- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
valla ne bılımm kımılerı de ılk 4 ay hiç bi şekılde ilaç almayın dıor bende ole kendı kendıne gecsın dıye uuurasıom başagrın geldıı zaman karanlık ve sessız bır ortama gırıp uyuycan gumduz karanlıı nerden bulcam dıosan göz bantları var onlardan edınebılırsınBnmde çk oluyor doktorumu aradm minoset kullanabilirsin ddi günde 3 tane ama istemiorum bn ağrı geçsin istiorum
canım annenin yaşı ile hangi ay hamile kalınmışsa onun çakıştığında yazan kızsa kız-erkekse erkek oluyor yazıyor.bende de şöyle bir şey var.aralık doğumluyum.şuan yıl olarak yeni yaşıma girdim ama ay olarak henüz yeni yaşıma girmedim.yeni yaşıma göre hesaplarsam erkek,eski yaşıma göre hesaplarsam kız görünüyor
amaaaannn neyse ne yaaa,sağlıklı olsun da gerçekten.sadece cicili,bicili,şıkır şıkır giydirmek çok zevkli olur kızları.eşim de tutturmuş ne zaman başını örttüreceksin kızına diyor,yuh daha ufacık bebek onu mu düşüneceğim diyorum.aman yok yok erkek olsun bizimki,şimdi örttürdüydün örttürmediydin onun münakaşasını etmeyelim,kafamız rahat olsun diyorheh erkek çocuğunun da iyi bir eğitimi ve işi olmalı ki aile kuracak,sorumluluğu büyük,bu kolay mı diyorum ben de ona muhalefet ediyorum
kısmet olursa bende mart annesi olucam. topiği takip ediorum... 12+0 günlük ikizlerimi bekliyorum.
bende 2 gündür şiddetli baş ağrıları yaşıyorum.ama decavit olacağı aklıma gelmemişti:)
kısmet olursa bende mart annesi olucam. topiği takip ediorum... 12+0 günlük ikizlerimi bekliyorum.
bende 2 gündür şiddetli baş ağrıları yaşıyorum.ama decavit olacağı aklıma gelmemişti:)
uyyy onlar şimdi çok tatlılardırBaşağrısı bu haftalarda olabilirmiş normal yani,şimdilik ben de baş ağrısı çok hafif bir kere oldu,uyuyunca geçiyor.Allah kolaylık versin canım tüm hamişlere
herkese mrb... istanbul özel çapa hastahanesi Altay Kartala giden varmı?
bizim bir tanıdığımız gidiyordu canım çok memnundu kendisinden
merhaba arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı doktor herşey yolunda görünüyor ikili teste gerek yok 1 ay sonra geldiğinde 4lü test yapalım dedi ama bunu dışarıdan isteyeceğini söyledi bu test sadece özeldemi yapılıyor anlayamadım ben ne demek istedi
baş ağrısı
beynim çıkacak gözümden şimdi ya
bi minoset içsem mi ne yapsam ki
evet ben de öyle duymuştum başka yere yolluyorlar ücreti de 300 tl civarıymış..
çok fazlaymış bu kadar beklemiyordum
bende gitmiştim 1-2defa canım ama sonra değiştirdim aile Dr.umuza gidiyorum şimdi değiştirme sebebim memnuniyetsizlik değil kesinliklehamileliğimin başından beri Altay beye gidiyorum. Tavsiye üzerine gittim. Gerçekten iyi bi doktor
maaşallah herşeyin yolunda gitmesi çok iyi bişey canım ama naçizane fikrim ikili test yaptırıp dörtlüyü yaptırmamak olurdu çünkü dörtlü testlerin yanlış çıkma olasılığı çok yüksek bir arkadaşımın yanlış çıktı o yüzden gidip harmony testi yaptırdılar nolur nolmaz diye bunlarda öyle cüzzi rakamlara yaptırılan testler değil bir de o rakamları geçtim o stresi yaşamak yetiyor insana iyi düşünüp karar vermelisin canımcım ve devlet hastaneleri yapmıyor bu testleri geneldemerhaba arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı doktor herşey yolunda görünüyor ikili teste gerek yok 1 ay sonra geldiğinde 4lü test yapalım dedi ama bunu dışarıdan isteyeceğini söyledi bu test sadece özeldemi yapılıyor anlayamadım ben ne demek istedi
bende gitmiştim 1-2defa canım ama sonra değiştirdim aile Dr.umuza gidiyorum şimdi değiştirme sebebim memnuniyetsizlik değil kesinlikle
maaşallah herşeyin yolunda gitmesi çok iyi bişey canım ama naçizane fikrim ikili test yaptırıp dörtlüyü yaptırmamak olurdu çünkü dörtlü testlerin yanlış çıkma olasılığı çok yüksek bir arkadaşımın yanlış çıktı o yüzden gidip harmony testi yaptırdılar nolur nolmaz diye bunlarda öyle cüzzi rakamlara yaptırılan testler değil bir de o rakamları geçtim o stresi yaşamak yetiyor insana iyi düşünüp karar vermelisin canımcım ve devlet hastaneleri yapmıyor bu testleri genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?