2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bugün benimde kontrolüm var devlet hastanesi akşam polikinliğide 2 li test için randevu alacağım haftaya cumarteside kısmetse sonuçlarla birlikte kendi doktoruma gideceğim belki benim minişte gösterir kendini

akşam polikliniğini de ilk kez duydum büyükşehirde mi oluyor acaba?

Hayırlı uğurlu olsun tebriklerr, 2. oğlan geliyor haaaa he heee evdeki top savaşlarını düşünüyorum daaaa

Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur.

BUNU DENEYEN VAR MIIIII :)))))

ben denedim şimdi, göz kapağımı aşağı indirmekten gözlerim karardı amaa çizgi neyim yok bende. cinsiyetimizi öğrenmemize de daha 10 gün var, aslında doktoru kız diyenler bir deneseler gerçeklik payı var mı acaba:26:

İstanbulda yaşıyorum 1 seneye yakındır Pendik devlet hastanesinde bu hizmet var 17:30 19:00 saatleri arasında nöbetçi olan kadın doğum doktoruna muayene olabiliyosun ve gündüz hizmet veren bütün kadın doğum doktorların muhakkak vardiyası var:)

Gunaydin

Dun kendime bol sifon uzun gomleklerden baktim 90 liraya dusmus biraz fazla geldi bugun tatil fatihe gidip bi bakacagim ne alabilirim diye bisi bulamazdam mecbur alacagim burdan begendigimi.

Bize bugun tatil :) kardesimle bulusacagim dun aksam 9 dan sonra temizlik yaptim fil gibi uyumusum tatilde ev temiz olsun diye :))

Gunaydin canlarrrrrr tatilde erken uyanmaktan nefret ediyorum

günaydın kızlar bizim ölçüm salıya ama ben çok korkuyorum yaaa yaş 35 olunca panik oluyorum umarım herşey yolundadır
bulantılarım bir derece daha arttı benim öğürmelere geldik o derece
kızlar dua edin de bebişim değerleri iyi olsun

günaydınnnnn kızlarrrrr

deti merhaba canım haziran topiğinden tanıyorum seni nasılsın umarım herşey yolunda gidiyodur

bu dediğin testi bende dün trt 1 de anne elimi tutsana diye bi program vardı orda duydum......genelde 30-35 yaş üstü tüp bebekle hamile kalmış anne adaylarında uygulanıyomuş .....ikili üçlü test önermiyolarmış çünkü allah korusun riskliyse amniosentez yaptıklarında düşük riski diğer gebeliklere göre daha fazla oluyomuş .......

Gunaydin canim insallah guzel haberlerini alirsin bebisin

canım cüneyt bey zaten bu konuda uzman kızkardeşimin bebeği olsun eltisinin bebeği olsun ve bir çok tanıdığımız ense kalınlığı ve ikili testi kötü çıkanlar gitti ve hep iyimser bir adam olarak yaklaştı ve sonuç hepsi sağlıklı doğum yaptı.yaş konusuna gelince bende 36 yaşındayım doktorum dün ikiliyi istermisin bebeğin ölçüleri gayet güzel çok hareketli sağlıklı maşallah dedi .bende yaş faktöründen bahsettim ikilide hep bu yüzden sorun çıktığını ve bir çok arkadaşımın hamileiklerinin sonuna kadar stresle yaşadıklarını söyledim .bana dediki işin doğrusu evet yaş ikilide soruna neden olabiliyor bazen.ama sen dersenki Allah korusun çocuğun down sendromlu olsa aldırırmısın dedi .bende hayır dedim .ozaman gerek yok boşyere yaptırma dedi.bebeğinde gayet sağlıklı dedi.bu doktor ikiliyi pek önemsemeyen doktor.içim rahat ense ölçümü burun kemik herşey eller ayaklar baktı uzun uzun .kalbini dinletti 5 sn kadar .gelişim olarak 2 gün önde çıktı .herşey yolunda.bende rahatladım .ilaçlarımdan bazılarını kesti progestan ve foliği,elevit verdi ,kusmalarım için ilaç verdi ama kullanmayacam :) kilo almadım bu sayede :)) inşallah sende iyi güzel haberlerle gelirsin canım

pıhtılaşma dediğin plt denilenmi cnm,yanı çokmu sıvılaşmış kanın anlamadım
ben 26 eylulu saycam ((( 27 gun daha varrr

