hepimize sağlıklı kızlar pardon çocuklar nasip etsin inş.
kızlar şimdi biz 8+1 günlük olduk ama ben geçen hafta gittiğimde yaklaşık 3 kilo almıştım ve buhafta belim ağrıyor.geceleri midem şişiyor tuhaflaşıyor öğürüp duruyorum ama çıkaramıyorum...ve dün sag bacağımın üst tarafında kalın kalın morluklar keşfettim.çatlıyormuşum..ne yapmam gerek ve bukadar çabuk normal mi?artmasını engellemenin yolu var mı ve heryerim mi böyle olacaktecrübeli anne adayları sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var
allahım o çin takvimi ömrümü yedi benim sat 23 haziran ama çocuk temmuzda oldu eminim kimisi diyor sata göre ba kimisi diyor temmuza bak.haziran olursa erkek temmuz olursa kız oluyor bildiğin kafayı yedim :) ya sen neye göre baktın takvime??? tabi ki allah sağıklı bebekler nasip etsin ama gönlümden de kız geçiyor ne yalan söyliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?