Bugün benimde kontrolüm var devlet hastanesi akşam polikinliğide 2 li test için randevu alacağım haftaya cumarteside kısmetse sonuçlarla birlikte kendi doktoruma gideceğim belki benim minişte gösterir kendini
Hayırlı uğurlu olsun tebriklerr, 2. oğlan geliyor haaaaselam herkese
10:30 da geldim ama çok yoğun işyeri yazamadım. herşey yolundaymış. progestan ve folikasiti kesti.
kilo almadığım için tebrik etti. her yerine her şeyine baktı. ultrasonda da bir görseniz eller ayaklar sürekli hareket halinde yerinde durmuyordu bizi de çok sevindirdi. böyle arada derede de oğlunuz olacak dedi. tabii bende eşimde çok heyecanlandık.
ben yine de kimseye söylemeyeceğim bakalım önümüzdeki ay net belli olacak bekleyelim dedim eşime de. 2 li test için kan verdim. 12+0 haftalığız 5,39 cm çıktık..
benden haber böyle bakalım diğerleri neler anlatacak....
Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur.
BUNU DENEYEN VAR MIIIII :)))))
akşam polikliniğini de ilk kez duydumbüyükşehirde mi oluyor acaba?
Hayırlı uğurlu olsun tebriklerr, 2. oğlan geliyor haaaahe heee evdeki top savaşlarını düşünüyorum daaaa
ben denedim şimdi, göz kapağımı aşağı indirmekten gözlerim karardı amaa çizgi neyim yok bende. cinsiyetimizi öğrenmemize de daha 10 gün var, aslında doktoru kız diyenler bir deneseler gerçeklik payı var mı acaba:26:
Merhaba arkadaşlar, 13. Haftadayım yarın Doktora gidiyorum. Test yapılacak. Sadece kandan yapılan tek bir test ile %98 sonuç veriyormuş. Amniyosentez yapılmaya gerek kalmıyormuş. Böyle birşey duydunuz mu?
Yarın doktordan öğreneceğim ama böyle test yapıran var mı? Merak ediyorum.
Anne adayının kanıyla Down testi-Sabah - 30 Ağustos 2013
günaydın kızlar bizim ölçüm salıya ama ben çok korkuyorum yaaa yaş 35 olunca panik oluyorum umarım herşey yolundadır
bulantılarım bir derece daha arttı benim öğürmelere geldik o derece
kızlar dua edin de bebişim değerleri iyi olsun
canım cüneyt bey zaten bu konuda uzman kızkardeşimin bebeği olsun eltisinin bebeği olsun ve bir çok tanıdığımız ense kalınlığı ve ikili testi kötü çıkanlar gitti ve hep iyimser bir adam olarak yaklaştı ve sonuç hepsi sağlıklı doğum yaptı.yaş konusuna gelince bende 36 yaşındayım doktorum dün ikiliyi istermisin bebeğin ölçüleri gayet güzel çok hareketli sağlıklı maşallah dedi .bende yaş faktöründen bahsettim ikilide hep bu yüzden sorun çıktığını ve bir çok arkadaşımın hamileiklerinin sonuna kadar stresle yaşadıklarını söyledim .bana dediki işin doğrusu evet yaş ikilide soruna neden olabiliyor bazen.ama sen dersenki Allah korusun çocuğun down sendromlu olsa aldırırmısın dedi .bende hayır dedim .ozaman gerek yok boşyere yaptırma dedi.bebeğinde gayet sağlıklı dedi.bu doktor ikiliyi pek önemsemeyen doktor.içim rahat ense ölçümü burun kemik herşey eller ayaklar baktı uzun uzun .kalbini dinletti 5 sn kadar .gelişim olarak 2 gün önde çıktı .herşey yolunda.bende rahatladım .ilaçlarımdan bazılarını kesti progestan ve foliği,elevit verdi ,kusmalarım için ilaç verdi ama kullanmayacam :) kilo almadım bu sayede :)) inşallah sende iyi güzel haberlerle gelirsin canımgünaydın kızlar bizim ölçüm salıya ama ben çok korkuyorum yaaa yaş 35 olunca panik oluyorum umarım herşey yolundadır
bulantılarım bir derece daha arttı benim öğürmelere geldik o derece
kızlar dua edin de bebişim değerleri iyi olsun
pıhtılaşma dediğin plt denilenmi cnm,yanı çokmu sıvılaşmış kanın anlamadımselam kızlar bugün ikili test sonuçlarını almaya gittim ve aynı zamanda kontrol oldum. bebeğin gelişimi normal 3 gün gerideydi açığı kapatmış yavrucugum 6 günde 4.86 dan 7 cm e çıkmış kurban olduğum, bugün 12+6 idim. geride kaldı diye çok takmıştım kafama bu hafta kusmalarim azalmisti zaten etki etmiş demek ki :)
sonuçlara gelince ikili test sonuçlarında bir sorun yok şükür hepsi düşük riskte
beta hcg değerim 12+0da 35.59 çıkmış.