bende 26 eylüle gidecem :)) bir sonraki randevum

bugün canım çok sıkkın
dün iş çıkışı eve gittim ben uçuyorum mutluluktan eşimse uyuz hiç oralı değil şimdiye kadar hiçbir kontrole gelmedi zaten yani gelemedi iş saati uymadı hep de ben orda heyecanlıyım sende iştirak etsene be adam
neyse gece kanepede uykuyla uyanıklık arası gelip gittiğim sırada saçımda bişey gezdiğini fakettim elimi tam saçıma götürüyodumki yüzüme bi böçek geldi böyle tırtık tırtık bacaklarını falan hissettim normalde kokrmazdım ama boşluğuma geldi işte acayip korktum bağırdım o sırada eşimde uyuyomuş bağırtıma korkmuş ben nasıl ağlıyorum böcek yüzüme geldi diye su falan içiyom ama ağlama tuttu hıçkırarak kendimi susturamıyom
bu sırada bizim uyuz bana bağırdı ne bağırıyon böcekten korkulurmu falan diye
sonra buldu öldürdü böceği ama ben çok kırıldım

Kizlar acil yardim 9+3gunluk hamileyim amabelirtiler aazaldı sanki goguslerim eskisi gibi sis degil mide eksimem ve yanmam azaldi sizde durumlar nasil yarin randevum var ama tedirginim yaaa

merhaba kızlar
3 özel hastanede doktora gittim üçünü de beğenmedim
cinsiyet tahminini bile zorla yaptırdım ki ilki kız dedi geçti dğeri erkek dedi az da olsa yumurtalıkları daha yukarda gibi açıklama yaptı
telefonda beta hcgyi sordum adam ekran karşısında olmasına rağmen napcan dedi söylemedi
bugün bakın yorumumun altında cinsiyeti belli olur yazıyo
ama 2 haftaya kadar gitmicem doktora falan cinsiyet için
görümcemle telefonda konuştuk kendisi sağlıkçı
doğumu burada yaparsan yardımcı olurum kendi doktorumu ayarlarım dedi
yakın bi şehirde oturuyorlar aslında ayda bi gidiyoruz ailemizin yanına olabilir yani
belki diğer kontrole orada giderim
kayınvalidem de annemde orada oturuyor
doğum yaparsam annemde kalmak zorundayım çünkü kayınvalidem iyi bi insan da olsa tuvaletim gelcek isteklerim olcak hepsini ona söyleyemem
eşim doğum yaparsan bi hafta orada durursun sonra getiririm diyor
kafam çok karışık bilmiyorum ne yapacağım

Son düzenleme:

ne kadar sorun ettin ya bu cinsiyet konusunu
tamam işte iki hafta sonra kesinleşecek hazırlık yapacam falan diyeceksen daha önünde uzunca bi zaman var da
ha erkek ha kız ne fark eder yani
tamam merak ediyosundur ama farkındamısın aşırı stres yaptın durumu
3 doktor nedir ya

maaşallah subhanallahh kuzummmm üzüldüğüne değmedi gördün mü annesi
kıyamam tatlım bazen erkekler düşüncesiz olabiliyorla şimdi bizim daha bir hassas olduğumuzun farkında değiller henüz bir de bebişlerde minik görmüyorlar ya onlara göre normal bir durum bişeyin yok ki deyip geçiveriyor bizimki de bazen sen takma boşver stres kötü etkiliyor bizi biliyorsun koyver gitsin
Kizlar acil yardim 9+3gunluk hamileyim amabelirtiler aazaldı sanki goguslerim eskisi gibi sis degil mide eksimem ve yanmam azaldi sizde durumlar nasil yarin randevum var ama tedirginim yaaa
bir ara benimde öyle oldu göğüs hassasiyeti bi süreden sonra azalıyor ama şişliği devam ediyor canım benim arada kasıklarıma sancı girmese hamile olduğumu anlamayacaktım geçen hafta ama bu hafta geri geldi bulantılarım istifralarım yarın güzel haberlerle geleceksin hiç strese sokma kendini canım

Insallah dedigin gibi olur dualarinizi esirgemeyin ne olur ilgin icin Sağol canim Rabbim sikintisiz bir surec gecirmemizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…