2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bnmde çk oluyor doktorumu aradm minoset kullanabilirsin ddi günde 3 tane ama istemiorum bn ağrı geçsin istiorum
valla ne bılımm kımılerı de ılk 4 ay hiç bi şekılde ilaç almayın dıor bende ole kendı kendıne gecsın dıye uuurasıom başagrın geldıı zaman karanlık ve sessız bır ortama gırıp uyuycan gumduz karanlıı nerden bulcam dıosan göz bantları var onlardan edınebılırsın

kısmet olursa bende mart annesi olucam. topiği takip ediorum... 12+0 günlük ikizlerimi bekliyorum.
bende 2 gündür şiddetli baş ağrıları yaşıyorum.ama decavit olacağı aklıma gelmemişti:)

hiçç işte erkek olsa sevmeyecek miyiz yani ne tatlı erkek çocukları var.hepsinin kendine göre ayrı bi güzelliği oluyor.İlerde de ayrı ayrı sorumlulukları.Bazen de böyle yapınca kendime kızıyorum.İnsanlar aylarca belki yıllarca çabalıyor evladım olsa diye sen tutturmuşsun cinsiyet diye Allahım hayırlısı neyse onu verir zaten.Bide şu halsizliğim geçse başka bişey istemiyorum.Pek beslenemiyorum iştahsızlıktan o beni suçluluk duygusuna sokuyor..

kısmet olursa bende mart annesi olucam. topiği takip ediorum... 12+0 günlük ikizlerimi bekliyorum.
bende 2 gündür şiddetli baş ağrıları yaşıyorum.ama decavit olacağı aklıma gelmemişti:)

Vitamin hapından olduğunu sanmıyorum.Hormonlarla alaklı bu haftalarda oluyor ara ara başağrısı ben minoset filan kullanmıyorum kendi kendine geçmesini bekliyorum..

uyyy onlar şimdi çok tatlılardır Başağrısı bu haftalarda olabilirmiş normal yani,şimdilik ben de baş ağrısı çok hafif bir kere oldu,uyuyunca geçiyor.Allah kolaylık versin canım tüm hamişlere

Son düzenleme:
Kizlar meRhaba bende 9+0 günlük hamileyim. Ama midem felaket bulantim hic olmadi ama yanma eksime felaket durumda yemek yiyemiyorum bazen bulansa daha iyi olurdu galiba diyorum.Ankarada olanlar hangi doktora gidiyor acaba ben guven hastanesinde asli hanima gidiyorum ama yinede arastirma icindeyim.

Merhaba kızlarr
dün Dr.a gittik h.sonumuz yine çok kötü geçti bulantılarla istifralarla savaştık ama dün bebişlerimizi görüp kalp atışlarını duyunca hepsi bitti çok şükür iyiler ikiz olduğu için ikili tarama testi yapılmıyormuş onun yerine ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yapacaklarmış onun da randevusunu aldık 17eylülde 2.düzey ultrasona gireceğiz inşallah sizler nasılsınız?

Kizlar bende de 10.-11. Hafta civarinda siddetli bas agrilari olmustu 3-4 gun. Sonra azalarak gecti. Simdi arada yine oluyor ama az. Merak etmeyin normal. Ve gececek

merhaba arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı doktor herşey yolunda görünüyor ikili teste gerek yok 1 ay sonra geldiğinde 4lü test yapalım dedi ama bunu dışarıdan isteyeceğini söyledi bu test sadece özeldemi yapılıyor anlayamadım ben ne demek istedi

evet ben de öyle duymuştum başka yere yolluyorlar ücreti de 300 tl civarıymış..

hamileliğimin başından beri Altay beye gidiyorum. Tavsiye üzerine gittim. Gerçekten iyi bi doktor
bende gitmiştim 1-2defa canım ama sonra değiştirdim aile Dr.umuza gidiyorum şimdi değiştirme sebebim memnuniyetsizlik değil kesinlikle
maaşallah herşeyin yolunda gitmesi çok iyi bişey canım ama naçizane fikrim ikili test yaptırıp dörtlüyü yaptırmamak olurdu çünkü dörtlü testlerin yanlış çıkma olasılığı çok yüksek bir arkadaşımın yanlış çıktı o yüzden gidip harmony testi yaptırdılar nolur nolmaz diye bunlarda öyle cüzzi rakamlara yaptırılan testler değil bir de o rakamları geçtim o stresi yaşamak yetiyor insana iyi düşünüp karar vermelisin canımcım ve devlet hastaneleri yapmıyor bu testleri genelde

aslında doktoruma güveniyorum ama ne kadar herşey yolunda desede benimde içime sinmedi ikili test istiyorum diye ısrar etsemde olmazki ne yapsam acaba kafam çok karıştı kalbimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…