yalnız bir sorunumuz var kandaki pıhtılasmayi gösteren değerim 135 mis doktor gerekenden az takip altına alınması gerek genelde geceligin son zamanları azalır sende çok erken başlamış 100 ün altına inerse doğumda kan kaybı sorunu olabilir o yüzden kan takviyesi yapmamız gerekir dedi. dua edin daha fazla azalmasın kızlar
ben 26 eylulu saycam((( 27 gun daha varrr
tamam cNIM beraber gün sayalım o zaman :)))pıhtılaşma dediğin plt denilenmi cnm,yanı çokmu sıvılaşmış kanın anlamadım
bende 26 eylüle gidecem :)) bir sonraki randevum
merhaba kızlar
3 özel hastanede doktora gittim üçünü de beğenmedim
cinsiyet tahminini bile zorla yaptırdım ki ilki kız dedi geçti dğeri erkek dedi az da olsa yumurtalıkları daha yukarda gibi açıklama yaptı
telefonda beta hcgyi sordum adam ekran karşısında olmasına rağmen napcan dedi söylemedi
bugün bakın yorumumun altında cinsiyeti belli olur yazıyo
ama 2 haftaya kadar gitmicem doktora falan cinsiyet için
görümcemle telefonda konuştuk kendisi sağlıkçı
doğumu burada yaparsan yardımcı olurum kendi doktorumu ayarlarım dedi
yakın bi şehirde oturuyorlar aslında ayda bi gidiyoruz ailemizin yanına olabilir yani
belki diğer kontrole orada giderim
kayınvalidem de annemde orada oturuyor
doğum yaparsam annemde kalmak zorundayım çünkü kayınvalidem iyi bi insan da olsa tuvaletim gelcek isteklerim olcak hepsini ona söyleyemem
eşim doğum yaparsan bi hafta orada durursun sonra getiririm diyor
kafam çok karışık bilmiyorum ne yapacağım
maaşallah subhanallahh kuzummmmKizlar doktora gittim geldim.bebisim secdede gibi poz verdi bize sonra taklalar atti cok hareketliydi.ense ölçümü 1, 4 mm boyu 6, 21 cm olmus.12+4 haftalik cikti iki gun ileri yani .cinsiyet için erken dedi zaren benim bicirik hic durmuyordu gosterecek poz vermedi taklalar eller ayaklar dans ediyor gibi dondu durdu .doktor bile sevdi hareketlere bak diyerek
kıyamam tatlım bazen erkekler düşüncesiz olabiliyorla şimdi bizim daha bir hassas olduğumuzun farkında değiller henüz bir de bebişlerde minik görmüyorlar ya onlara göre normal bir durum bişeyin yok ki deyip geçiveriyor bizimki de bazen sen takma boşver stres kötü etkiliyor bizi biliyorsun koyver gitsinbugün canım çok sıkkın
dün iş çıkışı eve gittim ben uçuyorum mutluluktan eşimse uyuz hiç oralı değil şimdiye kadar hiçbir kontrole gelmedi zaten yani gelemedi iş saati uymadı hep de ben orda heyecanlıyım sende iştirak etsene be adam
neyse gece kanepede uykuyla uyanıklık arası gelip gittiğim sırada saçımda bişey gezdiğini fakettim elimi tam saçıma götürüyodumki yüzüme bi böçek geldi böyle tırtık tırtık bacaklarını falan hissettim normalde kokrmazdım ama boşluğuma geldi işte acayip korktum bağırdım o sırada eşimde uyuyomuş bağırtıma korkmuş ben nasıl ağlıyorum böcek yüzüme geldi diye su falan içiyom ama ağlama tuttu hıçkırarak kendimi susturamıyom
bu sırada bizim uyuz bana bağırdı ne bağırıyon böcekten korkulurmu falan diye
sonra buldu öldürdü böceği ama ben çok kırıldım
bir ara benimde öyle oldu göğüs hassasiyeti bi süreden sonra azalıyor ama şişliği devam ediyor canım benim arada kasıklarıma sancı girmese hamile olduğumu anlamayacaktım geçen hafta ama bu hafta geri geldi bulantılarım istifralarım yarın güzel haberlerle geleceksin hiç strese sokma kendini canımKizlar acil yardim 9+3gunluk hamileyim amabelirtiler aazaldı sanki goguslerim eskisi gibi sis degil mide eksimem ve yanmam azaldi sizde durumlar nasil yarin randevum var ama tedirginim yaaa
maaşallah subhanallahh kuzummmmüzüldüğüne değmedi gördün mü annesi
kıyamam tatlım bazen erkekler düşüncesiz olabiliyorla şimdi bizim daha bir hassas olduğumuzun farkında değiller henüz bir de bebişlerde minik görmüyorlar ya onlara göre normal bir durum bişeyin yok ki deyip geçiveriyor bizimki de bazen sen takma boşver stres kötü etkiliyor bizi biliyorsun koyver gitsin
bir ara benimde öyle oldu göğüs hassasiyeti bi süreden sonra azalıyor ama şişliği devam ediyor canım benim arada kasıklarıma sancı girmese hamile olduğumu anlamayacaktım geçen hafta ama bu hafta geri geldi bulantılarım istifralarım yarın güzel haberlerle geleceksin hiç strese sokma kendini canım
pıhtılaşma dediğin plt denilenmi cnm,yanı çokmu sıvılaşmış kanın anlamadım
evet cnm plt denılen deger canım. kandakı pıhtılsma oranı az mıs yani suankı gebelık haftama gore. genelde son aylarda azlma gosterırımıs bende sımdıden baslamıs 100 un altına ınerse dogumda herhangı bır kanamayı durduramama gıbı bır rısk olurmus o yuzden eger o degerlere duserse kan vermelerı gerekıyormus oyle bırseyler dedı sureklı tahlıl yapılıp dusup dusmedıgıne bakacaklarmıs...
Insallah dedigin gibi olur dualarinizi esirgemeyin ne olur ilgin icin Sağol canim Rabbim sikintisiz bir surec gecirmemizi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?