evet özellerde daha çabuk çıkıyor sonuçlar.
ben hiç özellere sormadım bile bi kaç kişi oralardada geç çıkar demişti. üniversite hastanesinde yaptırdım
Kizlar benim hergun olmasa da aksamustleri saat 4-4.30 arasi rahmimin orasi pit pit atio. Segirme gibi. Cok enteresan yaa
ben yaptıramayacağım ikiz olduğu için ense kalınlığını hemen söylüyorlar ama dimi
olsun sonuç iyi olsun da 10-15gün beklersin artık nolcak
benim 2dr.um var biri üniversite hastanesinde biri özel karşılaştırma yapıyorum
o zaman 17sinde 12+3 olacağız belki cinsiyetlerini de öğrenirizevet tatlım hemen söylüyor doktor.
valla biz biraz buldumcuk olduğumuz için üniversitedeki dr.um zaten aşılamamı yapan dr. ama her ihtiyaç duyduğumda ulaşamayacağım için bir de dışardan takip edilmeyi uygun buluyorum zaten onca zaman sonra kavuştuk minişlerimize kaybetmemek adına elimden ne gelirse yapıyorum benim patron Allahtan anlayışlı da sıkıntı çıkarmıyoro da güzelmiş:) Çoğu hamilemiz de senin gibi yapıyo... ben bir orda bi orda kendimi fazla yormak istemiyorum şimdilik. biraz dinleneyim bu aralar haftaya iş var :)
Kizlar ben buldum sorumun cevabini yine ne varsa kk de var;-) normalde free hcg olculurmus ve 2 basamakli bi sayi olurmus benim dr ve bazilari hcg t1 i olcmus totale bakmis o da yuzbinlerde cikiyo. Aradaki fark ne bilmiyom artik. Neyse artik 2 hafta sonra gidince ogrenniriz insallah sapasaglam olsun kuzum da baska bisey istemiyorum
31704635 .!.:ben daha önce klomen sonrasında da iğne tedavisi gördüm.polikistik over ve yumurta tembelliği vardı.eşimin de morfolojisi 2 idi.sonuc alamayınca tüp bebeğe yönlendirildik.askerlik nedeniyle tedaviye 6 ay ara verdik ve döner dönmez ilk ay kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım.ben bu değerlerle üstelik tüp bebek tedavisi ile cok rahat hamile kalabılacağını üşüüyorum yeterki kafanız rahat moraliniz düzgün olsun.
canım benm cvbın için çok tşkur ederim moralımi düzelttin inşallah her şey güzel olur ... bebişin evinizin mutluluğunu artırsın darısı da bize yaradının izni ile
dimi dimi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da kız erkek ne fark eder
böyle diyorum ama eşim şimdiden biri kız olsun diye dua etmeye başladı annesine yardımcı olurmuş tek derdi işten kaytarmak
o nasıl bişey yaaa:44:Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur.
BUNU DENEYEN VAR MIIIII :)))))
Benimki de kendine oyun arkadasi istiyo neymis playstation lar alcakmis bisuru araba alcakmis aslinda kendi istiyo da cocugu bahane ediyo. Hcg fazla cikinca da daha bi erkekmis onun oglu ondanmis ;-) ultrasonda da cok keyifli yatiyodu oglan cocugu gibi ;-) herkes belirtilerime gore erkek yorumu yapa yapa beni de alistirdilar valla kiz olunca cok sasircam
Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur.
BUNU DENEYEN VAR MIIIII :)))))
bunu ilk defa duyuyorumsenin yazını görür görmez denedim canm.
sol göz kapağımı aşağıya doğru çekip baktım bi V var ama ters V
düz V olunca kız ters V olunca erkek mi olur ki acep
Ya kızlar sizin artık göğüs hassasiyetiniz var mı benim bayağı azaldı sanki anormal mi acaba
Ya kızlar sizin artık göğüs hassasiyetiniz var mı benim bayağı azaldı sanki anormal mi acaba
Benimde bitti canım sadece uç kısmında biraz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?